FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Grande
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Grande » 31 avg 2011, 23:29

Yuto gdje si ti????? :lol: Ja kazem bit ce BOMBA ti kazes ma nece,doci ce Kucka i Palacio ;) ...Ja sam uvijek vjerovao u OCA MASSIMA MORATTIA i ponosim se sto sam navijac Intera,zivota mi :D :D

Kako mi je drago sto je dosao ZARATE,uhh drazi mi je on od Teveza 100 puta.Mislim da je vec iskusio igranje u ital.ligi i da ce uz Snajdera,Forlana i ostale harati po terenima italije :D :D

GRANDE INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 avg 2011, 23:36

BREAKING NEWS: Carlos Tevez sign four year contract with Internazionale for a fee 38 mil €.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 avg 2011, 23:39

Saurman je napisao/la:BREAKING NEWS: Carlos Tevez sign four year contract with Internazionale for a fee 38 mil €.

Zasto si se ti toliko uhvatio tog Teveza???
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 31 avg 2011, 23:42

zato jer bi ga volio da ima posto su Ribery i Robben stalno povrijedjeni i zna da bez njih mogu izgubit i vise nego 2-0 il 3-2,,eh sad da imaju Teveza mozda bi 1-1 izvukli :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 avg 2011, 23:48

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 31 avg 2011, 23:56

Puma je napisao/la:slika

Joooooooooooj problema dragi Boze :lol: :lol:

Kako smo samo lagano i tiho odradili najbolje ovaj mercato,to je Massimo Moratti.I juve i milan su pominjali neke mistere x i y a nasi samo sutili i mutili i na kraju bas smutili 8-) 8-)

Ovako ce biti prestrasno i mislim da smo sada jaci nego sa Etom...

___________Cesar___________
Maicon__Lucio__Samuel__Zanetti
____Cambiasso__Poli/Motta____
___________Sneijder__________
Zarate__________________Forlan
_________Pazzini/Milito________

A klupa (jaca od vecine ekipa u ligi) Stankovic,Ranokia,Nagatomo,Alvarez,Kutinjo,Chivu,Cordoba,Muntari,Jonatan,Kastanjos,OBI....

Idemo 200 :lol: :lol: :lol:
INTER SIAMO NOI ! ! !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 sep 2011, 00:19

ja zato sto je Moratti prekinuo sve kontakte sa medijima,,previse su bili napali,,pametno,,,
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 01 sep 2011, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 01 sep 2011, 01:07

Yuto javi se raji,ahahaahahahah...Opet najbolji mercato u Italiji,i ponovo pocinje GRANDE INTER,nakom male pauze 8-) 8-) ...I roma je fino odradila mercato,ali nece se uigrati,ali bit ce konkurenti za titulu.milan doveo nocerina (Boze dragi),akvilanija(ne kontam ih),mexesa (koji ce grijat klupu) i taiwa koji bi trebao igrati,ali nije ni on siguran...Mi sa ovom ekipom na cijem celu ce biti SNAJDER ima da uzmemo scudetto ABD...

Jedva cekam protiv palerma utakmicu i onda roma na domacem terenu,uhh gorit ce zemlja zivota mi 8-)
INTER SIAMO NOI ! ! !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 01 sep 2011, 01:58

Eo me.Tu sam.Sad dodjoh.I ja sam ti prije dan,dva reko da ce doc jedan od Zaratea i Palacia (mislio sam ovaj drugi,al kako citam i gledam on je i bio prvi izbor)...

Uglavnom na kraju to i nije tako lose.

Palermo u rasulu radi debila Zamparinia sto bi moglo olaksati gostovanje kod njih,al nece biti lako.

Sad je najbitnije da se svi vrate zdravi sa reprezentativnih okupljanja,ostalo ce nadam se,doci na svoje 8-)
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 sep 2011, 11:07

potrosili smo 36.200.000 a zaradili 36.000.000,,,u gubitku smo bili 200.000,,tu je jos usteda od plata(Eto'o 10.500.000,Materazzi preko 4.000.000,Suazo,Rivas,i nadajmo se Muntari),,za ovog vola imamo jos 4 dana da razguli,,,btw,kao uvijek:Ottimo Lavoro Branca! ;)

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 01 sep 2011, 11:50

Mislim da cemo ove godine u prvih 10 utakmica napraviti razliku nad romom i milanom i da cemo zasjesti na prvo mjesto i da necemo sa njega silaziti...Od svih ekipa imamo najlaksi raspored a trenutno i najbolju ekipu (i prosle godine smo imali) ali bahljo benitez nas unisti,ali nema veze morale su i kosmije uzet taj scudetto nakon 7god,ali odma cemo ga vratiti,siguran sam...

GRANDE INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 sep 2011, 12:45

brojevi dresova:
Forlàn 9
Zàrate 28
Poli 18

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 01 sep 2011, 13:40

NTER, Moratti: "Very proud to have Forlan and Zarate"

Exclusively on inter.it you can read the Massimo Moratti's comments, made as he left the Saras offices at the end of the last day of transfer activity.

President Moratti, the global financial crisis has hit Italian football too...
"Yes, all these deals are loans or, in the case of Forlan, an intelligent deal. Speaking from a purely financial point of view, Zarate and Forlan are excellent signings, besides their obvious value in terms of footballing talent. That's how it is at the moment and not only in Italy. Abroad, apart from a couple of transfers a month or so ago, I don't think there have been any huge signings. So clubs in other countries have calmed down a bit too, even though they operate in a different world - with their own stadiums, for example, which give them greater opportunities. We try to operate within our own context, and I think quite lavishly as well at times. The other day I heard it said on TV that certain presidents do this job because they earn from it. That's not true: we know that being the president of a football club is most certainly an act of philanthropy. Of course, it's your love of the game that condemns you to it."

With your transfer business now over, are Inter the front runners for the Scudetto?
"Naturally there are new factors to take into consideration: we have changed playing system and we have a new coach, and whether the playing system is changed or not is up to him to decide. A player that was a sure-fire guarantee, Eto'o, has left, but in exchange we've brought in another one, Forlan, whom we're extremely proud of. Inter will certainly start the season with high hopes but I think it's best to keep a low profile and see how things pan out."

The playing system has changed and Zarate has come in: where do you see Wesley Sneijder in this system? Striker, wide forward, in midfield...
"Sweeper... [smiling]."
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 01 sep 2011, 13:42

INTER, Moratti: "The coach has complete freedom"

Here is the interview given by Massimo Moratti as he left the Saras offices yesterday evening.

President Moratti, is it a victory that you have kept hold of Wesley Sneijder?
"More than a victory it's a desire. It's our desire because he's a top-class player, who naturally attracts interest from others. And I must say that he has always behaved very well because he's said, on many an occasion, and despite what has been written in the papers, 'president, I want to stay at Inter'. So I repeat, he has acted very properly. As far as I'm concerned, it's a good thing that Sneijder has stayed because it ensures the overall level of talent in the side remains high."

So it wasn't true, as we read, that Wesley was a bit unsettled...
"I also read that in the paper and thought it was true. Then I spoke to him and... it wasn't."

The other day we read some of the things you said to certain newspapers: 'Giampaolo Pazzini must start'. 'The 3-man defence should be dropped'. It seemed that president Moratti was sending out signals to the coach...
"It seems to me that as soon as you breathe it gets turned into a thousand things, even about the way you breathed. I absolutely did not say that, all I said was that Pazzini is a striker who scores lots of goals so he's a player that shouldn't be sacrificed. As for the 3-man defence, it hasn't produced the results we expected yet and it will be up to the coach to decide whether to carry on with it, and be successful, or to change. Let it be clear that I'm not making an ultimatum, anything but: the coach has complete freedom to do whatever will make us successful."

So at the end of the transfer window you're optimistic?
"Yes. Actually, I was actually optimistic the day before yesterday as well but I am even more so now, because I think we have lots of options."

So why didn't Inter get Rodrigo Palacio in the end?
"Because we got Zarate, our first choice, without doubt."sta ti rece Yuto ko bijase prvi izbor :roll: :mrgreen:
IO SONO INTERISTA

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 01 sep 2011, 13:44

adointer je napisao/la:potrosili smo 36.200.000 a zaradili 36.000.000,,,u gubitku smo bili 200.000,,tu je jos usteda od plata(Eto'o 10.500.000,Materazzi preko 4.000.000,Suazo,Rivas,i nadajmo se Muntari),,za ovog vola imamo jos 4 dana da razguli,,,btw,kao uvijek:Ottimo Lavoro Branca! ;)
Rivas je definitivno otjeran sad se jos treba rijesiti ostalih parazita :lol: a i komsinice su nam se dobro pojacale.Noćerino :mrgreen: :mrgreen:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 sep 2011, 13:47

Fabregas+Kaka+Hamsik=Nocerino :)
suti dobro je pa se nisu,,mozda se zeznu ko i mi prosle godine :mrgreen:
ma mozemo se samo jos Muntarija rijesit ako ode u Galatu,ostalo stoji kako jeste,,

slika

slika

Enzzo
Kontakt:

Post Postao/la Enzzo » 01 sep 2011, 16:14

Pozdrav Interisti , evo i ja odlucio da vam se pridruzim kako bi bili sto jaci, te kako bi se neki uvjerili da te price kako juventus, milan i te manje ekipe imaju vise navijaca ...su smijesne i da su to neostvarene zelje njihove, kao sto neki misle da imaju 29 titula itd itd ! Inace znam otprilike kako vam je ovdje, jer jedan clan ovog foruma je moj brat i navija za juventus i on zivi u tim snovima o navijacima i titulama ( mozda skontate o kome je rijec, ubi frajer o calciopoliju). :D ps: juve; milan vaffanculo
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing." Helenio Herrera

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 sep 2011, 16:21

Enzzo je napisao/la:Pozdrav Interisti , evo i ja odlucio da vam se pridruzim kako bi bili sto jaci, te kako bi se neki uvjerili da te price kako juventus, milan i te manje ekipe imaju vise navijaca ...su smijesne i da su to neostvarene zelje njihove, kao sto neki misle da imaju 29 titula itd itd ! Inace znam otprilike kako vam je ovdje, jer jedan clan ovog foruma je moj brat i navija za juventus i on zivi u tim snovima o navijacima i titulama ( mozda skontate o kome je rijec, ubi frajer o calciopoliju). :D ps: juve; milan vaffanculo

Dobrodosao :) Jos da je brata ispravit na pravi put :D stigne se ima vrimena jos :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 01 sep 2011, 16:23

Enzzo je napisao/la:Pozdrav Interisti , evo i ja odlucio da vam se pridruzim kako bi bili sto jaci, te kako bi se neki uvjerili da te price kako juventus, milan i te manje ekipe imaju vise navijaca ...su smijesne i da su to neostvarene zelje njihove, kao sto neki misle da imaju 29 titula itd itd ! Inace znam otprilike kako vam je ovdje, jer jedan clan ovog foruma je moj brat i navija za juventus i on zivi u tim snovima o navijacima i titulama ( mozda skontate o kome je rijec, ubi frajer o calciopoliju). :D ps: juve; milan vaffanculo
Dobro dosao ,tvoj buraz je Sarajlija :mrgreen:
nije bilo tesko vjeruj mi , a nick Enzo Panenka aa ?
gdje je Sarajlilja, nesto ga nema, joj jedva cekam da dode da vidi ovaj kvantitet i kvalitet na nasem topicu :P
IO SONO INTERISTA

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 01 sep 2011, 16:30

Haha, bice gusto na ovim temama, ista krv a druga ljubav :D :D

Kod mene svi u familiji navijaju za Juve, nisam dozvolio razilaženja :D

Dobro ste se pojacali, moram priznati jaci ste nego lani...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.