AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

alan_kardec
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la alan_kardec » 24 feb 2021, 17:45

Bogme bolji sastav nego u Bg, ali nek nema Ibre :mrgreen:
Nema Rebića?
Očekivao sam Tonalija u prvih 11, bio je dobar u Bg kad je ušao.
Negdje sam pročitao danas da Teo ne počinje, umjesto njega Dakota. Valjao bi nam Dalot :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 24 feb 2021, 17:46

Beduin je napisao/la:
22 feb 2021, 21:42
Iako mrzim formaciju sa 3 stopera, mozda bi bilo zanimljivo vidjeti nesto poput:

Donaruma
Tomori Kjaer Rom
Calabria Benacer/Tonali Kessie Theo
Hakan
Ibra Leao/Rebic

Ionako krila skroz malo doprinose samoj igri i statistici u zadnje vrijeme, a odbrana nam skroz spora i ocito je da ce Kjaer i Rom igrati u paru dokle god su zdravi pa bi Kalulu ili Tomori to malo ubrzali u formaciji sa 3 stopera, a ujedno bi uvijek jedan mogao pokriti krilnu stranu kad neko od bekova ostane na protivnickoj polovici.

U zadnje vrijeme daleko slabije iznosimo loptu a tome su doprinjele i povrede Benacera, dosta slobodnog prostora u sredini terena na nasoj polovici, nema vise one kohezije izmedju bekova i krila, nema vise ni penala, samo su povrede i izostanci ostali od onoga sa pocetka sezone.
Treba vidjeti i Hauge je li se dohavizao, moze li desno sta probati napraviti jer Saele i Samu su talasika, Samu od pocetka sezone, a Saele nakon povreda i iskljucenja nije vise onaj igrac.
Mislim da bi Theo bio još i bolji u ovoj formaciji.
Međutim nemamo mi stopere za takvo nešto, odnosno imamo ali Pioli nije dovoljno hrabar da kapitena sjedne na klupu.
Problem ove formacije je i naš očajan vezni red. Imaš Bennacera koji je totalno van forme te skoro pa slične igrače u Kessie-u i Tonaliju.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 feb 2021, 19:05

Hakanov agent je danas bio u Cassa Milan i jos uvijek nije postignut dogovor,medjutim svi prenose da je jako blizu dogovora i da u iducih par sedmica mozemo ocekivati potpis novog ugovora za Turcina.

Jos Gigio i to je to. Na ljeto kako znaju i umiju nek nadju desno krilo. Ako su pametni potpisace Thuivana za dzabe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 feb 2021, 20:47

OldFashioned je napisao/la:
24 feb 2021, 17:46
Beduin je napisao/la:
22 feb 2021, 21:42
Iako mrzim formaciju sa 3 stopera, mozda bi bilo zanimljivo vidjeti nesto poput:

Donaruma
Tomori Kjaer Rom
Calabria Benacer/Tonali Kessie Theo
Hakan
Ibra Leao/Rebic

Ionako krila skroz malo doprinose samoj igri i statistici u zadnje vrijeme, a odbrana nam skroz spora i ocito je da ce Kjaer i Rom igrati u paru dokle god su zdravi pa bi Kalulu ili Tomori to malo ubrzali u formaciji sa 3 stopera, a ujedno bi uvijek jedan mogao pokriti krilnu stranu kad neko od bekova ostane na protivnickoj polovici.

U zadnje vrijeme daleko slabije iznosimo loptu a tome su doprinjele i povrede Benacera, dosta slobodnog prostora u sredini terena na nasoj polovici, nema vise one kohezije izmedju bekova i krila, nema vise ni penala, samo su povrede i izostanci ostali od onoga sa pocetka sezone.
Treba vidjeti i Hauge je li se dohavizao, moze li desno sta probati napraviti jer Saele i Samu su talasika, Samu od pocetka sezone, a Saele nakon povreda i iskljucenja nije vise onaj igrac.
Mislim da bi Theo bio još i bolji u ovoj formaciji.
Međutim nemamo mi stopere za takvo nešto, odnosno imamo ali Pioli nije dovoljno hrabar da kapitena sjedne na klupu.
Problem ove formacije je i naš očajan vezni red. Imaš Bennacera koji je totalno van forme te skoro pa slične igrače u Kessie-u i Tonaliju.
Bekovi bi nam bas dosli do izrazaja, narocito Theo, a i Saelemaekers bi tu daleko vise dao. Mislim, nekad kad ne ide vrijedi pokusati nesto drugo. Jer krila igraju, a skoro nicim ne doprinose.
Hauge evo ne igra neko vrijeme, pisali su pojedinci i da je umoran igrajuci dosta tekmi prije Milana pa je sigurno sad odmorio (a siguran sam da umor nije nikakav razlog losih igara, moze samo biti alibi), tako da je on trebao igrati sad protiv CZ, jer nam svaki igrac treba u nastavku sezone.

Po pitanju Hakana volio bih da produzi napokon ugovor, a ako nastavi ovako igrati kao u posljednje vrijeme prodati ga za fine pare i otkupiti Diaza po pristojnoj cijeni, npr. Zasto da ne!?
Donaruma ako bude zahtijevao ove cifre koje su se spominjale, 10 miliona, onda i njemu produziti ugovor i na ljeto ga odmah prodati dok je u odlicnoj formi, uzeti i za njega jake pare i uloziti u dobrog dolmana i ostatak para nuzno preusmjeriti na desno krilo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 24 feb 2021, 20:56

Beduin je napisao/la: Hauge evo ne igra neko vrijeme, pisali su pojedinci i da je umoran igrajuci dosta tekmi prije Milana pa je sigurno sad odmorio (a siguran sam da umor nije nikakav razlog losih igara, moze samo biti alibi), tako da je on trebao igrati sad protiv CZ, jer nam svaki igrac treba u nastavku sezone
Hauge nije prijavljen za LE
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 feb 2021, 21:51

meecko je napisao/la:
24 feb 2021, 20:56
Beduin je napisao/la: Hauge evo ne igra neko vrijeme, pisali su pojedinci i da je umoran igrajuci dosta tekmi prije Milana pa je sigurno sad odmorio (a siguran sam da umor nije nikakav razlog losih igara, moze samo biti alibi), tako da je on trebao igrati sad protiv CZ, jer nam svaki igrac treba u nastavku sezone
Hauge nije prijavljen za LE
E ja, zaboravio sam da su njega skinuli s liste. Do mene je.

075 ❤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 24 feb 2021, 22:03

Beduin je napisao/la:
24 feb 2021, 20:47
Po pitanju Hakana volio bih da produzi napokon ugovor, a ako nastavi ovako igrati kao u posljednje vrijeme prodati ga za fine pare i otkupiti Diaza po pristojnoj cijeni, npr. Zasto da ne!?
Donaruma ako bude zahtijevao ove cifre koje su se spominjale, 10 miliona, onda i njemu produziti ugovor i na ljeto ga odmah prodati dok je u odlicnoj formi, uzeti i za njega jake pare i uloziti u dobrog dolmana i ostatak para nuzno preusmjeriti na desno krilo.
Za Hakana se slazem, ako produzi to jest. Sto se tiče Donnarumme , imas barem jednu 10 golmana koji imaju 10-ak miliona godisnje i vise, ako Milan hoce da se vrati na staze stare slave treba da ima jedne od najboljih na svojim pozicijama a Donnarumma to jest. 22 godine 200 nastupa za klub kao sto je Milan, Buffonu je za 200 nastupa trebalo dvije godine vise.

Druga stvar sto dobrog golmana ne mozes naci ispod 30-35 miliona, kazem dobrog. Donnarumma je A klasa i on će kako godine budu prolazile biti sve bolji i bolji.

Raiola je najveci problem u cijelog prici , lik koji gleda kako izvuci sto vise para od nekog kluba. Kad se Romagnoliju bude obnavljao ugovor trazit ce za njega minimum 5 miliona ako ne i vise dzaba sto ovaj igra vec godinu i jace u losoj formi.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 feb 2021, 20:22

Veceras Hakan/Krunic na lijevom krilu, bas steta za Haugea sto nije prijavljen. Ali zato klupa Rebic, Ibra, Saele, Tonali, zlu ne trebali.
Steta sto se Kalulu zapostavlja, neopravdan. Veceras je zasluzio da igra, makar uz Tomoria.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 25 feb 2021, 20:44, ukupno mijenjano 2 puta.

075 ❤

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 25 feb 2021, 20:38

Ovo je baš užasan sastav. Trebaće im dosta sreće večeras.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 25 feb 2021, 21:10

penal je mama :D 1-0
Sarajevo ljubavi moja.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 feb 2021, 21:23

Pa Jel moguće da se Romagnoli ovako loše postavlja? Zaista zabrinjava njegova forma, sazrio za klupe.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 feb 2021, 21:25

Pioli zbog ovog zasluzuje otkaz.Sramocenje u EL. :puke:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 feb 2021, 21:26

Ovaj Romangoli ne moze ni ovaj nivo EL igrati,a kamoli da igra LP,pa bolje i da se ne kvalifikujemo sa njim. Lik stoji 2 metra od igraca,Boze sacuvaj

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 25 feb 2021, 21:26

1-1
Sarajevo ljubavi moja.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 25 feb 2021, 21:28

Ovo se stvarno ne da gledati taman da dobijemo 10-1... pa jel vas stid ovako igrati pizda vam materina i meni što ovo gledam..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 25 feb 2021, 21:35

Do sada sam imao razumijevanja, ali Romagnoli nije za prve postave poslije ovakve igre
Edit: Dalota redovnom linijom poslati u Manchester
Sloboda do groba

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 feb 2021, 21:40

Meni je fascinantno kako su od ekipe koja igra visoki presing, ima dobru kombinatoriku, nadigrava protivnika, došli do toga da ne mogu imati posjed protiv jbne CZ i bunare većinu utakmice. Šta reći za kapitena? Neko reče ne treba nam Tomori. Ja bi glat dao kapitena za njega.
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 feb 2021, 21:41

Drago mi je da se Dalot vrati u Utd. :oops:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 25 feb 2021, 21:43

Koji je panj ovaj Krunic a igra ofanzivnog veznog ccc

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 25 feb 2021, 21:46

Lista za "odstrel" : Meite, Krunić, Dalot, Castilleho.
Sloboda do groba

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 3 gosta.