FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hvala momcima na odgovorima..
Realno ovo sto su ponudili je sranje, bar sa moje tacke gledista.
Recimo, sta bi ja sada trebao, koji koristim HS godinama da njima jos dajem 20 KM ili 45 KM za odredene periode gledanja njihovih usluga, a meni fakticki samo treba da mogu gledati Zelju i Sarajeva. Ja nikako da svatim ova nasa razmisljanja.
Ima dosta ljudi, ovako kao i ja, sto bi rado za jednu utakmicu Zelje ili Sarajeva (naravno, zasto ne i neki drugi derbi kada nema na drzvavnoj ili nekoj drugoj gdje svi mozemo bez problema gledati. Ovdje preferiram na gostujuce utakmice nasih timova ali zasto ne i domace ako se pokaze ucinkovim) bez problema 2 KM izdvojili za ovakav vid usluge. Ne mora slika biti u FULL HD-u, nego normalno, cisto da nam svima ne koci...
Evo malo racunice koja je njima najvaznija...
Recimo, ovdje na forumu se nakupi raje pred tekmu, ono bas bruku, sto vasih sto nasih koji mole za linkove. Ja garantujem da bi mogli imati minimalno 500 ljudi po jednom streamu Zelje ili Sarajeva. SALDO 500 x 2KM = 1000 KM za jedan stream. Zatim, 16 timova, 16 gostujucih tekmi, gdje SALDO izade po jednom od nasa dva tima 16000 KM godisnje. (Bez kupa u racunici).
Dakle, Zeljo 16000 KM + Sarajevo 16000 KM = 32000 KM na godisnjoj bazi samo bi mogli imati od streama...
Pa jbg, ako im ovo nije isplativo onda ne znam sta je....
Vidite, ne mora BH telecom ovo raditi. Ko ih ****, kada nisu u stanju nesto ovako omoguciti vec samo komplikuju. Ima li neko slucajno ko zna nekoga, da bi mogao izgurati sa ovim projektom?
Dobro bi bilo kada bi klubovi zajednici izrazili zelju za ovim, pa bi sve brze islo...
Realno ovo sto su ponudili je sranje, bar sa moje tacke gledista.
Recimo, sta bi ja sada trebao, koji koristim HS godinama da njima jos dajem 20 KM ili 45 KM za odredene periode gledanja njihovih usluga, a meni fakticki samo treba da mogu gledati Zelju i Sarajeva. Ja nikako da svatim ova nasa razmisljanja.
Ima dosta ljudi, ovako kao i ja, sto bi rado za jednu utakmicu Zelje ili Sarajeva (naravno, zasto ne i neki drugi derbi kada nema na drzvavnoj ili nekoj drugoj gdje svi mozemo bez problema gledati. Ovdje preferiram na gostujuce utakmice nasih timova ali zasto ne i domace ako se pokaze ucinkovim) bez problema 2 KM izdvojili za ovakav vid usluge. Ne mora slika biti u FULL HD-u, nego normalno, cisto da nam svima ne koci...
Evo malo racunice koja je njima najvaznija...
Recimo, ovdje na forumu se nakupi raje pred tekmu, ono bas bruku, sto vasih sto nasih koji mole za linkove. Ja garantujem da bi mogli imati minimalno 500 ljudi po jednom streamu Zelje ili Sarajeva. SALDO 500 x 2KM = 1000 KM za jedan stream. Zatim, 16 timova, 16 gostujucih tekmi, gdje SALDO izade po jednom od nasa dva tima 16000 KM godisnje. (Bez kupa u racunici).
Dakle, Zeljo 16000 KM + Sarajevo 16000 KM = 32000 KM na godisnjoj bazi samo bi mogli imati od streama...
Pa jbg, ako im ovo nije isplativo onda ne znam sta je....
Vidite, ne mora BH telecom ovo raditi. Ko ih ****, kada nisu u stanju nesto ovako omoguciti vec samo komplikuju. Ima li neko slucajno ko zna nekoga, da bi mogao izgurati sa ovim projektom?
Dobro bi bilo kada bi klubovi zajednici izrazili zelju za ovim, pa bi sve brze islo...
Za vrijeme tekme biće oblačno ali neće padati kiša, tako je bar po accuweather, a tačni su 90% 

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ovo što govorite u vezi Slobode iz sezone 2011/12 je sve na dušu(ako je ima) Ivana Osima. On je tada kao novopostavljeni visoki predstavnik UEFA-e takoreći kupovo skupštinare da izglasaju novi statut i jednog predsjednika. Naravno, srbi su tražili "male usluge". Osim je prešutao odluku FIFA-e o oduzimanju 3 boda Slaviji u sezoni 11/12(ovo sam danas saznao sa portala ****) ali je za svaki slučaj sramno pustio Leotaru u poslednjem kolu iste sezone 11/12. Vrijeme će svemu i svakome presuditi pa tako i napuhanom Ivanu Osimu. Nažalost, vrijeme nam nije jedino saveznik u nadanju da će se naš fudbal ikad više vratiti na zelenu granu. Ja sam navijač Slobode ali podržavam vas iz FK Sarajevo. Vi ste jaki i možete reći "popu pop bobu bob". Dva zapisnika u Bijeljini, kontrola u Zenici i to na neradni dan samo su vrh drskosti i bezobrazluka "bolesnika" iz remontnog zavoda za opravku šinskih vozila. Hvala.pitic je napisao/la:Ljubomorne duše i p..kurine anonimno prijavili FK SARAJEVO da ne posjeduje papire za određene igrače. Stvar koja je sasvim jasna jer su se prepali dominacije, ali bar sada imamo dokaz koliki dušmanluk vlada prema našem klubu pa pokušavaju na sve načine da nam dohakaju. Ako su nama šarali oko papira naših igrača zašto se onda nije šaralo po papirima igrača svih drugih klubova PLBiH? Vidiš kako si pohlepan kada kažeš da ti poraz od Leotara nije bitan, da tebi nije bitan ali je zato bitan Tuzlacima (stara politika gledanja svoje guzi.e ma šta god da se desi). Sam priznaješ da ste gol pustili Leotaru, ako je već tako onda vas instant treba izbaciti u 1 ligu federacije, zabraniti vam minimalno 5 godina takmičenja u evropi i pljusnuti vam enormnu novčanu kaznu radi štimanja jer ste izvršili korumpiranu radnju i plus direktno uticali ko će ispasti iz lige. Ranije sam govorio i prije ovih zadnjih dešavanja u vezi FK Sarajeva i repke da se u savezu ništa nije promjenilo i da kolo vode jedni te isti ljudi i vrijeme je došlo da se savez počne čistiti od kabadahija i telećih glava jer ovo više ovako ne ide.barbarez je napisao/la:Glupo je komentarisati nesto kad ne znas sve detalje.
Ja mogu komentarisati ovo oko inspekcije samo na osnovu ovih forumaskih prepirki.
Generalno ja se slazem sa vasih direktorom da inspekcija nije trebala pred.tekmu to raditi ako je trebala onda je trebala proje ili poslije.
Onda se dino uvrijedi ,ok razumijem s pravom,ali kad mi pocne srati o objavi rata mesetarima I korupciji.pa picka ti materina,kako se zove onda to da ti igraci nemaju adekvatne papire.sta je to.nego mesetarenje.
Zakljucujem da.nisu ok neki papiri,cim se prica da ce tih par igraca morati napustiti bih I odmah se vratiti I sve ponovo podnijeti.ocito je da.nesto nije ok I o cemu onda seres o kakvom mesetarenju pricas.
Nego se pravi odmah negstivna atmosfera,seljackom politikom se zaostravaju odnosi medju navijacima.dok ne padne mrtva glava ,izgleda niko.nece pameti doci.nema niko.koristibsto ce se tribina poslije zvati po nekom,ako do toga nedaj boze dodje.
Svi mesetari nek se uklone.meni prvom ko navijacu poraz od leotara nije bitanjer smo prvaci bili,ali da mi je gol za 2-1 ofiran ,ofiran je samo tako.onog gola me stid.ono.je po meni pusten gol.medjutim jos ofirniji gol je ovaj od delaca,ali to je greska a ono je pusteno.ako ima dokaza nek svako odgovara.u nasoj ligi niko nije posten.
Sto se derbija tice na bordo strani kvalitet,a na nasoj mladost I kontinuitet.svasta je moguce,cak I duboko razocarenjee za neku stranu.
Ja volim FK Tuzla City
Ovo je tema o premijer ligi. Zalutao si. Ako ti treba neko da te otprati na pravu temu o drugoligasima, sredit cemo.sloboda72 je napisao/la: Ovo što govorite u vezi Slobode iz sezone 2011/12 je sve na dušu(ako je ima) Ivana Osima. On je tada kao novopostavljeni visoki predstavnik UEFA-e takoreći kupovo skupštinare da izglasaju novi statut i jednog predsjednika. Naravno, srbi su tražili "male usluge". Osim je prešutao odluku FIFA-e o oduzimanju 3 boda Slaviji u sezoni 11/12(ovo sam danas saznao sa portala ****) ali je za svaki slučaj sramno pustio Leotaru u poslednjem kolu iste sezone 11/12. Vrijeme će svemu i svakome presuditi pa tako i napuhanom Ivanu Osimu. Nažalost, vrijeme nam nije jedino saveznik u nadanju da će se naš fudbal ikad više vratiti na zelenu granu. Ja sam navijač Slobode ali podržavam vas iz FK Sarajevo. Vi ste jaki i možete reći "popu pop bobu bob". Dva zapisnika u Bijeljini, kontrola u Zenici i to na neradni dan samo su vrh drskosti i bezobrazluka "bolesnika" iz remontnog zavoda za opravku šinskih vozila. Hvala.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
bagrcavi je napisao/la:hahahahahahahahahahahahahahahaha kakav vrh
Oj brte koji qrac

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ovo je tema FKS i covjek ima jednako pravo da pise ovdje kao i ti....
Kako mozes pricati gluposti.Radne dozvole i pasose su imali kod sebe, a boravisne dozvole su ostale u Sarajevu jel' tu i borave.Sta ce im boravisna dozvola u Zenici na dan utakmice i ko jos pregledava igrace u poluvremenu utakmice i zasto ostale ekipe nisu pregledali ?bagrcavi je napisao/la:Čitavu polusezonu vam igraju igrači bez boravišne dozvole. Treba vam oduzeti bodove jer niste poštovali pravila. Ukoliko vas ne kazne, to je jasan znak i ostalim klubovima da mogu raditi šta hoće.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pojma ti nemas, nasi igraci imaju radne dozvole sto automatski znaci da imaju i boravisne. Problem je bio sto cetvorici igraca nije udaren pecat na granici BiH i to je propust granicara, a ne FKS ali i to se rijesilo.bagrcavi je napisao/la:Čitavu polusezonu vam igraju igrači bez boravišne dozvole. Treba vam oduzeti bodove jer niste poštovali pravila. Ukoliko vas ne kazne, to je jasan znak i ostalim klubovima da mogu raditi šta hoće.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
sta mu odgovarate koji kklinac, nek crkne u neznanju, ovo mu je objasnjeno 34 puta do sada...Sarajlijc@ je napisao/la:Pojma ti nemas, nasi igraci imaju radne dozvole sto automatski znaci da imaju i boravisne. Problem je bio sto cetvorici igraca nije udaren pecat na granici BiH i to je propust granicara, a ne FKS ali i to se rijesilo.bagrcavi je napisao/la:Čitavu polusezonu vam igraju igrači bez boravišne dozvole. Treba vam oduzeti bodove jer niste poštovali pravila. Ukoliko vas ne kazne, to je jasan znak i ostalim klubovima da mogu raditi šta hoće.
ovaj tuzlak lijepo poveza neke stvari i činjenice
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Voli se praviti pametan i provocirati.
Kakvi šlagiranti majko mila. Od novinara koji je ovo napisao do ovih iz Tuzle koji su povjerovali u ove gluposti.Sabinho je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:hahahahahahahahahahahahahahahaha kakav vrh
Oj brte koji qrac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iz Saveza su direktno učestvovali u krojenju tablice s obzirom da bi Slavija sa tri oduzeta boda bila putnik za Prvu ligu Federacije

Valjda UEFA ima nadležnost nad klupskim takmičenjem na prostoru evrope.FIFA naredila da Slavija ne može nastaviti sezonu i da mora biti izbačena iz takmičenja.

Ma dobro piši ti šta hoćeš, bitno je da Dino u nedjelju ili ponedjeljak kad je već izašao članak, nije govorio istinu.Sarajlijc@ je napisao/la:
Pojma ti nemas, nasi igraci imaju radne dozvole sto automatski znaci da imaju i boravisne. Problem je bio sto cetvorici igraca nije udaren pecat na granici BiH, ali i to se rijesilo.
Što si neraspoložen?

DRUG NEBI TI PUNCA
Ti si taj koji lupa, nakon dobijanja boravišne dozvole stranom državljanu se u putnu ispravu (pasoš) lijepi naljepnica o odobrenom boravku u BiH (tzv "stiker"). Igrači Sarajeva nemaju boravišne dozvole-Damba87 je napisao/la:Kako mozes pricati gluposti.Radne dozvole i pasose su imali kod sebe, a boravisne dozvole su ostale u Sarajevu jel' tu i borave.Sta ce im boravisna dozvola u Zenici na dan utakmice i ko jos pregledava igrace u poluvremenu utakmice i zasto ostale ekipe nisu pregledali ?bagrcavi je napisao/la:Čitavu polusezonu vam igraju igrači bez boravišne dozvole. Treba vam oduzeti bodove jer niste poštovali pravila. Ukoliko vas ne kazne, to je jasan znak i ostalim klubovima da mogu raditi šta hoće.
Ti si taj koji nema pojma. Nakon što se izda radna dozvola, podnosi se zahtijev za boravišnu, koja se ne dobija po automatizmu. Ako stranac ima radnu dozvolu, ne mora značiti da će mu SPS odobriti i boravišnu.Sarajlijc@ je napisao/la:Pojma ti nemas, nasi igraci imaju radne dozvole sto automatski znaci da imaju i boravisne. Problem je bio sto cetvorici igraca nije udaren pecat na granici BiH i to je propust granicara, a ne FKS ali i to se rijesilo.bagrcavi je napisao/la:Čitavu polusezonu vam igraju igrači bez boravišne dozvole. Treba vam oduzeti bodove jer niste poštovali pravila. Ukoliko vas ne kazne, to je jasan znak i ostalim klubovima da mogu raditi šta hoće.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mora i izdaje se po automatizmu to je ona Skuleticka rekla. Uglavnom mi smo cisti.mavi je napisao/la:Ti si taj koji nema pojma. Nakon što se izda radna dozvola, podnosi se zahtijev za boravišnu, koja se ne dobija po automatizmu. Ako stranac ima radnu dozvolu, ne mora značiti da će mu SPS odobriti i boravišnu.Sarajlijc@ je napisao/la:Pojma ti nemas, nasi igraci imaju radne dozvole sto automatski znaci da imaju i boravisne. Problem je bio sto cetvorici igraca nije udaren pecat na granici BiH i to je propust granicara, a ne FKS ali i to se rijesilo.bagrcavi je napisao/la:Čitavu polusezonu vam igraju igrači bez boravišne dozvole. Treba vam oduzeti bodove jer niste poštovali pravila. Ukoliko vas ne kazne, to je jasan znak i ostalim klubovima da mogu raditi šta hoće.
- BolanBolan
- Kontakt:
Damba87 je napisao/la: Kako mozes pricati gluposti.Radne dozvole i pasose su imali kod sebe, a boravisne dozvole su ostale u Sarajevu jel' tu i borave.Sta ce im boravisna dozvola u Zenici na dan utakmice i ko jos pregledava igrace u poluvremenu utakmice i zasto ostale ekipe nisu pregledali ?

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A sto da vjerujemo Porci, a ne Selimovicu?
Boravišna izdaje se ne izdaje po automatizmu. Igrači Sarajeva moraju napraviti izlaz/ulaz i onda aplicirati za odobrenje boravišne dozvole. Izdavanje boravišne dozvole traje i do 60. dana (u praksi je to kraće). Poslodavac bez izdate i boravišne dozvole nema pravo sklopiti ugovor o radu sa strancem
mavi je napisao/la:Boravišna izdaje se ne izdaje po automatizmu. Igrači Sarajeva moraju napraviti izlaz/ulaz i onda aplicirati za odobrenje boravišne dozvole. Izdavanje boravišne dozvole traje i do 60. dana (u praksi je to kraće). Poslodavac bez izdate i boravišne dozvole nema pravo sklopiti ugovor o radu sa strancem
jesi dosadan frajer u pm
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nasi su svi cisti, tako da ti tu pricu okaci macku o rep.mavi je napisao/la:Boravišna izdaje se ne izdaje po automatizmu. Igrači Sarajeva moraju napraviti izlaz/ulaz i onda aplicirati za odobrenje boravišne dozvole. Izdavanje boravišne dozvole traje i do 60. dana (u praksi je to kraće). Poslodavac bez izdate i boravišne dozvole nema pravo sklopiti ugovor o radu sa strancem
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EastMadness, galia95, JavierBosnia, MokraKifla, PeppermintSA, senad82 i 95 gostiju.