to čak pokazuje i statistika,a da ne govorim u razlici u ligi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Bio klasa od golmana bolje rečeno...Cech nikada neće biti što je bio i biološki sat radi mada golmani imaju duži radni vijek ali njegov je okončan. Treba mu zahvaliti za učinjeno ali nikako sa njim početi novu sezonu. Da li je Leno dostojna zamjena ili ne, ko bi to mogao znati. Leman je bio posljednji pravi golman Arsenala, mada bi volio da je Fabianski ostao jer je bio ozbiljan golman kojeg Wenger nije volio. Alison je moj prvi izbor ali je to daleko od realnog da ga se kupi kao i Oblak. Sve ostalo dostupno je mačak u vreći.Hoćemo li izvaditi pravog mačka iz te vreće, znamo svi. Kupiš TV da gledaš SP ko čovjek, on sav naminđikan, sve ima, prodavac ga hvali a i čovjek pogledao sliku, ko mlijeko, kad ono ode mu grafička karta ili transformator, HDMI priključci, ili ko zna šta drugo.AA23 je napisao/la:Cech je klasa od golmana, tu nema šta.
Ali prošla sezona je bila isuviše katastrofalna i sam je svjestan koliko je bio loš, dodaj kriminalnu odbranu i eto ga.
Nemojte biti bezobrazni i sada mlatiti po Cechu jer je ipak odradio prve dvije sezone okej, ova je kriminalna i slažem se da treba novi golman.
Evo opet izmišljena povreda da se opravda kedna klasična neznalica hahahahahahahaSeaman je napisao/la:cech u svojoj najlošijoj sezoni sa ozljedom bolji od najbolje sezone lena,pa ljudi jel to moguće,a vojaeorljupci ga predstavili kao da smo doveli oblaka
Moram malo odmoriti opasno se primam.Jack je napisao/la:Jest se zakuhalo, udri Anele dobar si momak
Ma sam da se kutarisat Češke olupine, ostalo ćemo lako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.