Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

BABADZO
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la BABADZO » 14 jan 2014, 00:10

Haase - Young 2 2.20

Nemam pojma zasto ali nocas vjerujem u Younga.On je prije par godina obecavao,trebao je biti taj novi veliki americki igrac,medjutim desio se veliki pad u formi.Ove szone sam ga ga uhvatio da uzima set Ferreru,sigurno da ima igru kad hoce i on je jedan on onih igraca ciji je najveci protivnik on sam sebi.Znaci kad mu se igra sigurno je u stanju da pocisti Haase koji je sjajan server,ali mislim da je ovo trebaloo biti 1.80-1.80.Sigurno da Haase nije favorit po igri,jer osim serve po meni sve ostalo je na strani Younga,mislim da se ovaj decko konacno odlucio posvetiti tenisu 100 % i da ga ne treba otpisivati jer jos uvjek je relativno mlad.Kvota mi je veoma primamljiva stoga ovo moram ispostovati u nekom dublu,mozda i singliram.Sretno svima.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 14 jan 2014, 00:11

@dr.van nostrand hvala ti na analizama :)
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 14 jan 2014, 00:12

slika
slika
slika
BHF Bosanska Krajina!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 14 jan 2014, 00:20

BABADZO je napisao/la:Haase - Young 2 2.20

Nemam pojma zasto ali nocas vjerujem u Younga.On je prije par godina obecavao,trebao je biti taj novi veliki americki igrac,medjutim desio se veliki pad u formi.Ove szone sam ga ga uhvatio da uzima set Ferreru,sigurno da ima igru kad hoce i on je jedan on onih igraca ciji je najveci protivnik on sam sebi.Znaci kad mu se igra sigurno je u stanju da pocisti Haase koji je sjajan server,ali mislim da je ovo trebaloo biti 1.80-1.80.Sigurno da Haase nije favorit po igri,jer osim serve po meni sve ostalo je na strani Younga,mislim da se ovaj decko konacno odlucio posvetiti tenisu 100 % i da ga ne treba otpisivati jer jos uvjek je relativno mlad.Kvota mi je veoma primamljiva stoga ovo moram ispostovati u nekom dublu,mozda i singliram.Sretno svima.
Ovo sam takoder primjetio, nisu kvote realno postavljene. Young ima itekako dobrih meceva na hardu, i ne znam po cemu je Haase favorit. Definitivno ima vrijednost da se ovo proba.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 14 jan 2014, 00:23

Koliko je siguran ili bolje reci realan kec na New York veceras protiv Phoenix-a??
Koliko znam bore se za playoff pa...
Ako neko zna od ovih strucnjaka za NBA,vidim skidate ih uveliko pa reko da pitam!Hvala unaprijed!

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 14 jan 2014, 00:24

Idemo nocas nastaviti dobar niz,malo sam vas citao prethodne stranice,ima pra zanimljivih prijedloga cak mislim i dobre kvote da se mogu lagano skinuti nocas,neko je postavio younga protiv hasea,po meni isto potencijalno iznenadjenje,ne znam zasto ali nocas bih izbjegao gojowcika iako bi trebao proci za mene uvijek nezgodnog hanescu-a..moj prvi par je belluci-reister hč1 tj da ce dobiti beluci u hendikepu preko 4 gema,veliki je favorit a kad se igra na 3 dobijena seta, 4 gema nije neka prednost za protivnika...drugi par je Witthoeft protiv Minele,osim ogromnog pada kvote Minela vec dugo iole ozbiljniju igracicu nije dobila,Witthoeft je odlicno prosla kvalifikacije,posebno me impresionirala protiv Rodionove..Berer-Lodra s obzirom na ovu kvotu ja moram uzeti Lodru protiv kvalifikanta Berera..
od iznenadjenja nocas,probati na dancevica,nece lahko ni dimitrov dobiti klahna,licno bih najvise volio kokinakis da dobije sijslinga,a od zena nara protiv peng i mozda i najvece iznenadjenje na matek sands protiv marie ujutro...

sretno svima
Zadnja izmjena: gambleSarajevo, dana/u 14 jan 2014, 00:31, ukupno mijenjano 2 puta.
1921

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 jan 2014, 00:27

smopiBVB je napisao/la:Koliko je siguran ili bolje reci realan kec na New York veceras protiv Phoenix-a??
Koliko znam bore se za playoff pa...
Ako neko zna od ovih strucnjaka za NBA,vidim skidate ih uveliko pa reko da pitam!Hvala unaprijed!
Totalno nesiguran :mrgreen: :| u seriji su pobjeda, ona mora nekad stat ;)
Trgnuli su se, bolje zaigrali ali hajd im vjeruj, ekipama i igracima dodatni motiv je igranje u MSG.
Nisu glupio bookieji sto su stavili samo -3,5 :?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 14 jan 2014, 00:31

Jedan teniski za vcrs:

Y.H.Lu - J.Wang 14.1. 01:00 1 1,25
L.Hewitt - Seppi 14.1. 03:45 1 1,20
Cirstea - Erakovic 14.1. 04:00 1 1,50
Čilić - M.Granollers(s.t.) 14.1. 05:00 1 1,30
Knapp - Ormaechea 14.1. 05:15 1 1,50

Ukupna kvota je: 4.39

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 14 jan 2014, 00:33

Jos jedan teniski:

Przysiezny - H.Zeballos(38,5) 14.1. 01:00 Više 1,85
Nishikori - Matosevic 14.1. 01:00 1 1,25
Ben.Becker - Kyrgios(39,5) 14.1. 03:45 Više 1,80
Kanepi - Muguruza(21,5) 14.1. 03:45 Više 1,90
S.Kuznetsova - Svitolina 14.1. 05:15 1 1,30

Ukupna kvota je: 10.28

I idemo ispratit doktora u NBA jedan na igrace..

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 14 jan 2014, 00:36

gambleSarajevo je napisao/la:Idemo nocas nastaviti dobar niz,malo sam vas citao prethodne stranice,ima pra zanimljivih prijedloga cak mislim i dobre kvote da se mogu lagano skinuti nocas,neko je postavio younga protiv hasea,po meni isto potencijalno iznenadjenje,ne znam zasto ali nocas bih izbjegao gojowcika iako bi trebao proci za mene uvijek nezgodnog hanescu-a..moj prvi par je belluci-reister hč1 tj da ce dobiti beluci u hendikepu preko 4 gema,veliki je favorit a kad se igra na 3 dobijena 4 gema nije neka prednost za protivnika...drugi par je Witthoeft protiv Minele,osim ogromnog pada kvote Minela vec dugo iole ozbiljniju igracicu nije dobila,Witthoeft je odlicno prosla kvalifikacije,posebno me impresionirala protiv Rodionove..Berer-Lodra s obzirom na ovu kvotu ja moram uzeti Lodru protiv kvalifikanta Berera..
od iznenadjenja nocas,probati na dancevica,nece lahko ni dimitrov dobiti klahna,licno bih najvise volio kokinakis da dobije sijslinga,a od zena nara protiv peng i mozda i najvece iznenadjenje na matek sands protiv marie ujutro...

sretno svima

Isto razmisljamo.
Puno raje forsira gojowcika ali Hanescu je stari lisac, ima dobrih pobjeda na hardu.
Belluci se slazem.
Dimitrov i njegova glava nikada ne znas na cemu si, ja sam probao da nece uzeti 3:0 i prvi set na Klahna.
Matek Sands voli svako ko ju je bar jednom gledao. Ona zena nije normalna. Lopa lopticu kao luda bez imalo razmisljanja i ako treba traziti iznenadenje veceras to je onda ovdje. :lol:

Moram jos reci da mi i Stephens "smrdi". Nekako se puno stvari poklopilo Shvedovoj.
Matosevic nije covjek za odbaciti. Ima on itekako dobrih meceva na hardu a Nishikori nije bas igrac koji drzi koncentraciju cijelo vrijeme. Tu sam licno igrao da nece biti 3:0.
Ne zelim podcjenjivati Hercog ali stvarno ne znam sto ovolika kvota na Cornet. Ja tu vidim dva lagana seta za Cornet jer Hercog nema nikakve pripreme za AO.

Sretno narode.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 14 jan 2014, 00:38

jopaa7 je napisao/la:1. listić
Lu Yen - Wang 1 @ 1,25
Kohlschreiber - Bedene 1 @ 1,15
Čilić - Granollers 1 @ 1,25
Hrvatska - Bjelorusija 1 @ 1,25
Francuska - Rusija 1 @ 1,20

kvota 2,47...ulog 100kn

2. listić

Čupić više od 6,5 @ 1,85 (trebao sam manje no jbg)
Štrlek više od 3,5 @ 1,75
Vori više od 2,5 @ 1,75
Guigou više od 3,5 @ 2,00
Hrvatska - Bjelorusija hendikep 1.pol 2,5 @ 1,55

kvota 17,56...ulog 20kn
Čupić 6 :cry:
Dok sam sastavljao bilo 5,5 i uplacujem kaže povecano na 6,5 reko ma nek ostane i et (a nije da ih nije mogao dati i više)
Valjda bude ovaj "glavni" prošao :D

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 14 jan 2014, 00:44

NBA, cisto da se isprati doktor (jedan narodski listic bez puno ocekivanja :D) :

J.Harden (Houston) (26,5) 14.1. 01:30 Manje 1,85
D.Howard (Houston) (17,5) 14.1. 01:30 Više 1,85
D.Nowitzki (Dallas) (21,5) 14.1. 02:30 Manje 1,85
T.Lawson (Denver) (17,5) 14.1. 03:00 Manje 1,85
D.Favors (Utah) (13,5) 14.1. 03:00 Više 1,85

Ukupna kvota je: 21.67

Laku i sretnu noc zelim!

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 14 jan 2014, 00:45

masteRofPoker je napisao/la:
gambleSarajevo je napisao/la:Idemo nocas nastaviti dobar niz,malo sam vas citao prethodne stranice,ima pra zanimljivih prijedloga cak mislim i dobre kvote da se mogu lagano skinuti nocas,neko je postavio younga protiv hasea,po meni isto potencijalno iznenadjenje,ne znam zasto ali nocas bih izbjegao gojowcika iako bi trebao proci za mene uvijek nezgodnog hanescu-a..moj prvi par je belluci-reister hč1 tj da ce dobiti beluci u hendikepu preko 4 gema,veliki je favorit a kad se igra na 3 dobijena 4 gema nije neka prednost za protivnika...drugi par je Witthoeft protiv Minele,osim ogromnog pada kvote Minela vec dugo iole ozbiljniju igracicu nije dobila,Witthoeft je odlicno prosla kvalifikacije,posebno me impresionirala protiv Rodionove..Berer-Lodra s obzirom na ovu kvotu ja moram uzeti Lodru protiv kvalifikanta Berera..

sretno svima

Isto razmisljamo.
Puno raje forsira gojowcika ali Hanescu je stari lisac, ima dobrih pobjeda na hardu.
Belluci se slazem.
Dimitrov i njegova glava nikada ne znas na cemu si, ja sam probao da nece uzeti 3:0 i prvi set na Klahna.
Matek Sands voli svako ko ju je bar jednom gledao. Ona zena nije normalna. Lopa lopticu kao luda bez imalo razmisljanja i ako treba traziti iznenadenje veceras to je onda ovdje. :lol:

Moram jos reci da mi i Stephens "smrdi". Nekako se puno stvari poklopilo Shvedovoj.
Matosevic nije covjek za odbaciti. Ima on itekako dobrih meceva na hardu a Nishikori nije bas igrac koji drzi koncentraciju cijelo vrijeme. Tu sam licno igrao da nece biti 3:0.
Ne zelim podcjenjivati Hercog ali stvarno ne znam sto ovolika kvota na Cornet. Ja tu vidim dva lagana seta za Cornet jer Hercog nema nikakve pripreme za AO.

Sretno narode.
Heh,marinka sam igrao z2,realno je tu ocekivati nekih 40-ak gemova,nekad mi je svedova finu lovu donosila nocas ne znam sta da ocekujem protiv stephens...slicno smo sve odigrali osim Hercog,na nekom ludom sistemu sam igrao 1:2 na slovenku ;) sretno
1921

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 14 jan 2014, 00:45

Wang J. (Tpe) - Lu Y-H. (Tpe) 2 1.25

Međusobni omjer ova dva zemljaka je 2-7 stim da je Wang zadnji put pobjedio 2003 i to na nekom challengeru a da bi nakon toga Lu vezao 5 pobjeda bez izgubljenog seta.

Lu odlično igra na početku ove godine tako da je uspio napraviti niz od 5 pobjeda koji je okončan porazom od Isnera. U ovoj godini pobjeđivao tenisere tipa Ferrer, Sijsling, Smyczek i to sve bez izgubljenog seta.

Po meni Lu aposlutni favorit u ovom meču.

Gojowczyk P. (Ger) - Hanescu V. (Rou) 1 1.45

Gojowczik fenomenalno krenuo u novu sezonu uzevši set Nadalu u Dohi i pobjedivši igrača kao što je Kohlschreiber. Ovdje je prošao kroz kvalifikacije bez ikakvih problema pobjedivši ipak poznata imena kao što su Olivetti (strašan server),Zverev i Cipolla bez izgubljenog seta. Hanescu lagano ide prema zalasku karijere, uspio je u Dohi doći do četvrtfinala pobjedivsi čak i Verdasca međutim ovi uslovi koji vladaju u Australiji mu nikao ne pašu jer je to za njega jednostavno prebrzo. Činjenica jeste da ako bude radio servis, imat će priliku dosta kratkih poena da osvoji jer zna da forsira i servis-volley igru ali kada su u pitanju razmjene sa osnovne linije, tu će biti u jako podređenom položaju jer je tu Njemac puno, puno bolji a ovaj ima sigurno bolji servis.

Hsieh S-W. (Tpe)- Zahlavova-Strycova B. (Cze) 2 1.45

Hsieh je imala strašnu sezonu sa negativnim omjerom 13 / 26 na svim podlogama od toga 9/18 na hardu a trenutno je 86 u singlu. Skoro čitavu sezonu je odigrala sa raznoraznim povredama, a i čini mi se da je više fokusiranija na dubl. sa Peng gdje je postigla velike rezultate prošle sezone. Oni su osvojili 5 titula , uključujući Wimbledon i završni Mastersa u Istanbulu. Pretpostavljam da će ona biti potpuno fokusirana na dubl i u ovoj sezoni. Ove godine ima neke pobjede na hardu ali protiv igračica koje su daleko od TOP 100 ( Pouthckova , Sanders i Adamczak ) . Panova i Švedova su pobjedile Hsieh u tri seta , ali ju je Suares (koja nije hard specijaliskinja) uništila u Brizbejnu 6-2 , 6-1.
Zahvalova (84 rank) je u dobroj seriji. Ona u poslednjih 10 mečeva (uključujući kraj prošle sezone) ima 7 pobjeda (sve na hardu). Ove sezona je počela u Šenzenu gdje je pobjedila u prva dva kola i to protiv Govortsove 7-5 , 6-3 i Ži Ženg 6-0 , 7-6 u setovim. I onda je napravila gomilu grešaka protiv King te izgubila rezultatom 6-2 , 6-4 .
Zahvalova je imala veoma dobre rezultate prošle sezone te omjer 33/13 (svi ovi rezultati su odlični ako se zna da je ona imala suspenziju u prva 4 mjeseca 2013). H2H je 2-2 ali Zahvalova je pobjedila na poslednja dva meča. Poslednji meč odigrale su u oktobru, u Osaki i to prvi krugu gdje je Zahvalova uništila Hsieh 6-1 ,6-1.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 14 jan 2014, 00:52

Nishikori - Matosevic 1 @1,25
Stepanek - Kavcic 1 @1,30
Haase - Young 1 @1,60
Kamke - Sock 1 @1,60
Cilic - Granollers 1 @1,20
Sijsling - Kokkinakis 1 @1,55

Moguca iznenadjenja:

Bautista - Smyczek 2 @3,40
Berrer - Llodra 2 @2,20
Brands - Simon 2 @2,75

Sretno svima :)
SAMO ČELIK !

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la AsharaK » 14 jan 2014, 01:10

Amarkony je napisao/la:NBA, cisto da se isprati doktor (jedan narodski listic bez puno ocekivanja :D) :

J.Harden (Houston) (26,5) 14.1. 01:30 Manje 1,85
D.Howard (Houston) (17,5) 14.1. 01:30 Više 1,85
D.Nowitzki (Dallas) (21,5) 14.1. 02:30 Manje 1,85
T.Lawson (Denver) (17,5) 14.1. 03:00 Manje 1,85
D.Favors (Utah) (13,5) 14.1. 03:00 Više 1,85

Ukupna kvota je: 21.67

Laku i sretnu noc zelim!
Prepisano, sretno :-D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 14 jan 2014, 02:54

1. Junhui - Murphy / 1 @1,50 (snooker)
2. Tina Maze / u prvih 10 mjesta @1,50 (skijanje)
3. Tecos - Dorados / gost daje gol @1,50 (meksički kup)

1. Mislim da je Junhui trenutno kvalitetniji i stabilniji od Shauna koji je stalno u potrazi za formom od prije godinu dvije. Kinez jača svakim turnirom, te lako vjerojatno ide u četvrfinale sutra. Al nema više u tom snookeru ni lakoće ni vjerojatnosti sve mi se čini. Nisam još imao prolazan dan, a već su dva dana Mastersa za nama.. Ne sviđa mi se ni najmanje!

2. Ne pratim žensko skijanje (pa ni skijanje uopće) otkad je Janica objesila skije o' klin, ali u pamćenju mi je ostala ova cura. Sad malo guglam i analiziram te dolazim do saznanja da je još itekako aktivna. Brat bratu, zadnjih 7-8 god, cura je poosvajala sve i svašta, sigurno bi našla svoje mjestu među najboljim skijašicama svijeta. Stoga mi nije jasan tečaj od 1.50 da će sutra završiti utrku negdje između 1. i 10. mjesta!? Možda ima tko na forumu da je ažurniji od mene, pa nek javi što je sa ovim parom. Možda joj staza ne odgovara?! Inače, u pitanju je "Flachau" (austrija).

3. Sve utakmice u gostima Dorados im je uspio zabiti najmanje jednog. 2 puta su igrali u kupu, 2 puta je Dorados pobjeđivao u hendikepu. Valjda će i sutra do gola. (pokušat će se i 2/1 na minimalan ulog)
U desetom selu živi Antuntun!

edo1X2
Kontakt:

Post Postao/la edo1X2 » 14 jan 2014, 07:47

slika

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 14 jan 2014, 10:26

vjesnicar je napisao/la:B. Jaszka 2,5 OVER 1,85 wwin

Vec dugo godina pratim Bundesligu u rukometu i dosta sam upucen u taj sport, samim tim i dosta pratim veliku petorku Njemackog rukometa u koju spada i ekipa Fuchse Berlina za koju igra Poljak Jaszka. Igrac sjajnog kretanja, mozda i najbolje finte u cijeloj ligi kojom moze izbaciti igraca da ne zna je li pos'o ili dos'o a uz to i jako precizan. Uzima preko 6 suteva u toku utakmice a nerjetko se namece i kao glavni igrac u veoma vaznim utakmicama. Reci cu samo da je u posljednjih 10 utakmica za Fuchse granicu od 2,5 prebacio 8 puta i to sa lakocom u jako bitnim utakmicama protiv Kiela, Hamburga, Melsungena i Gumersbacha gdje je preuzimao ulogu realizatora veoma dobro bez obzira sto je razigravac a nije presao u utakmicama u kojima je imao smanjenu minutazu jer su utakmice rjesavali u prvih 20 minuta. Uvjeren sam da ce i danas povuci svoju ekipu i pored razigravanja svojih bekova i pivota, koji ce imati jako malo prostora jer Srbi igraju 6-0, uzeti svojih 6-7 suteva i pogoditi za njega mizernih 3 gola!

Po meni 7/10

Sretno! :mrgreen:
0/4 Poslije ovoga definitivno igrace ne igram :twisted: Previse faktora ovisi o tome da li ce preci ili ne!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.