Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
-
topnik1
-
Kontakt:
Evo da ne budemo samo mi po forumu kenjamo da je Sančez daleko od gola.
Njegov heat map
Mail:
Both Ramsey and Coquelin could be fit. Medical team will make a late call. Coquelin might have to wear protective mask.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
SamoZeljo
-
Kontakt:
Alexis se zrtvuje zbog balansa u ekipi.
Nabacis 2-3 ili vise dobrih Giroudu, ovaj pogodi jednu i eto ga. Giroud igracina, zabije svaku ili svaku drugu.
Pa komentator tokom tekme kaze: Ko bi drugo nego Giroud. Naravno da ce on kad na njega idu sve lopte. Ja sam 100% siguran i odgovorno tvrdim da bi na njegovom mjestu imalo bolji napadac zabijao 25 golova u EPL.
Ne moze Arsenal napredovati tako sto ce od WC igraca praviti obicne.
Svi se trude da od nekih igraca naprave sto vece brendove, da imaju veca imena, u Arsenalu moras biti pijun kao i svaki drugi, svejedno sto kvalitetom odskaces. Igraj za krampu kako bi krampa bila jednako dobra kao i ti.
-
topnik1
-
Kontakt:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
Desole
-
Kontakt:
Nama je prioritet da produzimo ugovor za hafizom.

-
rambo16
-
Kontakt:
Dok je Alexis zabijao i sam igrao,mi se borili sa Čekićarima za 6-to mjesto
Sad se borimo za drugo. Jel može neki samoprozvani stručnjak da ovo objasni na brzinu?!
A.F.C. Bournemouth!
-
topnik1
-
Kontakt:
rambo16 je napisao/la:Dok je Alexis zabijao i sam igrao,mi se borili sa Čekićarima za 6-to mjesto
Sad se borimo za drugo. Jel može neki samoprozvani stručnjak da ovo objasni na brzinu?!
Evo ja ću. Monreal na štoperu Flamini na DMF.
Nema na čemu i drugi put ću ti rado objasnit
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
rambo16
-
Kontakt:
Možda bi to i pilo vode da broj primljenih golova tada i sada nije poprilčno jednak
Next?!
A.F.C. Bournemouth!
-
topnik1
-
Kontakt:
Jesi siguran u to ?
Kakvo je to poštovanje prema sagovorniku govoreći next ?
Hoćeš da ti nabrojim utakmice gdje je Alexis nas izvukao a odbrana syebala ?
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
rambo16
-
Kontakt:
Pa nemam šta bit siguran
Mrsko mi listat internet,ali ja i dalje ne vidim ni promil neke epske sigurnosti u defanzivi. Skoro svaku tekmu bude par brutalnih grešaka. Nekad sve to bude kažnjeno,nekad se izvučemo. . .
Koss igra loše ( u odnosu na prethodnu sezonu),Per igra smiješno,Gibbs igra loše,Hector igra OK
Znači defanziva je od starta loša i nikad se nije poboljšala bez obzira ko je držao
Pa eto objasni fenomen da Alexis ne zabija,a mi 4 boda od drugog mjesta?!
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 02 mar 2015, 22:16
rambo16 je napisao/la:Dok je Alexis zabijao i sam igrao,mi se borili sa Čekićarima za 6-to mjesto
Ma nema sta da se objasnjava definitivno Giroud bolji napadac od Alexisa
Nema veze sto su skoro svi glavni igraci bili ozlijedjeni nema veze sto je Monreal igrao stopera a Chambers desnog beka, Flamini defanzivnog veznog itd. sve je to do naseg predatora u napadu, hvala mu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 02 mar 2015, 22:18
Alexis igra tako od kako je zalijepljen na toj lijevoj strani. Prije je isao od lijeve ka desnoj i nazad. Igrao oba krila, ofanzivnog veznog i pomalo i spcia. Sad jedno krilo samo. Pored toga malo je slabiji u driblingu nego prije povrede.
Paja ti fakat nesto pusis. Alexis odigrao 4 utakmice kao spic i nije gola dao. Covjek nije spic. Covjek je krilo/krilni napadac, igrac koji moze jedino igrati malo povucenije od spica i to je to.
Celik!3,2,2.
-
topnik1
-
Kontakt:
E pa trebao bi pretražiti malo internet jer Ospina u Ligi mislim da ima više CS-ova od Sceznog.
Čak i ne bi trebao ići dalje od ovog podatka jer je čovjek odigrao i više od duplo manje utakmice od Poljaka, a ima isto ili više CS-ova.
To okvirno analiziranje odbrane je smiješno jer sve je je istina a u biti ništa nisi rekao.
Odbrana je BOLJA, i to od momenta kad je Kokelan stao na DMF-a osporavali vi njega ili ne. Ko mi ne vjeruje ne otvori tabelu forme i nek pogleda od januara formu Arsenala.
Ospina je bolji golman od Poljaka i to je isto činjenica koja je dokazana u prvoj rečenici. 2 ponajbitnije pozicije u odbrani su promijenje trenutno boljim igračima i u to vrijeme Koscielni se vraća poslije povrede.
Dakle u 3 pozicije u odbrani zamijenjene trenutno boljim igračima i tada se i forma Arsenala diže, a čovjek bi ovdje nekog ubijedio da forma Arsenala ima veze sa Aleksisom i njegovim podređivanjem timu.
I faktički indirektno govoriš da je Alexis kriv za lošu formu Arsenala u prvoj sezonu.
A Alexisov pad forme se misteriozno poklapa sa povratkom Girouda, a nikako sa dizanjem forme Arsenala.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
SamoZeljo
-
Kontakt:
Arsenal je kao i mnogi drugi klubovi uvijek imao oscilacija u igri. Forma je padala i dizala se iz neobjasnjivih razloga. Prosle godine, godinu prije pa jos godinu prije...
Sada neko zeli da kaze da je Alexisova pozicija uticala na formu tima iako tog Alexisa nije bilo prije ove godine a forma je uvijek padala i dizala se.
Inace, vidjeli smo rezultate protiv Monaka.

-
rambo16
-
Kontakt:
Ko Žiru-a pominje?!
Arsenal i sad igra bez najvažnijeg igrača u ekipi (Ramiz)i bez desnog beka skoro cijelu sezonu
Zaključak,Alexis ne smije dobiti previše slobode kao npr. Turčin, jer se vrlo često zaigra i zaboravi da je fudbal timska igra
Rezultati govore sami za sebe. . .
Ospina ima više CS-a jer bolje brani
U SVAKOJ OD PRETHODNIH X UTAKMICA,odbrana je žestoko kiksnula barem jednom bez obzira ko je držao
Sad naravno,vi se hvatate za Monako kao vaš argument
A npr, defanziva je u toj tekmi bila sačinjena od vaših igrača. . . ali jedna tekma ništa ne znači
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 02 mar 2015, 22:25
NAravno da je krilo, vidimo to ovih zadnjih sedmica Alexis je pravo krilo Steward Downing i on su ista pozicija

a igrama u Chileu na svjetskom doveli smo ga kao krilo ne napadaca. I krilni napadac je napadac...Fazonj e samo u tome sto u sistemu Arsena Wengera on nije koristen kao napadac pravilno jer retard na klupi ne zna da ga iskoristi, isto tako bi panj uradio da je doveo Suareza stavio bi ga u stranud aleko da dodaje Giroudu a vi bi ovdje mene ubjedjivali da je Suarez krilo a ne napadac.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 02 mar 2015, 22:28
Eto sad ga Wenger nije znao koristiti na spicu. Mozda on samo nije dobar kao glavni igrac u spicu u ovoj formciji? Mozda on treba jos jednog da radi sa njim?
Sanchez je mozda najbolju utakmicu za Arsenal odigrao protiv Stokea gdje je dao dva gola i imao jednu asistenciju. Tu utakmicu je igrao i Giroud. A statisticki je najbolji bio na AMF-u.
Celik!3,2,2.
-
anell
-
Kontakt:
Čekaj jesam li dobro shvatio ako Ospina ima više CSova od Sčeznog to ga odmah čini boljim golmanom ?
Jer znam jednog katastrofalnog golmana koji je na prvom ili drugom mjestu po CSu.
Pld W D L
38 26 12 0
-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 02 mar 2015, 22:30
anell je napisao/la:Čekaj jesam li dobro shvatio ako Ospina ima više CSova od Sčeznog to ga odmah čini boljim golmanom ?
Jer znam jednog katastrofalnog golmana koji je na prvom ili drugom mjestu po CSu.
Meni je u svemu najzalosnije sto ti isti kazu da Wojo nije valjao prosle godine vec da ga je samo odbrana izvlacila.
Celik!3,2,2.
-
rambo16
-
Kontakt:
Ne,ne znači
Ospina je mnogo sigurniji od Woje.
A vala imao je nekoliko vrhunskih odbrana kod tih CS-ova
A.F.C. Bournemouth!
-
anell
-
Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:anell je napisao/la:Čekaj jesam li dobro shvatio ako Ospina ima više CSova od Sčeznog to ga odmah čini boljim golmanom ?
Meni je u svemu najzalosnije sto ti isti kazu da Wojo nije valjao prosle godine vec da ga je samo odbrana izvlacila.
Nije ni Szczeny WC golman ali se ovdje o njemu priča kao da je Gušo.
Pld W D L
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []