FK Željezničar (opšte diskusije)

vrbanjusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la vrbanjusa » 05 mar 2015, 15:03

nukleusmember je napisao/la:"nako si mi to odgovorio,blokirani rachuni se provjeravaju u centralnoj banci,oni su ti koji izbacuju listing na zahtjev povjerioca,rachuni u 5 banaka blokirani sve do jednog,vrlo lako je dochi do tog podatka,pitajte kozaricha[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A aktivni računi? Ko objavljuje aktivne račune? Jesi li čuo za mogućnost da je jedan račun blokiran a drugi aktivan?
Očito da nisi. Imaš mogućnost provjere preko CRR-a ili u NLB banci pa provjeri.
Lijepo od tebe što se interesuješ, samo se bojim da ti ne bude loše kad dođeš do istine.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 mar 2015, 15:12

pa naravno da sam chuo,prati malo shta pishem,na taj nachin smo i mi funkcionisali prije tana,te "aktivne" rachune je fkt smijeshno spominjati

VVVBK

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 mar 2015, 15:14

molotovljev je napisao/la:Hvala boccaccio, i izvini ako sam te uznemirio. :mrgreen:
Pa upravo sam htio da skrenem pažnju na taj intervju, i usput ako ti nije problem da mi kažeš kako ti
gledaš na one riječi g. Osima ??? Recimo, na pitanje novinara Ivica u Želji ?
Nisi me uznemirio, taman posla, ne znam da li ti se ton mog pisanja ucinio kao da sam uznemiren, ali vjeruj mi da sam jako raspolozen. Pitao si lijepo i kulturno, a mi kao normalni i kulturni ljudi trebamo da imamo i takav dijalog :mrgreen: .

Nemam komentar ni na jednu rijec tog za mene velikog covjeka. Sasvim je logicno da on kao covjek u godinama i neko ko je prilicno tesko bolestan nema ulogu u klupskoj politici. On je svjestan toga i uvijek je izbjegavao da se nadje ponovo u bilo kakvoj ulozi, cak i kada je bio mnogo mladji. Normalno je onda da ga se malo stvari i pita danas i da on ne utice na odluke u danasnjim strukturama u klubu. Medjutim, kada on tako nesto kaze, uvijek i govori da bi malo pogurao druge i da njegovo misljenje nije tako bitno. U krugovima se uvijek znalo i dan danas je tako, da u mnogim pricama ljudi iz kluba sa njim, on njima kaze sta misli i to se itekako postuje. Njegovi dolasci u klub i evo na ovu skupstinu su jako vazni iako je on tu samo posmatrac. Njegova jedna recenica ima tri znacenja, pa kako se ko za koje uhvati. Ti mozda pomislis kako je on nesto ogorcen, a ja mozda pomislim kako je dobro nastimao novinara da bi neko pomislio kako vec hoce da zamisli tu recenicu. Ja sam tim njegovim stavovima uvijek bio odusevljen. Uvijek jednostavno, kao da cujes psovku, a on ti prospe nesto u sta ces se dobro zamisliti, ako dobro cujes sta je htio reci.
On je po meni covjek za izucavanje.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 mar 2015, 15:14

@vrbanjusa

Da tebe kazem jednu stvar koja je jako bitna. Neki ljudi kada prave posao zvone na sav glas o tom poslu, dok drugi idu korak po korak i rjesavaju problem po problem. Statut nije od jucer, mislim da je jucer pocelo o tome da se piše, to je aktivno puno vise vremena. Jucer je sav trud oko toga finaliziran. Duze vremena ljudi zele da ulazu u klub, ali nisu imali garancije. Sad su se stvorili svi preduslovi za realizaciju istog. Davno sam i sam napisao da "tiha voda i brijeg valja", vjerujte mi da je tako i da ce biti jako turbulentno, samo mogu reci strpljen spasen. Sabur nam svima treba. Kuca se pravi os temelja prema gore, a nasi su postavili jako dobre temelje sad samo treba nastaviti graditi, a imamo sve preduslove/uslove za to. Nemojte se zamarati nekim stvarima jer nema potrebe za tim, nek pise sta god ko hoce. Za dobrom "ribom" se cijela mahala okrece, jedni joj dobacuju, jedni joj sve na kamaru, jedni je ne mogu ni gledati... ali to je zivot samo ga treba prihvatiti na pravi nacin. Opet kazem da su nase tribine i navijanje(nasa duznost), a hvala Bogu imamo sad sposobne ljude u klubu da se brinu i o finansijama i o svim drugim administrativnim poslovima. Ukoliko neko ima neko pitanje i zeli konkretan odgovor evo mu kontakt: [email protected]. Tu ce dobiti odgovor konkretan ukoliko ga zanima.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 mar 2015, 15:14

centralna banka je duzhna svakom povjeriocu na osnovu sudske presude izlistati i aktivne i blokirane rachune

VVVBK

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 05 mar 2015, 15:17

nukleusmember je napisao/la:pa naravno da sam chuo,prati malo shta pishem,na taj nachin smo i mi funkcionisali prije tana,te "aktivne" rachune je fkt smijeshno spominjati

VVVBK

Ne kontam, aktivan račun koji je u principu blokiran jer su neki drugi računi blokirani. Piše na stranici CBBIH da ima blokiranih računa pa su sad svi automatski blokirani. Fakat te ne kontam.
Opet ponavljam imam izvod iz CRR-a na datum 05.03.2015 gdje je račun u NLB Banci AKTIVAN, znači operativan i može se koristiti za transakcije. Račun FK Željezničar UG, ne računi nekih SD ili fizičkih lica. KONTAŠ? Aktivan račun registrovan na UG FKŽ. Što je ovo teško skontati? Zato što si pitar ili?
VAŽNO JE BITI ČLAN!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 mar 2015, 15:20

A šta misliš kako se sad uplaćuju plate, doprinosi i ostali troškovi? Na koji račun su legle pare od uefa-e, od transfera Zolotica, itd.?

BUDI ŽELJO !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 mar 2015, 15:22

nukleusmember je napisao/la:centralna banka je duzhna svakom povjeriocu na osnovu sudske presude izlistati i aktivne i blokirane rachune

VVVBK

Znas ono kad ti 5 ljudi kaze da si lud,ti bolje sam lupaj glavom?
E pa tebi su jarane dosad bar 10ljudi odgovorili istim odgovorom na pitanje,a ti zapeo,pa zapeo.
Ako si imalo pametan,sve ti se samo kazalo

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 05 mar 2015, 15:22

tm8782 je napisao/la:@vrbanjusa

Da tebe kazem jednu stvar koja je jako bitna. Neki ljudi kada prave posao zvone na sav glas o tom poslu, dok drugi idu korak po korak i rjesavaju problem po problem. Statut nije od jucer, mislim da je jucer pocelo o tome da se piše, to je aktivno puno vise vremena. Jucer je sav trud oko toga finaliziran. Duze vremena ljudi zele da ulazu u klub, ali nisu imali garancije. Sad su se stvorili svi preduslovi za realizaciju istog. Davno sam i sam napisao da "tiha voda i brijeg valja", vjerujte mi da je tako i da ce biti jako turbulentno, samo mogu reci strpljen spasen. Sabur nam svima treba. Kuca se pravi os temelja prema gore, a nasi su postavili jako dobre temelje sad samo treba nastaviti graditi, a imamo sve preduslove/uslove za to. Nemojte se zamarati nekim stvarima jer nema potrebe za tim, nek pise sta god ko hoce. Za dobrom "ribom" se cijela mahala okrece, jedni joj dobacuju, jedni joj sve na kamaru, jedni je ne mogu ni gledati... ali to je zivot samo ga treba prihvatiti na pravi nacin. Opet kazem da su nase tribine i navijanje(nasa duznost), a hvala Bogu imamo sad sposobne ljude u klubu da se brinu i o finansijama i o svim drugim administrativnim poslovima. Ukoliko neko ima neko pitanje i zeli konkretan odgovor evo mu kontakt: [email protected]. Tu ce dobiti odgovor konkretan ukoliko ga zanima.
Ma sve ja to znam brate, ali ovi padobranci ispranih mozgova lažu i truju. Ne mogu trpiti laži i podvale.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 mar 2015, 15:26

ti si legendo totalni laik,kada povjerioc trazhi listing rachuna od centralne banke trazhi aktivne rachune da naplati dug,onda ti CB izlista sve rachune koje oni imaju u evidenciji,tog nlb racuna NEMA,ali imaju ostali rachuni koji su blokirani sve do jednog,sud je taj koji blokira rachune,ako je jedan blokiran po automatizmu moraju biti svi dok se dug ne isplati,KONTASH

VVVBK

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 05 mar 2015, 15:30

nukleusmember je napisao/la:ti si legendo totalni laik,kada povjerioc trazhi listing rachuna od centralne banke trazhi aktivne rachune da naplati dug,onda ti CB izlista sve rachune koje oni imaju u evidenciji,tog nlb racuna NEMA,ali imaju ostali rachuni koji su blokirani sve do jednog,sud je taj koji blokira rachune,ako je jedan blokiran po automatizmu moraju biti svi dok se dug ne isplati,KONTASH

VVVBK

Čini mi se u cijeloj ovoj priči samo ti ne KONTASH

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 05 mar 2015, 15:32

nukleusmember je napisao/la:ti si legendo totalni laik,kada povjerioc trazhi listing rachuna od centralne banke trazhi aktivne rachune da naplati dug,onda ti CB izlista sve rachune koje oni imaju u evidenciji,tog nlb racuna NEMA,ali imaju ostali rachuni koji su blokirani sve do jednog,sud je taj koji blokira rachune,ako je jedan blokiran po automatizmu moraju biti svi dok se dug ne isplati,KONTASH

VVVBK

Ja sam onda slijep, neko u CRR-u izmislio račun u NLB banci. Znam ja proces prinudne naplate više nego ti misliš. Račun postoji i AKTIVAN je. A ti i dalje živi u zabludi. Postavio bih ti sliku ali hoću da se malo više potrudiš da dođeš do relevantnog podatka.
Znaš li uopšte šta je CRR?
VAŽNO JE BITI ČLAN!

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 05 mar 2015, 15:34

Mi szzni nama blokiran racun vi dzzni vama odblokiran racun kako to

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 mar 2015, 15:34

boccaccio, upravo to što si rekao u zadnjoj rečenici, čovjek je fudbalski genije i stvarno fascinira
sve ono što kaže vezano za najvažniju sporednu stvar... o njegovim vrlinama mogli bi pisati danima,
međutim, ja bih da se još malo zadržimo na njegovim riječima koje je rekao nedavno;
Dakle, na pitanje novinara- Ivica u Želji, a podrazumjeva se na sve ove godine iza nas, on kaže;
kako nije želio da se miješa tamo gdje mu nije mjesto... Moram priznati da me ovo malo šokiralo a i povezao
sam, neke od ranije nejasne stvari... možda griješim, možda ne, ali mi je ovo dijelovalo kao prigovor i
negodovanje od strane g. Osima, prema nekim važnim ljudima u FKŽ.
Mislim, ako Ivici nije mjesto u Želji, postavlja se pitanje kome jeste ?!
Nešto mi tu "smrdi"... slažeš li se boccaccio ?
F.K.SARAJEVO

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 mar 2015, 15:34

vrbanjusa je napisao/la:

Ma sve ja to znam brate, ali ovi padobranci ispranih mozgova lažu i truju. Ne mogu trpiti laži i podvale.
Ma samo nek opletu, nemaju ocito drugog posla. Jasno mi je zasto su pojedini ovakvi kakvi jesu, raugovarao sam nakratko sa jednim uglednim gospodinom i pitam ga sta slijedi, samo se nasmijao i rekao spektakl. Tako da...sacekajmo, a tu su i nasa 2 forumasa koji imaju jako dobre i provjerene informacije koje ce da iznesu onda kad bude vrijeme za to. Mislim, boccaccio je napisao da je jako raspolozen i ja sam isto, nemam ni najmanji razlog za nerviranje i sl. Laz k'o laz, svakoj su kratke noge...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 mar 2015, 15:40

molotovljev je napisao/la:boccaccio, upravo to što si rekao u zadnjoj rečenici, čovjek je fudbalski genije i stvarno fascinira
sve ono što kaže vezano za najvažniju sporednu stvar... o njegovim vrlinama mogli bi pisati danima,
međutim, ja bih da se još malo zadržimo na njegovim riječima koje je rekao nedavno;
Dakle, na pitanje novinara- Ivica u Želji, a podrazumjeva se na sve ove godine iza nas, on kaže;
kako nije želio da se miješa tamo gdje mu nije mjesto... Moram priznati da me ovo malo šokiralo a i povezao
sam, neke od ranije nejasne stvari... možda griješim, možda ne, ali mi je ovo dijelovalo kao prigovor i
negodovanje od strane g. Osima, prema nekim važnim ljudima u FKŽ.
Mislim, ako Ivici nije mjesto u Želji, postavlja se pitanje kome jeste ?!
Nešto mi tu "smrdi"... slažeš li se boccaccio ?
Covjek je fudbalski genij koji se nalazi u godinama i kojem je naruseno zdravlje. On nema veze sa finansijama i administracijom jer nikada i nije volio školu iako mu je matematika jača strana. Bavio se cijeli život trenerskim poslom i mjesto predsjednika i direktora je prepustio mlađim ljudima i ljudima koji su završili školu za takve stvari. Njegov posao je bio u posljednjih godinu i kusur dana samo da svojim vezama poveze neke ljude sa ljudim u nasem klubu, sto je i uradio. Prema tome nema sta da ti bude tu nejasno ili da nesto "smrdi". I sam kaze da su Gredić i Šiljak ljudi koji mogu rjesiti i rijesili su, probleme u kojima je klub bio.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 05 mar 2015, 15:40

tm8782 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:

Ma samo nek opletu, nemaju ocito drugog posla. Jasno mi je zasto su pojedini ovakvi kakvi jesu, raugovarao sam nakratko sa jednim uglednim gospodinom i pitam ga sta slijedi, samo se nasmijao i rekao spektakl. Tako da...sacekajmo, a tu su i nasa 2 forumasa koji imaju jako dobre i provjerene informacije koje ce da iznesu onda kad bude vrijeme za to. Mislim, boccaccio je napisao da je jako raspolozen i ja sam isto, nemam ni najmanji razlog za nerviranje i sl. Laz k'o laz, svakoj su kratke noge...
I meni jedan član UO sinoć reče da slijedi baš istim riječima. Spektakl :D .
VAŽNO JE BITI ČLAN!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 mar 2015, 15:42

ok,odblokirani su vam rachuni,nesmetano poslujete,ovo sve shto pricham je lazh i neistina,samo tako nastavite,jedva chekam registraciju[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 05 mar 2015, 15:45

VVVBK

Nije to tako jednostavno, možeš ti bez problema otvara račune i poslovati, tako ti kanton ima godinu-dvije posluje, najmanji problem su ti računi jer se otvaraju za 5minuta ;)
I blokiranje računa ne ide po automatizmu ;)

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 mar 2015, 15:53

ma stojim iza svega shto sam rek"o svjetla obraza,nema vishe snage objashnjavati da je crno crno a ne bijelo,fade out[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”