Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Čovjek ne može biti pametan kada se vaga kome pomaže ili odmaže loše sudjenje. Ono je loše , pa loše. Prošle godine Milanu se desi Spezija i Udinese. Znaci krađa, u dvije tekme zakinuti za 5 bodova. Pored toga još pamtim Muntarijev gol. Evo sada ova budalaština kontra Juventusa je svjetskih razmjera. Ja mislim da talijanima najeći problem stvara glorifikacija one čelave maskote kao najboljeg arbitra. Lik koji je volio biti u centru pažnje, a nerijetko je u tekmama gdje se nije vidio radio tolika sranja da bi izbio u prvi plan. Onda su ga ustoličili, da on postavi sudijsku organizaciju na mjesto. Godinama gledamo kako to funkcioniše i kakav je kvalitet suđenja.
Vezano za VAR, ne bi bilo loše( za nas gledatelje, koliko je relano, u to ne ulazim) da se ima audio snimak iz kabine kada diskutuju o situaciji koja se provjerava (nešto mi naumpade kako to rade na kosarkasikm utkamicama).
Vezano za VAR, ne bi bilo loše( za nas gledatelje, koliko je relano, u to ne ulazim) da se ima audio snimak iz kabine kada diskutuju o situaciji koja se provjerava (nešto mi naumpade kako to rade na kosarkasikm utkamicama).
Vala nikad nisam napisao ili rekao da se Juventusu navlaci ni na forumu niti bilo gdje drugo. Sudije su samo ljudi i grijese. Ja mogu za Milan nabrojati x situacija prosle sezone, ali isto tako mogu se sjetiti i situacija gdje su i inter, Juventus, Roma, Lazio itd osteceni. Ovog je uvijek bilo i bit ce jednostavno to je tako. Navijaci i mediji ce pisati , zaliti se nakon utakmice ali nazalost kad sudija odsvira kraj to je to i nista se ne moze promijeniti.dinoo je napisao/la: ↑12 sep 2022, 12:54da, bio je navijač Juventusa, odgovorno ti tvrdim da cijeli život govorim da je u Italiji generalno suđenje loše, da nema navlačenja nego jednostavno sudije sude loše, ali se nekako uvijek stvarala fama da se Juventusu navlači.obagol je napisao/la: ↑12 sep 2022, 12:43Najbolje spoznaš sudijske lakrdije u Italiji kad ih osjetiš na svojoj koži. Do prije par godina nije bilo Juventusovog navijača koji je htio priznati da sudije prave kardinalne greške iako su svima osim njima bile očite. Sad je druga priča. Dobro došli u stvarnost!
Problem je da se ovo desilo Juventusu pisalo bi se da je to guranje Juventusa, lopovi, kriminalci itd. tako je od kako sam na ovom forumu, a to nije malom, jedan od starosjedioca ovog forumaobagol je napisao/la: ↑12 sep 2022, 13:06Naravno da se dešavaju, dešavale su se i ranije. Problem je što vi navijači Juventusa mislite da je to novina koja se dešava zadnjih par godina otkako vas klepaju. Svi mi navijači Intera, Milana, Rome, Fiorentine, ranije Parme smo prolazili takve pa čak i gore i brutalnije krađe.
Kada je protiv Juventusa onda ide ova priča o lošim sudijama, većina Juventina je uvijek pisala da je do loših sudija.
Okrećete priču, pa da je bilo obrnuto već bi bilo 20 stranica ispisano, i oluja Zagrebačka bi se pojavila odjednom da prozbori koju o mafijašima.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
A tako ti je to. Kad za nekog skontaju da je nešto ukrao, kasnije šta god nestane on je kriv.
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Ovde jesu sudije krive al najvise ove iz VAR sobe al iskreno najvise je sam sebi juventus kriv sutra ce bit neko drugi inter milan roma lazio ove ekipe brate trebas do 90 minute napucat dva tri gola razlike pa nek sudija svira sta hoce a ne ti cupas ****.. bod protiv salernitane u 90-toj minuti i penal je ajmo rec bio diskutabila al poenta je da ti sudijske odluke nemogu nista ako se nedovedes u ovu situaciju.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Boga mi, ukradose nam dva boda iako je VAR tu...svaka im cast...
Sve po pravilima... gol, Milik crveni, ponisten gol, Milik crveni...

Sve po pravilima... gol, Milik crveni, ponisten gol, Milik crveni...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mudro zboris, pogotovo u sezonama gdje ste bili 20-30 bodova iza...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ne vidim da se o Milanu prica kao lopovima iako je bio izbačen zbog Totonera pa onda i 2006 dedukcija bodova i td. Rekao bih da je nesto drugo u pitanju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Covjek ne pise na forumu haman nikako i cim su ovakve teme izroni niodkuda i onda prosipa suplju pricu, ali bas se cestio njegova pojava/povratak veze sa temama o Juventusu cudno
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tutankamon1905
- Kontakt:
al uvijek cu ostati iznova iznenadjen inteligencijom igraca koji skidaju dres i dobiju drugi zuti/ crveni karton. Koliko glup moras bitiJuventinisimo je napisao/la: ↑12 sep 2022, 15:36Boga mi, ukradose nam dva boda iako je VAR tu...svaka im cast...![]()
Sve po pravilima... gol, Milik crveni, ponisten gol, Milik crveni...![]()
![]()
![]()
![]()
Sta ti imaš protiv Milana
Il Club più titolato al mondo!
Pa evidentno ne razumijes moj rezon koji je smatram normalan; Juventus evidentno treba, po vec izgleda ustaljenom mišljenju, plaćati "greske" iz prošlosti dok postoji kao klub dok npr. za Milan ne vazi isto. Zašto je to tako, je li svijet licemjeran, zlonamjeran, brzo zaboravlja ili šta već?
Nekima ce 2006 izgleda biti uvijek razlog da kazu: "Jeste Juventus pokraden, ali sjecas li se 2006" i slične budalastine.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Meni je to pravilo totalno glupo...igraci, kao i mi navijaci imaju emocijie, pogotovo nakon 0:2 da preokrenes i to u zadnje dvije minute...mislim, normalni bi upravo tako postupili, pa sport je to, nije politika....uostalom, nije skinuo gace..tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 sep 2022, 16:33al uvijek cu ostati iznova iznenadjen inteligencijom igraca koji skidaju dres i dobiju drugi zuti/ crveni karton. Koliko glup moras bitiJuventinisimo je napisao/la: ↑12 sep 2022, 15:36Boga mi, ukradose nam dva boda iako je VAR tu...svaka im cast...![]()
![]()
![]()
![]()
Ali, sve po pravilu za svakoga isto...kad vec nije gol, zasto je i dalje crveni? Siguran sam da nije zabio da to ne bi uradio...
Ili one sto otrce do publike, daju im zute...WTF
De neka prvo regulisu sudjenje, VAR i ostale stvari koje su uvijek diskutabilne...neka se kane igraca i slavlja...neka igraci slave kako ih je volja..ne vidim problem slavlja u postignutom golu...drugo je da podizes srednji prst publici, ili se hvatas za cundeka...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
dachodachoni
- Kontakt:
Kako ce ponistiti zuti za skidanje dresa kad je dres vec skinuo? To se desilo i ne mozes ponistiti. Isto da igrac nokautira drugog pa se nakon VARa utvrdi da je prije toga bio faul pa da mu ne daju crveni za nokautiranje
Inace lijepo je vidjeti kmecanje zebrica nema odvratnije fan baze na svijetu i ekipe koja je vise pogurana i profitirala losim sudijskim odlukama
Sto bi rekao Timberlake What Goes Around.....
Inace lijepo je vidjeti kmecanje zebrica nema odvratnije fan baze na svijetu i ekipe koja je vise pogurana i profitirala losim sudijskim odlukama
- nextterrain
- Kontakt:
Ne mogu reci da je pravedno ponisten penal, ali da mi je drago, to jeste
Generalno je lose sudjenje i sa VAR-om i bez njega, svaki kontakt se svira kao da je faul i time se kvari tempo utakmice, zato u Europi sve dodje na naplatu.
Generalno je lose sudjenje i sa VAR-om i bez njega, svaki kontakt se svira kao da je faul i time se kvari tempo utakmice, zato u Europi sve dodje na naplatu.
- tutankamon1905
- Kontakt:
da, glupo je pravilo i meni, al je ipak pravilo.. Znas da imas zuti, dajes gol ( nisi siguran oce li ga ponistit), skidas dres i dobijas crveni. ostavljas igrace na cjedilu iduce kolo. Po meni trebas biti vrlo glup za nesto tako. Nikakva emocija to ne opravdava. 6. kolo, kuci protiv salernitane, emocije te savladale pa ne znas sta radisJuventinisimo je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:28Meni je to pravilo totalno glupo...igraci, kao i mi navijaci imaju emocijie, pogotovo nakon 0:2 da preokrenes i to u zadnje dvije minute...mislim, normalni bi upravo tako postupili, pa sport je to, nije politika....uostalom, nije skinuo gace..tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 sep 2022, 16:33al uvijek cu ostati iznova iznenadjen inteligencijom igraca koji skidaju dres i dobiju drugi zuti/ crveni karton. Koliko glup moras bitiJuventinisimo je napisao/la: ↑12 sep 2022, 15:36Boga mi, ukradose nam dva boda iako je VAR tu...svaka im cast...![]()
![]()
![]()
![]()
Ali, sve po pravilu za svakoga isto...kad vec nije gol, zasto je i dalje crveni? Siguran sam da nije zabio da to ne bi uradio...
Ili one sto otrce do publike, daju im zute...WTF
De neka prvo regulisu sudjenje, VAR i ostale stvari koje su uvijek diskutabilne...neka se kane igraca i slavlja...neka igraci slave kako ih je volja..ne vidim problem slavlja u postignutom golu...drugo je da podizes srednji prst publici, ili se hvatas za cundeka...![]()
- Juventinisimo
- Kontakt:
dachodachoni je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:31Kako ce ponistiti zuti za skidanje dresa kad je dres vec skinuo? To se desilo i ne mozes ponistiti. Isto da igrac nokautira drugog pa se nakon VARa utvrdi da je prije toga bio faul pa da mu ne daju crveni za nokautiranje
Balkane, Balkane, BalVane moj...sto bi rek'o neko, ko duboko vjeruje u balvansku logiku..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
dachodachoni
- Kontakt:
Ma ne tvoja je logika vrhunska da mu treba ponistiti kartonJuventinisimo je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:48dachodachoni je napisao/la: ↑12 sep 2022, 18:31Kako ce ponistiti zuti za skidanje dresa kad je dres vec skinuo? To se desilo i ne mozes ponistiti. Isto da igrac nokautira drugog pa se nakon VARa utvrdi da je prije toga bio faul pa da mu ne daju crveni za nokautiranje
Sto bi rekao Timberlake What Goes Around.....![]()
Paralela vrhunska...
![]()
![]()
Balkane, Balkane, BalVane moj...sto bi rek'o neko, ko duboko vjeruje u balvansku logiku..
Treba igraci da se skidaju svako malo da bi tvoje sexualne potrebe bile zadovoljene izgleda
- Beduin
- Kontakt:
Broj penala za i penala protiv nemaju ama bas nista zajednicko sa tim ko je koliko ostecen.
Opravdanost dosudjenog penala je nesto drugo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤