Il da su nama htjeli dati danas 20 milja, mi nismo htjela pa dali sudijama?SARS je napisao/la:Ja samo imam dvije racunice, a to je ili sto smo uzeli bod protiv Zelje ili sto smo im pustili zadnju utakmicu da pobijede na Kosevu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Problem je sto smo mi vjerovatno dogovorili da uzmemo tih 20k i to mi se ne svidja.NYKnicks Fan je napisao/la:Il da su nama htjeli dati danas 20 milja, mi nismo htjela pa dali sudijama?SARS je napisao/la:Ja samo imam dvije racunice, a to je ili sto smo uzeli bod protiv Zelje ili sto smo im pustili zadnju utakmicu da pobijede na Kosevu
- muhamed121
- Kontakt:
Nevjerujem da je prica od danas ovo je ostalo od neceg dok kaze "trebao si dat do utakmice sa Sarajevom" ovo se tice prosle sezone 100%NYKnicks Fan je napisao/la:Il da su nama htjeli dati danas 20 milja, mi nismo htjela pa dali sudijama?SARS je napisao/la:Ja samo imam dvije racunice, a to je ili sto smo uzeli bod protiv Zelje ili sto smo im pustili zadnju utakmicu da pobijede na Kosevu
Ruzno mi je ovo vidjeti, bas mi pokvari dan da se ovako primitivno svadjaju predsjednici dva ponajveca kluba u BiH. Trebao se Husic suzdrzati sta god da je pitarski predsjednik kazao. MUka mi je od onog videa.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
UGLAVNOM, MENE JE SADA STRAH, BABUKA JE POLUDIO, ON CE NAM SAD DOVEST RONALDA I MESSIJA I NECE NAM BIT KRAJA
GRANDE AZMIR HUSIC!
GRANDE AZMIR HUSIC!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ne znam kako da ti objasnim ali po meni nije problem kad te protivnicki klub premira odnosno ako igras protiv njegovog konkurenta koji se u tom trenutku bori za titulu pa te ovaj drugi premira...I po meni je samo to moglo biti protiv Zelje jer smo tom utakmicom Zelju izbacili iz utrke a Sarajevo pogurali ka tituliklasik je napisao/la:Problem je sto smo mi vjerovatno dogovorili da uzmemo tih 20k i to mi se ne svidja.NYKnicks Fan je napisao/la:Il da su nama htjeli dati danas 20 milja, mi nismo htjela pa dali sudijama?SARS je napisao/la:Ja samo imam dvije racunice, a to je ili sto smo uzeli bod protiv Zelje ili sto smo im pustili zadnju utakmicu da pobijede na Kosevu
- FranckRibery
- Kontakt:
cigani majku im yebem za ovu kradju
Zadnja izmjena: FranckRibery, dana/u 09 mar 2016, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Kaze "pare sto smo vam pu..."
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zar zbog toga da sjebemo komplet ovu sezonu?klasik je napisao/la:Problem je sto smo mi vjerovatno dogovorili da uzmemo tih 20k i to mi se ne svidja.NYKnicks Fan je napisao/la:Il da su nama htjeli dati danas 20 milja, mi nismo htjela pa dali sudijama?SARS je napisao/la:Ja samo imam dvije racunice, a to je ili sto smo uzeli bod protiv Zelje ili sto smo im pustili zadnju utakmicu da pobijede na Kosevu
I da smo uzeli, mislis li da bi dobili 2-1?
- muhamed121
- Kontakt:
Premija ljudi se ne moze dat da namjestis neku utakmicu u ovom slucaju Sloboda-Sarajevo premija se daje igracima za neki rezultat "izvucite Kozari bod i dobijate premije po 500 km" to je def. ostalo od prosle sezone kad je Sarajevo osvojilo dal zbog utakmice Slobode sa Zeljom ili Sarajevom da momci ne zapinju da osvoje pa da dobiju premije to oni znaju u svakom slucaju babuka i igraci su haman zaeban
-
VelikiKemo
- Kontakt:
BOLJA SMO EKIPA A ONI IMAJU SUDIJE!!!Imaju savez,imaju lobije i mozete samo misliti kakvu čemo suđenje imati u revanšu-Horde dno dna budele svi su dobili batine zao mi nekog ivalida bez ruke ide i plače...Ljudi moramo ići svi u Vitez jer ako nas i tamo povale najebali smo.Jedino sto me tješi je činjenica da je Azmir popizdio a to nikad ama bas nikad ne valja po nase sportske protivnike..Znaju to svi koji su mu došli na živac...
ŽIVIO NAM AZMIR HUSIĆ!!!!
ŽIVIO NAM AZMIR HUSIĆ!!!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Jesu tvoje patike ostale 
da mu nije mama ostalaZodiac je napisao/la:Jesu tvoje patike ostale
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 09 mar 2016, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Azmire iznesi sve i nek ide u PM! Sa mafijom se moze samo silom. Dino yebem li ti familiju mafijasku, gdje je 20.000 so dugujes?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
oj dana ludog
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
oha sandzaklija odyebi s ove temekeli1946 je napisao/la:Ojhaaaaaa seljacineeeee primitivneeeeee
Kaze onaj štO hoćOtee mOter vOm jeebeeem
Ojahaaaa stoko seljacka jeste li motorku ponjeli na stadion ojhaaaaaa seljačeeeee
Sloboda Tuzla
I sta kazete gospodski docekati gospodu iz Sarajeva?
Nad tobom sunce najljepše sja
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
JAOOO SELJACINEE ALLAHU DRAGIAerials je napisao/la:oj dana ludog![]()
[youtube][/youtube]
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Mrš odavdje seljačino jedna neotesanakeli1946 je napisao/la:Ojhaaaaaa seljacineeeee primitivneeeeee
Kaze onaj štO hoćOtee mOter vOm jeebeeem
Ojahaaaa stoko seljacka jeste li motorku ponjeli na stadion ojhaaaaaa seljačeeeee
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zasto nije bilo utakmice na tv-u,pa eto vidjeli smo zbog cega NAMJESTANJE PRAVO KAKVA SRAMOTA 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.