Prije će biti da će napasti Drugu ligu sjever

Prije će biti da će napasti Drugu ligu sjever
U ovom trenutku jedino on može spasiti Slobodu jer nemate drugog izbora. Vama budžet pretežno dolazi iz gradskog budžeta i vidimo da to ne prolazi, ništa nemaš od toga sa sportske strane. Ili on kao neko ko može uložiti dosta ili čekati grad da nešto uplati pa se opet bori za 9. ili 10. mjesto, nekad igraj u 1. ligi Federacije i slično.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:49Ma ja svoje misljenje od njemu ne mijenjam.Espiritosanto je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:45Sretno vam brate ali zar nije priča da Azmir nema para žena mu uzela?antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 maj 2023, 22:41Sta se ovo desava u gradu soli, nek nam je Bog na pomoci. Ovo ni u najvecim sapunicama nema.
Nadam se da ovo samo nije neko opet prodao klub za licnu korist.
A sta se iza brda valja, Bog zna...
Daj prvo da utvrdimo jeli finansijski propao ili nije, sta ce vam neko ko nema para..Sta kaze statut , podrinjac-seljak moze na celo kluba ili NE..Usput pitanje ko vodi pregovore Fukare (jolda) ili ima klub nekog zvanicnika
Auu jest tebi krivo brateTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:11Daj prvo da utvrdimo jeli finansijski propao ili nije, sta ce vam neko ko nema para..Sta kaze statut , podrinjac-seljak moze na celo kluba ili NE..Usput pitanje ko vodi pregovore Fukare (jolda) ili ima klub nekog zvanicnikaa zaboravih, Secer raspustio sve osim sebe
kakva komedija.
Vas dobila supruga na razvodu, Azmir prelazi u Slobodu?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:11Daj prvo da utvrdimo jeli finansijski propao ili nije, sta ce vam neko ko nema para..Sta kaze statut , podrinjac-seljak moze na celo kluba ili NE..Usput pitanje ko vodi pregovore Fukare (jolda) ili ima klub nekog zvanicnikaa zaboravih, Secer raspustio sve osim sebe
kakva komedija.
Urinirate cemo ti po mami i najmilijima samo polako
Yebali smo vas sa Ćirom pa ćemo i sa Sisojem
Meni krivoRollingPaper je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:13Auu jest tebi krivo brateTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:11Daj prvo da utvrdimo jeli finansijski propao ili nije, sta ce vam neko ko nema para..Sta kaze statut , podrinjac-seljak moze na celo kluba ili NE..Usput pitanje ko vodi pregovore Fukare (jolda) ili ima klub nekog zvanicnikaa zaboravih, Secer raspustio sve osim sebe
kakva komedija.
Popij sta za smirenje i izvadi Slobodin dres iz ormara
![]()
Znacili to da se gasimo, da ispadamo iz PL BiH ili je neko drugi ispaoShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:28Vas dobila supruga na razvodu, Azmir prelazi u Slobodu?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:11Daj prvo da utvrdimo jeli finansijski propao ili nije, sta ce vam neko ko nema para..Sta kaze statut , podrinjac-seljak moze na celo kluba ili NE..Usput pitanje ko vodi pregovore Fukare (jolda) ili ima klub nekog zvanicnikaa zaboravih, Secer raspustio sve osim sebe
kakva komedija.
Sigurno Aza hoće od Slobode da napravi City II u federalnojTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:52Meni krivoRollingPaper je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:13Auu jest tebi krivo brateTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:11
Daj prvo da utvrdimo jeli finansijski propao ili nije, sta ce vam neko ko nema para..Sta kaze statut , podrinjac-seljak moze na celo kluba ili NE..Usput pitanje ko vodi pregovore Fukare (jolda) ili ima klub nekog zvanicnikaa zaboravih, Secer raspustio sve osim sebe
kakva komedija.
![]()
ne znam zbog cega ? Jos sam pri zdravoj pameti , da navijam za klub u federalnoj 🫣🫣 a moj klub igra premijer ligu BiH. Posto vidim da se razumijes, dobro poznajes situaciju, sta mislis zasto niste ostali u PL BiH, kad mi na to odgovoris tacno , mozemo dalje pisati. Da ti pomognem , mislis da Azmir nije mogao zavrsiti vas opstanak
![]()
Tvoj klub hahahahahaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:52Meni krivoRollingPaper je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:13Auu jest tebi krivo brateTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:11
Daj prvo da utvrdimo jeli finansijski propao ili nije, sta ce vam neko ko nema para..Sta kaze statut , podrinjac-seljak moze na celo kluba ili NE..Usput pitanje ko vodi pregovore Fukare (jolda) ili ima klub nekog zvanicnikaa zaboravih, Secer raspustio sve osim sebe
kakva komedija.
![]()
ne znam zbog cega ? Jos sam pri zdravoj pameti , da navijam za klub u federalnoj 🫣🫣 a moj klub igra premijer ligu BiH. Posto vidim da se razumijes, dobro poznajes situaciju, sta mislis zasto niste ostali u PL BiH, kad mi na to odgovoris tacno , mozemo dalje pisati. Da ti pomognem , mislis da Azmir nije mogao zavrsiti vas opstanak
![]()
Ne znam Simon, slusajuci tebe doveo si me u zabludu da ispadamo, da smo pusteni niz vodu i da je Azmir propao jer mu je zena uzela sve. Sve to ima crno na bjelo, napisao..kazu papir trpi sve ( u ovom slucaju pdf) Sad odjednom totalna promjena, pitanje je ? dali da ti vjerujem ponovo , jer si nas jednom sve obmanuo..Hajde sto si mene, to ti halalimsimonknows je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:05Sigurno Aza hoće od Slobode da napravi City II u federalnojTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:52Meni krivoRollingPaper je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:13
Auu jest tebi krivo bratePopij sta za smirenje i izvadi Slobodin dres iz ormara
![]()
![]()
![]()
Balja, izvlačiš stvari iz konteksta.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:33Ne znam Simon, slusajuci tebe doveo si me u zabludu da ispadamo, da smo pusteni niz vodu i da je Azmir propao jer mu je zena uzela sve. Sve to ima crno na bjelo, napisao..kazu papir trpi sve ( u ovom slucaju pdf) Sad odjednom totalna promjena, pitanje je ? dali da ti vjerujem ponovo , jer si nas jednom sve obmanuo..Hajde sto si mene, to ti halalimsimonknows je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:05Sigurno Aza hoće od Slobode da napravi City II u federalnojTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:52
Meni krivone znam zbog cega ? Jos sam pri zdravoj pameti , da navijam za klub u federalnoj 🫣🫣 a moj klub igra premijer ligu BiH. Posto vidim da se razumijes, dobro poznajes situaciju, sta mislis zasto niste ostali u PL BiH, kad mi na to odgovoris tacno , mozemo dalje pisati. Da ti pomognem , mislis da Azmir nije mogao zavrsiti vas opstanak
![]()
![]()
ali sto drugove sa pdf-a..
To bi morali gledati u grah ili kašike.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:53Znacili to da se gasimo, da ispadamo iz PL BiH ili je neko drugi ispaoShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:28Vas dobila supruga na razvodu, Azmir prelazi u Slobodu?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:11
kakva komedija.
![]()
Imas pravo, nije onaj iz 2016-te sad je veci igrac i namazaniji. Ja procitah izjavu fukara, misljenje stavove i uslove Azmira znam, tako da ...otom potom. Ko vodi pregovore oko preuzimanja, jel to puc u klubu, jesul fukare preuzele vodstvo u klubusimonknows je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:41Balja, izvlačiš stvari iz konteksta.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:33Ne znam Simon, slusajuci tebe doveo si me u zabludu da ispadamo, da smo pusteni niz vodu i da je Azmir propao jer mu je zena uzela sve. Sve to ima crno na bjelo, napisao..kazu papir trpi sve ( u ovom slucaju pdf) Sad odjednom totalna promjena, pitanje je ? dali da ti vjerujem ponovo , jer si nas jednom sve obmanuo..Hajde sto si mene, to ti halalimsimonknows je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:05
Sigurno Aza hoće od Slobode da napravi City II u federalnoj![]()
ali sto drugove sa pdf-a..
Ja i sad tvrdim, a složit ćeš se, nije to Azmir iz 2016.
A da je bolja opcija od Šećera i ovih uhljupa što ih grad postavi... Suvišno i pričati
A što se tiče vašeg puštanja niz vodu, pa šta da ti pričam gazda tvog kluba se javno nudi mom. Pa ti to shvati kako hoćeš![]()
Znaci uz pomoc zena do pobjeda ..Shategabri je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:44To bi morali gledati u grah ili kašike.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:53Znacili to da se gasimo, da ispadamo iz PL BiH ili je neko drugi ispaoShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:28
Vas dobila supruga na razvodu, Azmir prelazi u Slobodu?![]()
Hajd i kod nas i kod njih a bogme i kod Želje žene vode glavnu riječ![]()
Zbog žena su se ratovi vodili.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:53Znaci uz pomoc zena do pobjeda ..Shategabri je napisao/la: ↑31 maj 2023, 09:44To bi morali gledati u grah ili kašike.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑31 maj 2023, 08:53
Znacili to da se gasimo, da ispadamo iz PL BiH ili je neko drugi ispao![]()
Hajd i kod nas i kod njih a bogme i kod Želje žene vode glavnu riječ![]()