FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evrogol sabica
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Na ovoj vrucini ovako istrcati tekmu svaka im cast
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kad cu se ovako radovati u takmičarkoj tekmi a ne crveniti od stida nakon 5 komada u mreži?!
Čestitke momcima ali ovo ništa ne mora da znači!
Čestitke momcima ali ovo ništa ne mora da znači!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- dubioza144
- Kontakt:
Admire Adzeme volim te ja
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Za ovakvu igru i trud (a pripremna je tekma tek) vrijedi kupiti sezonsku kartu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma ja sam presretan..
Bez obzira sto je ovo pripremna, gledali smo Želju u 3x vecoj brzini i ozbiljnijoj odbrani u odnosu na proslu sezonu.
Bez obzira sto je ovo pripremna, gledali smo Želju u 3x vecoj brzini i ozbiljnijoj odbrani u odnosu na proslu sezonu.
Ne gledam pripremne utakmice nikad, ali vidim da je raja zadovoljna. Hoce li svanuti 10-ti..
Fk Željezničar.
Drago mi je zbog navijača što su ovako odigrali, vidim puno pozitivnih komentara i na društvenim mrežama. Sa druge strane, kao što neki već napisaše sad je najvažnije da ne poletimo, jer ipak je ovo pripremna utakmica i u suštini ne znači ništa, mada navijačima očigledno znači mnogo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cveta i Šošić odlični, Karamarko i Seedorf djeluju dosta dobro i sigurno, Alić odličan u oba smjera, napokon lijevi bek koji ne crkne kad istrči naprijed. Erick i Lagumdžija dobri, ali bolje bi bilo da igra jedan a da drugi vezista u paru bude neko tehnički jači. Troupee ništa, nadam se da će se dići, Pejić bojim se nije kvalitet za nas, Krpa ne može 90 minuta, on je za zadnjih 15-ak minuta. Moramo obavezno dovesti pravu devetku za prvog izbora. Sve u svemu djeluje ovo ok.
- Riquelme1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije skupa karta za Aqua za neke polovne pjevace, nije skupa Sloga za neke DJ-eve, nije skupa Prijovicka od 25-100 KM, ali je skupo 10 KM za EVROPSKU UTAKMICU VOLJENOG KLUBA.
CIjene karti su sasvim normalne cak i cijene godisnjih su vise nego pristupacne barem za nas koji dolazimo svaku utakmicu
Kako vas nije stif pisati da je skupa karta, kakvi ste vi navijaci… ili ste kokuzi bas veliki da u ovom vaktu nemas deset maraka ili da ti je zao dati pare za klub koji navijas… jade jadne
I da, napokon bekove da imamo, docekah da nema Galica hvala ti Bože
I da, napokon bekove da imamo, docekah da nema Galica hvala ti Bože
Najdraze od svega je to sto je Adzem ubacio Focu (17), Gojaka (17), Sabica (19), Jagnjaca (21), Odinaku (21) i igra nije pala!
Zabili smo prelijep gol sa djecom, cak sta vise mogli smo jos jedan dati
Zabili smo prelijep gol sa djecom, cak sta vise mogli smo jos jedan dati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 jul 2025, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
itatabisine je napisao/la: ↑02 jul 2025, 22:10
Nije skupa karta za Aqua za neke polovne pjevace, nije skupa Sloga za neke DJ-eve, nije skupa Prijovicka od 25-100 KM, ali je skupo 10 KM za EVROPSKU UTAKMICU VOLJENOG KLUBA.
CIjene karti su sasvim normalne cak i cijene godisnjih su vise nego pristupacne barem za nas koji dolazimo svaku utakmicu
Realne cijene jug 5, sjever 10, istok 12, zapad 25. Čisto radi mira na forumima
Necemo poletiti sigurno, momci su na zemlji i Adzem ali pristup i ideja je tu. Brzo, na prvu, tri pozicije nam skripe desni bek, lijevi krilo i špic.
Trupe koji kaska, Pejic koji nista pokazao nije i Suljo koji je star.
Ne smijem ni zamisliti Jabera pod Admirom Adzemom i na sta bi to ličilo.
Uh.
Uh.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nista ti ne vrijedi sve i da si 30% bolji od politicke igracke dragoljuba draze covica, kad njima sudije zavrsavaju 20 bodova tj.titule.
A onda tu je i borac.
A onda tu je i borac.
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 02 jul 2025, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je Pejić daleko od startera, nego je vjerovatno trenutno spremniji od ostalih plus Boljević je povrijeđen. On je u najboljem slučaju treća ili četvrta opcija na krilnim pozicijama.bhsport je napisao/la: ↑02 jul 2025, 22:15Necemo poletiti sigurno, momci su na zemlji i Adzem ali pristup i ideja je tu. Brzo, na prvu, tri pozicije nam skripe desni bek, lijevi krilo i špic.
Uh.
Troupe mi djeluje nespremno i mislim da je to glavni problem što je izgledao blijedo u ove dvije utakmice. Vidjet ćemo kroz mjesec dana dok malo uđe u ritam kakav će biti, ne treba ga odmah otpisati. A ima vala i Odinaka, ako pod Adom ne proigra ne znam pod kim drugim može.
Za Krpića se slažem, kod njega se i dalje vidi želja ali džaba kada tijelo kaže drugačije. Biće on nama itekako koristan ali nova startna devetka je pod moranje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vrijedi vrijedi.
Igramo dobro, izborimo Evropu pa ne trazimo tamo alibi odma i ne pravimo od svakog protivnika Atletiko Madrid.
Samo rad i rad. Ne budite pitari.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, Lokomotifa, Vanja8, voltron30 i 65 gostiju.