Nije, jer nikome nisam dao priliku za to, lupetajući gluposti. Ali vidim da je to tebi normalna pojava.Srebrenko je napisao/la: ↑09 sep 2023, 14:27Popišali u usta?mostar35 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 11:20hahah. Petković i Ivanušec ti se popišali u usta i opet imaš obraza da se javljaš.Srebrenko je napisao/la: ↑08 sep 2023, 23:31Mislim da za sljedeću utakmicu hrvatske možemo očekivati Špikića umjesto Perišića,a Baturina je već naveliko A reprezentativac,vjerovatno će nagurati cirku 30-40 mil.za njega preko kockica!Kad bolje razmislim našlo bi se mjesta i za Mišića,svjetska klasa,čudi me da ne igra u "našoj repki",pa čak i Dino Perić bi mogao uletiti,barem zamjena za početak!Jesam zaboravio nekoga??![]()
Nisam to još doživio i ne znam kakav je osjećaj ali vidim da si se susretao s tim,pretpostavljam da ti je kiselo bilo hahaha.
Tupane rekao sam ti da mi se ne obračaš,vrijeđaš mi inteligenciju svojom zatucanosti i nekulturom!
Da li si ti svjestan kakve gluposti pišeš na ovoj temi? Ja ne navijam ni za Dinamo ni za Hajduk, ali vas debile koje stavljate klubaštvo ispred reprezentacije i sve bi razvalili jer ne igra par njihovih nesposobnih tovara, treba gaziti. Za reprezentaciju Hrvatske uvijek igra ono najbolje u tom trenutku, Naravno da će Baturina uskoro igrati u reprezentaciji i bit će nova zvijezda hrvatskog nogometa. Dinamo jednostavno ima najbolje igrače u Hrvatskoj, njihovi igrači jedini igraju Europu i to je to