BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
jeli fakat neko zna što nije bilo Džeke danas jeli došao uopšte u Sarajevo 
Odletio za ameriku na dan-dva da posjeti amru.Pasha_car_aga je napisao/la:Zna li neko zasto nema Dzeke?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Bayern@heart
- Kontakt:
+1Maestro je napisao/la:Odletio za ameriku na dan-dva da posjeti amru.Pasha_car_aga je napisao/la:Zna li neko zasto nema Dzeke?
znači punjenje baterija i psihičko opuštanje za petak
U slučaju da Mujdza nije spreman za svih 90 minuta nakonon njegovog izlaska na njegovu poziciju prebaciti Lulica a na Lulićevu Hajrovica time ni bih nista izgubili niti na brzini ničemu a Lula je odigrao par utakmica u dresu Lacia na toj poziciji 
- Consigliere
- Kontakt:
Potpuno nepotrebna 2 duga leta i izgubljen dan-dva pred najvazniju utakmicu u novijoj historiji nase reprezentacijeMaestro je napisao/la:Odletio za ameriku na dan-dva da posjeti amru.Pasha_car_aga je napisao/la:Zna li neko zasto nema Dzeke?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Potpuno nepotrebna 2 duga leta i izgubljen dan-dva pred najvazniju utakmicu u novijoj historiji nase reprezentacijeMaestro je napisao/la:Odletio za ameriku na dan-dva da posjeti amru.Pasha_car_aga je napisao/la:Zna li neko zasto nema Dzeke?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- EdenHazard
- Kontakt:
Mozda je s Spahom bio u Zenici na otvaranju trening centraBayern@heart je napisao/la:jeli fakat neko zna što nije bilo Džeke danas jeli došao uopšte u Sarajevo
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Spaha i Lula su bili na otvaranju kampa od igracaEdenHazard je napisao/la:Mozda je s Spahom bio u Zenici na otvaranju trening centraBayern@heart je napisao/la:jeli fakat neko zna što nije bilo Džeke danas jeli došao uopšte u Sarajevo
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
jao care ova ti je vrh.Consigliere je napisao/la:Potpuno nepotrebna 2 duga leta i izgubljen dan-dva pred najvazniju utakmicu u novijoj historiji nase reprezentacijeMaestro je napisao/la:Odletio za ameriku na dan-dva da posjeti amru.Pasha_car_aga je napisao/la:Zna li neko zasto nema Dzeke?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov

Svraka
Pape daj odkaz dok jos nije kasno.
Spasi nas.
Spasi nas.
Nije kriv Zeljo sto on stagnira u karijeri al eto najlakse je naci u drugima gresku,nego Susic se iznerviro zbog Pelegrinija sto je izvadio Dzeku how yes no
- Goalgetter
- Kontakt:
Ekskluzivno: Brazil i Argentina žele igrati sa BiH
U NSBiH je stigao poziv organizatora da u novembarskom terminu, kada se igraju utakmice baraža, igra i naš državni tim. I organizator je uvjeren da će naša reprezentacija trijumfalno završiti ciklus, a još više da smo hit na nogometnoj mapi, te najbolja reprezentacija u regionu.
Selektor Safet Sušić dao je zeleno svjetlo za odlazak u Ameriku, iako će konačna odluka biti poznata tek kada se završe kvalifikacije.
"Laska nam poziv organizatora pogotovo što bi igrali sa atraktivnim suparnicima. Naravno da nam je prioritet završiti ciklus, to je termin za baraž, pa se nadam da ćemo u tome biti na turniru u Americi. Posebno me veseli zbog naših ljudi u Americi, koji bodre našu reprezentaciju po cijelom svijetu, a znamo kako smo se osjećali kada smo igrali u protekla dva navrata." - izjavio je za "Sport" Sušić.

U NSBiH je stigao poziv organizatora da u novembarskom terminu, kada se igraju utakmice baraža, igra i naš državni tim. I organizator je uvjeren da će naša reprezentacija trijumfalno završiti ciklus, a još više da smo hit na nogometnoj mapi, te najbolja reprezentacija u regionu.
Selektor Safet Sušić dao je zeleno svjetlo za odlazak u Ameriku, iako će konačna odluka biti poznata tek kada se završe kvalifikacije.
"Laska nam poziv organizatora pogotovo što bi igrali sa atraktivnim suparnicima. Naravno da nam je prioritet završiti ciklus, to je termin za baraž, pa se nadam da ćemo u tome biti na turniru u Americi. Posebno me veseli zbog naših ljudi u Americi, koji bodre našu reprezentaciju po cijelom svijetu, a znamo kako smo se osjećali kada smo igrali u protekla dva navrata." - izjavio je za "Sport" Sušić.
Susic se iznerviro
dobro, da je Susic tek sada poceo malo gledati Dzeku
da ga je gledao prosle godine, poludio bi
dobro, da je Susic tek sada poceo malo gledati Dzeku
da ga je gledao prosle godine, poludio bi
Nemojte me napadat ali se bojim ove tekme vise nego ista.Znate sto mi smo mala zemlja i vjerujte da ima i onih kojima nismo isplativi na mundijalu a oni stavljaju sudije i ostalo.Strah me faktora sa strane i naseg opustanja.Oni imaju jace igrace od Grcke i samo im je falio novi trener a eto i to su dobili.
- skyisthelimit
Mironi je napisao/la:
Svrakaali ima obraz da i ovo
koji...
15.10 - 15.06 ...
Tipični gubitnički mentalitet kojeg se neki neće riješiti još sto godina. Slovenija 3x manja od nas - 2x SP, 1x EP. Argument?Alipasino je napisao/la:Nemojte me napadat ali se bojim ove tekme vise nego ista.Znate sto mi smo mala zemlja i vjerujte da ima i onih kojima nismo isplativi na mundijalu a oni stavljaju sudije i ostalo.Strah me faktora sa strane i naseg opustanja.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- EdenHazard
- Kontakt:
Oni su u EU, dok mi nismokokakolas je napisao/la:Tipični gubitnički mentalitet kojeg se neki neće riješiti još sto godina. Slovenija 3x manja od nas - 2x SP, 1x EP. Argument?Alipasino je napisao/la:Nemojte me napadat ali se bojim ove tekme vise nego ista.Znate sto mi smo mala zemlja i vjerujte da ima i onih kojima nismo isplativi na mundijalu a oni stavljaju sudije i ostalo.Strah me faktora sa strane i naseg opustanja.
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Bili su i na SP i EP prije nego što su ušli u EU. Manite se ba tih stereotipa i jadikovanja... Bolji dobija, slabiji gubi.EdenHazard je napisao/la:Oni su u EU, dok mi nismokokakolas je napisao/la:Tipični gubitnički mentalitet kojeg se neki neće riješiti još sto godina. Slovenija 3x manja od nas - 2x SP, 1x EP. Argument?Alipasino je napisao/la:Nemojte me napadat ali se bojim ove tekme vise nego ista.Znate sto mi smo mala zemlja i vjerujte da ima i onih kojima nismo isplativi na mundijalu a oni stavljaju sudije i ostalo.Strah me faktora sa strane i naseg opustanja.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
- Goalgetter
- Kontakt:
U petak samo sami sebe mozemo pobjediti. Pokazali smo da znamo i da mozemo. Sve je u nasim rukama 
Iznenadio me Dzeko sa ovim kasnjenjem ako nije bas nesto,ne daj Boze,hitno u porodici,sa nekim prijateljima i sl.Ako je u pitanju bilo sta drugo totalno neozbiljno pa neka je on sto puta Edin Dzeko.Jos i ove zvijezde kasne,Visca,Sunjic i Fejzic,sta tek reci za njih.Da podsjetim,okupljanje nije zakazano za danas(osim za igrace koji su igrali u Nedjelju)vec juce i vecina igraca je juce vec bila u hotelu.Kako god,ne moze svoj cetvorici biti nesto hitno sto bi opravdalo kasnjenje.Jednostavno ne podnosim ovakve stvari,amaterizam cisti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.