Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HOPLIT

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la HOPLIT » 10 nov 2011, 20:56

LenBias je napisao/la:gdje se u tuzli imaju kupit original nasi dresovi reprezentacije i koliko kostaju, znaci samo gornji dio me zanima? :)
Kralju kupi sebi na pijaci, kvalitet ti je isti.
YNWA!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 10 nov 2011, 21:48

LenBias je napisao/la:gdje se u tuzli imaju kupit original nasi dresovi reprezentacije i koliko kostaju, znaci samo gornji dio me zanima? :)
Potraži na piku, jedino tamo možeš naći origigi, ja sam uzeo za 50.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 nov 2011, 12:42

ma mislio sam reko da nema kakva legeina prodavnica u tuzli negdje il nesto slicno :|
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 11 nov 2011, 12:51

Danas kupio na pijaci, ovaj plavo-zuti, ni po cemu se ne razlikuje od legea tzv.orginala.Cijena, 20 KM 8-)
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 11 nov 2011, 14:56

scorpion je napisao/la:Danas kupio na pijaci, ovaj plavo-zuti, ni po cemu se ne razlikuje od legea tzv.orginala.Cijena, 20 KM 8-)
Razlikuje buraz razlikuje.

Sa mnom je bilo raje u Parizu sa tim fushevima i baš sam upoređivao, nebo i zemlja.

Legea natpis na prsima na fushu nije izvezena nego naljepljena obojena il šta već, na originalu jeste.

Logo na fushu izgleda smiješno, ko da sam ja ručno vezo ona slova, sva naherena, na originalu perfekt.

Onaj logo legee na rukavima na originalu je koncem zašiven i izvezen podebljan dobro, a na fušu obojen bojom.

Hoš još? Bolje je kupit polovnjak origigi na piku nego na pijaci to novo sranje. :mrgreen:

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 11 nov 2011, 15:08

Chuckie je napisao/la:
scorpion je napisao/la:Danas kupio na pijaci, ovaj plavo-zuti, ni po cemu se ne razlikuje od legea tzv.orginala.Cijena, 20 KM 8-)

Sa mnom je bilo raje u Parizu sa tim fushevima i baš sam upoređivao, nebo i zemlja.

Legea natpis na prsima na fushu nije izvezena nego naljepljena obojena il šta već, na originalu jeste.

Logo na fushu izgleda smiješno, ko da sam ja ručno vezo ona slova, sva naherena, na originalu perfekt.

Onaj logo legee na rukavima na originalu je koncem zašiven i izvezen podebljan dobro, a na fušu obojen bojom.

Hoš još? Bolje je kupit polovnjak origigi na piku nego na pijaci to novo sranje. :mrgreen:
Ma druze moj, niko iole osvesteniji nece kupiti "orginal" legea dok nas oni oblace. Kada to predje u ruke iole ozbiljnije firme poput umbra, pume, kape, da ne govorimo o adidasu i nike, onda ce biti potpuno druga prica sto se i mene price. Bit cu medju prvim koji bi iskresirao ako treba i 30-40 maraka vise, ali kada znam da je orginal firme koja ima ime.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 11 nov 2011, 15:13

Slažem se, ali i sada je bolje polovan original platit 50 nego ono na pijaci 30.

emir_

Post Postao/la emir_ » 11 nov 2011, 15:24

Chuckie je napisao/la:

ti izgleda kupio original zbog natpisa LEGEA :roll: :roll: :roll:
4-IN-A-ROW

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 11 nov 2011, 15:27

emir_ je napisao/la:ti izgleda kupio original zbog natpisa LEGEA :roll: :roll: :roll:
Da. :?:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 11 nov 2011, 15:33

Imam i ja sa pijace LEGEA usiven. ;)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

hercegovac_nino
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac_nino » 11 nov 2011, 22:37

Konacno imena na dresovima!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 nov 2011, 22:45

Prejaki dresovi ni nike ni adidas ni errea ni nijedan drugi ne bi onako dobro stajao Aidi :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 11 nov 2011, 22:56

Sarajlijc@ je napisao/la:Prejaki dresovi ni nike ni adidas ni errea ni nijedan drugi ne bi onako dobro stajao Aidi :mrgreen:
:lol: :lol: Slažem se :mrgreen:
YNWA!

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 12 nov 2011, 01:04

LenBias je napisao/la:ma mislio sam reko da nema kakva legeina prodavnica u tuzli negdje il nesto slicno :|
Imas u velikom merkatoru Legea prodavnicu ;)
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

kavaz_
Kontakt:

Post Postao/la kavaz_ » 12 nov 2011, 02:22

a mi kao imamo i neki mali Mercator ? :shock:

i nema u njemu Legea prodavnica, na koju mislis TZ boy, i jel imaju u njoj dresovi ?

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 nov 2011, 11:30

Zasto ovoliko eksperimentata sa dresovima :roll:
Mi nemamo tacno odredjenu domacu garnituru,a kamoli gostujucu..
Nekad igramo u skroz bijelim,nekad u onim po meni daleko najljepsim bijeli dres a svjetloplavi sorc,a nekad i u onoj ogavnoj skroz tamnoplavoj opremi...
Boze sacuvaj..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 12 nov 2011, 13:28

Da li je tko primijetio da smo nakon dugo vremena ponovo na dresovima imali prezimena!? :mrgreen:
Livin' La Vida Loca ;)

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 12 nov 2011, 15:32

kavaz_ je napisao/la:a mi kao imamo i neki mali Mercator ? :shock:

i nema u njemu Legea prodavnica, na koju mislis TZ boy, i jel imaju u njoj dresovi ?

:lol: :lol: jbg imaju oni mali samoposluge , nezz ja znam da je gore bila otvorena Legea prodavnica tu bi trebalo biti bih orginalnih dresova
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 nov 2011, 15:35

Ima li tko od "strucnjaka" da mi odgovori gdje se mogu nabaviti one stasne plave trenerke "trofrtaljke" u koima nasi treniraju. Interesuje me original model.

Hvala unaprijd na odgovoru !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 12 nov 2011, 15:37

TZ_BoY je napisao/la:
kavaz_ je napisao/la:a mi kao imamo i neki mali Mercator ? :shock:

:lol: :lol: jbg imaju oni mali samoposluge , nezz ja znam da je gore bila otvorena Legea prodavnica tu bi trebalo biti bih orginalnih dresova

Bilo je gore kod B bloka na Sjenjaku u onom malom trznom centircu :lol: Legea,dres i sorc 180KM...to je propalo a kako i nebi.
Sad je tu banka :lol:

@kimbo

sta to ti oces putem Mevlida :lol: :lol:
RIP SALE VILENJAK

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Google Adsense [Bot], Sveti, Wisey, zikerrz21 i 41 gost.