AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Lista za "odstrel" : Meite, Krunić, Dalot, Castilleho.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
celikmilan
- Kontakt:
Bez obzira kako užasno igraju samo čujemo Piolija kako viče bravo Rade, bravo Calha, bravo ovaj, bravo onaj. Šta bi tek vikao ili radio da ustvari igraju dobro?
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ispali daBogda
Nastavio bi vikati bravo.celikmilan je napisao/la: ↑25 feb 2021, 21:47Bez obzira kako užasno igraju samo čujemo Piolija kako viče bravo Rade, bravo Calha, bravo ovaj, bravo onaj. Šta bi tek vikao ili radio da ustvari igraju dobro?
- OldFashioned
- Kontakt:
Ovo nema veze sa zdravim razumom.
Ok, može se svakoj ekipi na svijetu desiti da ih ne ide, ali ovo kako igra Milan već nekoliko sedmica je skroz zabrinjavajuće.
Ni presinga, ni volje, ni žara, vezni red ni ne postoji... Svaka nas ekipa nadigrava. Ako ih Pioli kao vođa nije u stanju vratiti na stari kolosijek, onda ne znam zaista... Ne moramo pobijeđivati, cilj jeste top 4, ali mi ne ličimo na ekipu uopšte.
Piolio je poznat kao players coach, i to možemo čuti tijekom cijele utakmice i zašto je tako, ali ako ti igrači ne izvršavaju naredbe, onda moraš biti malo žustriji. Ako im je rekao da igraju ovakav nogomet pa i protiv jedne Crvene Zvezde i Spezie.... onda nema on šta da traži u Milanu.
Ok, može se svakoj ekipi na svijetu desiti da ih ne ide, ali ovo kako igra Milan već nekoliko sedmica je skroz zabrinjavajuće.
Ni presinga, ni volje, ni žara, vezni red ni ne postoji... Svaka nas ekipa nadigrava. Ako ih Pioli kao vođa nije u stanju vratiti na stari kolosijek, onda ne znam zaista... Ne moramo pobijeđivati, cilj jeste top 4, ali mi ne ličimo na ekipu uopšte.
Piolio je poznat kao players coach, i to možemo čuti tijekom cijele utakmice i zašto je tako, ali ako ti igrači ne izvršavaju naredbe, onda moraš biti malo žustriji. Ako im je rekao da igraju ovakav nogomet pa i protiv jedne Crvene Zvezde i Spezie.... onda nema on šta da traži u Milanu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- muha milanez
- Kontakt:
Dalot, Krunić, Castilleho, Leao su zalutali večeras.
Daj Diaza, Ibru i Thea da se riješi ovo.
Daj Diaza, Ibru i Thea da se riješi ovo.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Meite, Samu, Krunić su igrači za Genou, maksimalno. Romagnoli je u totalnom psihickom knock outu. On treba na klupu par sedmica dok se ne dozove.
Hakan opet na krilu, amaterski potez Piolija. Dalot lijevo beskoristan.
Dokaz da Maldini mora ozbiljno zasukati rukave i dovesti na ljeto 4-5 kvalitetnih igrača za neke krucijalne pozicije. I to sa iskustvom igranja evropskih utakmica, inače će Milan biti sprdnja u grupi LPa, naravno ako se plasiraju prije toga.
Hakan opet na krilu, amaterski potez Piolija. Dalot lijevo beskoristan.
Dokaz da Maldini mora ozbiljno zasukati rukave i dovesti na ljeto 4-5 kvalitetnih igrača za neke krucijalne pozicije. I to sa iskustvom igranja evropskih utakmica, inače će Milan biti sprdnja u grupi LPa, naravno ako se plasiraju prije toga.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 25 feb 2021, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Apsolutno.
I Pioli će također morati dobro zasuti rukave ako hoće da zadrži posao.
I Pioli će također morati dobro zasuti rukave ako hoće da zadrži posao.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nemaš desno krilo, nemaš četvrtog veznog, nemaš back up opciju za Thea. Nemaš pravu zamjenu za Zlatana. To su 4 igrača koje Maldini mora izmisliti kako zna.
Pioli ako ne dozove sam sebe i ekipu, njemu je otkaz sasvim sigurno. Sumnjam da će Amerikinaci trpiti dugo ovakve partije.
Pioli ako ne dozove sam sebe i ekipu, njemu je otkaz sasvim sigurno. Sumnjam da će Amerikinaci trpiti dugo ovakve partije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Baš tako. Nije problem izgubiti, odigrati poneku lošu utakmicu pogotovo protiv kvalitetnijih od sebe.
Ali ako te nadigra jedna Zvezda u 2 utakmice, Spezia razvali kao Juventus, Atalanti i Interu ni ne prismrdiš... E yebi ga onda brale...
Nigdje presinga, nigdje truda... totalno nedopustivo čak i za Milan današnjeg renomea.
Ali ako te nadigra jedna Zvezda u 2 utakmice, Spezia razvali kao Juventus, Atalanti i Interu ni ne prismrdiš... E yebi ga onda brale...
Nigdje presinga, nigdje truda... totalno nedopustivo čak i za Milan današnjeg renomea.
Zabrinjavajuće, Dalot umjesto 2-0 i game over sada će još igrat 120 min
Mislima su već u Rimu, neka se pozdrave sa ovim smetljem od kupa, samo se bezveze troše. Ovako su se na guzove provukli i protiv norvežana i portugalske Rijeke.
Igrom potsjeća na one grozne godine prije Gattusa, loše 1.pol. Romagnoli je psihički pao, ne gine mu klupa. Postao je novi Bonera...
Igrom potsjeća na one grozne godine prije Gattusa, loše 1.pol. Romagnoli je psihički pao, ne gine mu klupa. Postao je novi Bonera...
-
celikmilan
- Kontakt:
E i ti nisi u redu. Porediš jednog Romagnolija sa legendom kao što je Bonera.Zenga je napisao/la: ↑25 feb 2021, 22:05Zabrinjavajuće, Dalot umjesto 2-0 i game over sada će još igrat 120 minMislima su već u Rimu, neka se pozdrave sa ovim smetljem od kupa, samo se bezveze troše. Ovako su se na guzove provukli i protiv norvežana i portugalske Rijeke.
Meite ne da je los. Meite je preloš igrač.
Ne brine mene Meite, mene brine sto ih sve više liči na njega
Il Club più titolato al mondo!
Znaci imas igraca na vrhu sesnesterca i umjesto da mu jednostavno dodas ti komplikujes s nekim petama. Logika.
- Felixians4
- Kontakt:
ipak mu je rođenda gigiju danas. kao i hezonji,bouchard i michelle lewin. ovo je realan prikaz ovog kadra,lošija forma,podcjenjivanje, a dobar suparnik i dobiješ egal.
Protiv jbne CZ sa igračem više strepis do kraja plus oni imaju bolje šanse. SRAMOTA
Il Club più titolato al mondo!
Pioli zbog ove dvije utakmice zasluzuje otkaz. Dvije utakmice gdje imas igraca vise protiv 10x slabijeg protivnika i ti nisi u stanju da dobijes utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.