Dobar ti argument, unistio si me totalno svojim intelektom i cinjenicamaVirtu4l je napisao/la:![]()
![]()
Sreca pa nije znao ko je osim, jer da jest nikad se nebi slikao sa njim...Zeljo92 je napisao/la:Sreca pa ne zna kakve navijace fks sad ima
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Dobar ti argument, unistio si me totalno svojim intelektom i cinjenicamaVirtu4l je napisao/la:![]()
![]()
Sreca pa nije znao ko je osim, jer da jest nikad se nebi slikao sa njim...Zeljo92 je napisao/la:Sreca pa ne zna kakve navijace fks sad ima
Kakav si ti mislilac to je cudo jednoVirtu4l je napisao/la:Lik na prepucavanjima zalijepi tekst o Hasetu
Medikament je napisao/la:Asim Ferhatović imao je još jedan nadimak - Slino.
uspješniju internacionalnu karijeru imo almedin hota. vjerovatno će za par godina po njemu nazvati stadion.Neandertalac je napisao/la:Taraba obična, platio raskid u Turskoj![]()
Još jedan od pitarskih Mitova. Napravili od prosječnog igrača Pelea, tražio ga cijeli svijet ali eto on nije htio nigdje.
Prosvijetli me, o cemu da se raspitam ?Medikament je napisao/la:budalice raspitaj se malo, yebote ti ili imaš između 13 i 15 godina ili si mentalno na tom nivou.
Braca pisem ono na sta sam ponosan, oni na stadion ja na Haseta i njemu slicne...joker90 je napisao/la:Nije ovo tema gdje se treba spominjati Hase, druže @simi. Ovdje se priča o mutnim i poganim likovima kao Ivica! Malverzacije, namještanje, batine od saigrača, to je za ove teme ličnost.
Da i Maldini, Del Piero... Kako ste simpaticni i maleniMedikament je napisao/la:uspješniju internacionalnu karijeru imo almedin hota. vjerovatno će za par godina po njemu nazvati stadion.Neandertalac je napisao/la:Taraba obična, platio raskid u Turskoj![]()
Još jedan od pitarskih Mitova. Napravili od prosječnog igrača Pelea, tražio ga cijeli svijet ali eto on nije htio nigdje.
Ti si mi pomogao zar se ne sjecas, to ti je argument ili skreces sa teme ?Medikament je napisao/la:nije uredu da pišem po forumuvala baš nije uredu da pišeš po forumu, kako prođe onaj test prilikom registracije? priznaj da ti je neko pomago.
I meni smrdi gol Sirokogirfo je napisao/la:Zasto Pavlovic sklanja ruku kod gola![]()
Ajde ti lagano na spavanje, reci ce neko da si glup, stalno to o postenju, kako te ne mrzi vise...Medikament je napisao/la:poredi slinu sa maldinijem i del pierom![]()
![]()
![]()
navedeni odbili najveće klubove na dunjaluku da bi ostali u svom klubu, ovaj otišo za tursku sa noge na nogu na nabili i prodo im priču kako samo može u sarajevu igrati
normalno kad nema gdje drugo.
1951–1963 FK Sarajevo 174 (66)
1963 Fenerbahçe 7 (1)
1963–1967 FK Sarajevo 82 (34)
kaže 400 golova dao![]()
![]()
![]()
u krvi im je da slažu nešto. kaže onaj juče ostavili smo prazninu u tribini zbog momka koji je povrijeđen prošli put
Virtu4l je napisao/la:hase je bio prosječan igrač, ali trebala im je neka legenda iz tog vremena i neko oko koga će stvoriti mit, pa je izbor pao na njega
on se vratio zbog nostalgije i goleme ljubavi prema sarajevuNeandertalac je napisao/la:
Medikament@ Pitao bih tebe da li bi se vratio kada te Udbaš Budo nazove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.