Velikani su uvijek velikani i uvijek je gotiva igrati protiv Mance.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije nista wauu ni ovaj UTD. Ako budemo igrali kako smo znali onda vjerujem u prolaz Milana. A ako se budu ponasali kao zadnji par kola onda nam ne ginu oba poraza.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Romi ce faliti Dzeko u nedjelju protiv nas,to je svakako dobra vijest za nas,jer Babuka uvijek sa posebnim nabojem igra protiv kluba za koji navija od malih nogu.
- muha milanez
- Kontakt:
Kad se vraća Bennaser? Kako ga je Pioli syebo kad ga je sastavio u Beogradu u prvih 11, nevjerovatno.
Romagnoli bi trebao ostati na klupi, Kalulu\Tomori i Kjear da počnu protiv Rome. Isto jako jako zabrinjava stanje krila, Rebić loš, Hauge potonuo, a sa druge strane Sale i Samu kriminalni.
Leao anemičan, ali trenutno možda i ponajbolje rješenje za desno krilo, Salemakers lijevo i Ibra u špicu.
Romagnoli bi trebao ostati na klupi, Kalulu\Tomori i Kjear da počnu protiv Rome. Isto jako jako zabrinjava stanje krila, Rebić loš, Hauge potonuo, a sa druge strane Sale i Samu kriminalni.
Leao anemičan, ali trenutno možda i ponajbolje rješenje za desno krilo, Salemakers lijevo i Ibra u špicu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Kakvo ti je sad ovo izmisljanje Sale lijevo?muha milanez je napisao/la: ↑26 feb 2021, 15:51Kad se vraća Bennaser? Kako ga je Pioli syebo kad ga je sastavio u Beogradu u prvih 11, nevjerovatno.
Po meni najbolje je trenutno Rebic lijevo Hakan AmC i desno Leao,da ne gledamo vise ni Samua niti Alexa,koji je potonuo skroz.
Kako god desno krilo je prioritet na ljetnom merkatu.
- muha milanez
- Kontakt:
Pogrešno napisao, podrazumijeva se desno Sale i Samu.
Ne znam, Leao kad god je bio desno, ništa od njeg nismo vidjeli, mada stoji da je bolja opcija od pomenute dvojice.
Jašta nego prioritet. Sinoć i Calabria očajan, sve imam osjećaj da nešto ne štima u svlačionici, baš je očigledan pad u igri.
Ne znam, Leao kad god je bio desno, ništa od njeg nismo vidjeli, mada stoji da je bolja opcija od pomenute dvojice.
Jašta nego prioritet. Sinoć i Calabria očajan, sve imam osjećaj da nešto ne štima u svlačionici, baš je očigledan pad u igri.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Andre Silva reseta li reseta u BL,decko ubi al doslovno, 19 golova je vec dao. Al jednostavno kod nas tad niko nije valjao a od njega se ocekivalo da sam rijesi tekmu,sto nije moglo nikako kad nismo imali ekipu da valja.
Ubjedjen sam da bi u ovome sad Milanu se nadavao mnogo vise golova.
Steta vazda mi je bio drag momak.
Ubjedjen sam da bi u ovome sad Milanu se nadavao mnogo vise golova.
Steta vazda mi je bio drag momak.
- Beduin
- Kontakt:
Od njega se nije nista ocekivalo, jer da jeste onda bi dobio sansu da igra i dokaze se. Cutrone odigrao par dobrih tekmi tada i naravno italijan se mora isforsirati. A onda se i kupovalo, bacale pare, a Silva slao na posudbe.
Zato i jesmo cucnuli totalno bili.
Zato i jesmo cucnuli totalno bili.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na kraju sad kad pogledamo ovaj deal sa Frankfurtom,oni su puno bolje prosli. Oni ce sad na Silvi zaraditi 60-70 mil to je sigurno. Ako su Jovica uspjeli prodati za 60 i Silvu ce sad sigurno. Momak je dao vec 19 golova,a ima jos 12-13 kola do kraja
EL? Milan je dobio svega 1M nakon prolaza u EL vs onih nacionalista, odnosno ukupno 6M do sada. Primjera radi, sami plasman u CL daje 20M. Milan je gigant sa 7 titula prvaka Starog kontinenta, postoji razlog zbog čega klub "nikad nije" ni igrao Miki Maus kup. Ne računam tu izlete sa Montellom i Gattusom, jer je klub u kanalu gotov deceniju. Klubu poput Seville, koji kroz historiju nije ni top 5 klub La Lige, je uspjeh osvojiti EL. Milanu baš i nije, mimo CL plasmana to ti ga dođe kao Kirin Kup za globalnog giganta
A.Silva/Rebić? Ne slažem se za A.Silvu, imao je on prilika, ali ih nije iskoristio; također teško da će se prodat za cifru veću od tih 40ak koliko ga je i Milan platio. Svakako stoji da su švabe izvukle deblji kraj u swap dealu Rebić - Silva, jer Rebića sve da ho'š prodat dobio bi max 15-20M za njega.
Roma? Izuzetno bitna utakmica, možda i najbitnija do sada u 2021, biće gusto. Romagnoliju je vakat da se preseli na klupu dok ne dođe sebi, bez obzira što je C a ovo mu bivši klub. Krila su u izuzetno lošoj formi. Ne zna se ko je gori, Sale/Samu odnosno Rebić/Leao/Hauge. Vjerovatno je najmanje slaba opcija Rebić lijevo, Leao desno? Ostatak ekipe nam je okej; drugi CB, i oba beka su okej. CM okej, kao i Ibra. Dakle krila i Romagnoli se opasno takmiče za epitet rupetine, a previše je imati 3 igrača "manje" na terenu vs ozbiljne ekipe.
Forma? Zadnje 2 hefte smo iz 4 meča dali svega 3 gola, i to sva tri mentalnim patuljcima Zvijezdi. Igrali smo 40min sa igračem više, pa ništa, te 0-2 vs Spezije i 0-3 vs Intera. Faktički ni šuta po golu nismo imali vs Spezije. Najveći dio krivice snose upravo krila, jer ne doprinose ni sekunde, a kapiten je nakon povrede aktuelan za šup kartu.
A.Silva/Rebić? Ne slažem se za A.Silvu, imao je on prilika, ali ih nije iskoristio; također teško da će se prodat za cifru veću od tih 40ak koliko ga je i Milan platio. Svakako stoji da su švabe izvukle deblji kraj u swap dealu Rebić - Silva, jer Rebića sve da ho'š prodat dobio bi max 15-20M za njega.
Roma? Izuzetno bitna utakmica, možda i najbitnija do sada u 2021, biće gusto. Romagnoliju je vakat da se preseli na klupu dok ne dođe sebi, bez obzira što je C a ovo mu bivši klub. Krila su u izuzetno lošoj formi. Ne zna se ko je gori, Sale/Samu odnosno Rebić/Leao/Hauge. Vjerovatno je najmanje slaba opcija Rebić lijevo, Leao desno? Ostatak ekipe nam je okej; drugi CB, i oba beka su okej. CM okej, kao i Ibra. Dakle krila i Romagnoli se opasno takmiče za epitet rupetine, a previše je imati 3 igrača "manje" na terenu vs ozbiljne ekipe.
Forma? Zadnje 2 hefte smo iz 4 meča dali svega 3 gola, i to sva tri mentalnim patuljcima Zvijezdi. Igrali smo 40min sa igračem više, pa ništa, te 0-2 vs Spezije i 0-3 vs Intera. Faktički ni šuta po golu nismo imali vs Spezije. Najveći dio krivice snose upravo krila, jer ne doprinose ni sekunde, a kapiten je nakon povrede aktuelan za šup kartu.
@Zenga
Druze ti moras shvatiti da Milan od 2007 godine vise nista bitnije nije napravio u euro takmicenjima,tako da price o gigantu su stvar proslosti,svi mi znamo ko je i sta nazalost bio Milan,ali vise to nije.
Ovo polako vracanje je dug ciklus,mozda nekad i nesto naprave,ali prije neki iskorak mogu trenutno napraviti u EL nego LP,upitno je trenutno sa ovom ekipom da li bi i grupu prosli.
Sto se Silve tice,nije on dobio pravu sansu u Milanu,skupio je oko 25-28 tekmi i to tako sto je ulazio sa klupe,nikad nije imao niz od 5-10 tekmi da ga pustis,a plus i ekipa nam je bila odron tako da nije mogao nista pokazati.
A vjeruj da ce ga hladno prodati za 50-60 mil,evo citiraj me ako bude drugacije.
Druze ti moras shvatiti da Milan od 2007 godine vise nista bitnije nije napravio u euro takmicenjima,tako da price o gigantu su stvar proslosti,svi mi znamo ko je i sta nazalost bio Milan,ali vise to nije.
Ovo polako vracanje je dug ciklus,mozda nekad i nesto naprave,ali prije neki iskorak mogu trenutno napraviti u EL nego LP,upitno je trenutno sa ovom ekipom da li bi i grupu prosli.
Sto se Silve tice,nije on dobio pravu sansu u Milanu,skupio je oko 25-28 tekmi i to tako sto je ulazio sa klupe,nikad nije imao niz od 5-10 tekmi da ga pustis,a plus i ekipa nam je bila odron tako da nije mogao nista pokazati.
A vjeruj da ce ga hladno prodati za 50-60 mil,evo citiraj me ako bude drugacije.
Potpisujem svaku riječ.Bravo Ronalderonaldo99 je napisao/la: ↑26 feb 2021, 22:56@Zenga
Jednostavno to je tako dobri ti moj Meepo 
Nekada je i Notingham Forest bio sila
Nekada je i Notingham Forest bio sila
Samo kazem
Imamo mi 7 titula,poslije RM najvise,ali kad ce doci iduca to je jednacina sa mnogo nepoznatih
Evo prije 4-5 godina ko bi rekao da ce Liverpool osvojiti titulu LP u narednim godinama. Cak najvatreniji fanovi nisu vjerovali u to a oni osvojiše i LP i EPL.
Milan samo treba dobar model a to je u ove zadnje 2-2.5 godine postignuto. I u odnosu na prethodne sezone ekipa ima glavu i rep mada opet daleko je to od Milana iz starih dana kad si mogao vidjeti klasu na svakoj poziciji.
- OldFashioned
- Kontakt:
Te priče, kikiriki takmičenje ostavite za lokalne klubove koje navijate.
Ovo je Milan i njegovi pravi navijači, oni iz grada Milana uvijek žele da njihov tim ide na pobjedu.
Povratak ka staroj slavi je težak, ali jedan od načina da se barem približimo istoj nije biranje natjecanja gdje ćemo igrati a gdje NE.
Ovo je Milan i njegovi pravi navijači, oni iz grada Milana uvijek žele da njihov tim ide na pobjedu.
Povratak ka staroj slavi je težak, ali jedan od načina da se barem približimo istoj nije biranje natjecanja gdje ćemo igrati a gdje NE.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Potpisujem.OldFashioned je napisao/la: ↑26 feb 2021, 23:41Te priče, kikiriki takmičenje ostavite za lokalne klubove koje navijate.
Evo citam Real Madrid zainteresovan za Locatellia.Izvor Calciomercato.
- OldFashioned
- Kontakt:
meepo je napisao/la: ↑26 feb 2021, 23:47Potpisujem.OldFashioned je napisao/la: ↑26 feb 2021, 23:41Te priče, kikiriki takmičenje ostavite za lokalne klubove koje navijate.
Povratak ka staroj slavi je težak, ali jedan od načina da se barem približimo istoj nije biranje natjecanja gdje ćemo igrati a gdje NE.Nestat ce mi ovih potpisa
![]()
Evo citam Real Madrid zainteresovan za Locatellia.Izvor Calciomercato.
Ja iskreno mislim da bi potonuo ako bi prešao u Real ili klub sličan istome.
Italija mu po meni savršeno odgovara. Recimo mislim da bi Romi legao ko budali šamar.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma nece Roma dati 35-40 miliona za njega. A sam Locatelli će imati odlicnu karijeru gdje god da ode, gledao sam ga 10-ak puta ove sezone fkt predobro meni izgleda.OldFashioned je napisao/la: ↑26 feb 2021, 23:48![]()
Ja iskreno mislim da bi potonuo ako bi prešao u Real ili klub sličan istome.
Italija mu po meni savršeno odgovara. Recimo mislim da bi Romi legao ko budali šamar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.