UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Auh kakav nokaut Oezdemira
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ovo je bilo očekivano kao i poraz Ngannoua u boksu.
Whittaker je 3 klase bolji stand up borac od Aliskerova a Aliskerov nije dovoljno vješt da ruši Roberta.
Whittaker je 3 klase bolji stand up borac od Aliskerova a Aliskerov nije dovoljno vješt da ruši Roberta.
-
- Kontakt:
Šteta što je Khamzat bolestan, volio bih vidjet njega i ovog fake McGregora i fake Brazilca Garrya.
- Gumistucna
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Au kakvo ludilo
-
- Kontakt:
Rakić je pichka, da mu sad ponude borbu protiv Poatana odbio bi sigurno 
Da, baš ima smisla da odbije borbu za titulu u situaciji kad su mu potrebne 2-3 pobjede da dođe do napada na pojas... Kakve gluposti ljudi pišu haos.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 jun 2024, 06:55Rakić je pichka, da mu sad ponude borbu protiv Poatana odbio bi sigurno![]()
Jiri nema šanse protiv Pereire, to mu je najgori match up u kategoriji.
-
- Kontakt:
Baš si inteligentan, eto prvak bi trebao da mu bude najlakši match upFuerza je napisao/la: ↑30 jun 2024, 06:58Da, baš ima smisla da odbije borbu za titulu u situaciji kad su mu potrebne 2-3 pobjede da dođe do napada na pojas... Kakve gluposti ljudi pišu haos.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 jun 2024, 06:55Rakić je pichka, da mu sad ponude borbu protiv Poatana odbio bi sigurno![]()
Jiri nema šanse protiv Pereire, to mu je najgori match up u kategoriji.
Svakim novim postom se sve više ukopavaš. Tako da mislim da je bolje da ne pokušavam da ti objasnim da stvari ne funkcionišu tako prosto kako ti misliš, džaba bih samo gubio vrijeme.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:10Baš si inteligentan, eto prvak bi trebao da mu bude najlakši match upFuerza je napisao/la: ↑30 jun 2024, 06:58Da, baš ima smisla da odbije borbu za titulu u situaciji kad su mu potrebne 2-3 pobjede da dođe do napada na pojas... Kakve gluposti ljudi pišu haos.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 jun 2024, 06:55Rakić je pichka, da mu sad ponude borbu protiv Poatana odbio bi sigurno![]()
Jiri nema šanse protiv Pereire, to mu je najgori match up u kategoriji.![]()
-
- Kontakt:
Nije tvoje da objašnjavaš već malo kulture da usvojiš i ne vrijeđaš druge ničim izazvan. Da, Rakić je pichka, veliki kalkulator i mislim da ne bi prihvatio borbu protiv Poatana.Fuerza je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:16Svakim novim postom se sve više ukopavaš. Tako da mislim da je bolje da ne pokušavam da ti objasnim da stvari ne funkcionišu tako prosto kako ti misliš, džaba bih samo gubio vrijeme.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:10Baš si inteligentan, eto prvak bi trebao da mu bude najlakši match up![]()
Kao što rekoh ukopavaš se svakim novim postom, napišeš ničim izazvan za lika da je pichka, posle se vrijeđaš kad neko napiše da pričaš gluposti. Tek sad vidim privatnu poruku koju si mi poslao i vidim da ti je osnova komunikacije vrijeđanje, tako da te ne bih više zadržavao.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:21Nije tvoje da objašnjavaš već malo kulture da usvojiš i ne vrijeđaš druge ničim izazvan. Da, Rakić je pichka, veliki kalkulator i mislim da ne bi prihvatio borbu protiv Poatana.Fuerza je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:16Svakim novim postom se sve više ukopavaš. Tako da mislim da je bolje da ne pokušavam da ti objasnim da stvari ne funkcionišu tako prosto kako ti misliš, džaba bih samo gubio vrijeme.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:10
Baš si inteligentan, eto prvak bi trebao da mu bude najlakši match up![]()
-
- Kontakt:
A ti si Rakić pa te je pogodilo to što sam napisao da si pichka pa me vrijeđaš?Fuerza je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:27Kao što rekoh ukopavaš se svakim novim postom, napišeš ničim izazvan za lika da je pichka, posle se vrijeđaš kad neko napiše da pričaš gluposti. Tek sad vidim privatnu poruku koju si mi poslao i vidim da ti je osnova komunikacije vrijeđanje, tako da te ne bih više zadržavao.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:21Nije tvoje da objašnjavaš već malo kulture da usvojiš i ne vrijeđaš druge ničim izazvan. Da, Rakić je pichka, veliki kalkulator i mislim da ne bi prihvatio borbu protiv Poatana.
Nadam se da ovako ne nastupaš i uživo jer bi ti neko lako disciplinsku iza ušiju mogao dati.
Previše se pametan praviš a apsolutna si suprotnost od toga.
Niko tebe lično nije uvrijedio, napisao sam da pišeš gluposti, nisam rekao za tebe da si glup.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:32A ti si Rakić pa te je pogodilo to što sam napisao da si pichka pa me vrijeđaš?Fuerza je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:27Kao što rekoh ukopavaš se svakim novim postom, napišeš ničim izazvan za lika da je pichka, posle se vrijeđaš kad neko napiše da pričaš gluposti. Tek sad vidim privatnu poruku koju si mi poslao i vidim da ti je osnova komunikacije vrijeđanje, tako da te ne bih više zadržavao.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:21
Nije tvoje da objašnjavaš već malo kulture da usvojiš i ne vrijeđaš druge ničim izazvan. Da, Rakić je pichka, veliki kalkulator i mislim da ne bi prihvatio borbu protiv Poatana.
Nadam se da ovako ne nastupaš i uživo jer bi ti neko lako disciplinsku iza ušiju mogao dati.
Reći da Rakić ne bi smio da se bori sa Pereirom da mu to ponude nema nikakvog smisla. Liku je cilj da osvoji titulu u UFCu i on bi se sad radije borio sa nekim drugim da rizikuje poraz i udalji se još više od titule, nego da odmah dobije napad na titulu, to apsolutno nema nikakve logike.
Druga stvar, kažeš da je preveliki kalkulant, a on nakon povrede koljena ide na jako nezgodnog Jirija koji mu nije baš match up iz snova. Iako da nije imao problema prije meča dobio bi Jirija jer je kvalitetniji borac.
I treća stvar, to što je neko šampion ne mora da znači da je svima najteži mogući match up. Jiri ne može dobiti Pereiru da se bore još 10 puta i vrlo je moguće da je Jiri najlakši mogući meč za Pereiru od svih izazivača u kategoriji.
Eto dobio si od mene odgovor, iako zbog tvog pristupa nisam planirao uopšte da ti odgovaram.
-
- Kontakt:
Ne treba sve bukvalno da shvataš. Da sam napisao "Ovaj Pereira bi ljevicom i slona oborioFuerza je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:47Niko tebe lično nije uvrijedio, napisao sam da pišeš gluposti, nisam rekao za tebe da si glup.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:32A ti si Rakić pa te je pogodilo to što sam napisao da si pichka pa me vrijeđaš?Fuerza je napisao/la: ↑30 jun 2024, 07:27
Kao što rekoh ukopavaš se svakim novim postom, napišeš ničim izazvan za lika da je pichka, posle se vrijeđaš kad neko napiše da pričaš gluposti. Tek sad vidim privatnu poruku koju si mi poslao i vidim da ti je osnova komunikacije vrijeđanje, tako da te ne bih više zadržavao.
Reći da Rakić ne bi smio da se bori sa Pereirom da mu to ponude nema nikakvog smisla. Liku je cilj da osvoji titulu u UFCu i on bi se sad radije borio sa nekim drugim da rizikuje poraz i udalji se još više od titule, nego da odmah dobije napad na titulu, to apsolutno nema nikakve logike.
Druga stvar, kažeš da je preveliki kalkulant, a on nakon povrede koljena ide na jako nezgodnog Jirija koji mu nije baš match up iz snova. Iako da nije imao problema prije meča dobio bi Jirija jer je kvalitetniji borac.
I treća stvar, to što je neko šampion ne mora da znači da je svima najteži mogući match up. Jiri ne može dobiti Pereiru da se bore još 10 puta i vrlo je moguće da je Jiri najlakši mogući meč za Pereiru od svih izazivača u kategoriji.
Eto dobio si od mene odgovor, iako zbog tvog pristupa nisam planirao uopšte da ti odgovaram.
Jiri je dobio Rakića u prvoj borbi, ko bi dobio drugu to ne znam.
A Rakić treba taj poraz da prihvati kao čovjek međutim kod Balkanaca postoji uvijek neki izgovor, Filip Hrgović je imao cut 3 sedmice prije borbe, Rakić je imao infekciju lakta... Nijedan borac ne uđe 100% zdrav u borbu, to bi bilo moguće samo da 15 dana pred borbu ne trenira ni ne sparinguje.
- Gumistucna
- Kontakt:
al kolko je ufc naporan s ovim reklamiranjem svega živog,filmova,rakije,vode,votke,u po borbe i u po akcije,yebeni jon anik reklamira toyotires ,
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- Maroon1946
- Kontakt:
Poatan i Makachev lice UFC-a
Stim da prvog raja voli.

Chama
-
- Kontakt:
Uh kako Silva otvori Dobera

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.