Da on hoce osvojiti ovaj masters, ili barem ovaj zadnji GS.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Yebo poredak.
Pa dobro.To je uslov za zeljeni poredak
Sad ponovo gledam rezultate iz prosle godine i ne vjerujem kako je Federer ocajno igrao.Sva sreca pa nije digao ruke od svega.
Ma da je i ovu onako loše igrao, ne bi on dizao ruke.
Kakav ce to biti gubitak kada se najveci oprosti, a yebote.
Kakav ce to biti gubitak kada se najveci oprosti, a yebote.
Roger igra ispod nivoa,ali opet nekako prolazi.Idemo to titule 
Mirka Vavrinec
Federer institucija
Federer institucija
Murray - Federer večeras 
haha,jos sad kad dijete stigneDANTES je napisao/la:Đokoviću razvodi se odmah!
Inace nisam ljubitelj Federera i naklonik njegove igre, ali ovo sto trenutno igra protiv Murraya nakon 1-4 u drugom setu je perverzija. 
- BeyKopites
- Kontakt:
Kad bekend i servis slušaju, malo ko ga može dobiti... 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Najbolji meč dosad od strane Rogera, pogotovo prvi set
U drugom se vratio majstorski, u 33. godini dobija vrhunske igrače
U drugom se vratio majstorski, u 33. godini dobija vrhunske igrače
Federer je sinoćnjom pobjedom uspio izjednačiti međusobni omjer s Murrayjem. Obojica imaju po 11 pobjeda.

Federer's defeat of Murray, No. 9 in the Emirates ATP Rankings, also makes him the first player in history to win 10 matches against Top 10 players in 10 different seasons. This season, he leads the Tour in victories against the Top 10 (10-4). At the same stage of the season last year, Federer’s record against Top 10 opponents was 1-6.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gledao meč, nisam mogao izdržat.
Kont'o bit' će repriza/snimak meča i bio je ali ja sam samo uspio vidjet malo meča, kad sam prebacio bilo 6-5 za Federera. 
ovako je on i prošli dobro igrao do finala, kao i Wimbledon ali u finalu stane, nadam se da sad neće tako biti. Ostatak turnira neću moći pogledat.
Idemo Roger do titule!
ovako je on i prošli dobro igrao do finala, kao i Wimbledon ali u finalu stane, nadam se da sad neće tako biti. Ostatak turnira neću moći pogledat.
Idemo Roger do titule!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovo Roger ne smije zijanit.Treba mu par ovih vecih turnira i ova godina ce se moc nazvat uspjesnom.
I da osvoji Cincinnati, meni je jedan turnir nedovoljan da se sezona proglasi uspješnom, pogotovo ako znamo da je redom gubio u finalima IW-a, MC-a, WB-a i Toronta. Da ne bude zabune, sezona jeste bolja u odnosu na 2013., ali nije u odnosu na Rogerov uobičajeni prosjek. Neki će reći da stari, ne igra više kao prije, što jeste tačno, ali kako onda uspijeva doći do finala svih tih turnira i pasti na zadnjoj prepreci!? Problem je u njegovoj glavi, izgubio je vjeru u sebe i djeluje kao da se boji mogućeg osvajanja turnira, a to je nedopustivo za takvog šampiona.
Ma Cincinnati mu je kljuc i za US Open.Bez Nadala,ne vidim ko ga drugi moze dobit tamo.
Znam, tako i jeste. Ali ne treba zaboraviti Đokovića. Ako je mogao dobiti RF-a u wimbledonskom finalu, a isto tako je bio uzdrman poslije poraza na RG-u, onda će mu na betonu biti još lakše. Na kraju krajeva, ni Nadal još nije službeno odustao od US Opena.
Lično sam zadnjih godina više priželjkivao da osvoji USO nego Wimbledon, jer je u Sjedinjenim Državama najviše ostao dužan. Sjetimo se 2009. i poraza od Del Potra u finalu, onda 2010. i 2011. i poraza od Novaka nakon dvije prokockane meč lopte, kao i ranih ispadanja na dva posljednja izdanja od Berdycha i Robreda. Ali teško da će se iskupiti baš sad, vrlo teško...
Lično sam zadnjih godina više priželjkivao da osvoji USO nego Wimbledon, jer je u Sjedinjenim Državama najviše ostao dužan. Sjetimo se 2009. i poraza od Del Potra u finalu, onda 2010. i 2011. i poraza od Novaka nakon dvije prokockane meč lopte, kao i ranih ispadanja na dva posljednja izdanja od Berdycha i Robreda. Ali teško da će se iskupiti baš sad, vrlo teško...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Lud je ako odustane od US opena.Nema Delpa, Marej u banani teškoj (mada mislim da najbolje sljedi na us-u),Novak isto tako, djete nije mala stvar.Wawrinka isto tako loš.Roger opet znamo kako prolazi u duelima sa Nadalom...Claus je napisao/la:Znam, tako i jeste. Ali ne treba zaboraviti Đokovića. Ako je mogao dobiti RF-a u wimbledonskom finalu, a isto tako je bio uzdrman poslije poraza na RG-u, onda će mu na betonu biti još lakše. Na kraju krajeva, ni Nadal još nije službeno odustao od US Opena.
Do US-a je još punih 10 dana, Nadal redovno trenira, fizicki je dosta spreman i odmoran.Taj zglob predstavlja problem.SKinuo je onu bandazu prije par dana, oporavak tece prema planiranom (sta to znaci ne znam).Budala je ako ne pokuša pa šta bog da.Poslje US-a svakako nema sta traziti, mozda da ufati malo bolju formu pa pokuša na foru uraditi nesto na zavrsnom turniru ali ja bi prioritet stavio na US.Pa onda poslje toga ako treba odmarati sve do zavrsnog, zalijeciti zglob te aBd biti full spreman i svjez za sljedeci AO.
Prerani povratak na teren može biti mač s dvije oštrice. Šta ako se povreda pogorša, a Španac ne dobije željeni rezultat
Nadal najbolje zna kako se osjeća i shodno tome će donijeti odluku. On ako ne osjeća da može dati barem 80% svojih mogućnosti, neće žuriti s vraćanjem, jer to je onda ranjivi Rafa i lak plijen za iole ozbiljnog igrača.
Idemo po titulu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.