FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz sve Željine probleme Sarajevo je izraziti favorit. Ako u ovakvoj situacij i konstalaciji odnosa ne prođete, fakat ste nesposobni i nikad nećete napraviti rezultat.
Laze ocigledno.. Manijaci i u Sirokom vazda ispostuju sjecanje na Vedrana (i naravno uvijek ce jer se na to treba sjecati) a da tamo negdje u Tuzli to minorizuju, gdje ne treba nikakva hrabrost da se to uzvikuje....NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne lazihaver je napisao/la:Ne bih da se miješam u vašu raspravu u vezi pokojnog Vedrana ali i u Tz kad se igrala tekma između Slobode i Želje na skandiranje Fukara Vedran Puljić njihov odg je bio Vedrane javi se uz smijanje.
Pozz bordo momcima i izvinite za off topic
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Pastrmko ti znaš iz Mostara bolje
Ne bih da gušim temu bezveze,al ne kontam zašto bih lagao takvu neku stvar?
I onda po fb od pojedinaca psovanje pokojnog Saleta Vilenjaka i slično.No uživajte najbolja grupo na svijetu koja nema negativaca u svom sastavu :*
I onda po fb od pojedinaca psovanje pokojnog Saleta Vilenjaka i slično.No uživajte najbolja grupo na svijetu koja nema negativaca u svom sastavu :*
- moustapha
- Kontakt:
@haver,
Nije ni vrijeme ni mjesto da se o tome pise. Nikome ne treba da se zaostravaju odnosi preko Vedranovog imena. Treba biti oprezan kada se iznose takve stvari.
Nije ni vrijeme ni mjesto da se o tome pise. Nikome ne treba da se zaostravaju odnosi preko Vedranovog imena. Treba biti oprezan kada se iznose takve stvari.
#divovi
Ja sam se odmah izvinuo što sam se ubacio u vašu raspravu al bilo mi glupo kad sam vidio gore priču o Manijacima kao da su cvjećke.Zar nije lakše priznati da svaka grupa ima svakavih pojedinaca koji na svakojake načine ljagalju ime iste?moustapha je napisao/la:@haver,
Toliko od mene na ovu temu.Izvinite još jednom.
Pa kralju moj ti si potegao sam od sebe takvu laz i manipulatorsku bljuvotinu epskih razmjera samo da bi ukaljao Zeljeznicar i Manijake, a znamo zbog cega... Zbog sutanja Slobode iz PL...
Naravno da i u Manijcima ima losih momaka, itekako i da nisu cvjecke, al ne moze to graditi sa lazima optuzujuci ih (nas) za nesto sto ni u snu ne bi uradili...
Naravno da i u Manijcima ima losih momaka, itekako i da nisu cvjecke, al ne moze to graditi sa lazima optuzujuci ih (nas) za nesto sto ni u snu ne bi uradili...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako laže koza ne laže rog....................
Ako laže koza ne laže rog....................
Zadnja izmjena: DANDY, dana/u 04 mar 2014, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Pošto je bilo raznih tumačenja oko radnih i boravišnih dozvola,napisaću proceduru izdavanja istih:
Poslodavac podnosi zahtijev za izdavanje radne dozvole Kantonalnom zavodu za zapošljavanje,
nakon toga, stranac ulazi u BiH i mora imati utisnut ulazni pečat da bi mogao izvršiti prijavu adrese prebivališta (tzv" bijeli karton") i podnijeti zahtijev za odobrenje privremenog boravka u BiH. Boravišna dozvola se ne dobija po automatizmu, zakonski rok za rješenje predmeta (pozitivno ili negativno) je 60. dana.Tek nakon što se izda rješenje o odobrenom privremenom boravku za stranog državljana i zalijepi stiker u putnu ispravu (naljepnica o odobrenom boravku), poslodavac može sklopiti Ugovor o radu sa stranim državljanom.
Poslodavac podnosi zahtijev za izdavanje radne dozvole Kantonalnom zavodu za zapošljavanje,
nakon toga, stranac ulazi u BiH i mora imati utisnut ulazni pečat da bi mogao izvršiti prijavu adrese prebivališta (tzv" bijeli karton") i podnijeti zahtijev za odobrenje privremenog boravka u BiH. Boravišna dozvola se ne dobija po automatizmu, zakonski rok za rješenje predmeta (pozitivno ili negativno) je 60. dana.Tek nakon što se izda rješenje o odobrenom privremenom boravku za stranog državljana i zalijepi stiker u putnu ispravu (naljepnica o odobrenom boravku), poslodavac može sklopiti Ugovor o radu sa stranim državljanom.
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Odlično!!! Neko mora sad da pobjedi, nema na kraju neriješenog rezultata!
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Dosta cesto citam forum a jako malo pisem al kad procitah ove nebuloze tipa ovi ismijavali smrt momka koji mogao biti bilo kooji clan bilo koje navijacke skupine u BiH granici sa idiotlukom. X puta sam cuo skandiranja od manijka koji gledaju na naseg Vedrana kao sto bi da je isti bio clann njihove navijacke skupine. Znaci s postovanjem.Tako manite se suplje ovi su navijali ovako onako idiota ima svugdje i u svakoj skupini al to je manjina. Al koliko god da si lud ovo nije tema za takva niska prepucavanja. Sarajevska prava raja je operisana od toga. Nisu nam potrebni padobranci sa strane da nam otvaraju oci. Ko razumije svatice
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
tako je, zivio drug, pustite ove padobrance iz tuzle koji mrze sve sve iz glavnog grada sto jepitarSA je napisao/la:Dosta cesto citam forum a jako malo pisem al kad procitah ove nebuloze tipa ovi ismijavali smrt momka koji mogao biti bilo kooji clan bilo koje navijacke skupine u BiH granici sa idiotlukom. X puta sam cuo skandiranja od manijka koji gledaju na naseg Vedrana kao sto bi da je isti bio clann njihove navijacke skupine. Znaci s postovanjem.Tako manite se suplje ovi su navijali ovako onako idiota ima svugdje i u svakoj skupini al to je manjina. Al koliko god da si lud ovo nije tema za takva niska prepucavanja. Sarajevska prava raja je operisana od toga. Nisu nam potrebni padobranci sa strane da nam otvaraju oci. Ko razumije svatice
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidim Amidza nudio igracima Kardifa 4,5 miliona za opstanak u EPL. Ima se moze se. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nesto kontam, da li bi Selimovic dobio napad postenja da je kojim slucajem Sarajevo dobilo utakmicu na Bilinom Polju?
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
od 10 izjava, koje su dali, u svakoj su ČESTITALI ČELIKU NA FER I SPORTSKOJ POBJEDI, jel moras opet daviti majke ti?Celikovac je napisao/la:Nesto kontam, da li bi Selimovic dobio napad postenja da je kojim slucajem Sarajevo dobilo utakmicu na Bilinom Polju?
to sto je sudija pustio tuču na terenu je za sudijski komitet
mi se zalimo zbog DRUGIH stvari koje su sasvim legitimne i realne!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne znam sto te to interesuje, mi nigdje nismo osporavali vasu pobjedu.Celikovac je napisao/la:Nesto kontam, da li bi Selimovic dobio napad postenja da je kojim slucajem Sarajevo dobilo utakmicu na Bilinom Polju?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
E o ovome ja pričam non stop nabacivanje da smo mi favoriti pa kad ne uspijemo onda priča a jeste se digli itd. Znaći opet lažemo uz dužno poštovanje ovom paprici ali ovo se stalno ponavlja i to konstantno rade i skontano pa sad neutralni prosudite sami.Rade Paprica 9 je napisao/la:Uz sve Željine probleme Sarajevo je izraziti favorit. Ako u ovakvoj situacij i konstalaciji odnosa ne prođete, fakat ste nesposobni i nikad nećete napraviti rezultat.
Sarajevo ljubavi moja!
2000 dana bez poraza u kupusekac je napisao/la:E o ovome ja pričam non stop nabacivanje da smo mi favoriti pa kad ne uspijemo onda priča a jeste se digli itd. Znaći opet lažemo uz dužno poštovanje ovom paprici ali ovo se stalno ponavlja i to konstantno rade i skontano pa sad neutralni prosudite sami.Rade Paprica 9 je napisao/la:Uz sve Željine probleme Sarajevo je izraziti favorit. Ako u ovakvoj situacij i konstalaciji odnosa ne prođete, fakat ste nesposobni i nikad nećete napraviti rezultat.
dominacija u ligi
dominacija u kupu
tika taka muamer svraka
ja ne vidim ni jednu stavku po kojoj smo mi neki kao favoriti ovdje ?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Beavis and Butthead
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
DA RAMSTEIN ALI JA GOVORIM DA MI TO NISMO IZJAVILI I DA NAM SE INPUTIRA NON STOP DA SMO MI NEKI FAVORITI JER U SLUČAJU PORAZA RECIMO SAD ŽELJE BIT ČE PA VI STE I BILI FAVORITI A AKO MI ZIJANIMO BIT ĆE JOJ JESTE SE DIGLI **** VAS TAN NE IGRAJU PARE NEGO SRCE ITD ..... ZAR NIJE TAKO!?
Sarajevo ljubavi moja!
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Ako na listu igrača, pored već poznatih, koji neće nastupiti, dodamo:rammstein je napisao/la:2000 dana bez poraza u kupusekac je napisao/la:E o ovome ja pričam non stop nabacivanje da smo mi favoriti pa kad ne uspijemo onda priča a jeste se digli itd. Znaći opet lažemo uz dužno poštovanje ovom paprici ali ovo se stalno ponavlja i to konstantno rade i skontano pa sad neutralni prosudite sami.Rade Paprica 9 je napisao/la:Uz sve Željine probleme Sarajevo je izraziti favorit. Ako u ovakvoj situacij i konstalaciji odnosa ne prođete, fakat ste nesposobni i nikad nećete napraviti rezultat.
dominacija u ligi
dominacija u kupu
tika taka muamer svraka
ja ne vidim ni jednu stavku po kojoj smo mi neki kao favoriti ovdje ?
Antolović, Hodžić, Tomića, Jamak, Kerla, Bogdanović i Ramić onda je prilično jasno zašto ste izraziti favoriti u sudaru sa našim vjerovatno pretežno juniorskim timom. Možete biti oprezni koliko želite, ali ste apsolutni favoriti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.