Nista probaj sa 50-ak ponavljanja, mada sumnjam da ce ti i to pomocMocMahale444 je napisao/la:Rekao sam ti muflone nemoj me citirati ali onda skontam da si ti jado jadni jadnicak i kazem sam sebi nemoj biti loš prema malom simi, nije on kriv sto je mladi debil.simidobar je napisao/la:E cuj mufloneMocMahale444 je napisao/la:Jbga pa zar nije jednom dovoljno da ti napisem nemoj me citirati, nemas green light muflone.
Sta ti znas sta je jalija malisa dresirani, opustenoevo ponavljam ti opet, mi te docekali kako dolici ovoj temi i ti se bunis.
Budi ponosan sto postojis na forumu nakon onog sta su ti uradili prije 2 dana na temi.
Ja sam mogao ti zabiti ekser u kovceg ali sam te ostavio zivog da te mogu zaliti s vremena na vrijeme.kako si simpatican, staces ti koga docekivat jesil normalan uopste ?
Ponavljaj sad zamnom: Ja sjedim pored kompjutera i pokusavam da uvrijedim nekog, zelim da budem forumski jalijas.. Probaj 3-4 puta pa se pogledaj u ogledalo i svatices koliko si glup, ako ne svatis probaj sa 10-ak ponavljanja.
Ti si mogao, vi ste mogli... Mozda isprosit za nekog sudiju, otic ispred katedrale skupit za neku stolicu
1. Nemoj ponavljati jedno te isto, cini te jos glupljim.
2. Vrijeđas Osima i kad te ja popišam onda se buniš dok urin ti prekrije rumene obraze.
3. Rekoh ti vec ovi ti klanjali dzenazu bili, reko neka ga neka diše na škrge.
Vidis sta se desilo s pablicom eskobarcicem, unistili ga na orginalnom acc pa jadnik morao napraviti drugi.
Nemoj mi cuclati glavic tako nježno navali ko da ti je prvi put.
Ne vrijedjam osime vec govorim istinu o njima
O kakvim ti unistavanjima pricas, halo ba ovo je forum budi malo ozbiljan, nemoj da zivis u bajkama
Kakav eskobarcic, o cemu pricas ? sad me zbunjujes, ne znam sta da ti kazem, jel to pokusavas da budes duhovit ? Samo da ti kazem uopste nisi..
Samo ti jalijaj, lako je kad si pored tastature, uostalom to dovoljno govori koliki si p*cic
Jos jedan tastatura jalijasirfo je napisao/la:Eto kakva debilcina, i kako ovakvom debilu ne pozelit sve najgore u zivotuVirtu4l je napisao/la:simidobar je napisao/la:Zamisli kad se bude pricalo sa koljena na koljeno o osimu, bice gori od karadzica...![]()

Ja tebi zelim sve najbolje