Druga Liga - grupa Centar

Signore
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Centar

Post Postao/la Signore » 28 avg 2018, 20:44

DesimaL je napisao/la:Bas je moj klub igrao u Zepcu u nedelju izgubuli su 4:3

Kazu da je teren jako dobar,ali da je problem drenaza i da mala kisa lokve se stvaraju.

U hadzicima je to vruhunski odradjeno.FInale kantonalne lige Sask protiv unisa je kisa prepadala citavu utakmicu kao iz kante da si sipao
ni na jednom mjestu nije bilo ni trunke lokve.
Ma nije bas mala kisa da napravi problem, al napravi se od neke solidne kise. Teren je u ljetnom vremenu perfektan. I nije problem kompletna drenaza, nego je valjda ostecena na jednom dijelu.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 avg 2018, 22:28

Kakav je Famos ove godine, vidim prvu ubili nekoga, a onda drugu njih neko.
nema potpisa

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 avg 2018, 22:49

Admir_Sa je napisao/la:Kakav je Famos ove godine, vidim prvu ubili nekoga, a onda drugu njih neko.
Ubiti Jedinstvo nije nesto, a biti ubijen od Usore je tesko. Po ovome bih rekao da je Famos los :mrgreen: Oni obicno budu solidni, tesko je suditi po prva dva kola, nakon 5-7 kola ce se vjerojatno nazirati tko je kakav. Tesko je pratiti nize rangove u BiH kad u novinama o utakmicama nema skoro nista, TV prijenosa nigdje i ako netko ista zna o nekom timu onda je to navijac ili simpatizer tog kluba. O drugim klubovima najcesce stjeces dojam iz one jedne utakmice u kojoj gostuje kod tvog kluba ili iz dvije ako odes i na gostovanje. Najlakse je ljudima iz Sarajeva, tj. zaludjenicima koji ce pratiti utakmice vise sarajevskih klubova pa oni sigurno mogu najbolji dojam steci o svim klubovima u ligi.

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 01 sep 2018, 06:39

danas skoro svi iz KS su domacini, nevjerovatno...

Vamos Famos...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 sep 2018, 09:10

slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 sep 2018, 23:22

Bogte odakle su ovi što su danas sa famosom igrali, vis sim bau kosova ??
nema potpisa

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 sep 2018, 23:50

Admir_Sa je napisao/la:Bogte odakle su ovi što su danas sa famosom igrali, vis sim bau kosova ??
Iz Kosove. To je inace mjesto u sastavu opcine Maglaj. Prosle sezone, a i ove u ovoj ligi igra NK Mosevac koji je takodjer iz opcine Maglaj i ta mjesta Mosevac i Kosova su jedno do drugog, tj. kad se sastanu bit ce to komsijski derbi :mrgreen:

I za razliku od Mosevca, Vis igra na svom stadionu, ulozili su u infrastrukturu i zadovoljili uslove. Usput da kazem, klub se zove NK Vis Kosova, a ovo Simm Bau je sponzorsko ime. Imaju para :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 sep 2018, 23:53

Hvala na informacijama, iskreno nikad čuo za to mjesto
nema potpisa

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 sep 2018, 00:03

Admir_Sa je napisao/la:Hvala na informacijama, iskreno nikad čuo za to mjesto
Pa vjerujem, ne mozes znati svako selo u drzavi. Ja sam cuo zato jer imaju fiksni radar u tom mjestu, pa zato znam :lol: Inace sam ih upoznao dok smo mi igrali kanton, al eto, da nema tog radara ne bih ni znao da se to mjesto tako zove, iako sam prosao milijun puta. Za taj Mosevac recimo nisam nikad cuo dok se nisu poceli takmicit u kantonu. Mi smo tad bili rang vise, al upratio sam ih iz jedinstvenog razloga sto su u jesen imali sve poraze i na proljece sve pobjede :lol:

Maglajlije dominiraju, tri kluba u Drugoj ligi, a imaju jos jednog kandidata u kantonu. NK Novi Seher, inace prije bili poznati po tome da odigraju jesen i kad vide da od njih nema nista onda u drugom dijelu ne idu na gostovanja, stede pare uz 0-3 :lol: Bili su ugasili seniorski pogon i reaktivirali se prosle sezone. Neki forumasi su ovdje iznosili svoja iskustva o gostovanju tamo. Ono tipicno nizeligasko gostovanje na Balkanu. Bolje izgubit nego uzet bod.

I inace, kakav je Vis ako si gledao?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 sep 2018, 00:20

Ma malo gledao početak drugog i možda do neke 70min, vidio go famosa gdje mislim golman kriv i onda ovi odma smanjili na 2-1, fin go dade neki lik. Izgleda da je do kraja golman famosa imao neke dobre intervencije. Brate iskreno ovu ligu bi svako od nas koji imalo znamo lopte mogao igrati uz pristojnu kilažu i kondiciju

A gdje dodju ovi Vitkovići što ih je Famos iz kupa izbacio
nema potpisa

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 sep 2018, 01:04

Admir_Sa je napisao/la:Brate iskreno ovu ligu bi svako od nas koji imalo znamo lopte mogao igrati uz pristojnu kilažu i kondiciju
Ovo su mi potvrdili igraci koji su igrali Premijer ligu, a danas igraju drugu ligu Sjever.
Skola nije potrebna nikakva, treba nesto malo znati i spremiti se, moze se igrati ova liga.

To je jedan od kljucnih razloga zbog kojeg treba da dodje do ujedinjenja liga.
Razlika u kvalitetit izmedju prve federalne i ove druge federalne, nebo i zemlja.

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 02 sep 2018, 05:57

Admir_Sa je napisao/la:Ma malo gledao početak drugog i možda do neke 70min, vidio go famosa gdje mislim golman kriv i onda ovi odma smanjili na 2-1, fin go dade neki lik. Izgleda da je do kraja golman famosa imao neke dobre intervencije. Brate iskreno ovu ligu bi svako od nas koji imalo znamo lopte mogao igrati uz pristojnu kilažu i kondiciju

A gdje dodju ovi Vitkovići što ih je Famos iz kupa izbacio
Vitkovici kod Goražda, to jest naselje prije Goražda kada dolazis iz pravca Foče...

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 02 sep 2018, 16:33

Na kojem stadionu igra Bosna Union?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 sep 2018, 16:49

Ako netko od sarajlija gleda Radnik - Zepce nek napise ukratko nesto o utakmici, jer ovi nasi rijetko kad imaju izvjestaj s gostovanja, pogotovo ako se izgubi :mrgreen:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 sep 2018, 20:56

Sask Napredak - Jedinstovo 1:1
Visca el Barça ! Mes que un club !

tm1987vtz
Kontakt:

Post Postao/la tm1987vtz » 02 sep 2018, 23:03

Signore je napisao/la:Ako netko od sarajlija gleda Radnik - Zepce nek napise ukratko nesto o utakmici, jer ovi nasi rijetko kad imaju izvjestaj s gostovanja, pogotovo ako se izgubi :mrgreen:
Oglasiše se :D
"Treće kolo Druge lige FBiH - Centar 2018/19

FK Radnik Hadžići - NK Žepče 4-0

Naši nogometaši danas su gostovali u Hadžićima kod Radnika i nakon dvije uvodne pobjede doživjeli su i prvi poraz. Izostanak Antona Tadića i Ivana Martinovića jako se osjetio na igri Žepča, a svakako je najveći hendikep bio izostanak vratara Nikole Trogrlića. Njega je na vratima zamjenio stoper Kristijan Jukić. Domaći su nakon 45 minuta vodili s 4-0, a Jukić je s nekoliko sjajnih intervencija u drugom dijelu spasio Žepče većeg poraza.

U četvrtom kolu Žepče će biti domaćin sarajevskoj Bosni Union."
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 sep 2018, 23:12

tm1987vtz je napisao/la:
Signore je napisao/la:Ako netko od sarajlija gleda Radnik - Zepce nek napise ukratko nesto o utakmici, jer ovi nasi rijetko kad imaju izvjestaj s gostovanja, pogotovo ako se izgubi :mrgreen:
Oglasiše se :D
"Treće kolo Druge lige FBiH - Centar 2018/19

FK Radnik Hadžići - NK Žepče 4-0

Naši nogometaši danas su gostovali u Hadžićima kod Radnika i nakon dvije uvodne pobjede doživjeli su i prvi poraz. Izostanak Antona Tadića i Ivana Martinovića jako se osjetio na igri Žepča, a svakako je najveći hendikep bio izostanak vratara Nikole Trogrlića. Njega je na vratima zamjenio stoper Kristijan Jukić. Domaći su nakon 45 minuta vodili s 4-0, a Jukić je s nekoliko sjajnih intervencija u drugom dijelu spasio Žepče većeg poraza.

U četvrtom kolu Žepče će biti domaćin sarajevskoj Bosni Union."
Joj, bio sam bas nabrijan za ovu sezonu, isao u Maglaj na gostujucu, gledao kuci SASK, logicno da je suludo da sam otisao u Hadzice danas, al bas sam mislio da cu ovu sezonu ispratit onako na 100% i onda me ubije ovo 'najveći hendikep bio izostanak vratara Nikole Trogrlića. Njega je na vratima zamjenio stoper Kristijan Jukić.'. Pa nije ni cudo da gubimo kad nam brani igrac, a ne golman. Ne znam zasto se nije moglo povesti nekog juniora i kako to da sad odjednom nema drugog golmana, a prosle sezone sam uspio upratiti da su bila cak tri. Odmah mi moral opadne. Falila su i dva bitna igraca, al s pravim golmanom bi vjerojatno bilo gusto, a ne 4-0. I opet kontam aj to je Radnik, ostalo buraniju cemo trpat i bit cemo na vrhu :lol:

Sad znaci stize Bosna. Kakvi su oni?

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 03 sep 2018, 06:17

Pa et, dobili su Zenica City sa visokih 6:0, nebi trebali bit losi, mada Zenica City uz Krivaju trenutno sve poraze ima... Jedinstvo i Azot takodje malo losiji start sezone... Radnik Hadzici, zasad glavni favorit za Prvu Ligu...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 sep 2018, 08:24

Ma po meni je Radnik svake sezone glavni favorit za titulu. To je ekipa koja kod nas na gostovanju konstantno pokazuje najvise. Ne znam kako im svaki put izmakne to prvo mjesto.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 sep 2018, 09:32

Jel Jedinstvo igra u ilijasu?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.