Eto ti si najbolji primjer da vi sa zapada malo navijate za zrinjski, malo za hajduk, malo za dinamo, kako kad vam odgovara. Smijesno!195 je napisao/la:torcida je torcida i nema podijele na livno split zagreb zadar đakovo ... na hercegovce dalmatince purgere , torcida je pokret a vi ste za njih mali mravi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Dosta više te price i generalizovanja.
To što par kretena koji nikad nisu makli od racunara pljuje i ismijava nešto manijake, ne znaci da svaki pitar ili robijaš tako misli...gluposti obicne...balavci neiživljeni...to isto važi i za ove koji se predstavljaju kao željovci a žele smrt "škutorima" ili nekim drugima
fujjj... ignorisati balavurdiju neživljenu 
To što par kretena koji nikad nisu makli od racunara pljuje i ismijava nešto manijake, ne znaci da svaki pitar ili robijaš tako misli...gluposti obicne...balavci neiživljeni...to isto važi i za ove koji se predstavljaju kao željovci a žele smrt "škutorima" ili nekim drugima
-
felix123
- Kontakt:
Dobro je dok ne pocmete za ovo krivit Hrvate iz Hercegovine 
- BluesForever
- Kontakt:
Mislim da se u nas navijaci trebaju ujediniti i da budemo složni,Manijaci,Horde,Robijaši, svi trebamo biti zajedno i kada neko od ovih klubova igra na strani ujediniti se i otici sa 20 autobusa pa da vide kako tarzan dere krokodila... 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
kako sam ja razumio na obn mimo je govorio da su policajsci iz HNK doveli i uveli na stadion navijace i najvjerovatnije su ih i samo tako ostavili bez ikakvog pregleda i to govori da su to bili navijaci iz hercegovine
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
citam na jednom hrv. forumu citiran post sa ne znam koje stranice. Uglavnom, like pise da su: mnoge stolice oznacene krstovima ili pokidane od strane hajdukovaca". Jos nesto se spominje mada se ne sjecam sta .. A za lekciju svaka cast. Steta sto ste se umirili buđenjem policije. Vi ste ih trebali ispratiti iz Sa ..
Sta je ponizenje, propust osiguranja. Marva usla na tribinu gdje je bilo 15 mladica.zubizareta je napisao/la: zna se na cijoj sam strani,al da vam upadnu na tribinu na bilo koji nacin je vasa greska tj ponizenje
Pun mi je *urac vas internet huligana.
Don't hate what you don't understand.
Odavno nisam nesto pametnije procitaoBluesForever je napisao/la:Mislim da se u nas navijaci trebaju ujediniti i da budemo složni,Manijaci,Horde,Robijaši, svi trebamo biti zajedno i kada neko od ovih klubova igra na strani ujediniti se i otici sa 20 autobusa pa da vide kako tarzan dere krokodila...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma gdje bolan nije ponizenje, pa udju nam na tribinu, koreografiju nam cijelu zayebu i to ti nije dovoljno ponizenje ?xaviesta je napisao/la:Sta je ponizenje, propust osiguranja. Marva usla na tribinu gdje je bilo 15 mladica.zubizareta je napisao/la: zna se na cijoj sam strani,al da vam upadnu na tribinu na bilo koji nacin je vasa greska tj ponizenje
Za zivot cijeli!
Hajd ne seri više ,ili si glupan ili loše provocirašzubizareta je napisao/la:zna se na cijoj sam strani,al da vam upadnu na tribinu na bilo koji nacin je vasa greska tj ponizenjeAlipasino je napisao/la:Samo jedno je najadnije a to je da je ovim robijasima ko malo godra sto eto oni hrabri dosli cak na nasu tribinu.Pa kako vas nije stid da cestitate Torcidi na Hrvatskim portalima kako su navodno prebili kospicare i pitare.Sram vas bilo i stid.
Pišemo ovdje vec sat vremena, da ih je policija uvela sa autobusima SAT I PO PRIJE TEKME, 10- tak balavac bilo oko koreografije i ovi se zaletili na njih (qurac bi se zaletili da je bilo raje na jugu) i pošli da skidaju vec pripremljenu koreografiju....i to je sad neki herojski podvig i tebi povod da sereš sad ovdje drugima.
To i jest zapravo povod svog onog belaja i ludila kasnije.
Sigurno .Edin.- je napisao/la:A ovi, nazovimo, hordasi, koji nas provociraju, to su vecinom balavci. Nijedan navijac Fk Sarajeva nece to raditi.
Balavurdija !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
ma vi ste cvjijece, ne bi vi mrava zgazili ---felix123 je napisao/la:Dobro je dok ne pocmete za ovo krivit Hrvate iz Hercegovine
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pitari ( ne svi isti su ko i ovi, ko da se ne sjećaju šta je bilo sa vedranom, da se izrazim J.ebo ih onakvo "kručenje" i napad njih 200 na 15 mladića....
halo pa kako ce se 15 momaka na njih 100 ba mislio sam da si ti malo razumnijiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma gdje bolan nije ponizenje, pa udju nam na tribinu, koreografiju nam cijelu zayebu i to ti nije dovoljno ponizenje ?xaviesta je napisao/la:Sta je ponizenje, propust osiguranja. Marva usla na tribinu gdje je bilo 15 mladica.zubizareta je napisao/la: zna se na cijoj sam strani,al da vam upadnu na tribinu na bilo koji nacin je vasa greska tj ponizenje
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ajde malo zakuhaj levat moj!!! Ajde bas ce biti raje na stadionu 2h prije tekme!!! Bas ce biti raje da brani tribinu!! Ne budi glup!! Tko je trazio belaj, dobio je belaj i tacka!!!zna se na cijoj sam strani,al da vam upadnu na tribinu na bilo koji nacin je vasa greska tj ponizenje!!
Druga stvar, ne znam sta su se ovi hrvati ovoliko digli. Evo ovaj na pinku sere da su manijaci napali neke goskove navijace. Ja prvi put cujem da Gosk ima navijace. Kuha se nesto pravo, dobro elegant kaze, treba ovo sve smiriti!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Nemoj biti dijete bordo-bijelo
bit će plavo Sarajevo cijelo.
I to je kraj komunikacije sa fks
bit će plavo Sarajevo cijelo.
I to je kraj komunikacije sa fks
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
bekrija1990
Sada su mnogi znali sta ce se desiti, kao hajduk nije trebao ni biti pozvan, kao pogrijesila uprava...itd, pa sto ne rekoste Zuji i upravi unaprijed da ce biti problema sto poziva hajduk. Sada svi pametni, a svi se nalozili da odu na utakmicu. Sto ste vi koji tako mislite i pisete uopste isli na utakmicu, sto je niste bojkotovali?
Ma treba ovo sve sjebati i prekinuti sva takmicenja!!!
Ma treba ovo sve sjebati i prekinuti sva takmicenja!!!
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Koji cigani ne mogu da vjeruje,cuj mi ispali pi*ke,hajd da je nas bilo 200 i njih 200 i da su to uradili,ma nemam živaca slusati i citati ove glupe komentara od navijaca Hajduka i ostalih koji kritikuju Željine navijace.
- KB-TM87
- Kontakt:
žalosno je da komšije podržavaju ove kamenjare, zaboravljaju 4.10. 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
KB-TM87 je napisao/la:žalosno je da komšije podržavaju ove kamenjare, zaboravljaju 4.10.