Kako mi je drago sto je dosao ZARATE,uhh drazi mi je on od Teveza 100 puta.Mislim da je vec iskusio igranje u ital.ligi i da ce uz Snajdera,Forlana i ostale harati po terenima italije

GRANDE INTER ! ! !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Saurman je napisao/la:BREAKING NEWS: Carlos Tevez sign four year contract with Internazionale for a fee 38 mil €.
Puma je napisao/la:
Rivas je definitivno otjeran sad se jos treba rijesiti ostalih parazitaadointer je napisao/la:potrosili smo 36.200.000 a zaradili 36.000.000,,,u gubitku smo bili 200.000,,tu je jos usteda od plata(Eto'o 10.500.000,Materazzi preko 4.000.000,Suazo,Rivas,i nadajmo se Muntari),,za ovog vola imamo jos 4 dana da razguli,,,btw,kao uvijek:Ottimo Lavoro Branca!
Enzzo je napisao/la:Pozdrav Interisti , evo i ja odlucio da vam se pridruzim kako bi bili sto jaci, te kako bi se neki uvjerili da te price kako juventus, milan i te manje ekipe imaju vise navijaca ...su smijesne i da su to neostvarene zelje njihove, kao sto neki misle da imaju 29 titula itd itd ! Inace znam otprilike kako vam je ovdje, jer jedan clan ovog foruma je moj brat i navija za juventus i on zivi u tim snovima o navijacima i titulama ( mozda skontate o kome je rijec, ubi frajer o calciopoliju).ps: juve; milan vaffanculo
Dobro dosao ,tvoj buraz je SarajlijaEnzzo je napisao/la:Pozdrav Interisti , evo i ja odlucio da vam se pridruzim kako bi bili sto jaci, te kako bi se neki uvjerili da te price kako juventus, milan i te manje ekipe imaju vise navijaca ...su smijesne i da su to neostvarene zelje njihove, kao sto neki misle da imaju 29 titula itd itd ! Inace znam otprilike kako vam je ovdje, jer jedan clan ovog foruma je moj brat i navija za juventus i on zivi u tim snovima o navijacima i titulama ( mozda skontate o kome je rijec, ubi frajer o calciopoliju).ps: juve; milan vaffanculo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.