HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Bliss
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Bliss » 02 okt 2011, 19:37

Eto dobili ste uz pomoc sudije i BHT-a, jeste sad mirni, nema potrebe za neredima.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 02 okt 2011, 19:41

Bliss je napisao/la:Eto dobili ste uz pomoc sudije i BHT-a, jeste sad mirni, nema potrebe za neredima.
podnesi poraz ko čovjek
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 02 okt 2011, 19:44

alo_bola je napisao/la:
Bliss je napisao/la:Eto dobili ste uz pomoc sudije i BHT-a, jeste sad mirni, nema potrebe za neredima.
podnesi poraz ko čovjek
ko nam govori, kako treba podnijeti poraz heheheeheh smijesnoo.
i tito je volio velež :D

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 02 okt 2011, 19:46

alo_bola je napisao/la:
podnesi poraz ko čovjek
Podnio sam nebrini, nisam nasekiran, jer znam zasto smo izgubili. Nesekiran bi bio da je Velez slabije odigrao od vas, ali ovako je OK. Navikao sam ja u ovoj drzavi na ove stvari, pa sam vremenom naucio da to lakse i podnosim.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 02 okt 2011, 19:50

Bliss je napisao/la: Podnio sam nebrini, nisam nasekiran, jer znam zasto smo izgubili. Nesekiran bi bio da je Velez slabije odigrao od vas, ali ovako je OK. Navikao sam ja u ovoj drzavi na ove stvari, pa sam vremenom naucio da to lakse i podnosim.
ma šta je sve dešavalo ovih dana skidam kapu igračima unatoč odron igri...i velež da je bod uzeo bilo bi zasluženo
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 02 okt 2011, 20:06

Zrinjski je zasluzeno pobijedio, Velez nije iskoristio svoje sanse i to je to.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 okt 2011, 20:12

od 4 tekme ove godine 3 puta cemo vas pobijediti
dominiRAmo mostarom

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 02 okt 2011, 20:15

VELEZDOGROBA je napisao/la:od 4 tekme ove godine 3 puta cemo vas pobijediti
dominiRAmo mostarom
ajd to napiši i na stranicama ostalih premijerligaških klubova :mrgreen:

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 okt 2011, 20:23

kad nas zapadne u kupu neko napisacu
a vi ste nas zapali i eto napisao sam
samo da vas pitam hocete li navijat za branitelj protiv veleza u kupu ultrasi?

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 okt 2011, 20:57

Ja sam musliman,al penal je cist ko suza samim tim i pobjeda...tako je to u fudbalu ako ne iskoristis svoje sanse sreca ti okrene ledja..inace utakmica vrlo nezanimljiva,na momente ko uspavanka,nerezonski sutevi obje ekipe,napadaci obje ekipe se spetljaju u izglednim sansama sto govori o nedostatku kvaliteta ove nase premier lige..odlicna parada golmana veleza pri kraju utakmice

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 okt 2011, 21:16

ima da im tricu damo u Vrapcicima i vozdrica :) :lol: :lol: do tada dominiRAmo !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 02 okt 2011, 21:37

zgembo89 je napisao/la:Ja sam musliman,al penal je cist ko suza samim tim i pobjeda...tako je to u fudbalu ako ne iskoristis svoje sanse sreca ti okrene ledja..inace utakmica vrlo nezanimljiva,na momente ko uspavanka,nerezonski sutevi obje ekipe,napadaci obje ekipe se spetljaju u izglednim sansama sto govori o nedostatku kvaliteta ove nase premier lige..odlicna parada golmana veleza pri kraju utakmice
Kume, nije ti ovo popis stanovnistva.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 okt 2011, 23:14

ek0 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Ja sam musliman,
Napisao sam to iz razloga sto trebamo svi bit objektivni,bez obzira koji klub je u pitanju i prema kome mi gajili simpatije...kod nas je nekako zatvori se u nacionalne torove i imamo sve po 3oje..istina je samo jedna,i ne treba nam padati tesko biti na pravednoj strani zato sam i napisao ja sam musliman penal je bio cist ko suza,zamislite da su svi hercegovci rekli da mi jesmo katolici al pehar je pogrijesio,ali to se nazalost nije desilo..sve dok budemo prebacivali na druge krivicu,a ne gledali svoje nedostatke,bicemo šaban liga u šaban drzavi...lijep pozdrav

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 02 okt 2011, 23:51

Ruku na srce, Zrinjski je bio mnogo bolji prvo poluvrijeme. Pa Velež se gotovo sastao sa loptom nije. E drugo poluvrijeme su bili bare bare. Penal jeste postojao po meni ,ali nisam siguran dali bi bio sviran gostujućoj ekipi, ma ko to bio.
U novi boj ...

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 03 okt 2011, 00:10

ono jest penal...al mnogo toga se nekad ne sudi pa je moglo proci i bez penala...nekad igracu nogu gotovo da iscupa pa ne sviraju

195
Kontakt:

Post Postao/la 195 » 03 okt 2011, 07:29

Zrinjski duplo bolja momčad na terenu uz puno veći posjed lopte i veći broj šansi , velež nije opucao po golu u prvom poluvremenu , čak je i rezultat 1-0 dobar na kraju za velež...

E sad meni nije jasno kako to u tri dana može neka momcad odigrati na ovom nivou proitv iste momcadi od koje je izgubila ? ! ? :?

Ne volim zavjere ali jednostavno je išlo velezu kup zrinjskom prvenstvo , samo ćoravi ne vide ! ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 03 okt 2011, 12:01

195 je napisao/la:Zrinjski duplo bolja momčad na terenu uz puno veći posjed lopte i veći broj šansi , velež nije opucao po golu u prvom poluvremenu , čak je i rezultat 1-0 dobar na kraju za velež...

E sad meni nije jasno kako to u tri dana može neka momcad odigrati na ovom nivou proitv iste momcadi od koje je izgubila ? ! ? :?

Ne volim zavjere ali jednostavno je išlo velezu kup zrinjskom prvenstvo , samo ćoravi ne vide ! ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :o
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 okt 2011, 12:12

195 je napisao/la:Zrinjski duplo bolja momčad na terenu uz puno veći posjed lopte i veći broj šansi , velež nije opucao po golu u prvom poluvremenu , čak je i rezultat 1-0 dobar na kraju za velež...

BZZAHAHAHAHAHAHAIOZAOAJOJO ;) realnost je da se vi morate branit pod BB . od 3 puta bolje ekipe od vas VELEZA.
To je realnost , takvo je vrijeme doslo **** ;) dominiRAmo ! :D 19.10 napunit mrezu do vrha ..
A SAD ADIOOOOOOOOO , a sad adiooooo ! :D :!:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 03 okt 2011, 16:46

Bola vi ste pobjedili iskoristliste svoje šanse i to je to al budi realan sta odmah zavjere neke kucas znaci kod god da vas dobije pod BB bice da ste je prodali a vjeruj mi da vam onaj penal sudija nije svirao nebi dali gola do sutra s,reca svi su mogli vidit direktno na tv-u ;)
Samo jedan klub Velež Mostar

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 03 okt 2011, 17:36

zgembo89 je napisao/la:
ek0 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Ja sam musliman,
[b]Napisao sam to iz razloga sto trebamo svi bit objektivni,bez obzira koji klub je u pitanju i prema kome mi gajili simpatije...kod nas je nekako zatvori se u nacionalne torove i imamo sve po 3oje..istina je samo jedna,i ne treba nam padati tesko biti na pravednoj strani zato sam i napisao ja sam musliman penal je bio cist ko suza,zamislite da su svi hercegovci rekli da mi jesmo katolici al pehar je pogrijesio,ali to se nazalost nije desilo..sve dok budemo prebacivali na druge krivicu,a ne gledali svoje nedostatke,bicemo šaban liga u šaban drzavi...lijep pozdrav[/b]
Ovo odstampat u milione primjeraka, dijelit po vrticima, srednjim i osnovnim skolama te svim vrstama skupova i seminara nebitno koje namjene.Citat u obraznovnim ustanovama preko razglasa prije pocetka nastave. Svaka ti cast care !!!!!

Izvinjavam se na off !

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []