Kralju kupi sebi na pijaci, kvalitet ti je isti.LenBias je napisao/la:gdje se u tuzli imaju kupit original nasi dresovi reprezentacije i koliko kostaju, znaci samo gornji dio me zanima?
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
YNWA!
Potraži na piku, jedino tamo možeš naći origigi, ja sam uzeo za 50.LenBias je napisao/la:gdje se u tuzli imaju kupit original nasi dresovi reprezentacije i koliko kostaju, znaci samo gornji dio me zanima?
ma mislio sam reko da nema kakva legeina prodavnica u tuzli negdje il nesto slicno 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Danas kupio na pijaci, ovaj plavo-zuti, ni po cemu se ne razlikuje od legea tzv.orginala.Cijena, 20 KM 

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Razlikuje buraz razlikuje.scorpion je napisao/la:Danas kupio na pijaci, ovaj plavo-zuti, ni po cemu se ne razlikuje od legea tzv.orginala.Cijena, 20 KM
Sa mnom je bilo raje u Parizu sa tim fushevima i baš sam upoređivao, nebo i zemlja.
Legea natpis na prsima na fushu nije izvezena nego naljepljena obojena il šta već, na originalu jeste.
Logo na fushu izgleda smiješno, ko da sam ja ručno vezo ona slova, sva naherena, na originalu perfekt.
Onaj logo legee na rukavima na originalu je koncem zašiven i izvezen podebljan dobro, a na fušu obojen bojom.
Hoš još? Bolje je kupit polovnjak origigi na piku nego na pijaci to novo sranje.

Ma druze moj, niko iole osvesteniji nece kupiti "orginal" legea dok nas oni oblace. Kada to predje u ruke iole ozbiljnije firme poput umbra, pume, kape, da ne govorimo o adidasu i nike, onda ce biti potpuno druga prica sto se i mene price. Bit cu medju prvim koji bi iskresirao ako treba i 30-40 maraka vise, ali kada znam da je orginal firme koja ima ime.Chuckie je napisao/la:Razlikuje buraz razlikuje.scorpion je napisao/la:Danas kupio na pijaci, ovaj plavo-zuti, ni po cemu se ne razlikuje od legea tzv.orginala.Cijena, 20 KM
Sa mnom je bilo raje u Parizu sa tim fushevima i baš sam upoređivao, nebo i zemlja.
Legea natpis na prsima na fushu nije izvezena nego naljepljena obojena il šta već, na originalu jeste.
Logo na fushu izgleda smiješno, ko da sam ja ručno vezo ona slova, sva naherena, na originalu perfekt.
Onaj logo legee na rukavima na originalu je koncem zašiven i izvezen podebljan dobro, a na fušu obojen bojom.
Hoš još? Bolje je kupit polovnjak origigi na piku nego na pijaci to novo sranje.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Slažem se, ali i sada je bolje polovan original platit 50 nego ono na pijaci 30.
ti izgleda kupio original zbog natpisa LEGEAChuckie je napisao/la:Razlikuje buraz razlikuje.scorpion je napisao/la:Danas kupio na pijaci, ovaj plavo-zuti, ni po cemu se ne razlikuje od legea tzv.orginala.Cijena, 20 KM

4-IN-A-ROW
Da.emir_ je napisao/la:ti izgleda kupio original zbog natpisa LEGEA![]()
![]()

Imam i ja sa pijace LEGEA usiven. 

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Konacno imena na dresovima!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prejaki dresovi ni nike ni adidas ni errea ni nijedan drugi ne bi onako dobro stajao Aidi 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Prejaki dresovi ni nike ni adidas ni errea ni nijedan drugi ne bi onako dobro stajao Aidi

YNWA!
Imas u velikom merkatoru Legea prodavnicuLenBias je napisao/la:ma mislio sam reko da nema kakva legeina prodavnica u tuzli negdje il nesto slicno

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
a mi kao imamo i neki mali Mercator ?
i nema u njemu Legea prodavnica, na koju mislis TZ boy, i jel imaju u njoj dresovi ?

i nema u njemu Legea prodavnica, na koju mislis TZ boy, i jel imaju u njoj dresovi ?
Zasto ovoliko eksperimentata sa dresovima
Mi nemamo tacno odredjenu domacu garnituru,a kamoli gostujucu..
Nekad igramo u skroz bijelim,nekad u onim po meni daleko najljepsim bijeli dres a svjetloplavi sorc,a nekad i u onoj ogavnoj skroz tamnoplavoj opremi...
Boze sacuvaj..

Mi nemamo tacno odredjenu domacu garnituru,a kamoli gostujucu..
Nekad igramo u skroz bijelim,nekad u onim po meni daleko najljepsim bijeli dres a svjetloplavi sorc,a nekad i u onoj ogavnoj skroz tamnoplavoj opremi...
Boze sacuvaj..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- BH Patriot
- Kontakt:
Da li je tko primijetio da smo nakon dugo vremena ponovo na dresovima imali prezimena!? 

Livin' La Vida Loca ;)
kavaz_ je napisao/la:a mi kao imamo i neki mali Mercator ?![]()

Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Ima li tko od "strucnjaka" da mi odgovori gdje se mogu nabaviti one stasne plave trenerke "trofrtaljke" u koima nasi treniraju. Interesuje me original model.
Hvala unaprijd na odgovoru !!
Hvala unaprijd na odgovoru !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
TZ_BoY je napisao/la:kavaz_ je napisao/la:a mi kao imamo i neki mali Mercator ?![]()
![]()
jbg imaju oni mali samoposluge , nezz ja znam da je gore bila otvorena Legea prodavnica tu bi trebalo biti bih orginalnih dresova
Bilo je gore kod B bloka na Sjenjaku u onom malom trznom centircu

Sad je tu banka

@kimbo
sta to ti oces putem Mevlida

RIP SALE VILENJAK
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Google Adsense [Bot], Sveti, Wisey, zikerrz21 i 41 gost.