83. minut protiv IranaAjax je napisao/la:
85 minut protiv Barcelone.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
83. minut protiv IranaAjax je napisao/la:

calcio je napisao/la:83. minut protiv IranaAjax je napisao/la:
calcio je napisao/la:83. minut protiv IranaAjax je napisao/la:
al igrat ce izgleda EP 2016Cartman je napisao/la:Taa ce Bale, nikad nije igrao SP.
Možda se samo htio našaliti ?Ajax je napisao/la:@ calcio bolje da ti nista ne odgovaram vjeruj mi. Ovo veze nema sa vezom. Ako postoji izokrenuta cinjenica-logika onda je ovo vrh. Ali bukvalno vrh vrhova. Nego da ne grijesim dusu objasni mi sta bi trebao konkretno da znaci taj gol Avdije i kakve veze on ima sa defanzivnim zadacima ( zaustavljanjem ) nasih bekova na Bale-u, pa da ti lakse objasnim ovaj tvoj fenomen ??
Bale zabija u kupu, Avdija zabija na SP.Ajax je napisao/la:@ calcio bolje da ti nista ne odgovaram vjeruj mi. Ove veze nema sa vezom. Ako postoji izokrenuta cinjenica-logika onda je ovo vrh. Ali bukvalno vrh vrhova. Nego da ne grijesim dusu objasni mi sta bi trebao konkretno da znaci taj gol i kakve veze on ima sa defanzivnim zadacima nasih bekova na Bale-u, pa da ti lakse objasnim ovaj tvoj fenomen ??
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:al igrat ce izgleda EP 2016Cartman je napisao/la:Taa ce Bale, nikad nije igrao SP.
Mozda da pregledas malo bolje igrace WalesaNeutral je napisao/la:Jedan igrač ne može pobijediti sam cijeli tim. Dovoljno je vidjeti Argentinu, Portugal, a i Vels već godinama (Giggs, sada Bale).
ti k'o da si od jučerRusilac je napisao/la:Ne znam otkud Avdija u pricama ,on nije standardan,ne igra u Hajduku,na tibinama je tako da on ne moze igrati,ne ispunjava uslove.
Mislim da više igrači, stručni štab i navijači Velsa gledaju sastav Bosne i Hercegovini.emir79 je napisao/la:Mozda da pregledas malo bolje igrace WalesaNeutral je napisao/la:Jedan igrač ne može pobijediti sam cijeli tim. Dovoljno je vidjeti Argentinu, Portugal, a i Vels već godinama (Giggs, sada Bale).