Anel Hadzic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Anel Hadzic
Sretno momci, a posebno Anelu. Jarane sve najbolje, vidim na onoj slici koliko volis banane. Imas kilu banana od mene ako dobro odigras veceras.
-
- Kontakt:
Anele kad Bale krene na tebe, ti prijatelju jednu piretu, ili trostruki aksl oprobaj, nek se sje*e svjetska javnost, da ne znaš lopte to svi znaju.
Meni je zao Anela nije los momak..Mislim da nije on kriv sto imamo telecu glavu za trenera i brata koji misli na transfere i guraju momka u vatru....Kao navijac Bosne zelim Anelu sve najbolje nocas i da promjeni menadzera jer ti Anele nisi neprijatelj ove repke vec ona TELECA GLAVA.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
On je vec sada standaran. Mozes ocekivati da ce Safet izjaviti prije Izraela:harixs je napisao/la:jasta je standrdni, kojeg jos zovu i podapni muDonnie Darko je napisao/la: Pa normalno. Ne vjerujem da iko očekuje išta drugačije u slučaju njegove neloše partije. Slično kao što je Šunjić zacementirao poziciju u prvoj postavi zbog solidne partije protiv Nigerije.
Ako ne primimo gol večeras, gledat ćemo tandem Šunjić-Hadžić do kraja Safetovog mandata u reprezentaciji. Džaba što su im zamjene standardni igrači u Bundesligi i Seriji A.
"Logicno je da Anel igra protiv Izraela, u formi je i vec je odigrao mnogo utakmica kao stoper za reprezentaciju."
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
“Anel je odličan igrač. Nažalost nismo imali mnogo vremena za uigravanje, ali su stvari na posljednjim treninzima dobro izgledale. Vidi se da mu igranje na stoperskoj poziciji nije strano, odlično čita igru i ja istinski vjerujem da ćemo posao večeras obaviti na pravi način”, kazao je Šunjić za ********
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Anele sine BiH veceras daj sve od sebe i ostavi hejtere be rijeci !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Buraz daće on sve od sebe, davao je i dosad samo je to nedovoljno jer on nema kvalitet da odradi ono što se od njega traži. To će se vidjeti i večeras. Nadam se da griješim ali sve su prilike da će tako bitiElegant je napisao/la:Anele sine BiH veceras daj sve od sebe i ostavi hejtere be rijeci !

U svakom slučaju njemu se nema šta puno spočitavati, nego onom trenerskom magu na klupi koji radi to što radi.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ovaj veceras nece fejlat 100% iako nije neki igrac... Imam osjecaj da ce vise Sunjica kao doner okretati nego njega... Hajde barem je brz.... i moze trcati i udarati Bejla... Vise se od njega ni ne ocekuje...
Momce samo u kost....
Momce samo u kost....

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Uvijek će on dati 100 % od sebe i izgorit' će na terenu. To je jedini razlog zašto sam govorio da se ovaj momak ne vrijeđa. Par privatnih poruka mi je došlo uvrijedljivog sadržaja zbog toga.Elegant je napisao/la:Anele sine BiH veceras daj sve od sebe i ostavi hejtere be rijeci !
Što se tiče kvalitete, očigledno da je nema, ali nadam se da će je nadomjestiti željom i trkom !
Sretno i njemu večeras

Anele, sretno večeras!
Jedan od rijetki ispravni postova u opste sto se tice nasi igraca, cas se vrijeda Vranjes ,cas Anel sutra ce netko treci!HariTz je napisao/la:Uvijek će on dati 100 % od sebe i izgorit' će na terenu. To je jedini razlog zašto sam govorio da se ovaj momak ne vrijeđa. Par privatnih poruka mi je došlo uvrijedljivog sadržaja zbog toga.Elegant je napisao/la:Anele sine BiH veceras daj sve od sebe i ostavi hejtere be rijeci !
Što se tiče kvalitete, očigledno da je nema, ali nadam se da će je nadomjestiti željom i trkom !
Sretno i njemu večeras

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
kako samo ispade na pocetku utakmice
nasa sreca da ga je sunjic spasio. pa lik je stoper i ode za igracem na vrh sesnaesterca

nasa sreca da ga je sunjic spasio. pa lik je stoper i ode za igracem na vrh sesnaesterca

Joj kako pokupi onog 
Sreca nije imao puno posla, frajer je teska ****

Sreca nije imao puno posla, frajer je teska ****
Sasvim solidna partija. Ako ste primjetili kako momak igra sigurno, za razliku od recimo Spahica. Kad je diskutabilna lopta izbija je bez razmisljanja u aut. Jeste par put ispao, u skok igri sasvim korektno. I ono sto mi se jos svidja sto je slao dosta kvalitetnih dugih lopti na Dzeku.
Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 10 okt 2014, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Imao je par izleta, ali odigrao je iznad očekivanja. Bravo Anele
.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma sta je brate odigrao, imao je posla koliko i ja, ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da je Bale jednom pobjegao MuhameduClutch je napisao/la:Imao je par izleta, ali odigrao je iznad očekivanja. Bravo Anele.
Solidan, bez kalkulisanja, prolazna ocjena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam da sam ga dva puta vidio, sve lopte je nekim cudom Sunjic vadio.
Istina, nije nista zgrijesio pa da ga se kudi, samo se nadam da to safetu nece biti alibi da ga stari protiv Belgije od prve.
Istina, nije nista zgrijesio pa da ga se kudi, samo se nadam da to safetu nece biti alibi da ga stari protiv Belgije od prve.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bez kalkulisanja je 3 puta ispao kao amater. Vidjet cemo protiv Belgije za konkretniju ocjenu.Virtu4l je napisao/la:Solidan, bez kalkulisanja, prolazna ocjena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.