Ova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ništa te ne pretvori u antitalenta kako te pretvori lagodan i bez brige život.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:23Čekamo Džeku juniora da bude antitalent kao Misketov mali heheheheheh. Dzaba kad mali pokupi sa mamine strane.
Imal fudbaler da je bolji od starog bio? Haaland mi jedino pada napamet.
Thiago Alcantara.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:23Čekamo Džeku juniora da bude antitalent kao Misketov mali heheheheheh. Dzaba kad mali pokupi sa mamine strane.
Sergio Busquets, Daley Blind. Kasper Schmeichel, Paolo Maldini.Donnie Darko je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:25Thiago Alcantara.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:23Čekamo Džeku juniora da bude antitalent kao Misketov mali heheheheheh. Dzaba kad mali pokupi sa mamine strane.
MaldiniDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:23Čekamo Džeku juniora da bude antitalent kao Misketov mali heheheheheh. Dzaba kad mali pokupi sa mamine strane.
Tino Sven SusicMokes je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:37Sergio Busquets, Daley Blind. Kasper Schmeichel, Paolo Maldini.Donnie Darko je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:25Thiago Alcantara.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 apr 2020, 22:23Čekamo Džeku juniora da bude antitalent kao Misketov mali heheheheheh. Dzaba kad mali pokupi sa mamine strane.
2. i 3. ako nisu nadmašili, nisi ni puno lošiji od svojih očeva.
Ko je ova? Mislim nije mi jasno da je neka "sofija" u rodu nesto sa dzekom?
murfeta džeko je baš zvučno imeNeumjesanTip je napisao/la: ↑12 apr 2020, 10:23Joj balinluka ovdje, nije mu jasno da Sofija može biti u rodu s Džekom... Ne, debilu, samo žene koje se zovu Zijada, Murfeta i Sadika mu mogu biti u rodu.
Realno, izvukao sam to ime iz guzice, drago mi je da vam se dopada.Donnie Darko je napisao/la: ↑12 apr 2020, 12:21murfeta džeko je baš zvučno imeNeumjesanTip je napisao/la: ↑12 apr 2020, 10:23Joj balinluka ovdje, nije mu jasno da Sofija može biti u rodu s Džekom... Ne, debilu, samo žene koje se zovu Zijada, Murfeta i Sadika mu mogu biti u rodu.
zvuči kao potencijal da skine raziju mujanović sa trona kao goat ženskog sportistu bih