Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 01 mar 2015, 18:35

Al ja ne vjerujem da smo mi treći. I to samo 4 boda od drugog :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 01 mar 2015, 18:37

anell je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:
anell je napisao/la:Sta je sa trecim ? :mrgreen:
Pa ono vremena sto ostane do kraja, logicno... :D

Btw, ne vjerujem koliko je pojedincima krivo sto je Arsenal dobio, a Ziru zabio. Da sam na njihovom mjestu, tacno bi se zapito.
Tako smo protiv Bayerna i Milana zabili 2 odnosno 3 ali nikako da uspijemo zabiti onaj jedan što nam je falio za prolaz :mrgreen:
Sad je laksi protivnik... :mrgreen:
BigBigBang je napisao/la:Najjace su ove tabele kad se izvuku svake sezone u kojima je Arsenal prvi uvijek ima tabela neka :mrgreen: Napadaci Arsenala su milion puta dokazali da ono nije bio los dan i da svakako one promasaje stalno mogu ponavljati tako da protiv Monaca mozemo ocekivati da ce Giroud da nastavi da promasuje...
Ti onda ocekuj da mase, ja cu ocekivat da zabiju. Koliko god covjek ne volio pojedince, ne moze ic protiv kluba i zelit mu da masi da Arsenal njegovom zaslugom ne bi dobio utakmicu. To je tuzno.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 mar 2015, 18:40

Evo što nismo prvi. Od ovih pobjeda, 3 u ligi prvaka. Kako epski loš početak, a treći smo :shock:
slika
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 mar 2015, 18:56

Naravno da zelim da Giroud masi jer sezona je ionako izgubljena (osim tog FA kupa) jer realno top4 nikad ne dolazi u pitanje kad je rijec o Arsenalu zna se da cemo biti tu na kraju tako da apsolutno svaki gol Girouda nije dobra vijest jer ne bi zelio da jedan senilni starac na ljeto ponovo kaze kako imamo Girouda i da nam pojacanje ne treba...3. godine blamaze trpiti je previse, zelimo killera i zvijezdu u napadu jer ja kao pravi navijac Arsenalu zelim samo najbolje a to automatksi znaci ne zelim Girouda...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 01 mar 2015, 21:14

prioriteti bi trebali biti killer i najmanje jedan dmf koji će visinom i snagom dati kakav takav balans u sredini,nakon te dvojice lijevi bek koji će odmah uskočiti u prvu postavu i pravi golman :kafa:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 mar 2015, 21:20

Schneiderlin je napisao/la:prioriteti bi trebali biti killer i najmanje jedan dmf koji će visinom i snagom dati kakav takav balans u sredini,nakon te dvojice lijevi bek koji će odmah uskočiti u prvu postavu i pravi golman :kafa:
I desni bek naravno jer ga faktički nemamo. Te još jedan btb igrač, te krilo kao zamjena Sančezu i još jedno krilo jer ox i walcott nisu dorasli zadatku, pa onda i AMF bi dobro došao jer se Ozil gubi, a i još 2 štopeta bi trebalo dovest isto za zamjenu Kosicelnom i jednog pravog da uskoči u prvu postavu. :kafa:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 01 mar 2015, 21:23

odi drkaj dalje na francusku bukvu bolje :kafa:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 mar 2015, 21:25

Zar ima bolji killer od Girouda? 985 minuta u ligi i 9 golova i 2 asistencije :mrgreen:

Do kraja mozda i na drugo mjesto. Eh, da se samo Wenger nije pravio pametan na pocetku. Naravno mislim na to sto je stavljao Girouda na klupu :mrgreen:
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 mar 2015, 21:28

Giroud panj, Kokelan nema 120 kg, Ospina ima kratke ruke. Samo šta je sa lijevog beka ? :mrgreen:

@AGB ma teško na drugo, City ima prelagan raspored :cry: . A kad se sjetim one forme sa početka sezone: U augustu jedna pobjeda, u septembru jedna pobjeda, u oktobru jedna pobjebda. Dođe mi da počupam kosu sa glave :evil:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 mar 2015, 21:33

Samo da ga nije opalio onaj njegov(i Susicev) sindrom gdje pet dizelasa znaci bolja kontrola lopte. Jack-Arteta/Flamini-Ramsey-Ozil i Cazorla. San snova. To nam je najvise bodova izbilo.
Celik!3,2,2.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 01 mar 2015, 21:37

**** statistika panja,kolko mu je samo šansi trebalo za te golove :rol: pa danas je lik trebao rješiti tekmu do poluvremena da ima kvalitetu

kokelan izgleda solidno jer su nam ostali dmf-ovi tragedija,inače lik je ništa posebno,igrati s 4 ili 5 patuljaka u vezi je super :lol:

lijevi bek kažeš :kafa: gibbs svako malo ozlijeđen,ako želiš gledati onog monreala samo naprijed

golmani-niti jedan wc,ospina prenizak opće za ovu ligu,problemi s udarcima iz daleka i ubačajima,puno bolji na 1-1,poljska luda nema mozga da iskoristi talenat nego stagnira od kad je stao na gol,kurtua mlađi od njega ali ima mozak :kafa:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 mar 2015, 21:40

Giroud i Alexis drze Arsenal medju cetiri. Definitivno najbolji igraci ove sezone.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 mar 2015, 21:46

Greivis je napisao/la:Giroud i Alexis drze Arsenal medju cetiri. Definitivno najbolji igraci ove sezone.
Mesut Ozil:
led Arsenal’s passing with 43/47 ( 92%)
led Arsenal’s final third passing with 29/31
led Arsenal with 5 key passes
led Arsenal with 2 assists

:kafa:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 mar 2015, 21:53

Odgledah Monako - PSG,poluvrijeme,bez golova,.Nekako mi se cini da ovaj Monako više nafake ima nego što igra neku posebnu odbranu,4 odlicne šanse fulao PSG,po dvije Cavani i Lavezi,svugdje Girouda ima ba :mrgreen:

Danas smor od utakmice,Everton je solidna ekipa ali teško stvaraju šanse a i Lukaku nije onaj iz prošle sezone,.

Zip
Kontakt:

Arsenal

Post Postao/la Zip » 01 mar 2015, 22:02

chily-rz je napisao/la:Odgledah Monako - PSG,poluvrijeme,bez golova,.Nekako mi se cini da ovaj Monako više nafake ima nego što igra neku posebnu odbranu,4 odlicne šanse fulao PSG,po dvije Cavani i Lavezi,svugdje Girouda ima ba :mrgreen:

Danas smor od utakmice,Everton je solidna ekipa ali teško stvaraju šanse a i Lukaku nije onaj iz prošle sezone,.
Previse mislite na Monaco..

Evo kako ce biti, a citiraj me nakon Monaca..
Mi cemo doci do 2:0 il eventualno do 2:1.. I Ziru ce imati priliku za prolaz/produzetke i debil ce promasiti..
I ma kraju cemo opet moliti Boga i pitati Kako je to promasio? Kao u slucaju s Van Persijem protiv Milana..

A kamera ce njega snimati kako sisku popravlja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 01 mar 2015, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 mar 2015, 22:02

Jah, kad smo pisali o oduzetim loptama Coqua poredimo ga sa Artetom, ne sa Maticem. Kako mozete srati nakon jedne lose utakmice.
Celik!3,2,2.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 01 mar 2015, 22:14

Meni je najsmjesniji bio komentator kada kaze bukvalno ovako "Ovo se desi kada Giroudu dadnes preveliki broj sansi, onda dadne gol" hahahaha. Covjek govori kako je masio sve sa Monacom i da je sad iskoristio jednu od sansi.

Drago mi je zbog pobjede, ali danas licno nisam nimalo uzivao u utakmici. Jednostavno mi ne izgleda dobro ovo kako stoje na terenu ni njihova igra.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 mar 2015, 22:19

Koliko je ozb povreda Kokelana?
Jesmo li yebali jeza?

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 mar 2015, 22:20

Slomio nos. :bow:

Valjda bude samo masku nosio

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 mar 2015, 22:26

Znam za to, nego pitam da li se zna koliko nece igrati..
On i Ospina su okrenuli koliko toliko poljuljan brod ..
Ne bi valjalo da propusti vise od 1-2 tekme

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.