FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

hz033
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la hz033 » 06 okt 2011, 22:14

Blueone je napisao/la:E ovako da i ja kazem par rijeci, krenem sa dijetetom od 4 god put Grbavice oko 5 h.
lijep dan, dijete mase zastavom, kad dodjem dole imam sta vidjeti, krv dim dijete se sjebalo.
bilo sto bilo, podjem kuci oko 8 h, kad kod importanea i MUP stoje "dragi" gosti i nesto kornjaca oko njih.
Parkiram auto u Importane i lagano se usetam medju njih, oni me gledaju, ne kontaju
obilazim idem od kombija do kombija, i pricam na mob, **** ustasama sva zivo i mrtvo, govorrim dijete mi bilo u autu. oni se sjebase, nesto ko gledaju, ja obilaazim jos malo i sjedam za jedan sto, uzimam im cigare sa stola i ptam sta su se usrali, ok je ako nisu gadjali djecu i zene
ostanem tu nekih sat, hodaju ko muhe bez glave, poslije toga napravim par krugova sa autom okolo i pustim do kraja Cuva bog Zelju svog doslovce na metar od njih, oni nes dosaptavaju i sute, vidjeli su me sam samcat u plavom duxu
jbg
Izvini al ne seri !
U novi boj ...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 06 okt 2011, 22:14

Mangupski!
Sve su to p1čkice!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 06 okt 2011, 22:14

hz033 je napisao/la:
Blueone je napisao/la:E ovako da i ja kazem par rijeci, krenem sa dijetetom od 4 god put Grbavice oko 5 h.
lijep dan, dijete mase zastavom, kad dodjem dole imam sta vidjeti, krv dim dijete se sjebalo.
bilo sto bilo, podjem kuci oko 8 h, kad kod importanea i MUP stoje "dragi" gosti i nesto kornjaca oko njih.
Parkiram auto u Importane i lagano se usetam medju njih, oni me gledaju, ne kontaju
obilazim idem od kombija do kombija, i pricam na mob, **** ustasama sva zivo i mrtvo, govorrim dijete mi bilo u autu. oni se sjebase, nesto ko gledaju, ja obilaazim jos malo i sjedam za jedan sto, uzimam im cigare sa stola i ptam sta su se usrali, ok je ako nisu gadjali djecu i zene
ostanem tu nekih sat, hodaju ko muhe bez glave, poslije toga napravim par krugova sa autom okolo i pustim do kraja Cuva bog Zelju svog doslovce na metar od njih, oni nes dosaptavaju i sute, vidjeli su me sam samcat u plavom duxu
jbg
Izvini al ne seri !

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 okt 2011, 22:14

kada se igra premier liga gostujuci navijaci ulaze u 15 min, a kada se igra prijateljska ulaze 2h ranije!!! Zaista smijesno i zalosno!!! Policijska organizacija nula!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 06 okt 2011, 22:15

jbg
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 06 okt 2011, 22:15

Ko je pobjednik ovogodišnjeg skoka u Miljacku?? :lol:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 06 okt 2011, 22:15

nije ti trebalo ovo ne seri
uostalom ima nadzorna kamera pa se sve moze provjeriti zar ne???
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 06 okt 2011, 22:15

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovaj je 0 za ove danas :lol:
BluesForever je napisao/la:Ko je pobjednik ovogodišnjeg skoka u Miljacku?? :lol:
Jos razmisljaju, ****, konkurencija velika :lol:
Zadnja izmjena: Amar_TM87, dana/u 06 okt 2011, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 06 okt 2011, 22:16

jbg
:lol: :lol: :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 okt 2011, 22:16

spizz je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987

Bogati buraz, što ti nisi došao u 17.00 sati na jug pa cuvao koreografiju (jer si navodno znao da ce torcida cupati koreografiju , tako ispade tvoja prica sad) pa se sad nešto sjebavaš šatro...mislim, nemoj sad srati po forumu, vec si trebao doci oko 5 sati i cuvati to.... ha ja jbg.
Nemoj sad prosipati neku naknadnu pamet, kad niko to nije mogao ni predpostaviti ni ocekivati- da ce ih policija same uvesti u stadion.
bio sam u 17 : 00 koji minut gore, dole na stadionu, dzaba ja ovde pricam, kad niko ne shvata ono sto hocu da kazem, vise necu da pricam o tome
Za zivot cijeli!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 06 okt 2011, 22:16

onlinenadzornaimportanekamera.com
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 okt 2011, 22:17

SVE STADIONE PREORAT, NAPRAVIT PLASTENIKE, OVO VIŠE NEMA SMISLA ZA SPORT..

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 06 okt 2011, 22:17

Blueone je napisao/la:nije ti trebalo ovo ne seri
uostalom ima nadzorna kamera pa se sve moze provjeriti zar ne???
Netreba ti kamera , radim dole !
U novi boj ...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 okt 2011, 22:17

BluesForever je napisao/la:Ko je pobjednik ovogodišnjeg skoka u Miljacku?? :lol:
1. Mario iz Ljubuškog - lasta
2. Ivan iz Livna - bomba
3. Ante iz Višića - neidentificarni stil

:lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 06 okt 2011, 22:18

logicno pitari se smiju
znam da zvuci zanimljivo, al kad ti se dijete u autu prepadne, reagujes malo drukcije
plavi dux, , luky strike garaci su bile na stolu
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 okt 2011, 22:18

medoje je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Šta kaze sad naka kuja na pinku ovo napad na krščanstvo od strane muslimanske nacije,šta drugo reci osim kako je nije stid.
Kako to ljudi gledaju :o :o pa Željo ima više navijača katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti nego zrinjski i borac zajedno. Sve se na to okrece nazalost a to nema veze ni sa čim :?
naravno, isto kao i oni vise clanova islamske vjeroispovijesti nego vi? :lol:
idi u pripadajucu bogomolju pa pricaj o vjeroispovjesti,ovo je sportski forum
zeljini navijaci su radnicka djeca i zeljo je radnicki klub
kraj price

@medoje=medoji :lol: :lol:

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 06 okt 2011, 22:19

KB-TM87 je napisao/la:
2. Ivan iz Livna - bomba

oplako :lol: :lol: :lol:

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 06 okt 2011, 22:20

KB-TM87 je napisao/la: 1. Mario iz Ljubuškog - lasta
2. Ivan iz Livna - bomba
:lol: :lol:

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 okt 2011, 22:20

KB-TM87 je napisao/la:
2. Ivan iz Livna - bomba

3 je bio atraktivan ali nije zadovoljio ziri.Inace vec legnde toga Ivo,Josip i Ivan svi iz Sirokog
svoj ti pos'o !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 okt 2011, 22:21

Navijaci Hajduka koji nisu organizovano dosli na utakmicu su se sukobili sa navijacima.

Na TMu navijaci Hajduka iz Hrvatske daju krivicu navijacima iz Hercegovine.
E sad ko je sta uradio i ko snosi odgovornost, to ce se pokazati. Stvarno grozno do cega je ponovo doslo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.