Uzmi sad situaciju da je protiv Bosne onakav penal dosuđen ko rez 1-1 , da li bi onda drugačije pričao ? Da li bi onda "kmečao" na sudije ... Budi malo realan onaj penal nema nigdje na svijetu , i sigurno je ono detalj koji je prelomio utakmicu na stranu Brazila.Saurman je napisao/la:Kovačić je prosječan igrač što se sinoć moglo i vidjeti, druga je stvar što Hrvati svakog igrača proglašavajau talentom.
Nemaju šta kmečati na sudije Brazil ih je zasluženo rasturio.Svoju šansu moraju tražiti protiv Meksika i Kameruna a ukoliko ponove igru od sinoć teško će do bodova.Pozitivna stvar je povratak Mandžukića jer onaj panj Jelavić veze nema a Olić je fajter samo što po tekmi gubi 10 lopti.
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ne bi drugačije pričao jer penal je opravdan,Lovren je napravio glupost.Trebao je znati da svaki kontakt(povlačenje) u 16 će biti penal za Brazil.GameFKS je napisao/la:Uzmi sad situaciju da je protiv Bosne onakav penal dosuđen ko rez 1-1 , da li bi onda drugačije pričao ? Da li bi onda "kmečao" na sudije ... Budi malo realan onaj penal nema nigdje na svijetu , i sigurno je ono detalj koji je prelomio utakmicu na stranu Brazila.Saurman je napisao/la:Kovačić je prosječan igrač što se sinoć moglo i vidjeti, druga je stvar što Hrvati svakog igrača proglašavajau talentom.
Nemaju šta kmečati na sudije Brazil ih je zasluženo rasturio.Svoju šansu moraju tražiti protiv Meksika i Kameruna a ukoliko ponove igru od sinoć teško će do bodova.Pozitivna stvar je povratak Mandžukića jer onaj panj Jelavić veze nema a Olić je fajter samo što po tekmi gubi 10 lopti.
Hrvati ni na koji način nisu zaslužili povoljan rezultat.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa da nije bilo flopa Jelavica Hrvatska nikad ne bi dala gol
(jest da ga nisu ni ovako dali no
)
(jest da ga nisu ni ovako dali no
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Al me fascinira ljudi kakva je rupa Pletikosa ko da mu je 60 godina ..
Kako se lose postavio kod oba gola
Kako se lose postavio kod oba gola
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Koji su to kompleksi, il mrznja stajaznam. Pa pogledaj ovog @sarmu ubio me bog ako je lik normalan 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Čuj kompleksi.
Baš imam komplekse od Kovačića i dr.
Btw postigli gol preko Marcela i kmeče kako su nezasluženo izgubili a krajnji rezultat 3:1.
Btw postigli gol preko Marcela i kmeče kako su nezasluženo izgubili a krajnji rezultat 3:1.
Sudija je kriminalan bio pogledaj ta ista "povlačenja" po drugim ligama u Evropi , to sto FiFa forsira ove indijance iz Azije I Afrike jr njihova greska, pojma nemaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
na kojim si ti drogamaSaurman je napisao/la:Čuj kompleksi.Baš imam komplekse od Kovačića i dr.
![]()
Svakim svojim postom dokazujes upravo ono sto sam ja rekao vec. Kompleksas i kraj price.Saurman je napisao/la:Čuj kompleksi.Baš imam komplekse od Kovačića i dr.
![]()
Ma spustit ce vas nebesko-plavi 
Ja sam na fb procitao komentar da su penalom izgubili 3 bodaSaurman je napisao/la:Čuj kompleksi.Baš imam komplekse od Kovačića i dr.
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ko je rekao da necejohnnyyK je napisao/la:Ma spustit ce vas nebesko-plavi
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Hrvatska objektivnost.Otelo je napisao/la:Ja sam na fb procitao komentar da su penalom izgubili 3 bodaSaurman je napisao/la:Čuj kompleksi.Baš imam komplekse od Kovačića i dr.
![]()
Btw postigli gol preko Marcela i kmeče kako su nezasluženo izgubili a krajnji rezultat 3:1.![]()
Ono što si ti rekao nema veze ni sa čim osim sa paranojom koju po često ispoljavaš.Lillard je napisao/la:
Svakim svojim postom dokazujes upravo ono sto sam ja rekao vec. Kompleksas i kraj price.
Za razliku od vas mi smo spušteni itekako, noge na zemlji. Bez bespotrebnog dizanja u nebesa.johnnyyK je napisao/la:Ma spustit ce vas nebesko-plavi
"Hrvatska objektivnost"
Pa i brazilski strucnjaci i suci, novine su rekle da penala nije bilo, al' cekaj @sarma kaze drukcije
Pa i brazilski strucnjaci i suci, novine su rekle da penala nije bilo, al' cekaj @sarma kaze drukcije
lijepo je znati da je sudija kriv kad igrac povlaci protivnickog igraca u kaznenom prostoru dok je isti u sansi da zabije gol, isto tako je sudija kriv kad igrac koji je u prilici za gol skoci na glavu protivnickom golmanu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pa kakvu psihicku bolest moras imati da kazes ovako nestoSaurman je napisao/la:Nemaju šta kmečati na sudije Brazil ih je zasluženo rasturio.
Marksizam u skole!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 13 jun 2014, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ispada da su komsije jucer imala dominaciju svih 90min kuknjava kuknjava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.