LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

neno#4
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la neno#4 » 01 dec 2010, 14:14

majestic24 je napisao/la:evo jedno pitanje za nenu,demu i ove ostale..kao prvo znam da ste odlicni forumasi i da posjedujete znanje o mnogim stvarima pa i o kosarci. Samo mi recite kakve veze ima Zimic s LaLakersima???
Pa dobro malo je rasprava otisla u krivom smjeru :D :D :D :D :D ...
Nije dema tu nista kriv, raspravljali smo se ja i @collector...

Ako ne smeta moderatorima, nek ne smeta ni tebi..
Niti je bilo uvreda niti ista..

P.S. A Zimic je buduci clan LAL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 dec 2010, 14:20

Brate izbaci mene iz toga o Zimicu s tim nemam nista to je doslo poslije mene ja sam samo spomenuo Clliperse

hehe steta visine jeli ono 217,neko bi s tima darom cuda ucinio

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 dec 2010, 14:22

dema je napisao/la:Brate izbaci mene iz toga o Zimicu s tim nemam nista to je doslo poslije mene ja sam samo spomenuo Clliperse

hehe steta visine jeli ono 217,neko bi s tima darom cuda ucinio
Rekao sam ja to prije vec gore....
A Zima, 217, mogao je zivu djecu da jede....Naglasak "mogao"....

Ostalo je samo ime.....

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 dec 2010, 14:28

@neno#4 ja znam da ju je on imao kada je igrao za bosnu... dalje nebitno i to nije bilo samo kad je igrao za rin...
samo malo ti si koliko se ja sjecam rekao niko ne pruza priliku mladjim igracima... pa sad se vadis na to vanserijski ono de jarane malo...kakav god da je on je dobio priliku, pau ribas talenat dobio priliku i jos se ocekuje od njega al vanserijski nije, bjelica isto tako samo se pokazao kao igracina u repki srbije, slican slucaj kao i keselj samo sto ovaj drugi vec biljezi dobre nastupe u grckoj... ti malo lupas loncice...nema danas vise tih ekipa prave talente danas se progura mladi igrac ili valja ili nevalja... osim nas iz bivse yuge...

za romu ja stvarno ne znam koji ti klinac imas protiv njih, hajd da si spomenuo neki truski klub koji samo kesira igrace koje su drugi izbacili, ili lupam real...al ono nigdje...dobro dasic i djedovic tu jesu mozda radi tanjevica al on ih je gurno... nisam uspio naci roster jos al ubrzo cu pa ce vidjeti da je bilo dobrih mladi igraca...

jennings... kosarka.hr a jest mi i on mjerilo neko...citao sam ja njihovih milion clanaka pa ih pola glupost...trajan lengdon iz cesk..osvoji sa deronom williamsom ako me dobro sluzi pamcenje ncll titulu bio medju prvih 10 na draftu nije uspio... a bio jedan od najboljih strelaca na svom univerzitetu svih vremena..al dok se nekom ne smraci drugom ne svane...ciljano na jenningsa koji je tako uspio...oni su mu dali priliku da e pokaze kao mlad igrac ostalo historija...

caja, tau kako hoces ima skauting dobar u juznoj americi koliko ja vidim...i sta je najinteresantnije uzeli su igrace koje je draftovao san antonio a sobzirom kako radi ekipa san antonia sa ne americkim igracima nije bilo tesko caji poslat ugovor i nadat se najboljem..samo sto je npr scola poslije trejdovan u huston, a splinter zavrsio u san antoniu tako da se na tu temu ima dosta reci...i nije to bas njihovom zaslugom... eto dema zna dosta o tome i on bi ti mogao reci...

tako da dalje necu niti mi se da pisati niti objasnjavati ima tu dosta stvari...i vjeruj mi u nekim grijesis.... pozz

@majestic24 mislim nema nikakve al eto jedan na drugi post nadovezali se napravili frku i eto ga.... no hard feelings :D
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 dec 2010, 14:31

evo ovom prilikom se majestic24 izivnjavam zbog gusenja teme ... i ja sam navijac lakersa neces zamjeriti...samo mala razmjena misljenja izmedju nene i mene... :D neko je u krivu neko u pravu...ili je podjeljeno i jedno i drugo :D

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 dec 2010, 14:32

Ej samo ispravi me ako grijesim ali ti igraci su bili prvo igraci Caje pa su ih onda tek draftali Spursi a ne obrnuto

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 dec 2010, 14:34

koliko ja znam... oni su bili na kampu san antonia ranije... pa su tek onda presli u caju...nakon toga draftovanje...fine evropske karijere...pa put nba... tako sam ja citao i cuo.... ako grijesim neka me neko ispravim... mislim ljudski je grijesiti :D

Superkup - 1996/1997

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 dec 2010, 14:37

collector je napisao/la:evo ovom prilikom se majestic24 izivnjavam zbog gusenja teme ... i ja sam navijac lakersa neces zamjeriti...samo mala razmjena misljenja izmedju nene i mene... :D neko je u krivu neko u pravu...ili je podjeljeno i jedno i drugo :D
Ma sta fali,samo sam vas zezao malo. Samo vi nastavite. Lijepo je vidjeti dobre postave pa makar i na pogresnoj temi :lol: :lol:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 dec 2010, 14:42

collector je napisao/la:@neno#4 ja znam da ju je on imao kada je igrao za bosnu... dalje nebitno i to nije bilo samo kad je igrao za rin...
samo malo ti si koliko se ja sjecam rekao niko ne pruza priliku mladjim igracima... pa sad se vadis na to vanserijski ono de jarane malo...kakav god da je on je dobio priliku, pau ribas talenat dobio priliku i jos se ocekuje od njega al vanserijski nije, bjelica isto tako samo se pokazao kao igracina u repki srbije, slican slucaj kao i keselj samo sto ovaj drugi vec biljezi dobre nastupe u grckoj... ti malo lupas loncice...nema danas vise tih ekipa prave talente danas se progura mladi igrac ili valja ili nevalja... osim nas iz bivse yuge...

za romu ja stvarno ne znam koji ti klinac imas protiv njih, hajd da si spomenuo neki truski klub koji samo kesira igrace koje su drugi izbacili, ili lupam real...al ono nigdje...dobro dasic i djedovic tu jesu mozda radi tanjevica al on ih je gurno... nisam uspio naci roster jos al ubrzo cu pa ce vidjeti da je bilo dobrih mladi igraca...

jennings... kosarka.hr a jest mi i on mjerilo neko...citao sam ja njihovih milion clanaka pa ih pola glupost...trajan lengdon iz cesk..osvoji sa deronom williamsom ako me dobro sluzi pamcenje ncll titulu bio medju prvih 10 na draftu nije uspio... a bio jedan od najboljih strelaca na svom univerzitetu svih vremena..al dok se nekom ne smraci drugom ne svane...ciljano na jenningsa koji je tako uspio...oni su mu dali priliku da e pokaze kao mlad igrac ostalo historija...

caja, tau kako hoces ima skauting dobar u juznoj americi koliko ja vidim...i sta je najinteresantnije uzeli su igrace koje je draftovao san antonio a sobzirom kako radi ekipa san antonia sa ne americkim igracima nije bilo tesko caji poslat ugovor i nadat se najboljem..samo sto je npr scola poslije trejdovan u huston, a splinter zavrsio u san antoniu tako da se na tu temu ima dosta reci...i nije to bas njihovom zaslugom... eto dema zna dosta o tome i on bi ti mogao reci...

tako da dalje necu niti mi se da pisati niti objasnjavati ima tu dosta stvari...i vjeruj mi u nekim grijesis.... pozz

@majestic24 mislim nema nikakve al eto jedan na drugi post nadovezali se napravili frku i eto ga.... no hard feelings :D
Koji bolan Pau Ribas, covjek je izgradio sebe u Joventutu...

Aj me citiraj i nadji gdje sam ja rekao da niko u EL ne daje sansu mladim, ja cu sam sebe banovati i nikada vise necu nista napisati na ovom forumu..Cuj ja to rekao....Ja sam reako mixed roster, spoj kvalitetnih i dokazanih imena sa mladjim igracima...

Mijesas Pau Ribasa, covjek uopste nije doveden da bude nosilac nego covjek sa klupe pretezno kao ispomoc...Ti si pomijesao ova dva pojma...

A Litvanci, sta mislis o njima :lol: :lol: :lol: Oni su ti koji itekako guraju svoje talente...
Klubovi sa velikim budzetima nemaju kad da cekaju igrace toliko vremena....
Jednostavno nemaju, vrlo je tesko drzati i mladost i rezultate...
Sta ja mogu da imam protiv Rome, pogledaj rostere od prethodnih sezona i vidjet ces sve

Sezona 2008/2009
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2009
Sezona 2007/2008
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2007
Sezona 2009/2010
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2009

Eto nadji mi ti sad tu da su oni nekog napravili...

Ljudi su pogodili sa ovim igracima, i ne samo u Juznoj Americi...Oni i po Africi traze i dovode....Pa i nas Sandro Gacic je vec kod njih sa 15 godina....

Samo mi reci sta ti hoces da kazes za Bjelicu...Da nije vanserijski talenat? Nije...Da je igrac koji ima odlicne fizicke predispozicije, rad nogu koji malo ko ima, ima..Malo ko sa ovom visinom ima ovakve predispozicije.....Da li ce da se snadje dole i postane nosilac i pravi igrac, ko to zna...Ali potencijal ima....

Sto se tice Eurolige, tu sam svoj na svom...Sto se tice ovog foruma rijetko ko bolje poznaje prilike bolje od mene....Tu ce me tesko iko da ispreskace :D :D :D

E sto se tice NBA to je neka druga stvar :P :P :P

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 dec 2010, 14:58

collector je napisao/la:koliko ja znam... oni su bili na kampu san antonia ranije... pa su tek onda presli u caju...nakon toga draftovanje...fine evropske karijere...pa put nba... tako sam ja citao i cuo.... ako grijesim neka me neko ispravim... mislim ljudski je grijesiti :D
Ma provjeri ti to mislim da je ipak u prave Neno da je Caja to dovodila pa koliko je Scola vec bio u Caji prije drafta ili Manu
A neno ista stvar kod mene samo obrnuta ja sam u NBA na svom a Euroligu nemam gdje ni gledat.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 dec 2010, 16:00

dema je napisao/la:
collector je napisao/la:koliko ja znam... oni su bili na kampu san antonia ranije... pa su tek onda presli u caju...nakon toga draftovanje...fine evropske karijere...pa put nba... tako sam ja citao i cuo.... ako grijesim neka me neko ispravim... mislim ljudski je grijesiti :D
Ma provjeri ti to mislim da je ipak u prave Neno da je Caja to dovodila pa koliko je Scola vec bio u Caji prije drafta ili Manu
A neno ista stvar kod mene samo obrnuta ja sam u NBA na svom a Euroligu nemam gdje ni gledat.
Ma da, evo kao sto vidis ja ne pisem nikako po NBA temama, pratim ja sve to, ali mislim da nije uredu da ja pisem nesto ljudima koji to stalno gledaju i prate, kao ti....

Nebitno za Splitera, ja govorim opcenito....Da ljudi uvijek ciljano dovode...
Ali barem kako sam ja upratio...

Spliter je 2000 ili 2001, mislim da je ova druga, nisam siguran potpisao za Bilbao...Onda je za dvije godine otisao u TAU...2007. je izabran na draftu, to se dobro sjecam, ali je on produzio ugovor sa Cajom 2008, za jos minimalno tri godine....Otisao je ove godine preko, ali mislim da ce morati da finansira nesto novca, iz svoje prve sezone...

Mozda sam ja bas fulao za ovaj zadnji dio i da ce on morati nesto novca da da :D :D :D ..Ali da je dosao iz Bilbaa, i ovo ostalo, mislim da je tacno...

Ostalo je samo ime.....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 01 dec 2010, 18:45

collector je napisao/la:@neno#4 ja znam da ju je on imao kada je igrao za bosnu... dalje nebitno i to nije bilo samo kad je igrao za rin...

e li misliš na langdona iz cskam i d. wiliamsa iz utah jazza?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 dec 2010, 18:49

Mogu li i rakete iskoristiti nešto slabiju formu Lakersa i slaviti večeras ili će Kobe i družina ubaciti u brzinu više? Nekako mi je teško povjerovati da će Lakersi uvezati četiri poraza. :o
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 01 dec 2010, 18:50

dema je napisao/la:

ginobili nije igrao u Caji

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 dec 2010, 20:06

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
dema je napisao/la:

u pravu si ,nisam ni gledao sta napisa a prenijelo me zbog Scole i znam da su bila 2 argentinca tamo a drugi je bio Oberto,moja greska igrao je u Kinderu,dok su Talijani dominirali evropom

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 dec 2010, 20:55

@kakavdanakneiskustvu ma to je samo poredjenje dobrih koledz igraca koji su uspjeli u evropi kao langdon, i primjer jenningsa koji se preko evrope progurao u nba mislio sam na deron tako je samo sto sam malo losije formulirao recenicu.... al zna se na sta mislim...

@neno#4 dobro postujem ja tvoje znanje, niko to nije osporio samo smo se dotakli malo teme oko euroleague, mislim ja pratim i to i nba... i nisam mogao otvoriti ove linkove jbg :D.. i necemo vise o raspravi spamamo previse... bice jos prilike

@Monolog mislim da postoje velike sanse da rakete ovo uzmu, jer ce ovo lakersima biti 4 tekma u 5 ili 6 dana i jos na to dodaj losiju formu pa ako budu u najboljem izdanju ne bi bio iznenadjen pobjedom raketa...naravno po meni opet su lakersi favoriti ko zna sta ce biti...

i jos nesto sad sam gledao tekmu cska i panathenaikos....kako se diamantidis malo fura na kobea... :D jedan dva poteza ala majstor igra na niskom postu, okret korak unazad, mali skok i tezak sut, samo sto je promasio :D

Superkup - 1996/1997

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 dec 2010, 23:50

u pravu si ,nisam ni gledao sta napisa a prenijelo me zbog Scole i znam da su bila 2 argentinca tamo a drugi je bio Oberto,moja greska igrao je u Kinderu,dok su Talijani dominirali evropom[/quote]

Ja k'o da sad tu utakmicu gledam..Kinder - Pao...Presudila je jedna trica Ginobilija i lopta koja se odbila visoko i poslije se vratila i usla u kos :P :P :P :P ...

Duel Mesine i Zeljka...Ginobili, Smodis, Andersen, Jaric, Rigaudeau, Becirovic sa jedne protiv Bodi Bonda, Alvertisa, Mule, Kutlaja, Sancheza, Papadopulosa...
Od te utakmice sam i zavolio bas pravo Euroligu :D :D :D ....
Manu je igrao tada strasnu sezonu...Poslije je otisao u Spurse....

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 dec 2010, 01:21

Veceras nakon dva neocekivana porza ocekujem da pokazu svoje pravo lice u dobiju utakmicu kod Rocketsa. Ukoliko se ne desi bit ce veselo do naredne utakmice i po medijima i po forumu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 dec 2010, 01:25

amerosm je napisao/la:Veceras nakon dva neocekivana porza ocekujem da pokazu svoje pravo lice u dobiju utakmicu kod Rocketsa. Ukoliko se ne desi bit ce veselo do naredne utakmice i po medijima i po forumu.
Jel tebi Utah bio ocekivan poraz ili???

Brate amerosm ,ja imam jedan prijedlog za tebe. De ti budi pesimista kad su lakersi u pitanju. Kad god si bio pesimista za neke stvari,na kraju se sve sretno zavrsi. De nek tako bude i sad.

P.S Hoces li cekati utakmicu??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 dec 2010, 01:31

majestic24 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Veceras nakon dva neocekivana porza ocekujem da pokazu svoje pravo lice u dobiju utakmicu kod Rocketsa. Ukoliko se ne desi bit ce veselo do naredne utakmice i po medijima i po forumu.
Jel tebi Utah bio ocekivan poraz ili???

Brate amerosm ,ja imam jedan prijedlog za tebe. De ti budi pesimista kad su lakersi u pitanju. Kad god si bio pesimista za neke stvari,na kraju se sve sretno zavrsi. De nek tako bude i sad.

P.S Hoces li cekati utakmicu??
Ma dobro kod Utah-e se moze izgubiti, ali nikako protiv Indiane i Memphisa. Sto se tice utakmice ne znam, jer uvijek kada pocnem gledati krene nesta po zlu.

Sto se tice pesimizima, govore mi da pretjerujem pa sam malo umanjio, ali izgleda ne ide onda po Lakerse sve po planu. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.