FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 06 okt 2011, 20:26

UPS je napisao/la:
nookey je napisao/la:SHVATITE ovo nema veze sa navijačima, grupama i slično!

Ovo je sve izrežirano, a mi ( mislim na nas sarajlije i manijaci i horde) se fakat moramo ujediniti, jer se ovdje počelo raditi o našim glavama!

Šta treba da nam se dešavaju Vedrani i Aneri na svakoj utakmici?
Ili da nastrada neko od fudbalera?

Probudite se, vidite na šta ovo miriše!

Derbi se približava treba ovoj gamadi dokazati ko su sarajlije, moramo se ujediniti, NE KAO GRUPE NEGO KAO LJUDI!
Samo malo, momak! Kazes izrezirano? Ok, mozda i jeste ali kljucno pitanje je kako su usli uopce na stadion??? Provalili?!?! A gdje je bila policija? Gdje je bilo osiguranje??? Je li prosao KDZ pregled??? Osiguranje za utakmicu se postavlja shodno broju gledalaca koji bi trebali biti prisutni, pa te opet pitam gdje su oni bili?? Gdje su bili oni koji su zaduzeni da zajedno sa policijom zaustave 8.000 a ne tih pisljivih 150?!
Ne moze nijedan covjek uci na stadion dok se zastitari ne rasporede na svoja smjesta, pa kako su 'propustili' 150 gostujucih navijaca??? I zasto ih nisu sprijecili?

I onda se nekakvo pilence nadje da nesto pametuje :!: Ovo je propust vase Uprave koja je organizirala ovu utakmicu i morace debelo da odgovore na to koliko su ljudi uopste angazovali na osiguranju i jesu li isli na onu foru da stede malo na broju policajaca i zastitara kako bi faktura bila manja, k'o biva 'prijateljska je utakmica', nece biti belaja?!?!

Sve polazi od klubova tj. od organizatora
OK , dobicete 3 boda , a sada baci pogled na tabelu pa zareži malo , onako od srca , pile moje :D
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 06 okt 2011, 20:26

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
jax je napisao/la:Ovo je velika sramota za vas, pao vam je udarni transparent + dobili ste doma po piksi.
nije pao transparent i dobili smo po pic.ki od murje, od torcidasa nismo, samo su nam sje.bali parolu i koreografiju, sto znaci da su nas osramotili pravo, al nema veze, idemo dalje
Dobro je vi nikad ne dobijate ,vi samo dajte skontali smo fol

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 06 okt 2011, 20:26

jax je napisao/la:Ovo je velika sramota za vas, pao vam je udarni transparent + dobili ste doma po piksi.
nije pao transparent i dobili smo po pic.ki od murje, od torcidasa nismo, samo su nam sje.bali parolu i koreografiju, sto znaci da su nas osramotili pravo, al nema veze, idemo dalje
jesi to bio kod elektroprivredE? ispricaj sta je bilO'
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 06 okt 2011, 20:27

udarni trans je THE MANIACS 1987 i sa njm nije nista, rega bio zavezan na tribini, a bogami koliko sam cuo, i koliko citam od strane objektivnih medija vi ste ti koji ste dobili

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 okt 2011, 20:27

felix123 je napisao/la:
kakav fol si ti skontao, ne vidis dalje od nosa bolan, 20 vas dodje na pecaru i ti mi pricas o necemu, mrs tamo idio.te jedan, jesi mozda ti sad sa grbavice ili sam ja ? zasto poslije 4.10.2009 niste dosli u sarajevo, zasto ?
Za zivot cijeli!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 06 okt 2011, 20:28

Ja sam i preptostavljo da ce biti belaji pogotovo zbog s.k.u.to.r.sk.i.h pi.ck.i kojima je ovo bila jedinstvena prilika da naprave belaje da mogu po svom selu pricat mi smo ovo mi smo ono po sarajevu mada sam i bio siguran da ce i torcida iz splita nesto htjeti, nije to bas neka fina grupa,realno velika greska i kluba sto je htio sa gostojucima navijacima igrat ovakvu utakmicu jer igraci i klubovi su nesto a navijaci savim drugi svijet i ovo je svak ko iole prati navijacku scenu na ovim prsotorima mogo pretpostavit
i ovo mi fakat nije jasno da su torcidasi na jug dosli da kidaju koreografiju
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 okt 2011, 20:28

Prema dostupnim informacijama, ne radi se o navijačima Hajduka iz Splita nego Hajdukovcima iz BiH, odnosno okolice Sarajeva, točnije Kiseljaka, hrvatskog grada pored Sarajeva
:roll: :roll: :roll:

Opet ovaj gol.dnevnik.hr...treba im malo jbat mater
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 06 okt 2011, 20:28

samir_tm87 je napisao/la:
pastore je napisao/la:koreografiju su sjebali manijaci izmedju sebe,cak se spominje i delalic i co dasu ucestvovali u ovome...neprovjerena info...

dada, ja corav ?
samo kazem sto sam cuo cak se spominje da je pao ap i ff od transova...neznam kume,nije provjerena info,valjda nije nista od ovoga

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 06 okt 2011, 20:29

zamolio bih djecu da ne komentarisu koji stadiona ocima vidjeli nisu, upravo sam dosao i ne sirite dezinformacije... tacno je da su upali na jug i tu je bilo 10-tak nasih, al su poslije na socijalnom i na mostu dobili zestoke batine i to je istina prava pitajte ostale ocevidce, a i pogledajte izjave odakle su povrijedzeni izazvali su bijes navijaca i onda su se svi skupili i presreli kombije i razmontirali ove hercegovce...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 06 okt 2011, 20:29

Istina..Vi Manijacima koreografiju, Manijaci vas pretukli na mostu..Manijaci vam uzeli bubanj..I zbog cega se nasladjujes?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 okt 2011, 20:30

sarajlija89 je napisao/la:
Prema dostupnim informacijama, ne radi se o navijačima Hajduka iz Splita nego Hajdukovcima iz BiH, odnosno okolice Sarajeva, točnije Kiseljaka, hrvatskog grada pored Sarajeva

Opet ovaj gol.dnevnik.hr...treba im malo jbat mater
evo ja cu, nije nikakav problem
Za zivot cijeli!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 okt 2011, 20:32

i samo da spomenem cijelu familiju nasoj policijskoj upravi, daBogda im djeca hljeba ne imala, umjesto da njih udaraju, oni nasih 20 momaka udaraju i to fino vide da imaju nase salove, al dzaba opet nas udaraju, isto kad smo usli na jug, stoje njih stite, a na nas krenuli da nas biju
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 06 okt 2011, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 06 okt 2011, 20:32

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: zasto poslije 4.10.2009 niste dosli u sarajevo, zasto ?
Ne brukaj se, škripari su išli u SA poslije 4.10.2009.

Drugo, darmar vam je napravila Torcida Mokošica. Tko izere prati navijački svijet tu je informaciju već čuo, ili će je čuti kroz par sati, a vi nastavite laprdati od nekakvim kiseljacim, livnim itd. :ugeek:

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 okt 2011, 20:33

Ajmo vako!!! Neka mi netko objasni kako su ti sto su usli navodno momci iz Kiseljaka i iz Livna, i pojebali koreografiju uspjeli pobjeci sa stadiona!!! Mozes uci, nije se prolem obuci kamuflaznu kao manijak, ali je problem izaci sa stadiona ako su se poceli mlatiti!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 20:34

upravo zbog ovih fašista koji se navijaju torcidašima je kljub u qu..rcu goinama.....zato molin ove bosanske hrvate seljake da navijaju za tamo neke kiseljake, kupuse, zrinjske i ostale a pustite vi nas hajduk bolje nam je bez vas gamad us-ra-na
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 06 okt 2011, 20:34

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:i samo da spomenem cijelu familiju nasoj policijskoj upravi, daBogda im djeca hljeba ne imala, umjesto da njih udaraju, oni nasih 20 momaka udaraju i to fino vide da imaju nase salove, al dzaba opet nas udaraju, isto kad smo usli na jug, stoje njih stite, a na nas krenuli da nas biju
Pa lakse udarati one koji se nece braniti....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 okt 2011, 20:35

Boze sacuvaj sta sve nece napisat.

Na kraju ce oni biti zrtve, a jasno se vidi ko je dosao da pravi nerede - sve je ovo politicki izrezirano !

Ugrozeni narod Hercegovne, nemoze vama Bog pomoc !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 06 okt 2011, 20:35

Capt_Billy je napisao/la:Ajmo vako!!! Neka mi netko objasni kako su ti sto su usli navodno momci iz Kiseljaka i iz Livna, i pojebali koreografiju uspjeli pobjeci sa stadiona!!! Mozes uci, nije se prolem obuci kamuflaznu kao manijak, ali je problem izaci sa stadiona ako su se poceli mlatiti!!!
E ovako je bilo naših 15-20 momaka (bilo je i omladinaca) postavljali su koreo koji je bio pripremljen, u to je bilo 3-4 zaštitara (Biga,gama) njih 100 ulazi na nas, i desilo se što se desilo.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 06 okt 2011, 20:35

Imp je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: zasto poslije 4.10.2009 niste dosli u sarajevo, zasto ?
Ne brukaj se, škripari su išli u SA poslije 4.10.2009.

Drugo, darmar vam je napravila Torcida Mokošica. Tko izere prati navijački svijet tu je informaciju već čuo, ili će je čuti kroz par sati, a vi nastavite laprdati od nekakvim kiseljacim, livnim itd. :ugeek:
Kakvi skripari,nisu vidjeli Federacije a kamoli Sarajeva od 4.10.2009.
P.I.C.K.E
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 06 okt 2011, 20:36

kakav fol si ti skontao, ne vidis dalje od nosa bolan, 20 vas dodje na pecaru i ti mi pricas o necemu, mrs tamo idio.te jedan, jesi mozda ti sad sa grbavice ili sam ja ? zasto poslije 4.10.2009 niste dosli u sarajevo, zasto ?[/quote]

Hahahahhaah i ti mi navijac Zelje ,vidim redovan si na utakmicama
Pa bas protiv Zelje u kupu 12 momaka je doslo ,aje majke ti ubij se
Kad dobijete po pi..cki izmisaljte da je mlada ekipa ,djeca mlada od 15
Kada smo vam oduzeli trans govorili ste da je kupljen Manijaci Breza
Vozdra i zadaji se mislima da ste najjaci i najbolji i ne bili kad dolazite iz polumilijunskog grada

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.