Chicago Bulls
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
ma nece oni uzeti Boozer auzet ce Noaha, jer razumljivo uzet ce mladog centra koji igra odbranu i koji samo moze napredovati jos vise...samo bice nam ko i sa Chandlerom jer kad smo Chandlera trade on je uzeo broj 6 jer je u Chicagu bio broj 3 i navodno zakleo se da ce biti duplo bolji i zato je uzeo dupli broj
....tako je i bi bilo covjek all star i igra za repku i evo sad uze prsten ebiga ...ma ebiga za Howarda morad da dadnes najbolje izuzev Rosa naravno

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Donnie Darko
- Kontakt:
salt otkud tebi da je mirotic sf? taj lik je blize centru nego niskom krilu.
ali se isplati dati i noaha...howard puno donosi u odbrani,ipak je par puta bio najbolji odbrambeni igrac ligeSaltCityAttack je napisao/la:ma nece oni uzeti Boozer auzet ce Noaha, jer razumljivo uzet ce mladog centra koji igra odbranu i koji samo moze napredovati jos vise...samo bice nam ko i sa Chandlerom jer kad smo Chandlera trade on je uzeo broj 6 jer je u Chicagu bio broj 3 i navodno zakleo se da ce biti duplo bolji i zato je uzeo dupli broj....tako je i bi bilo covjek all star i igra za repku i evo sad uze prsten ebiga ...ma ebiga za Howarda morad da dadnes najbolje izuzev Rosa naravno

necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pf je igrao u realuDonnie Darko je napisao/la:salt otkud tebi da je mirotic sf? taj lik je blize centru nego niskom krilu.
Za zivot cijeli!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:salt otkud tebi da je mirotic sf? taj lik je blize centru nego niskom krilu.
ma odkud znam cinimi se da sam ga vidjao uglavnom vani suta , a koda sam negdje i procitao da je SF... uglavnom ti bolje znas vjerovatno je to sto ti kazes .
Nego evo i email su poslali, sad jos cekam ako bog da da mi odobre da mogu pratiti NBA odnosno Bullse

Dear Media Member,
NBA Communications has received your request for media credentials for the 2011 NBA-Bulls Challenge.
Please note that this is just a confirmation that your request has been received, it is NOT a formal approval of your application.
All accepted applicants will be notified before the credential application deadline as to the status of their applications. Presentation of photo-identification will be required at the accreditation center and individuals will ONLY be permitted to collect their own credentials at that time.
Thank you for your interest in the 2011 Herbalife NBA-Bulls Challenge.
hajde sad samo da ovo odobre bilo bi fenomenalno ocami
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nego ako ne bude slobodnih dobrih sutera nebi trebali srljati i dovoditi nekoga ko nam ne moze zaista pomoci... radije dovesti Battiera i da on igra nekih 10-15 minuta gdje bi bio dostojna zamjena Dengu... ujedno igra dobru odbranu ... to je naravno samo ako ne bude neki kvalitetan suter slobodan za nas
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
najpametnije od free agenata uzeti Mcgadya i popunjena je ta pozicija,iskusan smiren,a moze pogoditi...uz sve to zeljan naslova i sigurno bi dosao...SaltCityAttack je napisao/la:nego ako ne bude slobodnih dobrih sutera nebi trebali srljati i dovoditi nekoga ko nam ne moze zaista pomoci... radije dovesti Battiera i da on igra nekih 10-15 minuta gdje bi bio dostojna zamjena Dengu... ujedno igra dobru odbranu ... to je naravno samo ako ne bude neki kvalitetan suter slobodan za nas
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dobro to svakako jer on bi dosao za minimalac, dok ovog sam spomeno da u njega utrosimo novac kojeg necemo platiti za dva rookia ove sezone, kao i Parga,Scalabrinea i onog kloca sto nam izgubi utkamicu u Denveru kad profula dva slobodna bacanja Lucasabimbrlica je napisao/la:najpametnije od free agenata uzeti Mcgadya i popunjena je ta pozicija,iskusan smiren,a moze pogoditi...uz sve to zeljan naslova i sigurno bi dosao...SaltCityAttack je napisao/la:nego ako ne bude slobodnih dobrih sutera nebi trebali srljati i dovoditi nekoga ko nam ne moze zaista pomoci... radije dovesti Battiera i da on igra nekih 10-15 minuta gdje bi bio dostojna zamjena Dengu... ujedno igra dobru odbranu ... to je naravno samo ako ne bude neki kvalitetan suter slobodan za nas

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bosanac035
- Kontakt:
Govori se da bi Vince Carter mogao za veteranski minimalac u Bullse 

I Love this game !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Korisniji im je Bogaljns od njega.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma sklupe kad treba sta pogodit ebigaDonnie Darko je napisao/la:Korisniji im je Bogaljns od njega.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
http://www.nba.com/bulls/news/smith_110 ... ef:nbahpt1
Po meni dobar tekst Sam Smitha. Evo i stavio je top 25 igraca po svakoj poziciji trenutno.
Po meni dobar tekst Sam Smitha. Evo i stavio je top 25 igraca po svakoj poziciji trenutno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nikola Mirotic je krilni centar sa odlicnim sutem izvana. Kosarkaska inteligencija mu je na najvecem nivou, iako je ove godine po prvi put dobio sansu u seniorskoj konkurenciji. Kada bi ga poredio sa nekim iz NBA, onda bi to bio Dirk sigurno. Ali dobro Nikola je jos mnogo ispod tog nivoa. Vidjet cemo. Po meni moze u NBA dosta stvari da napravi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Nikola Mirotic je krilni centar sa odlicnim sutem izvana. Kosarkaska inteligencija mu je na najvecem nivou, iako je ove godine po prvi put dobio sansu u seniorskoj konkurenciji. Kada bi ga poredio sa nekim iz NBA, onda bi to bio Dirk sigurno. Ali dobro Nikola je jos mnogo ispod tog nivoa. Vidjet cemo. Po meni moze u NBA dosta stvari da napravi.
eh hvala ti mnogo na ovome, jer za mene je nepoznanica kakav je jer zaista nikad ga nisam gledao...nisam puno pratio ove godine evropsku kosarku i ako na NBA TV prenose najzanimljivije utakmice euro lige, ali nisam imao ni vremena uhvatiti da pratim nesto vise....mislim meni je bilo smjesno kad sam na comcastu slusao one kad kazu da su mozda u Miroticu nasli novog Nowitzkog ..pa neg bude upola ko Nowitzki odlicno ce biti za ovaj pick kojeg smo mi uzeli ove godine...znaci ipak smo dosta dobro prosli kroz ovaj draf bez obzira sto nismo nasli nekog izrazito dobrog sutera koji bi nam mogao nesto vise pomoci ove godine.
Nego dali mi neko moze reci ovo za Asika jeli on proeklom iz Bosne ili sam ja to nesto pogresno procitao?..nego interesuje me ako jest ba da ga vamo uhvatimo kakav interviju da napravimo sa covjekom

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
preskup je a onakav kakav je bio u Detroitu nam ne treba...tamo koda se i ne zalaze,a ujedno i ekipa je imala puno sutera tako da nikako nije mogao pronaci svoju igru...kod nas je bio fenomenalan i zaista bi njega i Rosa bilo tesko cuvati...ja sam volio Gordona i dan danas imam njegov dres i jedan mi je od najdrazih igraca, ali zaista vise ga nebi zelio u Bullsima koja se bori za titulu, a ujedno mora platiti tolike novce za njega...danas vjerujem da bi kod nas bio puno bolji nego u Detroitu, a volio sam nacin na koji je igrao jer on kao i Rose kada se probije do reketa to je uglavnom prekrsaj i Gordon je cak jedne godine imao i najbolji procenat na FT...uvjek je pogadjao tako da bi bilo jako tesko cuvati Rosa i njega....samo o njegovoj odbrani necu ni da pricam, jer pored njega ce svako zabit 30p lagano-HAR3- je napisao/la:Ja bi najvise volio da nam se vrati Ben Gordon

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Da istina je da mu odbrana nije jaca strana, al zato u napadu.. On je meni najdrazi igrac zajedno sa Dengom i Roseom, joj kada se sjetim one trice gordona protiv aostona u PO u zadnjoj sec..
FORZA JUVE !!!
Nije nikakav problem to provjeriti. Ja znam da je Omera nasao Samir Seleskovic sa cini mi se 16 godina, do tada nije igrao kosarku uopce. Mozda se varam za godine, ali takva neka prica je bila.Nego dali mi neko moze reci ovo za Asika jeli on proeklom iz Bosne ili sam ja to nesto pogresno procitao?..nego interesuje me ako jest ba da ga vamo uhvatimo kakav interviju da napravimo sa covjekom
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- SaltCityAttack
- Kontakt:
meni su najbolje njegove utkamice bile protiv Knicksa-HAR3- je napisao/la:Da istina je da mu odbrana nije jaca strana, al zato u napadu.. On je meni najdrazi igrac zajedno sa Dengom i Roseom, joj kada se sjetim one trice gordona protiv aostona u PO u zadnjoj sec..

neno#4:
pa provjeri nam brate ima li ikakve veze Omer sa nama pa da ga pokusamo malo vamo kod nas dovesti na nas radio i td
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Tomasa zele Knicksi
....trebali bi ga mi zadrzati, jer zaista odigrao je dosta dobro proslu sezonu, a posebno kad su Boozer i Noah bili povredjeni

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.