FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 06 mar 2014, 21:38

Hajde da mi ove stvari oko dozvola prepustimo onima koji se time trebaju baviti, ljudima iz uprave, ljudima iz službe za poslove sa strancima i zavodu za zapošljavanje, da mi opletemo o narednoj utakmici...

Neki su govorili da je imperativ pobjede u prošlom kolu, ali ne bi tako, i da je bio remi a pogotovo sad, pobjeda u narednom kolu se stavlja kao imperativ. NE volim ovako govoriti ali sad ako kiksamo i Evropa bi mogla doći u pitanje, mada ima još da se igra ali istina je da bi sami sebi život zagorčali.

Dolazi nam ekipa koja je u sličnoj situaciji kao i mi, i njima treba pobjeda jer u slučaju poraza od nas bili bi u znatno lošijoj situaciji. Taj njihov imperativ nama može biti i pogodnost, sigurno je da se neće postaviti u bunker jer njima ni remi ne bi bio baš od koristi. U takvoj situaciji možemo mnogo više napraviti.
Traba zaboraviti taj poraz u Zenici, izaći na teren i bez imalo straha odigrati na pobjedu. Nisam baš nešto upoznat sa njihovim igračkim kadrom ali Zeba se nameće kao najopasniji, Dujković ( :?: :? ) isto tako, što znači da naša odbrana mora biti na visini zadatka. U prošlom kolu za njih nije nastupio naš kapiten Sedin Torlak ali ga očekujem u nedjelju, zato ga treba dočekati onako kako je on to zaslužio, a zaslužio je....

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 06 mar 2014, 21:55

Sarajlijc@ je napisao/la:
mavi je napisao/la:Boravišna izdaje se ne izdaje po automatizmu. Igrači Sarajeva moraju napraviti izlaz/ulaz i onda aplicirati za odobrenje boravišne dozvole. Izdavanje boravišne dozvole traje i do 60. dana (u praksi je to kraće). Poslodavac bez izdate i boravišne dozvole nema pravo sklopiti ugovor o radu sa strancem
Nasi su svi cisti, tako da ti tu pricu okaci macku o rep.
Odustajem

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 mar 2014, 22:02

on ima 15 godina
NO PYRO NO PARTY

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 mar 2014, 22:06

Buu je napisao/la:on ima 15 godina
Kolko god da imam vi suplju pricu ne mozete nikome prodavati, ne znam sto se bavite nasim igracima uopste eto vi znate ko ima dozvolu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 06 mar 2014, 22:16

hilmo je napisao/la:Hajde da mi ove stvari oko dozvola prepustimo onima koji se time trebaju baviti, ljudima iz uprave, ljudima iz službe za poslove sa strancima i zavodu za zapošljavanje, da mi opletemo o narednoj utakmici...

Neki su govorili da je imperativ pobjede u prošlom kolu, ali ne bi tako, i da je bio remi a pogotovo sad, pobjeda u narednom kolu se stavlja kao imperativ. NE volim ovako govoriti ali sad ako kiksamo i Evropa bi mogla doći u pitanje, mada ima još da se igra ali istina je da bi sami sebi život zagorčali.

Dolazi nam ekipa koja je u sličnoj situaciji kao i mi, i njima treba pobjeda jer u slučaju poraza od nas bili bi u znatno lošijoj situaciji. Taj njihov imperativ nama može biti i pogodnost, sigurno je da se neće postaviti u bunker jer njima ni remi ne bi bio baš od koristi. U takvoj situaciji možemo mnogo više napraviti.
Traba zaboraviti taj poraz u Zenici, izaći na teren i bez imalo straha odigrati na pobjedu. Nisam baš nešto upoznat sa njihovim igračkim kadrom ali Zeba se nameće kao najopasniji, Dujković ( :?: :? ) isto tako, što znači da naša odbrana mora biti na visini zadatka. U prošlom kolu za njih nije nastupio naš kapiten Sedin Torlak ali ga očekujem u nedjelju, zato ga treba dočekati onako kako je on to zaslužio, a zaslužio je....
Haris Duljevic, pravi igrac, ali nije samo on prijetnja, igraju sa 5 odbrambenih igraca, bice teze probiti, bar su tako igrali protiv Veleza. Nama je na Otoci najveci problem bio Smajic, tako da ce i sad tako biti.
M.Delac 2

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 mar 2014, 22:30

FKS1946 je napisao/la: Haris Duljevic, pravi igrac, ali nije samo on prijetnja, igraju sa 5 odbrambenih igraca, bice teze probiti, bar su tako igrali protiv Veleza. Nama je na Otoci najveci problem bio Smajic, tako da ce i sad tako biti.
propuh im je u odbrani, pogledaj im tekme s priprema i ovu zadnju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 06 mar 2014, 22:34

DenchiNL je napisao/la:
FKS1946 je napisao/la: Haris Duljevic, pravi igrac, ali nije samo on prijetnja, igraju sa 5 odbrambenih igraca, bice teze probiti, bar su tako igrali protiv Veleza. Nama je na Otoci najveci problem bio Smajic, tako da ce i sad tako biti.
propuh im je u odbrani, pogledaj im tekme s priprema i ovu zadnju
Nije Torlak igrao, a uvjezbavali su Bogicevica na zadnjem veznom. Sjebace njih Zeba sviju, sredine k'o da nemaju. Ne znam da li ce protiv nas Sedin igrati i Kenan Handzic. Dobra ekipa, gotivio sam ih prije, dok Gracic nije poceo s**ati.
M.Delac 2

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 mar 2014, 22:40

Ko god kod njih bude igrao biće ovo sve samo ne lagana utakmica...Ali bitno je da naši budu na nivou i da ne ponove onu opuštenost iz Zenice.
Volio bih da Torlak zaigra, ko zna možda koju pusti, ili obori koga u 16.. :D :D

E čuj mene Dujković :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 mar 2014, 22:42

Blagoje je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la: Ovo što govorite u vezi Slobode iz sezone 2011/12 je sve na dušu(ako je ima) Ivana Osima. On je tada kao novopostavljeni visoki predstavnik UEFA-e takoreći kupovo skupštinare da izglasaju novi statut i jednog predsjednika. Naravno, srbi su tražili "male usluge". Osim je prešutao odluku FIFA-e o oduzimanju 3 boda Slaviji u sezoni 11/12(ovo sam danas saznao sa portala ****) ali je za svaki slučaj sramno pustio Leotaru u poslednjem kolu iste sezone 11/12. Vrijeme će svemu i svakome presuditi pa tako i napuhanom Ivanu Osimu. Nažalost, vrijeme nam nije jedino saveznik u nadanju da će se naš fudbal ikad više vratiti na zelenu granu. Ja sam navijač Slobode ali podržavam vas iz FK Sarajevo. Vi ste jaki i možete reći "popu pop bobu bob". Dva zapisnika u Bijeljini, kontrola u Zenici i to na neradni dan samo su vrh drskosti i bezobrazluka "bolesnika" iz remontnog zavoda za opravku šinskih vozila. Hvala.
Ovo je tema o premijer ligi. Zalutao si. Ako ti treba neko da te otprati na pravu temu o drugoligasima, sredit cemo.
moj crni blagoje :roll: :roll: ....tema o premijer ligi :? :? ...znas ti ko je zalutao i jos ces nesto sredit :roll: ....e blagoje,blagoje :D :D ....blago nama sa tobom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 mar 2014, 11:58

FKS1946 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Hajde da mi ove stvari oko dozvola prepustimo onima koji se time trebaju baviti, ljudima iz uprave, ljudima iz službe za poslove sa strancima i zavodu za zapošljavanje, da mi opletemo o narednoj utakmici...

Haris Duljevic, pravi igrac, ali nije samo on prijetnja, igraju sa 5 odbrambenih igraca, bice teze probiti, bar su tako igrali protiv Veleza. Nama je na Otoci najveci problem bio Smajic, tako da ce i sad tako biti.
Smaja I Duljo po jedan da zabiju I to je to moj paša.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 mar 2014, 12:20

Zeba staroj musteriji... :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 07 mar 2014, 12:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:Zeba staroj musteriji... :)
podsjeti me kad je on dao go FKS, ja samo znam da je on vrlo cesto bio duh u utakmicama protiv FKS, nesto mu nije islo od ruke ( noge )....
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 07 mar 2014, 13:05

tradicija je na nasoj strani,Olimpic smo dobili cak 12 puta,a izgubili samo tri utakmice,uz to postigli 31 gol ukupno, tako aBd u nedjelju ocekujem pobjedu po 13 put :D
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 mar 2014, 13:25

keramikr je napisao/la:tradicija je na nasoj strani,Olimpic smo dobili cak 12 puta,a izgubili samo tri utakmice,uz to postigli 31 gol ukupno, tako aBd u nedjelju ocekujem pobjedu po 13 put :D
Mi sada paša RUŠIMO TRADICIJU,,,,bice veselo,,,,,,,,,,,

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 07 mar 2014, 13:30

Srusite je jednom sa zeljeznicarom, ne morate im se uvijk na*uziti :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 mar 2014, 13:40

cobefks je napisao/la:Srusite je jednom sa zeljeznicarom, ne morate im se uvijk na*uziti :D

I to si u pravu I oni su na spisku,,,,,,

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 mar 2014, 13:42

pabizo je napisao/la:
cobefks je napisao/la:Srusite je jednom sa zeljeznicarom, ne morate im se uvijk na*uziti :D

da mi je i to čudo vidjeti :mrgreen: :roll:

ugl. misliim da ce publika biti ono sto ce prelomiti utakmicu, uuz to, mislim da neki bivsi igraci nece dati ni 50% protiv sarajeva a i neki buudući ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 mar 2014, 13:59

rammstein je napisao/la:
pabizo je napisao/la:

da mi je i to čudo vidjeti :mrgreen: :roll:

ugl. misliim da ce publika biti ono sto ce prelomiti utakmicu, uuz to, mislim da neki bivsi igraci nece dati ni 50% protiv sarajeva a i neki buudući ;)
Onda mogu uzeti i 50% plate. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 mar 2014, 14:07

:mrgreen: to je vecc problem olimpića :mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 07 mar 2014, 15:59

Sarajlijc@ je napisao/la:A sto da vjerujemo Porci, a ne Selimovicu?
Ma oni su upravu pusti ih.Trebamo mi vjerovati Porci istom onom Porci kojeg su navijači Čelika prozvali jednim od najvećih lopova i grobara tima iz Zenice. Inače poznat po kupovini nekretnina po Sarajevu i ljubiteljem skupih automobila.
btw.

Kao prvo vjerujem u naš tim da će napraviti dobar rezultat. Da biti će pritisak radi velikih očekivanja domaćih navijača i radi očekivanja pobjede, ali možemo mi to odraditi kako treba. Ali ako ne pobjedimo Gracine plaćenike možemo očekivati veliki broj pljuvača iz našeg navijačkog tabora koji će se javno oglasiti, a indijance neću ni spominjati kada nagrnu na ovu temu ako ne ostvarimo pobjedu.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Burberry46, bvsic, edgarallanpoe04, kanarinac, misstianopenaldo i 57 gostiju.