FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dakle na kraju ipak vam nije bezze uletila inspekcija ?
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja sam baš zadovoljan zdrijebom ,mislim da imamo kvalitetniju ekipu i vise igraca za rotaciju .dok je zeljo u problemima s povredama a nema bas adekvatne zamjene .i prva je na grbavici znaci ides igrati ofanzivno nemas sta puno izgubiti ,dok zeljo mora razmisljati da ne primi gol .tako da sam apsolutno zadovoljan ,bit ce ovaj mjesec bas zestok
sviigraci su imali boravisne dozvole, ali su bile u prostorijama kluba... danas uredno dostavljenesamerloff je napisao/la:dakle na kraju ipak vam nije bezze uletila inspekcija ?
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
da te ispravimrammstein je napisao/la:sviigraci su imali boravisne dozvole, ali su bile u prostorijama kluba... danas uredno dostavljenesamerloff je napisao/la:dakle na kraju ipak vam nije bezze uletila inspekcija ?
danas uredno izvadjene
da te ispravim, imali su ih, mozda, MOZDA jedan da nije imao, ali zato, sad ĆE SVI da izvade i boravišne i radne, i dugove prema uposlenicima i igracima PIO MIOjug-onostalgicar je napisao/la:da te ispravimrammstein je napisao/la:sviigraci su imali boravisne dozvole, ali su bile u prostorijama kluba... danas uredno dostavljenesamerloff je napisao/la:dakle na kraju ipak vam nije bezze uletila inspekcija ?
danas uredno izvadjene
Mislis ono par minuta pred tekmu se podaci unose u sistem. Koji ste vi pacovi.jug-onostalgicar je napisao/la:da te ispravimrammstein je napisao/la:sviigraci su imali boravisne dozvole, ali su bile u prostorijama kluba... danas uredno dostavljenesamerloff je napisao/la:dakle na kraju ipak vam nije bezze uletila inspekcija ?
danas uredno izvadjene
U tom slucaju sumnjam da ce se igrati liga... ukljucujuci i galaktikose... ali ko zna, mozda ti bolje znas. A prije da mlatis praznu slamu...rammstein je napisao/la: da te ispravim, imali su ih, mozda, MOZDA jedan da nije imao, ali zato, sad ĆE SVI da izvade i boravišne i radne, i dugove prema uposlenicima i igracima PIO MIOpa da vidimo ko ce moci....
-
bordobijeli
- Kontakt:
ok danas ,al ljudi su imaliradne dozvole a samo su trebali dobiti boravisne ,al neko se sjetio da nemaju pa poslao inspekciju ovo je klasicno saplitanje nogu FKS .sljedece sto ocekujem je da nam zabrane igrtati na kosevu jer nemamo krova i ne zadovoljavamo standarde ,ovo postaje smijesno .bas me interesuje dali drugi klubovi imaju ovo sredjenojug-onostalgicar je napisao/la:da te ispravimrammstein je napisao/la:sviigraci su imali boravisne dozvole, ali su bile u prostorijama kluba... danas uredno dostavljenesamerloff je napisao/la:dakle na kraju ipak vam nije bezze uletila inspekcija ?
danas uredno izvadjene
I ti vasi igraci za rotaciju nisu derbija nikad odigrali. Ne znam koliko ih ima da ga je gledalo na TV-u.. mac sa dvije ostrice. Mogu odigrati ekstra, a mogu se usrati od straha i pritiska.bordobijeli je napisao/la:ja sam baš zadovoljan zdrijebom ,mislim da imamo kvalitetniju ekipu i vise igraca za rotaciju .dok je zeljo u problemima s povredama a nema bas adekvatne zamjene .i prva je na grbavici znaci ides igrati ofanzivno nemas sta puno izgubiti ,dok zeljo mora razmisljati da ne primi gol .tako da sam apsolutno zadovoljan ,bit ce ovaj mjesec bas zestok
sedmi pokusaj...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/delic-pr ... ili/126087" onclick="window.open(this.href);return false; 
04.10.2009 !!
Sto se ovoga tice... pusti da se stvari ispitaju, pa kljucaj... krivac nije Zeljo, vec Nogometni savez. Dokazano je da papire niste imali, danas ste nosili u Zenicu i tacka. Pacove.kengur je napisao/la:
Mislis ono par minuta pred tekmu se podaci unose u sistem. Koji ste vi pacovi.
A može li se normalno komunicirati da ne omalovažava sugovornika, ako imaš relevantne dokaze protiv nečeg ubiješ ga dokazima, a ako ne onda ne kometarises nešto u što nisi upućen.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne vrijedi moj hilmo njima pricat, djaba kad oni vole da se raspravljaju ovdje, ali molim moderatore da ovo sto nije vezano iskljucivo za temu FKS da brisu jer ovo ode u beskonacno, jer ima ljudi koji zele da procitaju nesto vezano za FKS, ali kad udju vide raspravu koja nema veze nikakve sa ovom temom, pricas ali njima na jedno uho udje na drugo izadje.
04.10.2009 !!
-
bordobijeli
- Kontakt:
da slazem se da je moguce da i podbace ,al ja imam neki dobar osjecaj mislim da smo kvalitetni i zato sami napisao da mi je drago sto je ovakav zdrijeb .joey je napisao/la:I ti vasi igraci za rotaciju nisu derbija nikad odigrali. Ne znam koliko ih ima da ga je gledalo na TV-u.. mac sa dvije ostrice. Mogu odigrati ekstra, a mogu se usrati od straha i pritiska.bordobijeli je napisao/la:ja sam baš zadovoljan zdrijebom ,mislim da imamo kvalitetniju ekipu i vise igraca za rotaciju .dok je zeljo u problemima s povredama a nema bas adekvatne zamjene .i prva je na grbavici znaci ides igrati ofanzivno nemas sta puno izgubiti ,dok zeljo mora razmisljati da ne primi gol .tako da sam apsolutno zadovoljan ,bit ce ovaj mjesec bas zestok
ma pustite ih neka pjene
sto se zamarate 
Kad Zeljo lopovise onda je neko drugi kriv. I to bas u korist Zelje. I kad se lopovluk prokuzio onda se panicno unose informacije i mjenja zapisnik. Zakon je prekrsen i krivce treba kazniti pa se vi sa savezom natezite ko je kriv.Utic je napisao/la:Sto se ovoga tice... pusti da se stvari ispitaju, pa kljucaj... krivac nije Zeljo, vec Nogometni savez. Dokazano je da papire niste imali, danas ste nosili u Zenicu i tacka. Pacove.kengur je napisao/la:
Mislis ono par minuta pred tekmu se podaci unose u sistem. Koji ste vi pacovi.
A po istoj logici MUP nije kriv sto uz radne dozvole odmah ne daje i boravisne dozvole koje se automatski odobravaju.
Ne, kriva je vasa bolesna mrznja prema FKS. Ma iako smo taraba od kvalitete, jeste mi drago sto su se balje sasrale i pjene. Kad im vidim reakcije to je neprocjenjivo. Moj dobri Hilmo ti si gospodin covjek ne mozes ti njihA skontat. U njihA ti samo bolest i mrznja vladaju u glavi a sa demokratijom sada i laprdaju bez konsekvenci. Gade mi se ali sta ces.
izvor blizak klubu :
Jutros su član uprave advokat Kapetanovič i predsjednik skupštine Maid Delić bili u Zenici i dostavili sve papire u vezi igrača-stranaca. Mi tu dokumentaciju imamo pd prvog dana i kontrola nam je bila najavljena u četvrtak 27.02. Nisu se pojavili tada ali jesu u svlačionici na Dan Nezavisnosti.
Jutros su član uprave advokat Kapetanovič i predsjednik skupštine Maid Delić bili u Zenici i dostavili sve papire u vezi igrača-stranaca. Mi tu dokumentaciju imamo pd prvog dana i kontrola nam je bila najavljena u četvrtak 27.02. Nisu se pojavili tada ali jesu u svlačionici na Dan Nezavisnosti.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
mi hoćemo, za druge ne znamUtic je napisao/la:U tom slucaju sumnjam da ce se igrati liga... ukljucujuci i galaktikose... ali ko zna, mozda ti bolje znas. A prije da mlatis praznu slamu...rammstein je napisao/la: da te ispravim, imali su ih, mozda, MOZDA jedan da nije imao, ali zato, sad ĆE SVI da izvade i boravišne i radne, i dugove prema uposlenicima i igracima PIO MIOpa da vidimo ko ce moci....
da li će po 10-ti put neki potpisati reprogram za druge klubove , ne znam, mi smo svoje zavrsili st se toga tiče
ostali neka se snalaze ja znam da neki igrači neće pristati na reprograme, a uz to, pratit ce se da se ne dese falficiranja potpisa kao prosle sezone
to je ono sto sam ja rekao SVI SU IMALI! samo nisu bile kod njih osim radnih dozvola... a sad ce i svi ostali morati pljunuti po 10-20 milja maraka da bi im igraci igrali
Pod 1. Igrač Ramić Mirsad je registrovan za Željezničar nakon povratka sa posudbe 2. januara. To što nije unesen u COMET, nema apsolutno nikakve veze sa FK Željezničar.kengur je napisao/la:
Kad Zeljo lopovise onda je neko drugi kriv. I to bas u korist Zelje. I kad se lopovluk prokuzio onda se panicno unose informacije i mjenja zapisnik. Zakon je prekrsen i krivce treba kazniti pa se vi sa savezom natezite ko je kriv.
A po istoj logici MUP nije kriv sto uz radne dozvole odmah ne daje i boravisne dozvole koje se automatski odobravaju.
Ne, kriva je vasa bolesna mrznja prema FKS. Ma iako smo taraba od kvalitete, jeste mi drago sto su se balje sasrale i pjene. Kad im vidim reakcije to je neprocjenjivo. Moj dobri Hilmo ti si gospodin covjek ne mozes ti njihA skontat. U njihA ti samo bolest i mrznja vladaju u glavi a sa demokratijom sada i laprdaju bez konsekvenci. Gade mi se ali sta ces.
Pod 2. Nakon dobijanja radne dozvole, mora se predati zahtjev za boravišnu dozvolu i ona se odmah dobija.
Pod3. Naša bolesna mržnja prema Sarajevu?
Pravimo transparente "MRZIM SARAJEVO" i stavljamo ih na derbiju umjesto udarnog?
Smišljamo uvredljive, ogavne pjesme na račun legende ovog grada i države a ne samo FKŽ.
Plaćamo članke u novinama da blate Sarajevo?
Spominjemo FKS u raznim ružnim kontekstima po novinama i ostalim medijima naravno bez dokaza?
Pokušavamo na sve načine da diskreditujemo gradskog rivala?
Direktor kluba nakon prekida utakmice navijačima govori ne mogu ja ništa Amar je kupio sudije? Je li to direktor FKŽ govorio?
Jel' to ta mržnja??? Ili su ovo stvari koje vi upravo radite???
DRUG NEBI TI PUNCA
Da li si ti i onaj usljo Utic sigurni da su danas dozvole izvadjene ili samo odnesene nasoj "inkviziciji po necijoj narudzbi" ?jug-onostalgicar je napisao/la:da te ispravimrammstein je napisao/la:sviigraci su imali boravisne dozvole, ali su bile u prostorijama kluba... danas uredno dostavljenesamerloff je napisao/la:dakle na kraju ipak vam nije bezze uletila inspekcija ?
danas uredno izvadjene
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.