voljni momenat druzefedeltafrotta je napisao/la:odlična ste ekipa i šteta što niste bolje plasirani, ali to već vi znate što niste... do revanša poz

voljni momenat druzefedeltafrotta je napisao/la:odlična ste ekipa i šteta što niste bolje plasirani, ali to već vi znate što niste... do revanša poz
Mi smo jedini koji nismo ništa mjenjali, kao i vi...storm_raider je napisao/la:Mislim da ste mijenjali previse ove sezone, ali eto nije to moja briga. Najbolja ekipa koja nam je gostovala na Grbavici. Niko onako lijepo nije vezao ove sezone.
trener je dosao odmah u staru, vec je tu 8+ mjeseci..storm_raider je napisao/la:Mislim na trenera, ne igrace. Ovaj radi dobar posao.
sto nisi bio pametan pa javio prije utakmice... smijesan sizrinjke je napisao/la:Sta vam je ljudi ovo je namjestna utakmcia bila danas, citav Siroki i Mostar igrali x, iz x u x, znao se i rezultat, Širkom ide kup, to se zna, na Pecari 0:0, živi bili pa vidjelinije Adilović slucajno onako dodao loptu Bilobrku na kraju
Mislim da cete uskoro morati mijenjati jer su vam nosioci igre u zadnjih nekoliko godina pred zalaskom karijere.Kevin je napisao/la:Mi smo jedini koji nismo ništa mjenjali, kao i vi...storm_raider je napisao/la:Mislim da ste mijenjali previse ove sezone, ali eto nije to moja briga. Najbolja ekipa koja nam je gostovala na Grbavici. Niko onako lijepo nije vezao ove sezone.
Neznam zašto mislis da smo previse mjenjali?
Stani malo? Kako ti mislis da je evropa bilo kakvo mjerilo za nase timove? Zar se mi mozemo mjeriti sa evropom opste! U tim takmicenjima imas ekipe koje nesto rade i zele, i koje se deset puta naprednije od nasih svih klubova zajedno. Pa na osnovu cega se ti mozes sada uopte mjeriti sa tim ekipa, realno?delko je napisao/la:kvalitet ce se pokazati u evropi, ako nas budu i dalje izbacivale ekipe poput Celika iz Niksica, St. Patricka ili Hibernians da u dve utakmice da 6 golova Sarajevu, onda tu nema ni K od kvaliteta![]()
pricekajmo evroscenu pa cemo vidjeti na cemu smo
Mozes mi reci zasto se ti nisi obogatio kad si znao to. Mogao si zrgnuti hiljade, ali svi se te vi generali poslije bitke.zrinjke je napisao/la:Sta vam je ljudi ovo je namjestna utakmcia bila danas, citav Siroki i Mostar igrali x, iz x u x, znao se i rezultat, Širkom ide kup, to se zna, na Pecari 0:0, živi bili pa vidjelinije Adilović slucajno onako dodao loptu Bilobrku na kraju
Ko ti kaze da nisam dobio?!Oxidenks je napisao/la:Mozes mi reci zasto se ti nisi obogatio kad si znao to. Mogao si zrgnuti hiljade, ali svi se te vi generali poslije bitke.zrinjke je napisao/la:Sta vam je ljudi ovo je namjestna utakmcia bila danas, citav Siroki i Mostar igrali x, iz x u x, znao se i rezultat, Širkom ide kup, to se zna, na Pecari 0:0, živi bili pa vidjelinije Adilović slucajno onako dodao loptu Bilobrku na kraju
Ko te ****, necu se ja tebi pravdat, samo kazem sta se pricalo po Mostaru jucer i sta su raja igrala.SarajlijaTM je napisao/la:Postavi listic ili se poklopi!
Ne moras svoj,bilo ciji,al da se vidi i ulog
Manite mi se tih dojava, a tamo marku uložili
Hajmo fino slike kladionicari!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.