Ovaj je garant sve trpo na Belgiju pa je sad na semaforuGracanicaAA je napisao/la:orbit je napisao/la:Trpat' svu pokretnu i nepokretnu imovinu na Belgiju, vjerujem da će nas kladionice počastiti sa kvotom preko 2.![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovaj je garant sve trpo na Belgiju pa je sad na semaforuGracanicaAA je napisao/la:orbit je napisao/la:Trpat' svu pokretnu i nepokretnu imovinu na Belgiju, vjerujem da će nas kladionice počastiti sa kvotom preko 2.![]()
![]()
![]()
![]()
Posebna sorta ljudi.Faraon iz Visokog je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Khedira u životu nikad nije bio zadnji vezni, čovjek je BTB vezni tipa Ramires...
zadnji vezni je Matić, druga uloga skroz, zadnji vezni su blond, busquets, De Jong, Fernando itd...FukareTuzla1987 je napisao/la:haj dobro nek ni jeJoseMourinho je napisao/la:Pa fala bogu da nije, drago mi je da si upotrijebio mozak i shvatioSimpaticna rasprava inteligentnih London Terek-ovacaFukareTuzla1987 je napisao/la:e mrsko mi objasnjavat kako sam ja upravu
TeaM87 je napisao/la:cekas ti i titulu od 2007.Hordekatedrala je napisao/la:Vala si upravu, mor'o bit malo umanjit piskaranje ovdje, al šta da radim evo od osmog oktobra čekam da se spremi ta neka delegacija, postaje mi neugodno da se stalno vraćam na to pitanje..
Faraon iz Visokog je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Khedira u životu nikad nije bio zadnji vezni, čovjek je BTB vezni tipa Ramires...
zadnji vezni je Matić, druga uloga skroz, zadnji vezni su blond, busquets, De Jong, Fernando itd...FukareTuzla1987 je napisao/la:haj dobro nek ni jeJoseMourinho je napisao/la:Pa fala bogu da nije, drago mi je da si upotrijebio mozak i shvatioSimpaticna rasprava inteligentnih London Terek-ovacaFukareTuzla1987 je napisao/la:e mrsko mi objasnjavat kako sam ja upravu
JoseMourinho je napisao/la:Fala bogu pa sportklubove imam, streamovi su za amatereFukareTuzla1987 je napisao/la:e moj pa ti sigurno nece trazis stream i kad ga ne naces i ne gledas,ja sam gledo utakmice real i KEDIRA JE ZADNJI VEZNIJoseMourinho je napisao/la: Hahaha jesi smjesan, očigledno nisi nikad gledo ga nego vidio na sokeru da može dmf hahaha, ja ne mogu da vjerujem da može neko tako ograničen biti bgm, znaci rang onog arsenalovca kojem je alexis bio napadač jer je zadnja sličica u albumu
![]()
![]()
Coek igrao BTB veznog u realu, pored njega igrao xabi zadnjeg veznog
A bolji si bio dok nisi objasnjavo
Ovdje sam vec u nokdaunu...FukareTuzla1987 je napisao/la:jbg ti sad mozda je jednu utakmicu odigro na drugoj poziciji a prirodna mu je zadnji vezni zbog toga ga je arsenal zelio dovest SVATAŠ TI ŠTA?JoseMourinho je napisao/la:Allahu dragi ko sve fudbal pratiFukareTuzla1987 je napisao/la:nemoj dosta te gori si od vengera kad nemas pojma ce igra kedira
A još i rečenice ne zna sastavit da valja
FukareTuzla1987 je napisao/la:pa jbg ja nemogu dosta mi je objasnjavat tebi da je Kedira zadnji vezni,cak na stranicama pise da je zadnji vezniJoseMourinho je napisao/la:Opet dolazimo do pitanja da li si gledo khediru?? Ocigledno nisi pa djabe se vrtimo u krug...
pozicije igrača ne znaš sto je žalosno, jer su onda ramires, Ramsey, henderson zadnji vezni
JoseMourinho je napisao/la: Allahu dragi ko sve fudbal prati
S primjesama FM-a zbog ovog BoxToBox midfielder.schweinsteiger je napisao/la:Takticki nivo - PES/FIFA
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
FukareTuzla1987 je napisao/la:e mrsko mi objasnjavat kako sam ja upravu
kuknjava kuknjavaEvolution87 je napisao/la:FukareTuzla1987 je napisao/la:e mrsko mi objasnjavat kako sam ja upravu![]()
![]()
IlPrincipe je napisao/la:Pitanje. Koja su vaša iskustva sa privatnim fakultetima?
Da li pri zapošljavanju poslodavac gleda gdje ste završili fakultet?
Da li je teže dobiti posao ako ste fakultet završili na privatnom fakultetu?
Hvala.
Inače sam na Internacionalnom Univerzitetu u Travniku koji je po jačini među TOP10 u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 10 gostiju.