Nece se Sarajevo i Dino baviti istraznim radnjama. Predace dokaze koje imaju i pozvati i ostale da urade slicno.pile87 je napisao/la: Nema straha ovo je i onako samo palmuda ali evo lijepo molim neka Salimovic pokaze da zaista hoce da se obracuna sa korupcijom i neka se pozabavi popaj titulom.Sa cistim dvoristem ce biti puno lakse onda bi imao pravo da nekom nesto kaze.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
#divovi
Šta je sa Makedoncem?hilmo je napisao/la:Kao sto @bordobijeli rece prije par stranica, loptu treba spustiti na zemlju. Ovim stvarima neka se bave oni ciji je to posao, mi se lagano trebamo pripremati za novo kolo.
Ovo je moj neki sastav za vikend
Promjena samo na lijevom beku jer je Puzigaca u Zenici bio najtanji, neka malo odmori. Jos je dilema na toj desnoj ofanzivnoj poziciji, ali bih i tu ostavio Purica a Anida ubaciti ne drugom.
I obavezno trans podrske Delacu i Travancicu jer je njima u Zenici bilo najteze.
Naravno sto vise nas na Kosevu.
da kazem za tu popaj ligu neznam nista volio bi d ame malo uputis ali zaista sam ozbiljan ali kazem svi koji cu cisti nemaju se cega bojati a ovo prije 2 3 godine bolje ikad nego nikad a ako on misli se pravo upustit u otkrivanje ako ko god bude umijesan otkrit ce se jer kad se krenu karte otvarati nece bit sakrivenog...opet nezz ako je selimovic upetljan u negativne radnje i ako ih ima on je lud da krene da otrkiva necasne radnje ja to bar tako mislim to bi isto bilo ovi sto su sijali trave moje komsije hehe da se neki izdvojio i prijavio to da bi se izvuko to je nemoguce jer bi ga ostali otkrili da je s anjima radio tako da kazem ako selimovic misli da ce otkriti u nasoj lizi samo necasne radnje od nekoga grdno se vara jer ako je radio i on necasne radnje stici ce i njega i slusajte sad ja kao navijac i odgojen kako treba ja kazem ako se dokaze da je moje sarajevo namijestalo kupovalo prodavalo i ostalo odma neka ga izbace u drugu ligu a nikada necu reci kao pojedini jesmo dogovorili utakmicu oni ce nama iduce godine pustiti to su za mene necasni ljudi bez vjere u boga
Samo Sarajevo
Naravno da nece ali mu je najlakse naci dokaze u njegovom klubu tu ima najvise informacija i zna sve stvari koje su se desavale.Evo meni je ovo jedinstven primjer gdje je pehar nase lige covjek drzo u kafani jer je on kao zasluzan za pehar.Mislim ja znam da je ovo palamuda klasicna i da nema nista od ovoga, evo vec danas se mnogo manje prica o porazu, a teziste se pokusava prebaciti na olimpic.Sta ima veze da neko prekontrolise igrace za to sluze inspekcije nije mu niko kriv sto Gracic ima bolje veze sa inspektorima od njega.moustapha je napisao/la:Nece se Sarajevo i Dino baviti istraznim radnjama. Predace dokaze koje imaju i pozvati i ostale da urade slicno.pile87 je napisao/la: Nema straha ovo je i onako samo palmuda ali evo lijepo molim neka Salimovic pokaze da zaista hoce da se obracuna sa korupcijom i neka se pozabavi popaj titulom.Sa cistim dvoristem ce biti puno lakse onda bi imao pravo da nekom nesto kaze.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
brate samo nemoj vise todorovica taj covjek mene nervira to je neobjasnjivohilmo je napisao/la:Kao sto @bordobijeli rece prije par stranica, loptu treba spustiti na zemlju. Ovim stvarima neka se bave oni ciji je to posao, mi se lagano trebamo pripremati za novo kolo.
Ovo je moj neki sastav za vikend
Promjena samo na lijevom beku jer je Puzigaca u Zenici bio najtanji, neka malo odmori. Jos je dilema na toj desnoj ofanzivnoj poziciji, ali bih i tu ostavio Purica a Anida ubaciti ne drugom.
I obavezno trans podrske Delacu i Travancicu jer je njima u Zenici bilo najteze.
Naravno sto vise nas na Kosevu.
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
nece bolan, nemoj biti naivanmoustapha je napisao/la:Nece se Sarajevo i Dino baviti istraznim radnjama. Predace dokaze koje imaju i pozvati i ostale da urade slicno.pile87 je napisao/la: Nema straha ovo je i onako samo palmuda ali evo lijepo molim neka Salimovic pokaze da zaista hoce da se obracuna sa korupcijom i neka se pozabavi popaj titulom.Sa cistim dvoristem ce biti puno lakse onda bi imao pravo da nekom nesto kaze.
jesi kad vidio kojeg naseg politicara da osmeka nekog drugog, da preda neke dokaze, cak ga i ne kritikuje nego kaze onu opstu eto neka tuzilastvo radi svoj posao hahahah
nece dino nista uradit, zna se da ni Sarajevo nije cisto, mozda jest sad al ranijih godina je itekako mesetarilo
ps. tacno je da je inspekcija za strance uletila na poluvremenu, i jednim i drugim u svlacionicu, ali postoje ljudi zaduzeni za to, nisu se igraci pravdali, nego fino covjek kaze hajmo gospodo ovamo u restoran kafa sok i izvolite sve papire...znaci nikakvi pritisci na igrace i pizde materine
ps2 neki dan uletili u RK Čelik i peglali upravu zbog nekog igraca, prijave i tako to, prosle godine isto tako uletili u ŽKK Čelik i najurili neke igracice, neke kazne napisali...hocu reci da se to desava, nije to nista novo, nego to malo vas Dino skrece s teme, a to je poraz i igra koja se nicim ne moze opravdat

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- moustapha
- Kontakt:
Zbog ovakvih razmisljanja cemo vjecno ostati u blatu. Cuj nije mu niko kriv sto Gracic ima bolje veze sa inspektorima. Pa jeli shvatas sta govoris? Zasto bi iko trebao imati veze sa inspektorima? U kojoj normalnoj drzavi to postoji?pile87 je napisao/la:Sta ima veze da neko prekontrolise igrace za to sluze inspekcije nije mu niko kriv sto Gracic ima bolje veze sa inspektorima od njega.
I naravno da ima puno veze upad inspekcije u svlacionicu. Kako se skoncentrisati na utakmicu i taktiku, kad ti neko updane sa tako ozbiljnim optuzbama, deportacija iz drzave. Ko da se radi o najgorim kriminalcima.
#divovi
moustapha je napisao/la:Zbog ovakvih razmisljanja cemo vjecno ostati u blatu. Cuj nije mu niko kriv sto Gracic ima bolje veze sa inspektorima. Pa jeli shvatas sta govoris? Zasto bi iko trebao imati veze sa inspektorima? U kojoj normalnoj drzavi to postoji?pile87 je napisao/la:Sta ima veze da neko prekontrolise igrace za to sluze inspekcije nije mu niko kriv sto Gracic ima bolje veze sa inspektorima od njega.
I naravno da ima puno veze upad inspekcije u svlacionicu. Kako se skoncentrisati na utakmicu i taktiku, kad ti neko updane sa tako ozbiljnim optuzbama, deportacija iz drzave. Ko da se radi o najgorim kriminalcima.
Jel ti stvarno vjerujes u pricu o deportaciji iz drzave ili se samo pravis????
Inspekcija vam dzaba nije dolazila to je sigurno, mora tu biti nesto sumnjivo (protuzakonito) dok su bas vama dosli.
- moustapha
- Kontakt:
Inspekcija je dosla na osnovu anonimne prijave. Nisu nasli nikakve nepravilnosti. Inace tesko da bi ovi strani igraci odigrali cijelu utakmicu.terabajt je napisao/la:Inspekcija vam dzaba nije dolazila to je sigurno, mora tu biti nesto sumnjivo (protuzakonito) dok su bas vama dosli.
#divovi
Mozda je dosla po sluzbenoj duznosti ne mora znaciti da su dosli na osnovu prijave.moustapha je napisao/la:Inspekcija je dosla na osnovu anonimne prijave. Nisu nasli nikakve nepravilnosti. Inace tesko da bi ovi strani igraci odigrali cijelu utakmicu.terabajt je napisao/la:Inspekcija vam dzaba nije dolazila to je sigurno, mora tu biti nesto sumnjivo (protuzakonito) dok su bas vama dosli.
SVI NA KOSEVO U SUBOTU
- moustapha
- Kontakt:
1. marta, za drzavni praznik, dan nezavisnosti.terabajt je napisao/la: Mozda je dosla po sluzbenoj duznosti ne mora znaciti da su dosli na osnovu prijave.

#divovi
kakaljin je napisao/la:SVI NA KOSEVO U SUBOTU
Jedino ispravno sto se u ovom trenutku moze uraditi. Manimo se prica i rasprava, podrzimo nas tim!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
pa bas te dane kriminalci koriste da rade neke necasne radnje i to inspekcije znaju pa se tada posebno angazuju HAHAHA.moustapha je napisao/la:1. marta, za drzavni praznik, dan nezavisnosti.terabajt je napisao/la: Mozda je dosla po sluzbenoj duznosti ne mora znaciti da su dosli na osnovu prijave.
Nikako se generalno ne mijesam u ovu temu,samo sam htio napisati,bez dodatne rasprave,da u biti ne postoji anonimna prijava.Postoji ime i prezime onoga ko prijavljuje inspekcijama nesto.Da bi neko nesto prijavio i da bi inspekcija reagovala i izasla na teren sa namjerom da provjerava doticni slucaj,nece sigurno izaci bez podataka narucioca te prijave.moustapha je napisao/la:Inspekcija je dosla na osnovu anonimne prijave. Nisu nasli nikakve nepravilnosti. Inace tesko da bi ovi strani igraci odigrali cijelu utakmicu.terabajt je napisao/la:Inspekcija vam dzaba nije dolazila to je sigurno, mora tu biti nesto sumnjivo (protuzakonito) dok su bas vama dosli.
Inspekcija je zatim duzna da ukaze po cijoj prijavi su dosli.Znam da nam je drzava bez veze oko mnogih stvari,ali ne moze se ici bas toliko neozbiljno.
sada mozes ti anonimno zvati inspekciju Zelji ili nekom drugom timu,i inspekcija ce otici da to provjerava??? Nema sanse.Tacno se zna ko je i zasto to uradio,a inspekcija ne moze doci na rekla kazala,taj neko im je morao dati uvid u te neke stvari,da bi ovi izasli i provjerili sve to.Uz uslov naravno,moranja da kazu onome koga pregledaju,od strane koga je dosla prijava.To ne mora znaciti da je narucilac te inspekcije u pravu.Zato se i provjerava,ali se mora provjeravati na osnovu nekih podataka koje ima narucilac.Naravno uz puno ime i prezime.
Zakljucak je dakle,da inspekcija nikada nece izaci na anonimnu prijavu.Kada bi se tako anonimno zvalo,svaki dan bi raja iz zajebancije zvala inspekcije da setaju okolo.
Druga je stvar sto se sve namjestilo da se desava za vrijeme ili neposredno prije same utakmice.To svakako nije u redu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Istina, pa bilo bi smijesno onda svako kolo svaka utakmica moze biti opstruisana. Medjutim, po tome bi nasa uprava trebala dobiti informaciju ko je prijavljivao nase igrace, pa onda to treba da daju i u javnost.boccaccio je napisao/la:Nikako se generalno ne mijesam u ovu temu,samo sam htio napisati,bez dodatne rasprave,da u biti ne postoji anonimna prijava.Postoji ime i prezime onoga ko prijavljuje inspekcijama nesto.Da bi neko nesto prijavio i da bi inspekcija reagovala i izasla na teren sa namjerom da provjerava doticni slucaj,nece sigurno izaci bez podataka narucioca te prijave.moustapha je napisao/la:Inspekcija je dosla na osnovu anonimne prijave. Nisu nasli nikakve nepravilnosti. Inace tesko da bi ovi strani igraci odigrali cijelu utakmicu.terabajt je napisao/la:Inspekcija vam dzaba nije dolazila to je sigurno, mora tu biti nesto sumnjivo (protuzakonito) dok su bas vama dosli.
Inspekcija je zatim duzna da ukaze po cijoj prijavi su dosli.Znam da nam je drzava bez veze oko mnogih stvari,ali ne moze se ici bas toliko neozbiljno.
sada mozes ti anonimno zvati inspekciju Zelji ili nekom drugom timu,i inspekcija ce otici da to provjerava??? Nema sanse.Tacno se zna ko je i zasto to uradio,a inspekcija ne moze doci na rekla kazala,taj neko im je morao dati uvid u te neke stvari,da bi ovi izasli i provjerili sve to.Uz uslov naravno,moranja da kazu onome koga pregledaju,od strane koga je dosla prijava.To ne mora znaciti da je narucilac te inspekcije u pravu.Zato se i provjerava,ali se mora provjeravati na osnovu nekih podataka koje ima narucilac.Naravno uz puno ime i prezime.
Zakljucak je dakle,da inspekcija nikada nece izaci na anonimnu prijavu.Kada bi se tako anonimno zvalo,svaki dan bi raja iz zajebancije zvala inspekcije da setaju okolo.
Druga je stvar sto se sve namjestilo da se desava za vrijeme ili neposredno prije same utakmice.To svakako nije u redu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
@boccacio ^^^^^^
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Ja ne znam sta vi ocekujete.Da mozda ne ocekujete da ovi skretnicari podrze Dinu Selimovica i kazu da je gospodin covjek i da radi odlican posao ?
To je isto k'o da od navijaca Sarajeva trazis da kazu o Amaru Osimu sve najbolje.
Sad,Dino u potpunosti razumijem,covjek voli klub svim srcem i pun mi je qrac nepravde.
Covjek je uspjesan direktor kluba,vodi jos jednu firmu i uspio je u kratkom vremenskom roku da bude proglasen najbolji sportskim radnikom u drzavi.
Govori strani jezik,danas je u Barceloni na sastanku ECA.Sve je to postig'o za kratko vrijeme
Dino,furaj dalje svoj fazon,bitno je da te tvoji navijaci podrzavju.
Ostalim si svakako postavio granice sto se tice tvoje oblasti,gledaju ti u paksu.
Selimovic Dino !

To je isto k'o da od navijaca Sarajeva trazis da kazu o Amaru Osimu sve najbolje.
Sad,Dino u potpunosti razumijem,covjek voli klub svim srcem i pun mi je qrac nepravde.
Covjek je uspjesan direktor kluba,vodi jos jednu firmu i uspio je u kratkom vremenskom roku da bude proglasen najbolji sportskim radnikom u drzavi.
Govori strani jezik,danas je u Barceloni na sastanku ECA.Sve je to postig'o za kratko vrijeme
Dino,furaj dalje svoj fazon,bitno je da te tvoji navijaci podrzavju.
Ostalim si svakako postavio granice sto se tice tvoje oblasti,gledaju ti u paksu.
Selimovic Dino !
1946
@sabinho
Upravo tako,vasa uprava to zna i morala je istog momenta da ima informaciju ko je narucilac njihovog dolaska i po kojem osnovu oni dolaze.Osnova se odmah i zna jer su dosli namjenski da pregledaju te stvari,ali prijava ne moze biti anonimna.Inspekcije ne dolaze i ne izlaze po anonimnim prijavama.To je lako provjerljivo.Vasa uprava je istog trenutka saznala o kome se radi i ko je narucilac.Po meni bi bilo fer da i to objave iz vaseg kluba.
Svakako da zaista nije u redu nacin i vrijeme dolaska inspekcije i to su te nebulozne stvari koje se desavaju u nasoj drzavi.Nazalost.
Inspekcija je mogla po narudzbi da to obavi i tri dana prije i tri dana poslije ove utakmice.Oni po narudzbi za koju smatraju da je ozbiljna moraju izaci po zakonu da to provjere,ali su mogli izabrati vrijeme.To je ono sto je ovde jako upitno.I lose generalno gledajuci.
Upravo tako,vasa uprava to zna i morala je istog momenta da ima informaciju ko je narucilac njihovog dolaska i po kojem osnovu oni dolaze.Osnova se odmah i zna jer su dosli namjenski da pregledaju te stvari,ali prijava ne moze biti anonimna.Inspekcije ne dolaze i ne izlaze po anonimnim prijavama.To je lako provjerljivo.Vasa uprava je istog trenutka saznala o kome se radi i ko je narucilac.Po meni bi bilo fer da i to objave iz vaseg kluba.
Svakako da zaista nije u redu nacin i vrijeme dolaska inspekcije i to su te nebulozne stvari koje se desavaju u nasoj drzavi.Nazalost.
Inspekcija je mogla po narudzbi da to obavi i tri dana prije i tri dana poslije ove utakmice.Oni po narudzbi za koju smatraju da je ozbiljna moraju izaci po zakonu da to provjere,ali su mogli izabrati vrijeme.To je ono sto je ovde jako upitno.I lose generalno gledajuci.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !