Svaka čast momak !NoName je napisao/la:Dobar kurs, idemo u dobrom pravcu. Sigurno je moglo i bolje, i dalje me bole onaj jedan zadnji vezni protiv Francuske i generalno loša formacija protiv Albanije, ali nakon toga Slovačka, Meksiko a posebno danas Rumunija pokazuju strahovit napredak. Za danas svaka čast i samo tako da se nastavi.
Safet Sušić - Pape
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Oprosti im Pape!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- skyisthelimit
@DaRtAnJaN
kakve veze imaju njegovi golovi s trenerskom karijerom
padobranac hocu ja popustit al idu mi na **** ovi postovi kad mi napise " balavac, idi se pokrij ili sl" a pola njih mogu im otac bit
ajd eto necu vise, nemojte mi vise spominjat, pozdravite mi safeta ett kraj
kakve veze imaju njegovi golovi s trenerskom karijerom
padobranac hocu ja popustit al idu mi na **** ovi postovi kad mi napise " balavac, idi se pokrij ili sl" a pola njih mogu im otac bit
ajd eto necu vise, nemojte mi vise spominjat, pozdravite mi safeta ett kraj
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Madafaka je napisao/la:Citiram: Sa osvojenih 7 bodova u prva 4 kola, reprezentacija Bosne i Hercegovine je zabilježila najbolji start u svim dosada odigranim kvalifikacijama !!!
Sve receno. Pape Legendo nasa!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
PAPE LEGENDO !!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kritičari legende BH fudbala,nešto vas ne čujem?
Ali kakvih seljaka ima na tribinama zapada,to je nevjerovatno...
Psuju Papetu mater,pa jeb.o ti kaput mater,provociraju ga i svašta nešto.
I seljačine glupe ne mogu minutu šutiti da odamo počast nastradalim u Japanu!Seljačine glupe,neka se stide oni koji su se tada derali!
Ali kakvih seljaka ima na tribinama zapada,to je nevjerovatno...
Psuju Papetu mater,pa jeb.o ti kaput mater,provociraju ga i svašta nešto.
I seljačine glupe ne mogu minutu šutiti da odamo počast nastradalim u Japanu!Seljačine glupe,neka se stide oni koji su se tada derali!
You'll never walk alone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Veću glupost ne pročitah, al' i u ovako pripitom stanju ti moram odgovoriti. Ako sam ja "anti Bosanac" zbog toga što sam ti argumentovano napis'o šta je to Pape dobro, a šta loše učinio, šta si onda ti što si pis'o gluposti o Medunjaninu? Nemoj biti neuki stvor (da, znam da je teško), živ (ne)bio. Uživaj u pobjedi, budi siguran da ja jesam (nebitno što sam igr'o 2 na kladionici). Rekoh davnih dana da sam i u meču protiv Slovačke vidio napredak (a ko nije), te da se nadam da ćemo tako i nastaviti igrati. Dakako, i dan danas mi je krivo što smo protiv Francuza opucali jednom po golu (sa 100 metara) i što smo izgubili bodove u Albaniji. Jbg, šta ja mogu što sam "anti Bosanac" (barem napiši sastavljeno, jbg ti).Saban je napisao/la:Samo da pozdravim Curtmana, Monologa, Velezovca, Cocalica (ovaj Zeljovca) i ostale anti Bosance te da ih pitam hoce li biti makar toliko cestiti da pojedu **** koja su izasrali...Posjed lopte 65 prema 35, sutevi 16 prema 5-6, korneri 8 prema 0. Pape HVALA tebi i igracima za ovu vecer a prodane duse, mogu da ti..............
@Tema,
Bravo Safete, tvoja reakcija kod vodećeg i pobjedonosnog gola Edina je bila nenadyebiva.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- skyisthelimit
tebi ako se ne svidja ne mora znaciti da ga smijes pljuvati ili da ne valja, al jok pametnjakovic se nasao palamuditi sa svojih "velikih" 19god
,..vazno je da se u nebesa dizu tudji ljudi pa kakvi god bili, a nasi se pljuje jer toboze Pape je legenda FkSarajeva a ne Celika, i umjesto da podrzi selektora lik pod nickom @robovi nama prijeti kako ce se smijati kad nas odere albanija ili velika Francuska jer on to jedva ceka da bi mogao ismijavati po forumu selektora koji mu ne "lezi" zbog nekih razloga, a nikako da uz argumente ponavljam argumente objasni gdje Susic grijesi koga nije pozvao jer jednostavno selektor je protiv Mexica i veceras odigrao perfektno ali jok to bali nije dovoljno trebali smo oderati rumune 5-0 jer oni su nula....haj ti balavce na spavanje 
15.10 - 15.06 ...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Odlicna taktika, ali su mu trebali **** mater na kraju, cisto da se vrate neki stari dugovi, koje ako je on mogao da zapamti mogli smo i mi, ali eto opet zenicka raja, a vjerujem da bi se culo da su mu mamu **** u horu, ispala fer, kao i mnogo puta do sad... Takticki odlicno, pa nakon ne znam ni ja koliko dugo vremena mi cak i igramo, imamo nekakvu igru, **** spaniju, nasi dominiraju, odlicno odigrano one pete i sve one kombinacije su odlicne, svidja mi se sto puno sutaju to je bitno, ali znaju i fino predriblati igrace pa i dodati, sve odlicno, sada maksimalno dobro odraditi rumune i tamo, ista igra, ne mozemo se sada braniti...
Celik!3,2,2.
- skyisthelimit
kao sto sam i mislio neki ovdje imaju nesto licno protiv selektora pa zbog toga pljuju a nikako zbog njegovog trenerskog posla al nek vam je na dusu
15.10 - 15.06 ...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja ga ne pljujem kao trenera, covjek je odradio utakmicu fenomenalno, ali da mu se zaboravi komentari na racun moje Zenice, nema teorije, jos kad skontas zasto ih je davao, pa to je jos gluplje, covjek nije jednostavno prebolio to sto nije uspio na probi u Celiku(samo mi nije jasno kako, al Celik ko Celik talenta ne mogu prepoznati).. Ja njemu sve zelim najbolje kao treneru jer ipak predstavlja moju drzavu, ali da mu se jednom posteno vrati za sve komentare za Zenicu, jos ako se uzme u obzir kako se radilo i na pripremama stadiona, pa grada, jer ne znam je li neko od vas vidio na ulazu u Zenicu pise ''dobrodosli Sajini zmajevi'', pa ce nam opet neki pricati kako ne volimo repku..
Celik!3,2,2.
A najgluplje je sto se neko drzi o pijan plota tih izjava.Iako su te izjave davnih dana demantovane,a oni sto su napisali ,povukli se ko hinje.Ciro rece izjavu koju nikad nije ni porekao da ce se ''napiti Bosanske krvi'' pred tekmu protiv BIH a niko mu nije mater zbog toga psovao u horu.Jeste i mustre.AllGunsBlazing je napisao/la:Ja ga ne pljujem kao trenera, covjek je odradio utakmicu fenomenalno, ali da mu se zaboravi komentari na racun moje Zenice, nema teorije, jos kad skontas zasto ih je davao, pa to je jos gluplje, covjek nije jednostavno prebolio to sto nije uspio na probi u Celiku(samo mi nije jasno kako, al Celik ko Celik talenta ne mogu prepoznati).. Ja njemu sve zelim najbolje kao treneru jer ipak predstavlja moju drzavu, ali da mu se jednom posteno vrati za sve komentare za Zenicu, jos ako se uzme u obzir kako se radilo i na pripremama stadiona, pa grada, jer ne znam je li neko od vas vidio na ulazu u Zenicu pise ''dobrodosli Sajini zmajevi'', pa ce nam opet neki pricati kako ne volimo repku..
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 mar 2011, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
PAPE ODLAZI
POISTIHA U TRENERSKU LEGENDO
mi smo ped.... ćiro je naš
POISTIHA U TRENERSKU LEGENDO
mi smo ped.... ćiro je naš
Ima veze to što pišešharishp je napisao/la: A najgluplje je sto se neko drzi o pijan plota tih izjava.Iako su te izjave davnih dana demantovane,a oni sto su napisali ,povukli se ko hinje.Ciro rece izjavu koju nikad nije ni porekao da ce se ''napiti Bosanske krvi'' pred tekmu protiv BIH a niko mu nije mater zbog toga psovao u horu.Jeste i mustre.
Mada moraš priznati da si nakon nekog kolebanja prihvatio Ćiru ki rođenog.
Vom Jäger zum Gejagten
Prihvatam i Honessa rumenoga ako BIH repku vodi kako makar bog zapovjeda.Onda mozes misliti koliko mi je stalo do repke.geronimo je napisao/la:Ima veze to što pišešharishp je napisao/la: A najgluplje je sto se neko drzi o pijan plota tih izjava.Iako su te izjave davnih dana demantovane,a oni sto su napisali ,povukli se ko hinje.Ciro rece izjavu koju nikad nije ni porekao da ce se ''napiti Bosanske krvi'' pred tekmu protiv BIH a niko mu nije mater zbog toga psovao u horu.Jeste i mustre.![]()
Mada moraš priznati da si nakon nekog kolebanja prihvatio Ćiru ki rođenog.
Ko rodjenog jedino ga mogu zadaviti od dragosti.
P.S ne navijam za Velez.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 mar 2011, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Htio bih da pitam naseg selektora jel bolje da se igra na neutralnom terenu nego na Bilinom Polju ? Moze neki moderator u njegovo ime da odgovori
)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovako za sve ove Papemrzce idemo na pamet svi naucit ovo tri cetri sadddd uncaaa uncaaaa ratattatata ih ih ih ih joj joj joj op op op op tr tr tr tr tr pa pa pa pa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nije mi jasno zašto forsira 2 napadača protiv bolo koje jače reprezentacije je to nemoguće igrat.Rumunija sa narkomanom kao najboljim igračem sigurno nije jača reprezentacija.Biće zanimljivo vidjet kada se Salihović vrati koga će izbacit iz ekipe jer Sejo mora igrat
Ja bi izbacio jednog od napadača,ali to je samo moje mišljenje vidjećemo šta je Pape naumio
P.S.Nemoguće je od njega tražit da bude dobar selektor kao što je bio dobar igrač
nama bi bilo i pola od toga dosta samo da shvati da se sa dvije klasične špice igralo još davno da je to sada gotovo pa nemoguće
Španija i pored odličnih napadača igra samo sa Villom,Njemačka Klose,Francuska Benzema.....Desi se nekad da tu budu dvojica napadača,ali u nebitnim tekmama nama je svaka tekma bitna a jedino je tu poboljšanje moguće.Primjetno je bilo da nam je na terenu u pojedinim momentima falio još jedan midfilder što bi rekli
Ja bi izbacio jednog od napadača,ali to je samo moje mišljenje vidjećemo šta je Pape naumio
P.S.Nemoguće je od njega tražit da bude dobar selektor kao što je bio dobar igrač
Španija i pored odličnih napadača igra samo sa Villom,Njemačka Klose,Francuska Benzema.....Desi se nekad da tu budu dvojica napadača,ali u nebitnim tekmama nama je svaka tekma bitna a jedino je tu poboljšanje moguće.Primjetno je bilo da nam je na terenu u pojedinim momentima falio još jedan midfilder što bi rekli
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jesi li gledao tekmu protiv Slovacke????????LBJ MVP je napisao/la:Nije mi jasno zašto forsira 2 napadača protiv bolo koje jače reprezentacije je to nemoguće igrat.Rumunija sa narkomanom kao najboljim igračem sigurno nije jača reprezentacija.Biće zanimljivo vidjet kada se Salihović vrati koga će izbacit iz ekipe jer Sejo mora igrat![]()
P.S.Nemoguće je od njega tražit da bude dobar selektor kao što je bio dobar igračnama bi bilo i pola od toga dosta samo da shvati da se sa dvije klasične špice igralo još davno da je to sada gotovo pa nemoguće
A usput,znao bi da je Miske pola godine odgulio na klupi.Kao i to da je Pjana igrao sa prehladom povisenom temperaturom i jos plus tek zalijecenim hematomom.Mislim na vecernjasnju tekmu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 mar 2011, 01:44, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.