FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ja pobjedu očekujem, prije svega zbog toga što imamo više igrača i što nam niko hvala Bogu nije povrijeđen, dok je kod kona što se tiče toga druga priča 

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
						- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svi na Kosevo!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
						PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Jarane nemoj se ljutiti ali ovo citirano je lupetanje gluposti do iznemoglosti. Uvijek su Manijaci bili na vasoj strani sto se toga tice. Od navijanja na Grbavici do samog trenutka kada ste iz SB-a presli u Mostar, ako si imalo upucen onda i znas kakva je bila nasa ponuda u tom trenutku ako vam je trebalo, druga je stvar sto nije bilo mogucnosti da se takva zajednicka "akcija" odradi jer muriju nikako nebi mogli zaobici u tom broju. Tako da je bolje ovu glupost da povuces nego da ostane, pa i ovdje, napisano i bode u oci bilo koga ko je upucen u tu situaciju.kengur je napisao/la:3. MrznjaSarajlijaTM je napisao/la: Covjek objasnio, ali i dalje ne kontaju.
Sve je tacno od riječi do riječi.
Prije tekmi sa Listicom puno vasih ide na njihovu temu i zeli im da nas dobiju ili da nas bar polome. Bio sam uzasnut.
Ja znam da puno primitivnog svjeta navija za vas pa vasi komentari ovdje mogu djelovati grublji, ali uzevsi sve u obzir brate mrznja isijava da je za ne povjerovati. Kad se opet zapuca ti ce nam praviti vecu prijetnju nego napadaci. Doduse takvi i danas i vode i rasprodaju zemlju.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
						MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Kao sto hilmo rece termin je i vise nego dobar u nedelju znaci .. SVI NA KOSEVO!.., A TAKODJER I DA NAM SJEVER BUDE FINO POPUNJEN! 

04.10.2009 !!
Eh eto oni se ko nesto pitaju u fudbalskom svijetu.Isto ko ovi plenumi kod nas.Head je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/eca-po ... u-bih/1464
ma jaDANDY je napisao/la:Eh eto oni se ko nesto pitaju u fudbalskom svijetu.Isto ko ovi plenumi kod nas.Head je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/eca-po ... u-bih/1464
 'ta će Juve
 'ta će Juve   'ta će Van Der Sar
   'ta će Van Der Sar 
Dobro i?Hajd mi navedi šta su to oni konkretno uradili,donijeli kakvu odliku koja je sprovedena u djelo,daj mi bilo šta...........  

Rekao sam ti isto plenumi kod nas,samo seru a ništa konkretno.

Rekao sam ti isto plenumi kod nas,samo seru a ništa konkretno.
Vama hronično smeta šta god se pozitivno dešava kod nas, ali neka navikli smo mi na to...DANDY je napisao/la:Dobro i?Hajd mi navedi barem jednu stvar,odluku bilo šta što su oni odlučili,sproveli u djelo bilo šta.......

MOžda nisu doprinijeli ničemu dobrom, ali fino zvuči biti u društvu svih ovih poznatih klubova, a od njih se samo dobro može naučiti...

Cijenjeni kolega,niste u pravu.Čak šta više svjedoci smo posljednjih dana i dešavanja ko kome smeta,i kome šta smeta.Moj duboki klimoglav.

meni je drago sto je kod zelje sve posteno i po ps a kod nas boze sacuvaj.mene njihovo postenje nadahnjuje prosto da zelim sam sebe promjeniti.

Ne bih da se miješam u vašu raspravu u vezi pokojnog Vedrana ali i u Tz kad se igrala tekma između Slobode i Želje na skandiranje Fukara Vedran Puljić njihov odg je bio Vedrane javi se uz smijanje.
Pozz bordo momcima i izvinite za off topic

već viđeno i već se prešlo na novu temu... samo ih pusti... polakohaver je napisao/la:Ne bih da se miješam u vašu raspravu u vezi pokojnog Vedrana ali i u Tz kad se igrala tekma između Slobode i Želje na skandiranje Fukara Vedran Puljić njihov odg je bio Vedrane javi se uz smijanje.

Nakon intervjua sa generalnim direktorom FK Sarajevo, isti set pitanja smo postavili i predsjedniku gosp. Kusturici.
- U zadnje vrijeme se dosta toga dešava. Neshvatljivo je da je FK Sarajevo konstantno na udaru određenih neprincipijelnih radnji. Od trenutka kada je objelodanjeno da g. Vinsent Tan sa investicijom ulazi u FK Sarajevo, uslijedila je prava hajka inicirana raznim anonimnim prijavama protiv Kluba. Za 6 mjeseci mi smo bili predmet kotrole 5 inspekcija. Imam osjećaj da samo nas kontrolišu. Zadnji slučaj u Zenici je eklakantan primjer toga, anonimna prijava je po našim saznanjima dostavljena u četvrtak, a čekala se subota - dan Državnog praznika za intervenciju organa Države. Zaista se pitam da li je FK Sarajevo jedini problem ove zemlje, ako jeste onda mi živmo u sretnoj Državi bez problema!
Odnosno, ne sporeći legitimnost kontrole, zar nije bilo moguće doći u petak u službene prostorije administracije Kluba (gdje se uostalom i nalazi sva dokumentacija), izvršiti pregled i kontrolu iste. Ako ima nedostataka ostaviti paricioni rok za njihovo otklanjanje i sve završiti u okviru pravila upravnog postupka. Nije bilo potrebe praviti spektakl, a čitava situacija oko toga navodi me i sve nas na pomisao da je sve bilo organizvano da se u toj utakmici izazove nemir kod igrača. Lično dajem podršku radu svake kontrole i revizije, uopšte ne zamjeram organima koji su izvršili kontrolu na toj radnji, samo plediram da i ostali budu predmet kontrola kao i mi. Mi ćemo učiniti sve sa naše strane da pomognemo državnim organima u regulisanju svakog stanja koje nije u skladu sa propisima jer se smatramo legalistima. Za nas je samo sporan momenat i način kontrole jer se ipak radi o sportu.
FK Sarajevo je mnogo puta oštećen u proteklim sezonama. Da li je objavljeni rat Savezu konačno prava i konkretna borba protiv nelegalnih radnji u bh. fudbalu?
- Određeni postupci kod FS BiH su i ranije pokrenuti. Po difoltu mi se uvijek odbijamo sa svim zahtjevima iako iznosimo argumente koji su veoma snažni. Kao dokaz da smo ipak bili u pravu stoji činjenica da je FS BiH gotovo sve ono na što smo ukazivali kao nepravilnost i nedosljednost ugradio u svoje nove pravilnike!? Tako npr. ubuduće sudija i delegat neće imati diskreciono pravo da procjenjuju bezbjednosnu situaciju kod prekida utakmice, to je dužnost MUP-a, baš kao što smo mi pledirali kod prekinute utakmice na Koševu sa Borcem!?
Ili, protiv nas je sve moguće, čak da igraju igrači koji uopšte nemaju nikakav ugovor sa klubom (slučaj Zvijezda) i opet se mi odbijamo za žalbom zbog tendencioznog postupanja ili nerazumijevanja pravne norme!? Uostalom, i zadnji slučaj u Bijeljini gdje su igrali Radnik i Željezničar i postojanje dva zapisnika sa dopisivanim igračima dovoljno govori o stanju svijesti nekih učesnika u fudbalu u BiH.
Da li imate spremne i konkretne dokaze za javnost?
- Radimo na prikljupljanju dokaza u nekim eklakantnim slučajevima. Čim ih budemo imali izniječemo ih u javnost. Nadamo se da eventualne prijetnje (kao što se prijeti našem direktoru Selimoviću) neće obeshrabriti ljude koji su obećali pomoći u prikupljanju dokaza.
Da li će se moći konačno prozvati osobe koje namještaju fudbalske utakmice, potkupljuju sudije i ne daju poštenim sportskim radnicima da grade "svjetliju budućnost"?
- Vidjećemo do čega ćemo doći. Ali evo i Vi postavljate sugestivno pitanje, kao da nešto znate, nije valjda da imate saznanja i indicije o tome. Mi smo puno uložili u organizaciju Kluba, infrastrukturu, tim, akademiju. Imamo viziju za "svjetliju budućnost" ali izgleda da i to nekim retrogradnim faktorima ne odgovara!?
Komentar na prisustvo nekih gostujućih navijača u prošlom kolu uprkos striktnoj zabrani N/FSBiH?
- Pa nemam komentara na to izuzev velike doze razočarenja i indignacije na sve to! To jasno govori o principijelnosti onih koji treba da vode principijelnu politiku i o raznim aršinima. Mene je bar naših 20tak navijača (sve ozbiljni ljudi) molilo da im pomognem da uđu na stadion u Zenici jer im ne daju ući, traže im LK i slično. To je strašno, prava segregacija! Mislim da se sigurno čeka pogrešan potez naših navijača za još jedan obračun sa Klubom i ispostavljanje visokih kazni.
Ja sam zbog toga ponosan na naše navijače i njihovu svijest, tako se ponašaju navijači koji vole svoj Klub. Treba pokazati da smo mi organizovani, da se međusobno poštujemo i cijenimo, ona slika sa treninga kada se skupilo više od hiljadu navijača je impresivna, dokaz naše snage!
Možda nas se i zbog toga boje !?
SVAKA ČAST PREDSJEDNIČE! SVAKA DO DETALJA!
Prvo i prvo Ibrakovicu ruka ti se pozlatila sto nam izvuce ove sad,odlicna stvar u pravo vrijeme idemo na njih,samo bi valjalo napraviti dobru uvertiru i pokazati pravu igru protiv Olimpica cisto da to malo dodje na svoje i krene u pravom smjeru.
Inace nesvidja mi se sto je termin pomjeren posebno ne sto je nedelja u " kasne sate" ,to nikad nije bio dobar termin iz milion razloga,ako vec treba da bude nedelja tu treba dnevni termin da se ganja oko trice maximalno,inace nisam od onih kojima smetaju termini ali mislim da ovako neke stvari treba malo regulisati ako smo u mogucnosti...no sta je tu je,ispostovati svakako i u sto vecem broju podrzati momke
Inace maloprije vidim veci broj igraca i Jarnija sa njima u ovom novom hotelu Colors Inn kako se vec zove,kontam da nije neka presica sta li je ocito nije cim nista nema,neki sastanak je sigurno bio

Inace nesvidja mi se sto je termin pomjeren posebno ne sto je nedelja u " kasne sate" ,to nikad nije bio dobar termin iz milion razloga,ako vec treba da bude nedelja tu treba dnevni termin da se ganja oko trice maximalno,inace nisam od onih kojima smetaju termini ali mislim da ovako neke stvari treba malo regulisati ako smo u mogucnosti...no sta je tu je,ispostovati svakako i u sto vecem broju podrzati momke
Inace maloprije vidim veci broj igraca i Jarnija sa njima u ovom novom hotelu Colors Inn kako se vec zove,kontam da nije neka presica sta li je ocito nije cim nista nema,neki sastanak je sigurno bio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Krste tu boravi dok je kod nas,vjerovatno i neki igraci su tu.miky_hz je napisao/la:Prvo i prvo Ibrakovicu ruka ti se pozlatila sto nam izvuce ove sad,odlicna stvar u pravo vrijeme idemo na njih,samo bi valjalo napraviti dobru uvertiru i pokazati pravu igru protiv Olimpica cisto da to malo dodje na svoje i krene u pravom smjeru.
1946
						- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ne lazihaver je napisao/la:Ne bih da se miješam u vašu raspravu u vezi pokojnog Vedrana ali i u Tz kad se igrala tekma između Slobode i Želje na skandiranje Fukara Vedran Puljić njihov odg je bio Vedrane javi se uz smijanje.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
						43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- 
				Rade Paprica 9
- Kontakt:
Uz sve Željine probleme Sarajevo je izraziti favorit. Ako u ovakvoj situacij i konstalaciji odnosa ne prođete, fakat ste nesposobni i nikad nećete napraviti rezultat.

Laze ocigledno.. Manijaci i u Sirokom vazda ispostuju sjecanje na Vedrana (i naravno uvijek ce jer se na to treba sjecati) a da tamo negdje u Tuzli to minorizuju, gdje ne treba nikakva hrabrost da se to uzvikuje....NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne lazihaver je napisao/la:Ne bih da se miješam u vašu raspravu u vezi pokojnog Vedrana ali i u Tz kad se igrala tekma između Slobode i Želje na skandiranje Fukara Vedran Puljić njihov odg je bio Vedrane javi se uz smijanje.
32 SCUDETTI ★ VINTI  ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
						Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Pastrmko ti znaš iz Mostara bolje  Ne bih da gušim temu bezveze,al ne kontam zašto bih lagao takvu neku stvar?
 Ne bih da gušim temu bezveze,al ne kontam zašto bih lagao takvu neku stvar?
I onda po fb od pojedinaca psovanje pokojnog Saleta Vilenjaka i slično.No uživajte najbolja grupo na svijetu koja nema negativaca u svom sastavu :*

Ne bih da gušim temu bezveze,al ne kontam zašto bih lagao takvu neku stvar?
 Ne bih da gušim temu bezveze,al ne kontam zašto bih lagao takvu neku stvar?I onda po fb od pojedinaca psovanje pokojnog Saleta Vilenjaka i slično.No uživajte najbolja grupo na svijetu koja nema negativaca u svom sastavu :*
- moustapha
- Kontakt:
@haver,
Nije ni vrijeme ni mjesto da se o tome pise. Nikome ne treba da se zaostravaju odnosi preko Vedranovog imena. Treba biti oprezan kada se iznose takve stvari.

Nije ni vrijeme ni mjesto da se o tome pise. Nikome ne treba da se zaostravaju odnosi preko Vedranovog imena. Treba biti oprezan kada se iznose takve stvari.
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.