FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Moglo je jos pitanja bit konkretnih da odgovori ali eto korektno
-
- Kontakt:
Nadam se da ovim odgovorom na pitanje o cijenama karata nije najavio novo poskupljenje "zbog lige 10 i atraktivnijih protivnika" jer su cijene trenutno ok, ni jeftino ni skupo ne uzimajuci jug u obzir. Sve vise od 15KM npr za istok je preskupo za utakmicu nase lige s obzirom da za 20 eura mozes bundes ligu gledat.
Ja sam se licno na skupštini kluba zalagao za dodatno poskupljenje karata za evropske utakmice. Pa šiša i dva soka su 18 Km a vama ovo skupo...
Moj prijedlog je bio;
Jug 30 km
Sjever 40
Istok 50 km
Zapad 100 km
Ovu utakmicu je trebalo iskoristiti da stadion napuni dijaspora koja ima para da pored karte kupi i rekvizite u fan shopu i da popiju koje piće na stadionu.
Kokuzi će imati citavu sezonu da gledaju Zelju.
Ja kao član skupštine cu dobiti dvadestak free karata koje cu prodati dijasporu po paprenim cijenama jer ce nasi kokuzi pokupovati karte.
Moj prijedlog je bio;
Jug 30 km
Sjever 40
Istok 50 km
Zapad 100 km
Ovu utakmicu je trebalo iskoristiti da stadion napuni dijaspora koja ima para da pored karte kupi i rekvizite u fan shopu i da popiju koje piće na stadionu.
Kokuzi će imati citavu sezonu da gledaju Zelju.
Ja kao član skupštine cu dobiti dvadestak free karata koje cu prodati dijasporu po paprenim cijenama jer ce nasi kokuzi pokupovati karte.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Edo Isanovic kod Makija potvrdi da nema nista od Baje, zna se sa nj agentom. Koga bi mogli zaganjati za 9?
Blackwargreymon je napisao/la: ↑01 jul 2025, 21:48Edo Isanovic kod Makija potvrdi da nema nista od Baje, zna se sa nj agentom. Koga bi mogli zaganjati za 9?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nemam ni ja problem sa načinom prodaje karata, pošteno da poštenije ne može biti.
Ali što se tiče cijena karata Sjever je trebao biti 15 KM, a istok 20 KM.
Imaš bruku penzionera, djece sa sezonskom/članskom koja su uvijek tu na Grbavici, ovo je za njihov džep malo previše..ili ako ideš sa porodicom od 4.ili više članova, da uzmeš 4. karte za sjever, dok uzmeš šta pojest, popit, novine,cigare, košpe, gorivo izađe te utakmica 120+ KM.. a vrijeme je godišnjih, gdje svi gledaju da uštede koju markicu.
Mislim ne sumnjam uopšte da će sve karte pući u prva dva dana, ali svejedno mislim da i nisu baš sve faktore uzeli u obzir kada su puštali cijene karata.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Iako je tesko suditi po highlightsima, cini se kao dobra opcija. Vidim na TM da je bez kluba.svemalim1 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 21:54Blackwargreymon je napisao/la: ↑01 jul 2025, 21:48Edo Isanovic kod Makija potvrdi da nema nista od Baje, zna se sa nj agentom. Koga bi mogli zaganjati za 9?
Ovo smo tražili, zar ne? Jedini model da "bolesnici" imaju zagarantovanu ulaznicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sutra nam je baš ozbiljna utakmica, i vjerujem da će sutra biti malo više od pripremne.. teško je ući "neozbiljno" u bilo kakvu utakmicu sa Zrinjskim, nakon posljednje utakmice sa njima. Siguran sam da će igrači zapeti ako ne 100%, onda barem 90%
Protivnik koji nam posljednjih sezona nikako ne leži, ponajviše od svih protivnika, i moramo težiti ove sezone smanjiti zaostatak u kvaliteti za njima.
Jedva čekam sutrašnju utakmicu, da vidimo od čega su ove novajlije, i da vidimo jesmo li malo bolje zategnuli odbranu, protiv Posušja je to dosta bolje izgledalo u odnosu na prošlu sezonu, ali treba uzeti u obzir da je Posušje tek počelo sa pripremama, dok Zrinjski radi već duži period.
Protivnik koji nam posljednjih sezona nikako ne leži, ponajviše od svih protivnika, i moramo težiti ove sezone smanjiti zaostatak u kvaliteti za njima.
Jedva čekam sutrašnju utakmicu, da vidimo od čega su ove novajlije, i da vidimo jesmo li malo bolje zategnuli odbranu, protiv Posušja je to dosta bolje izgledalo u odnosu na prošlu sezonu, ali treba uzeti u obzir da je Posušje tek počelo sa pripremama, dok Zrinjski radi već duži period.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Koga vidite da bi mogao od ovih ispod 19g najvise napredovati ili makar dobiti najvise prilike u predstojećoj sezoni?
KorisnickoImeDE je napisao/la: ↑01 jul 2025, 22:01Možeš,
Ja kao Clan BVB kupujem Karte za 18 Euro.
Protiv AC Mailand kad je BVB igrao Ligu prvaka ja je platio 18 eura. Mogu ti poslati sliku ako ne vjerujes.
Sportski pozdrav.
Koliko je članska?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
62e godišnje.Virtu4l je napisao/la: ↑01 jul 2025, 22:06KorisnickoImeDE je napisao/la: ↑01 jul 2025, 22:01Možeš,
Ja kao Clan BVB kupujem Karte za 18 Euro.
Protiv AC Mailand kad je BVB igrao Ligu prvaka ja je platio 18 eura. Mogu ti poslati sliku ako ne vjerujes.
Sportski pozdrav.
Koliko je članska?

To su ove za stajanje, iza gola koje se ultra brzo rasprodaju? Odnosno kop?
https://www.bvb.de/de/en/tickets/ticket ... rices.html
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Preslušah Tunovićeve odgovore. Realno govoreći 20 minuta "imamo plan, radimo, biće" priče, a od konkretnih stvari zapravo ništa. Jedino što mi je zapalo za uho je onaj dio oko kampa gdje govori da su blizu dogovora sa susjednom općinom oko toga. Doduše on govori kao da je to već napravljeno, pa najavljuje treninge omladinaca a i prvog tima. Ne znam šta bi to moglo biti, možda jedino da nisu kakav deal sa Efendićem napravili oko Zajkinog centra
I ne mogu vjerovati da nije bilo pitanje koliko smo dobili od Al Jaberovog transfera.
Tunović je svakako u ovom intervjuu indirektno najavio i veću cijenu karata za prvenstvo, pa me ne bi čudilo da od od ove sezone jug bude cenka, sjever 15, istok 20... jbg.

I ne mogu vjerovati da nije bilo pitanje koliko smo dobili od Al Jaberovog transfera.
A pazi, ljudi su samo iskoristili priliku da dignu cijenu karata jer su u pitanju evropske tekme i to će planuti bez obzira na cijenu. Jasno je šta govoriš ali džaba je, na koji god događaj da kreneš računica ti je takva. Nije to samo za utakmicu, za sve je tako, hoćeš u restoran, kino, koncert, bilo kakav kulturno-sportski događaj "izbit" će ti otprilike toliko para.avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 jul 2025, 21:55
Nemam ni ja problem sa načinom prodaje karata, pošteno da poštenije ne može biti.
Ali što se tiče cijena karata Sjever je trebao biti 15 KM, a istok 20 KM.
Imaš bruku penzionera, djece sa sezonskom/članskom koja su uvijek tu na Grbavici, ovo je za njihov džep malo previše..ili ako ideš sa porodicom od 4.ili više članova, da uzmeš 4. karte za sjever, dok uzmeš šta pojest, popit, novine,cigare, košpe, gorivo izađe te utakmica 120+ KM.. a vrijeme je godišnjih, gdje svi gledaju da uštede koju markicu.
Mislim ne sumnjam uopšte da će sve karte pući u prva dva dana, ali svejedno mislim da i nisu baš sve faktore uzeli u obzir kada su puštali cijene karata.
Tunović je svakako u ovom intervjuu indirektno najavio i veću cijenu karata za prvenstvo, pa me ne bi čudilo da od od ove sezone jug bude cenka, sjever 15, istok 20... jbg.
Jesmo, nema šta i neka su ovako uradili. Najveći problem su gužve koje se neće riješiti pa ćemo opet gledati (i stajati) kolone ispred stadiona. Ovo nešto sa malverzacijama i ukidanjem kupovine ulaznica online mi nije baš najjasnije, a i direktno ćemo ga svi popušiti sa stajanjem barem sat vremena al' eto hajde, može i to jednom ili dva puta u par godina

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
na sabica se ozbiljno racuna, ali mislim da je to poznato. tu je i admir gojak. 17 godina, jako dobar potencijal. mislim da se adzem nece libiti da ga gurne u ligi ako bude dobro radio na treninzima. vidjecemo sta moze ibraheem.Blackwargreymon je napisao/la: ↑01 jul 2025, 22:04Koga vidite da bi mogao od ovih ispod 19g najvise napredovati ili makar dobiti najvise prilike u predstojećoj sezoni?
Tek je napunio 23 godine i mislim da bi taj igrac mogao biti bomba u ZeljiBlackwargreymon je napisao/la: ↑01 jul 2025, 21:57Iako je tesko suditi po highlightsima, cini se kao dobra opcija. Vidim na TM da je bez kluba.svemalim1 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 21:54Blackwargreymon je napisao/la: ↑01 jul 2025, 21:48Edo Isanovic kod Makija potvrdi da nema nista od Baje, zna se sa nj agentom. Koga bi mogli zaganjati za 9?
Sto je najvaznije u takmicarskom je ritmu i igrao je preko 45 utakmica prosle sezone
Od prijateljskih, lige, kupa, europe do reprezentacije
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)