Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nek vam je Bog na pomoci

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- mighty_reds
- Kontakt:
ovo ce biti najbolja utakmica 100% u osmini finala...najljepsi fudbal igraju oba tima..ja kao neutralan cu uzivati 
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ma ispadamo 100 posto,wenger ako ne odluci kupit kavalitetno stopera jos cemo se i obrukat...valjda ce sad skontat da mu treba da ne dozivi katastrofu
Jao niste mogli goreg izvuci
hhahahaha

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Ugl su igraci Arsenala i prizeljkivali Barcu...bar po izjavama vidio sam da ugl su zeljeli na Barcu da nalete,pa eto pogledo ih je glavni
Nek bolji pobjedi
Nek bolji pobjedi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Too, Paya vrati se
Svim srcem sam uz vas... i imam osjecaj da prolazite 100 % !
Svim srcem sam uz vas... i imam osjecaj da prolazite 100 % !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
...nema arsenal sanse...neki ce reci da je glupost ovo sto kazem,ali dalekkoooooooooooooooooooo ste vi od barce...ispadate.... 
paja se oglasio na drugom mjestu
U najjacem sastavu bez problema sa povredama Arsenal ce masakrirati Uefinog miljenika!
nema potpisa
ako messi bude igrao to uopste nece bit zanimljivo.
hahaha... nista jedva cekam utakmicu, jest da ako izgube na fax necu moci otici, ali nadam se da ce proci, ipak lopta je okrugla, 11 igraca sa obje strane, a i Bog zna sta se sve moze desiti za 2 mjeseca...
Hegemonija protiv dominacije, valja vam fasovati opet, ovaj put mozda i petarda pukne
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Težak protivnik,ali prolazak nije nemoguć.Ko zna,možda za 2 mjeseca Barca i padne malo u formi tako da...
Zaista mislim da možete proći,a imam i fin osjećaj da Barca ispada.
Zaista mislim da možete proći,a imam i fin osjećaj da Barca ispada.
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bi`će zanimljivo gledati Fabregasovo šetkanje po terenu protiv svog` omiljenog tima.
@ Može Arsenal dalje.
@ Može Arsenal dalje.
Slažem seVirtu4l je napisao/la:Vidite kako nonšalancija u grupi može da košta. Ne otpisujem vas unaprijed, ali vratilo se Wengeru ono izvođenje druge postave na gostovanju kod Brage... nema kalkulacija!
Svake godine mi idu na živce sa tim nekim drugim postavama u ligi prvaka.Kad su trebali da igraju protiv šahtara u gostima"ma neka igra drugi sastav,nek sticu iskustvo,nemamo motiva da pobjedimo,jer ćemo biti prvi u grupi.
Nek sad idu u pizdu materinu sa tim pricama
- Nail for Real
- Kontakt:
Iskreno saucesce.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nismo mi real.Nail for Real je napisao/la:Iskreno saucesce.
- Nail for Real
- Kontakt:
Svejedno.e2_ze je napisao/la:Nismo mi real.Nail for Real je napisao/la:Iskreno saucesce.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nije svejednoNail for Real je napisao/la:Svejedno.e2_ze je napisao/la:Nismo mi real.Nail for Real je napisao/la:Iskreno saucesce.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma Barcelona je jednostavno prejaka i nijedan tim se nece naigrati pored nje. A ocekivati da Arsenal prodje na foru Intera je malo vjerovatno...
5-6-7 u mrezie2_ze je napisao/la: Nije svejedno
nebitno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.