LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 mar 2013, 10:37

Remaining Schedules This Season
Rockets Lakers Jazz
Home-Road 11-6 8-8 10-7
Over .500 9 8 9
Under .500 8 8 8
Win pct** .501 .496 .531

jbg. tako dobru sezonu ti pokvari neko ko te je i ranije podapinjao :roll: , mislim da sljedeci puta kada budu igrali lakersi sa atlantom Kobe ce imati suspenziju jedno 5 tekmi :lol:
Tim je reagirao dobro sinoc , ali kako ce u preostalom djelu sezone :?: :? , Kobe prema ovome sinoc , a i sam znam kada sam imao istu povredu kako je to mislim da nece biti sposoban do PO , ako bude forsirao samo moze pogorsati i time doprinjeti da i ako se plasiramo u PO da budemo pometeni :roll: , jer slicnu , doduse blazu povredu je dozivio i u PO 2011 protiv NO , pa smo protiv Dallasa bili pometeni , kada covjek nije mogao na prodor , a totalno zakazali Odom, Gasol i ostali . Nek ode u njemacku svom doktoru da nesta urade ili onom nasem nadri doktoru koji je rako da moze Pjanica izljeciti za 7 dana :lol:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 mar 2013, 10:43

adnan24 je napisao/la:
Balon je napisao/la:Igrac utakmice: Steve Blake :mrgreen: . Kakve trice,kakvi pasovi, bas sam ga neki dan branio kad su ljudi ismijavali znacaj njegovg povratka, pa kakav god da je bolji je od Duhona ili Morrisa..
Blake igra najbolju kosarku od dolaska u Lakerse...postao je koristan i kad ga ne ide sut a kad krene trojka onda je nezaustavljiv :mrgreen:

Nisam jos pogledao ovu tekmu ali vidim da je trojka fercerala a i odbranilo se nesto...pobjeda zagarantovana.

Vidim Kobe probao glavom kroz zid iako je bilo jasno da nece moci...hajd bar je odustao poslije 1/4.-e.

Samo da se sad ne opuste...Kingsi ne smiju iznenaditi.
Indiana dopusta najmanje poena u prosjeku u cijeloj NBA i postici 99 poena takvoj ekipi je dobar poakazatelj (najmanje pstigli kada je Kobe igrao , znaci mora zaljeciti povredu) , ali se nemozes pouzdati u tricu , sut 13/26 je extra ali po meni PREVISE , jer bolje je ici na pick and roll sa Howardom , doduse Jamison ima previse godina , moze samo sutati sa poludistance i trica, Blake isto, Artest je lutija , nekada dobre odluke , ali cesto neki jump shoot iz trka sto ni Kobe cak ne uzima, Meeks nije imao svoju noc, znaci prilicno smo limitirani off. Jedva cekam da se vrati Gasol , da malo rastereti napad samo MORA igrati blize kosu jer ako bude pucao sa poludistance opet smo donji :roll:

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 16 mar 2013, 11:56

sjajna pobjeda , idemo dalje 8-)
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2013, 12:33

Odlični Lakersi, probudiše se kada je najviše bilo potrebno.

Ovo oko Kobe mi liči na Pierce i ne može ustati pa ga iznensoše u kolicima. Za par minuta se vraća spremniji nego u 25-godini :roll:

Why so much drama, it's not a telenovela Kobe.

Da, sada će neki početi "Hejter" :roll:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2013, 14:19

slika

Bryant nakon utakmice izjavio da ce nastaviti trenirati ekipu dok se ne vrati na teren...
Bryant daje savjete dok D`Antoni stoji po strani. :? :?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 16 mar 2013, 14:28

Sudjenje na momente komicno, vrlo cudno sudjena utakmica, narocito u prvoj cetvrtini sa onom masom ofanzivnih faula...cudno skroz. Pocetak utakmice, West opali Howarda po rukama, niko nista ne svira, jos i komentatori kazu - "great block by David West"... :? onda nakon toga cijeli niz nebuloza koje su svirali...

Kako god, totalno druga ekipa kad nema Kobea na terenu. Na momente jos ima forsiranja od MWPa, ali generalno protok lopte drasticno bolji. Howard konacno moze da igra kako je naucio, i po meni odigro odlicno. Na stranu neki promasaji, dominiro je u odbrani, borio se, opteretio cijelu ekipu Indijane licnim greskama, otvorio puno prostora za vanjske sutere..steta sto Meeksa nije jos islo, bilo bi puno ranije gotovo da je i on nastimo ruku..ali nema veze, ovo je prva timska pobjeda, gdje su igrali potpuno ko ekipa i trazili igraca koji je u boljoj poziciji...

Kad se jos Gasol vrati, ako se sve uklopi, mogli bi bit prava mina za sve protivnike u play offu...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 mar 2013, 14:42

amerosm je napisao/la:slika

Bryant nakon utakmice izjavio da ce nastaviti trenirati ekipu dok se ne vrati na teren...
Bryant daje savjete dok D`Antoni stoji po strani. :? :?
On moze biti kao onaj lik iz KK Gradačac, lik i trener i igrac. Samo skine trenerku i to je to. :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 mar 2013, 14:46

Sve je ovo sada dobro kad se uzme u obzir kakvo je stanje bilo prije 2 mjeseca

Sad samo treba nastaviti ovako i nadati se da nece biti kakvih ozlijeda i da ce se Gasol vratiti sto prije i uigrati se s howardom.

Sta je s Hill-om?? Hoce li se i on mozda vratiti do playoffa??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 mar 2013, 15:02

Jos uvijek ne mogu vjerovati da su uspjeli dobiti Indianu koja ima savrsen omjer kuci. Blake sigurno najzasluzniji za pobjedu.
majestic24 je napisao/la:
Sta je s Hill-om?? Hoce li se i on mozda vratiti do playoffa??
Hill was injured on Jan. 6 in a game against the Denver Nuggets. He underwent surgery on Jan. 23 and is expected to be out until June.

The 25-year-old big man might be able to make a return if the Lakers are able to make it all the way to the NBA Finals
ser del barça es el millor que hi ha !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 mar 2013, 00:01

Mike D'Antoni said it's possible Gasol will play Sunday against Sacramento, but more likely Monday when the Lakers travel to Phoenix.
http://instagram.com/p/W4xJqrpDUh/

Ukoliko sutra rezultatski sve bude islo po planu bilo bi dobro uvesti ga pred kraj utakmice kako bi se lagano poceo adaptirati, a u Ponedjeljak mu dati vecu minutazu na gostovanju kod Sunsa.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 mar 2013, 23:39

Iskreno Bryant me poceo polahko, ali sigurno nervirati iz razloga sto hoce nesto nazor...
Sam kaze da ima bolove u clanku, ali opet pokusava da igra i izjavio da ce pred samu utakmicu odluciti hoce li igrati.

Znam ja da je u pitanju njegov ego, ali opet bolje da pauzira par utakmica i onda pred kraj regularnog dijela sezone bude spreman, nego da sada pokusava igrati nazor gdje i sebe i Lakerse moze shebati na duzi period.

Ukoliko nismo u stanju da bez njega - uz eventualni povratak Gasola - pobjedimo Kingse i Sunse onda i ne trebamo igrati PO.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 mar 2013, 03:05

+6 nakon prve cetvrtine, iako je ista bila vecim dijelom izjednacena, ali su trojke Jamisona i Meeksa u posljednje dvije minute donijele ovu prednost. Moraju malo zapeti u odbrani, a u napadu ovo izgleda dosta dobro.

Ipak je kod Bryanta prevladao glas razuma i nece igrati veceras.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 mar 2013, 03:18

Sta se desava sa Blakeom? Pa covjek za 6 minuta 6 asista pokupi, nakvi pasovi po zemlji ovo ono..jel ovo skola Stevea? :mrgreen: Inace Jamison nas najjaci igrac dosad,covjek sara trice kako mu je cejf :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 mar 2013, 03:24

Imamo +9 i onda krene ispucavanje trojki da bi Kingsi prisli na -2 i da bi Howard sa dva Alley-up-a nas vratio na +6.
Stvarno ne znam sto ne smirimo utakmicu kada imamo prednost vec se krenemo ispucavati.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 mar 2013, 03:33

amerosm je napisao/la: Stvarno ne znam sto ne smirimo utakmicu kada imamo prednost vec se krenemo ispucavati.

Onda to ne bi bilo slušanje trenerovih naredbi.
Bez uvrede, imate retarda na klupi, i upravo on vam je najveći neprijatelj!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 mar 2013, 03:34

Ma ovo ne vrijedi gledati vise samo se covjek bezveze nervira. Imas +8 i ostavljas igrace Kingsa same na sutu za tri poena tri napada uzastopno i oni to pretvaraju u poene. Napad odlican ali odbrana katastrofalna, gdje jedino Howard i MWP donekle u istoj igraju.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 mar 2013, 03:43

Klasicna nonsalantnost u odbrani, previse trica su nam ubacili dok je kod nas Meeks promasio dosta toga. Imali smo momentum na nasoj strani poslije ona dva zakucavanja Dwighta i onda slijedi serija trica za Kingse, **** to ba stisni malo i srijedi utakmicu prije 4. cetvrtine. Odbrana kriminalna na momente, ja odoh spavati, valjda cemo ovo srediti do kraja, stvarno bi bila bruka izgubiti od ovih Kingsa na domacem parketu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 mar 2013, 04:15

Dobiće ovo Lakersi. Trenutno je plus 7, nema Cousinsa tamo odmah nije zanimljivo. Šta Howard radi ovom Thompsonu, 1-7 :roll:

Vrijeme spavati taman kada Jamison nemilice trpa.

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 18 mar 2013, 11:35

Malo sere D'antoni ... Ne moze igrati sa 7igraca al nikako znaci ... Mora ubaciti bar nekog na 5-6 minuta ... Pocrkat ce ljudi ...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 mar 2013, 11:48

Na kraju ipak pobjeda od 11 razlike, uz odlicnu timsku igru. Napad je tokom cijele utakmice odlicno funkcionisao, a Kingsi su zahvaljujuci nasoj nosalanciji u odbrani bili u igri u ovom susretu, a isto tako ne treba zaboraviti nase ispucavanje u prvim sekundama napada u dva navrata nakon +8 odnosno +9.

Prisli smo Rocketsima na samo jednu utakmicu zaostatka, ali isto tako ne treba zaboraviti Jazz-e koji imaju i dvije utakmice manje.

Veceras protiv Sunsa je pobjeda pod moranjem i sve drugo bi bio jedan veliki neuspjeh.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []