Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Nije pitanje da li je ibra dobar igrac, vec da li je na nivou Raula, ronalda9, Suareza, Ger muller, Batistuta???? Ibra je na nivou igraca poput Cavania, R. Van Nistelrooy i tako slicnih igraca.
Covjece kada bi morao birati prije bi Klosea nego Ibru...
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ibrahimović je provala u većini bitnih utakmica u karijeri bio.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Eto'o > Ibra u svakom smislu.
Ibra do 31. godine života nije prešao 30 golova u sezoni. Donijeo je titulu u Milanu, i onda malo nabijao statse po Francuskoj sa Parizom. U najvećim klubovima kojima je igrao, Juventus i Barcelona, nije pokazao da se može dugo zadržati.
Ibra do 31. godine života nije prešao 30 golova u sezoni. Donijeo je titulu u Milanu, i onda malo nabijao statse po Francuskoj sa Parizom. U najvećim klubovima kojima je igrao, Juventus i Barcelona, nije pokazao da se može dugo zadržati.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Dzeko je najbolji napadač s ovih prostora u ovom stoljecu. Niko drugi mu nije ni blizu niti iko trenutno ima potencijala da mu bude blizu.
Znaci, po tebi su Džeko i Ibrahimović u istom rangu?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 maj 2020, 01:57Nije pitanje da li je ibra dobar igrac, vec da li je na nivou Raula, ronalda9, Suareza, Ger muller, Batistuta???? Ibra je na nivou igraca poput Cavania, R. Van Nistelrooy i tako slicnih igraca.
Preciziraj to sa potencijalom?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nova generacija napadača sa ovih prostora mu nece biti ni do koljena. Nemaju taj potencijal.marconato je napisao/la: ↑08 maj 2020, 10:18Znaci, po tebi su Džeko i Ibrahimović u istom rangu?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 maj 2020, 01:57Nije pitanje da li je ibra dobar igrac, vec da li je na nivou Raula, ronalda9, Suareza, Ger muller, Batistuta???? Ibra je na nivou igraca poput Cavania, R. Van Nistelrooy i tako slicnih igraca.
Covjece kada bi morao birati prije bi Klosea nego Ibru...Preciziraj to sa potencijalom?
Kako to mozes znati? Vec sada imas igrace koji igraju ozbiljniji fudbal i pokazuju vise nego sto je on igrao s 20-21 god.
Naravno da to nije garant da ce uspjeti i ostvariti karijeru kao sto je on imao, ali jeste ogledalo pitencijala na kojem potenciras...
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 08 maj 2020, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kao npr ko ?
Kao npr Vlahović koji je ove sezone eksplodirao u Fiorentini! Momak ima sve, snagu, tehniku, sut, brzinu i prije svega radnu etiku.
Takodje, ni Jovića ne bih jos otpisivao, bez obzira na syebanu glavu i los mentalitet. Mlad je, moze popraviti stvari, cak i da predje u neki slabiji klub...
Takodje, ni Jovića ne bih jos otpisivao, bez obzira na syebanu glavu i los mentalitet. Mlad je, moze popraviti stvari, cak i da predje u neki slabiji klub...
Gospodin Fabio Capello objasnio. Jedan je Edin Dzeko 

daj marconato odyebaus i ti i tvoji vlahovici, ne tjeraj me da lajem na ramazanu.
nama dzeko bolji od van bastena i vozdra!
ima li jedna tema da na njoj lik nije vrsio propagandu svojih srba.
nama dzeko bolji od van bastena i vozdra!

ima li jedna tema da na njoj lik nije vrsio propagandu svojih srba.
Ima. Na temi o mobitelima nije jos pricao o Srbima i to je to otprilike...
ali sta kaze Vlahovic i Jovic da budu bolji od Dzeke

Daj kakav Jovic.marconato je napisao/la: ↑08 maj 2020, 14:42Kao npr Vlahović koji je ove sezone eksplodirao u Fiorentini! Momak ima sve, snagu, tehniku, sut, brzinu i prije svega radnu etiku.

Ako ta dvojica urade pola onoga sto je Dzeko uradio, nek se udaraju nogom u guzicu.
Razumijem ja njega šta hoce da kaze svi oni na prvu izgledaju bolje od Dzeke, zato u praksi ne može nijedan prismrditi..
jasmin10 je napisao/la: ↑08 maj 2020, 17:04Daj kakav Jovic.marconato je napisao/la: ↑08 maj 2020, 14:42Kao npr Vlahović koji je ove sezone eksplodirao u Fiorentini! Momak ima sve, snagu, tehniku, sut, brzinu i prije svega radnu etiku.
Takodje, ni Jovića ne bih jos otpisivao, bez obzira na syebanu glavu i los mentalitet. Mlad je, moze popraviti stvari, cak i da predje u neki slabiji klub...za njega si tvrdio da ce igrati uz Benzemu, a ispred njega igra Mariano Diaz.
![]()
Ako ta dvojica urade pola onoga sto je Dzeko uradio, nek se udaraju nogom u guzicu.
Ne mozemo nista tvrditi ni ovako ni onako, momci su fakticki tek sezonu-dvije u ozbiljnom seniorskom fudbalu.
Da imaju potencijal imaju, inace ne bi bili tu gdje jesu. Džeko je postavio visoke standarde koje naravno nije lako dostici, ali sve je moguce...
Sto se konkretno Jovića tice, s 21 preci u Real je sve, samo ne lako. Džeko je u tom dobu tek presao u Wolsburg, pa mu je trebalo godina da se apsolutno prilagodi i eksplodira.
Budala Jovic klasicna karijera ode niz vodu zbog tog poteza.
Al' si u pravu na pocetku su baš meni sve u glavi da Jovic i on imaju po 23, 24..
Jer te Real zna uništiti kao niko Madrid ljepota od grada, djevojke, pare..
Al' si u pravu na pocetku su baš meni sve u glavi da Jovic i on imaju po 23, 24..
Jer te Real zna uništiti kao niko Madrid ljepota od grada, djevojke, pare..
Presao u Real da bude sesta opcija u napadu. Big deal je.bote
MarkoNATO ni ovdje ne moze bez price o srpskim fudbalerima. Pa covece dragi dozovi se bre pameti.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Dzeko nije imao istu pocetnu tacku kao nabrojani. Iz nase kukuruz lige se ne moze otici u Benficu ili Fiorentinu, pogotovo ne sa 18 godina. Njemu je trebalo nekoliko godina dokazivanja kako bi se filtrirao kroz bhpl do ozbilinije ceske lige. Tek tu pocinje prilagodjavanje na ozbiljniji evropski fudbal za njega. Zato je nezahvalno porediti pocetni stadij njihovih karijera, Dzeko je imao dosta zahtjevniji posao da se nametne top klubovima u Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.