pa i mi smo pokradeni, da nismo, sutra bi igrali najvazniju ut, u historijirambo16 je napisao/la:lafo čist penal a ustvari je žestoka krađa

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
pa i mi smo pokradeni, da nismo, sutra bi igrali najvazniju ut, u historijirambo16 je napisao/la:lafo čist penal a ustvari je žestoka krađa
Pa do ovoga SP-a su postigli 2 gola na svim svjetskim prvenstvima, a ukupno su 3 puta učestvovali, prvi puta prolaze grupu na SP-ugrgr je napisao/la:NKakva sreca moze bit da stalno prolazis grupe u svim takmicenjima ?
Nije sreca sama tek tako dosla....pricaj sta hoces bla bla bla oni se bore na terenu a ne pricaju okolo borili smo se ovo ono... nego na terenu to dokazu nasi da su se u pola borili na terenu u subotu prosli bi bolje i pored toga sto je Safet izveo postavu kakvu je..samozeljo1987 je napisao/la:Na cijelom svijetu nema šugavije reprezentacije, ajde što su u kvalifikacijama dali 10 golova a osvojili 25 bodova,nego evo i ovde nafakaški prolaze sa samo 2 postignuta gola
![]()
.
ko je sretan ni u hali nije gladan.
Naravno da je bila kradja... Onaj maloumni Kalu je trebao dva puta crveni da dobije a postedjen je....rambo16 je napisao/la:lafo čist penal a ustvari je žestoka krađa
Jedan na jedan Kostarika - Grkcasuhi je napisao/la:Ljudi su borbeni,takticki extra,igraju timski,nikad ne odustaju,sve sto mi nemamo,zasluzeno idu dalje ,sreca prati hrabre![]()
daj ba opusti se xd eto baš mrzim Grke i neam drugog posla...boli me qrc za Grčkom i za svima na Prvenstvu xd penal nije bio i sigurno nebi bio sviran u Ligi prvaka da je neka odlučujuća utakmicaGunner4 je napisao/la:Naravno da je bila kradja... Onaj maloumni Kalu je trebao dva puta crveni da dobije a postedjen je....rambo16 je napisao/la:lafo čist penal a ustvari je žestoka krađa
PS: Kakvi ste to vi ljudi pa mrzite nekog?
Sta su vam oni krivi sto nase ex-yu repke kada dodju na veliko takmicenje ne mogu meda pa vam svi krivi, zavjera,kradja, sreca... Svi samo sami nismo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da se citiram i podebljam: Cevrtfinale koje mnoge 'atraktivnije' ekipe mogu samo sanjatiConsigliere je napisao/la:Serete previse za Grcku. Ljudi igraju onako kako njima odgovara i kako mogu doci do uspjeha. Bili su prvaci Evrope sto mnoge 'atraktivnije' ekipe mogu samo sanjati.
po 1:0johnnyyK je napisao/la:Grcka osvaja![]()
SiamoNoi je napisao/la:Zabit ce Grci u nadoknadi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.