molotovljev je napisao/la:Hvala boccaccio, i izvini ako sam te uznemirio.
Pa upravo sam htio da skrenem pažnju na taj intervju, i usput ako ti nije problem da mi kažeš kako ti
gledaš na one riječi g. Osima ??? Recimo, na pitanje novinara Ivica u Želji ?
Nisi me uznemirio, taman posla, ne znam da li ti se ton mog pisanja ucinio kao da sam uznemiren, ali vjeruj mi da sam jako raspolozen. Pitao si lijepo i kulturno, a mi kao normalni i kulturni ljudi trebamo da imamo i takav dijalog

.
Nemam komentar ni na jednu rijec tog za mene velikog covjeka. Sasvim je logicno da on kao covjek u godinama i neko ko je prilicno tesko bolestan nema ulogu u klupskoj politici. On je svjestan toga i uvijek je izbjegavao da se nadje ponovo u bilo kakvoj ulozi, cak i kada je bio mnogo mladji. Normalno je onda da ga se malo stvari i pita danas i da on ne utice na odluke u danasnjim strukturama u klubu. Medjutim, kada on tako nesto kaze, uvijek i govori da bi malo pogurao druge i da njegovo misljenje nije tako bitno. U krugovima se uvijek znalo i dan danas je tako, da u mnogim pricama ljudi iz kluba sa njim, on njima kaze sta misli i to se itekako postuje. Njegovi dolasci u klub i evo na ovu skupstinu su jako vazni iako je on tu samo posmatrac. Njegova jedna recenica ima tri znacenja, pa kako se ko za koje uhvati. Ti mozda pomislis kako je on nesto ogorcen, a ja mozda pomislim kako je dobro nastimao novinara da bi neko pomislio kako vec hoce da zamisli tu recenicu. Ja sam tim njegovim stavovima uvijek bio odusevljen. Uvijek jednostavno, kao da cujes psovku, a on ti prospe nesto u sta ces se dobro zamisliti, ako dobro cujes sta je htio reci.
On je po meni covjek za izucavanje.