NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2016, 09:02

jestamaji je napisao/la: jel me to sad zezaš? superbowl se uvijek igra u nedjelju u 6:30ET
Pa znam, al' je glupo, to govorim, subota se ubila za ta finala.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 20 jun 2016, 09:05

Izgleda da je Barkley u pravu :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2016, 09:21

Sad je red na OKC da skine paučinu. KD bi trebao ostati barem još ovu godinu i pokušati to, nema šta izgubiti, novčano pogotovo :)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 20 jun 2016, 09:21, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 20 jun 2016, 09:21

Evo snimak na SK1 ko nije gledao.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 jun 2016, 10:29

Gledam 95% utakmica i zaspim u 1:50 G7 finala :lol: :facepalm:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 jun 2016, 10:36

Pozdrav za Draymonda Greena i familiju Curry, probajte od iduce sezone biti manje ogavni i prepotentni pa ce vas mozda ljudi manje mrziti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 jun 2016, 10:55

Sta da kazem,pa sve sam rekao prije playoffa...Cavsi zasluzeno,a Lue je sve tacno uradio....napad,odbrana,promjena igre,rotacije...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 jun 2016, 10:56

adriano_leite je napisao/la:
Puma je napisao/la:Pozdrav za Draymonda Greena i familiju Curry, probajte od iduce sezone biti manje ogavni i prepotentni pa ce vas mozda ljudi manje mrziti.
Jedino ogavniji su bili neki forumasi ovdje koji su iste dizali u nebesa, kao da zive u Oaklandu i kucama doticnih. Kao sto sam i ocekivao nema ih da pisu :D . Nadam se da se nece vise ni pojaviti za dobrobit foruma. Bas je godilo da se ohladi hajp zvani GSW.

Ako cemo tjerati mak na konac bilo je i navijaca drugih NBA timova sa slicnim ili istim ponasanjima.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 10:57

BernardBarnjak je napisao/la:
Puma je napisao/la:Pozdrav za Draymonda Greena i familiju Curry, probajte od iduce sezone biti manje ogavni i prepotentni pa ce vas mozda ljudi manje mrziti.
Jedino ogavniji su bili neki forumasi ovdje koji su iste dizali u nebesa, kao da zive u Oaklandu i kucama doticnih. Kao sto sam i ocekivao nema ih da pisu :D . Nadam se da se nece vise ni pojaviti za dobrobit foruma. Bas je godilo da se ohladi hajp zvani GSW.

Ako cemo tjerati mak na konac bilo je i navijaca drugih NBA timova sa slicnim ili istim ponasanjima.
A trebalo je znaci tolerisati provokacije, uvrede i sta sve ne?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 20 jun 2016, 11:00

Lumani, svaka cast.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 jun 2016, 11:01

@adriano_leite

pricas o provakacijama a te navijace ili simpatizere GSW-a nazivas ogavnim. Mislim, sta me briga pisi sta god hoces ja samo kazem, ponavljam da nisu jedini navijaci/simpatizeri GSW sa ponasanjem koje si ti naveo...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 11:08

BernardBarnjak je napisao/la:@adriano_leite

pricas o provakacijama a te navijace ili simpatizere GSW-a nazivas ogavnim. Mislim, sta me briga pisi sta god hoces ja samo kazem, ponavljam da nisu jedini navijaci/simpatizeri GSW sa ponasanjem koje si ti naveo...
Pricam o ljudima koji vrijedjaju forumase koji ne gotive GSW. Ako ti je to normlano, ok, sta da ti kazem. Samo znam da tih ljudi vise nece biti, jer zapravo i nisu bili navijaci, nego eto poneseni ludilom nekim zbog GSW. Vidjecemo zapravo kako ce biti u narednom periodu. Dugo koristis forum, ne mogu da vjerujem da nisi zapazio takve ljude na ovom dijelu foruma.

Koliko ima navijaca GSW na ovom forumu, pogledaj na temi Golden State Warriors.

Pozz
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 20 jun 2016, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 jun 2016, 11:09

Cestike NAVIJACIMA Cavsa na tituli, a posebne cestitike @adrijanu koji je sinoc dozivio vrhunac svoje NAVIJACKE karijere i koji je bio uz tim kada su ubjedljivo bili najgora ekipa lige...

Sto se GSW-a tice oni su isli pogresnim putem, jer rekord iz RS-a je bitan ko lanjski snijeg...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 11:12

amerosm je napisao/la:Cestike NAVIJACIMA Cavsa na tituli, a posebne cestitike @adrijanu koji je sinoc dozivio vrhunac svoje NAVIJACKE karijere i koji je bio uz tim kada su ubjedljivo bili najgora ekipa lige...

Sto se GSW-a tice oni su isli pogresnim putem, jer rekord iz RS-a je bitan ko lanjski snijeg...
Hvala hvala, nego sta je nego vrhunac navijacke karijere :D .

Mes Que Un Club!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 jun 2016, 11:18

Pricam o ljudima koji vrijedjaju forumase koji ne gotive GSW. Ako ti je to normlano, ok, sta da ti kazem. Samo znam da tih ljudi vise nece biti, jer zapravo i nisu bili navijaci, nego eto poneseni ludilom nekim zbog GSW. Vidjecemo zapravo kako ce biti u narednom periodu. Dugo koristis forum, ne mogu da vjerujem da nisi zapazio takve ljude na ovom dijelu foruma.

Koliko ima navijaca GSW na ovom forumu, pogledaj na temi Golden State Warriors.

Pozz

Slazem se sa tobom 100%. Sve si u pravu. Samo onda nemoj biti kao oni i njima slicni! Bas mi je zasmetalo to ''ogavni'. Mozes ti i bez toga. Uzivaj. Sampioni ste.
Naravno da GSW nema navijaca na ovom forumu. Simpatizera ima. Navijaca nema. Ali koliko se sjecam prije dolaska (povratka) LBJ ti si jedini pisao na temi Cavsa godinama...
Ali da ne idemo dalje u raspravu nema potrebe, procitaj moju prvu recenicu i sve ce ti biti jasno!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 20 jun 2016, 11:19

svaka cast lebronu i kyrie koji su donijeli titulu luzerskom gradu.
kyrie je bio 2 najbolji igrac u ovoj seriji i kapa dole za to,lebron definitvno top3 igrac ikad.

steph choker najveci ispao,odmah iza njega je kerr.Kroz citav plejof vodio je ekipu sablonski i u zadnjoj tekmi lue je odradio 2x bolji posao.Za onakvu rs sezonu ubjedjen sam da je vise odgovaran walton nego kerr i da je bolje on vodio ratnike.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 jun 2016, 11:25

Kao što Magic kaže, LeBron je zacementirao mjesto u top 5 svih vremena. Nije nemoguće da se oprosti kao najveći svih vremena. :salut: Sve pohvale i za Irvinga, majstorski je odradio seriju i pokazao da je veliki igrač.

Čestitke navijačima Cavsa, volio bih gledati isto finale i sljedeće godine ako obje ekipe ostanu u najjačim sastavima.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 11:26

Torres_9 je napisao/la:svaka cast lebronu i kyrie koji su donijeli titulu luzerskom gradu.
kyrie je bio 2 najbolji igrac u ovoj seriji i kapa dole za to,lebron definitvno top3 igrac ikad.

steph choker najveci ispao,odmah iza njega je kerr.Kroz citav plejof vodio je ekipu sablonski i u zadnjoj tekmi lue je odradio 2x bolji posao.Za onakvu rs sezonu ubjedjen sam da je vise odgovaran walton nego kerr i da je bolje on vodio ratnike.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad mozes nastaviti navijati za Lakerse i vratiti se starom nicku ako nije banovan.

@BernardBarnjak, sta se sve pisalo za Nezalaganje i mene, rijec ogavni uopste nije tako teska kako si je ti dozivio. Ne znam nesto da si "takve" osudjivao brate mili, ne samo ti, nego malo ko je osudjivao, ali ok, postujem. Smije se napisati da te neko pisa, svrsava po tebi, ali ne smijes napisati da je taj neko ogavan. Da se razumijemo, ne pricam o normalnim forumasima koji su favorizirali i simpatizirali GSW u ovom playoffu i finalu, nego o galamdzijama koji su vrijedjali iz dana u dan kako druge timove, igrace njihove, tako i nas forumase.

Mes Que Un Club!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 jun 2016, 11:33

@adriano_leite

Ja te razumijem. Mozda si primijetio da u zadnje vrijeme puno manje pisem jer mi je komunikacija na ovom forumu pocela vaditi zivce. Tebi sam reply jer mislim i nadam se da ces me shvatiti o cemu pisem. Znam ja dobro sta se pisalo i ko je sve pisao ali ne mogu ja ovdje glumiti nekog policajca a to je i jedan od razloga zvog cega sam odbio da budem moderator na forumu. Dosta o tome.

Blokada Jamesa na Iggyju je nevjerovatna. Nestvarna. Evo nekoliko puta sam je gledao i ne znam vise koji epitet da upotrijebim za to.

Evo cestitke i od mene iako sam ''navijao'' za ove sa zapada.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2016, 11:35

Ja te razumijem. Mozda si primijetio da u zadnje vrijeme puno manje pisem jer mi je komunikacija na ovom forumu pocela vaditi zivce. Tebi sam reply jer mislim i nadam se da ces me shvatiti o cemu pisem. Znam ja dobro sta se pisalo i ko je sve pisao ali ne mogu ja ovdje glumiti nekog policajca a to je i jedan od razloga zvog cega sam odbio da budem moderator na forumu. Dosta o tome.

Blokada Jamesa na Iggyju je nevjerovatna. Nestvarna. Evo nekoliko puta sam je gledao i ne znam vise koji epitet da upotrijebim za to.

Evo cestitke i od mene iako sam ''navijao'' za ove sa zapada.
Pa brate ti si normalan forumas i postujem te i vazda sam te postovao (nemoj sad dodavati to lafo cestitke iako si navijao za te sa zapada, mislim smijesno je jer te nisam uopste prozvao). Mogu se slagati s tobom ili ne, ali te nikad nisam uvrijedio, ako jesam, halali, ali nikad nisam zelio da te uvrijedim. Dakle, opet kazem, nije uopste fazon u ljudima koji su favorizirali ove ili one, nego ljudima koji su vrijedjali. Pa svako ima pravo da favorizuje koga hoce, a uvrede se moraju sankcionisati, a nisu bile sankcionisane.

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.