To si upravu, sada sve kao transparentno a nigdje nicega. Ti pitas nesto oni ti kazu odi u restoran pa saznaj sam, mislim fkt je smijesnonebeskasila je napisao/la:**** ja to no sikiriki prije uprava bila pa je barem bio nas forum stranica pa neka novost u kojoj se nesto znalo sta to sad znam od ove uprave ? Reci mibihacusrcu1 je napisao/la:No sikiriki nista
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
-
- Kontakt:
Ma jos sad evo citsm kako su se slale pare dok je bio.blokiran racun ima mucke i ovdje ne znam vise sta da se misli
Kad Arapi stižu
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Ne moraju to biti Arapi, mogu npr Rusi, Amerikanci, Ukrajinci. Ko god sa parama dodjexxh2o je napisao/la:Kad Arapi stižu

Kakvi Rusi, Amerikanci....... Ništa bolan bez Arapatropic je napisao/la:Ne moraju to biti Arapi, mogu npr Rusi, Amerikanci, Ukrajinci. Ko god sa parama dodjexxh2o je napisao/la:Kad Arapi stižu

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
Ja mislim ako nesto zelimo da se to treba rijesiti sto prije pa ti arapi hoce nece ne znam sto sad ide tako sporo a sve imamo rijeseno st se zakona tice jel se o tome toljko cuti ili sta? Zna li ko sta
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Arapi odustali zbog krize s Katrom... 

Netacno, Pidan je jos kod nas.Rafael30 je napisao/la:Sta je ovo Pidan otišao u Iskru iz Bugojna?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To ti pročitao sta je Abid napisaoharden je napisao/la:Netacno, Pidan je jos kod nas.Rafael30 je napisao/la:Sta je ovo Pidan otišao u Iskru iz Bugojna?

A ti imas bolji izvor informacija od sportsport.ba ili?Rafael30 je napisao/la:To ti pročitao sta je Abid napisaoharden je napisao/la:Netacno, Pidan je jos kod nas.Rafael30 je napisao/la:Sta je ovo Pidan otišao u Iskru iz Bugojna?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Iz prve rukeharden je napisao/la:Rafael30 je napisao/la: A ti imas bolji izvor informacija od sportsport.ba ili?

-
- Kontakt:
Vi svi imate informacije iz prve ruke, a niko brate pojma nema, sta ste vi svi u Upravi, braca rodjaci neki sa njima jel? samo mahalske price
Šta jedino ti sve znaš. Ja sam pitao kada je napisano na ovom portalu da je presao. Sta sad trebam doći ovdje i napisati reko Pidan ovo, reko ono.nebeskasila je napisao/la:Vi svi imate informacije iz prve ruke, a niko brate pojma nema, sta ste vi svi u Upravi, braca rodjaci neki sa njima jel? samo mahalske price
Prvi sportski portal kantona "Istina i samo istina" 

Nisam znao da je jos aktivan taj portalbihac1968 je napisao/la:Prvi sportski portal kantona "Istina i samo istina"

Jedan, jedini i prvi sportski portal USK-aIceplayer je napisao/la:Nisam znao da je jos aktivan taj portalbihac1968 je napisao/la:Prvi sportski portal kantona "Istina i samo istina"

-
- Kontakt:
Danas je ta skupstina,ako se poklope neke stvari ocekuje nas lijepa proca...ako ostane abid nema nas nigdje jednostavno
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Zna li ko sta se desavalo na skupstini?
Velika sramota sto je na skupstino doslo samo par navijaca, velika sramota za klub !
-
- Kontakt:
Emir mujadzic predsjednik kriznog staba...ocekuje nas lijepa prica
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, nebeskasila, tuzlanskinacin i 13 gostiju.