Ah, blago meni.
  Ah, blago meni.  
 Šalim se ja sa vama, draži ste mi vi nego torcida i BBB zajedno.

Horde nisu priča za ovde, ostavićemo ih za drugu temu. Ja malo, rek'o da vidim...opipam.

Sl. put udrite ih ciglama, najefikasnije su.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
 Ah, blago meni.
  Ah, blago meni.  

Ako je klub manji i ima manje navijači ne znači da je nebitan. Budi korektan.dean_ je napisao/la:torcida je jednostavno mnogo veća i poznatija grupa..prošlost joj je duža,i bogatija..da ne bi sad pisao romane...dječače nemoj se sramotit i stavljat torcidu i neku grupi iz bih u isti rangi sta je to torcida matere ti,po cemu je to poznata i bolja,mozda u tvojoj glavi,ko neko relevantan da donosi sud o tome
split-200k stanovnika
sarajevo-800k stanovnika
zakljuci sam razliku u broju ljudi koji uopste prate fudbal,da se ne prepadnes s navijacima
inače za hajduk ne navija samo grad split....hajduk ima navijače po cijeloj dalmaciji,hrvatskoj,bivoj yugi,čak i europi...bih klubovi su zaista nebitni
nick je napisao/la:Mosor1 je napisao/la:Btavo za vas sve sto ste pljuvali prema Hrvatima iz BIH.Koliko vidim svi povrijeđeni su iz Hrvatske.Nazalost propade vam plan da na nas svalite ove ispade.Postao i Željo politicki klub.Glavna vijest je bila da nerede prave navijači iz BIH.Fuj
oni najebase zbog vas, koji ste se sakrili u autobus
 Kako su samo virili iza zastora , a okice ko male ringle na sporetu
 Kako su samo virili iza zastora , a okice ko male ringle na sporetu   . Sve stari navijaci Torcide , organizovani od strane izmajoriziranih predstavnika vlasti , pa nasli djecu po stadionu ganjati , samo da se zakuha .
  . Sve stari navijaci Torcide , organizovani od strane izmajoriziranih predstavnika vlasti , pa nasli djecu po stadionu ganjati , samo da se zakuha .  

Polako nisu oni jos Mostar prosli!!! SISAJ GA TORCIDA!!!!!!!!!karameldar je napisao/la:Ma ti si nebitan levatu jedandean_ je napisao/la:torcida je jednostavno mnogo veća i poznatija grupa..prošlost joj je duža,i bogatija..da ne bi sad pisao romane...dječače nemoj se sramotit i stavljat torcidu i neku grupi iz bih u isti rangi sta je to torcida matere ti,po cemu je to poznata i bolja,mozda u tvojoj glavi,ko neko relevantan da donosi sud o tome
split-200k stanovnika
sarajevo-800k stanovnika
zakljuci sam razliku u broju ljudi koji uopste prate fudbal,da se ne prepadnes s navijacima
inače za hajduk ne navija samo grad split....hajduk ima navijače po cijeloj dalmaciji,hrvatskoj,bivoj yugi,čak i europi...bih klubovi su zaista nebitni
 Mrsko mi sve vraćat unazad, a ja ovo danas ni vidio ni čuo, tek na vijestima malo pogled'o i pobjeg'o , rek'o da ne bih čuo šta žalosno.
  Mrsko mi sve vraćat unazad, a ja ovo danas ni vidio ni čuo, tek na vijestima malo pogled'o i pobjeg'o , rek'o da ne bih čuo šta žalosno.  
i raja iz miljacke navija za hajdukkarameldar je napisao/la:Ma ti si nebitan levatu jedandean_ je napisao/la:torcida je jednostavno mnogo veća i poznatija grupa..prošlost joj je duža,i bogatija..da ne bi sad pisao romane...dječače nemoj se sramotit i stavljat torcidu i neku grupi iz bih u isti rangi sta je to torcida matere ti,po cemu je to poznata i bolja,mozda u tvojoj glavi,ko neko relevantan da donosi sud o tome
split-200k stanovnika
sarajevo-800k stanovnika

Ove ustashe(nisu hrvati nego ustashe) iz BiH koje su usle na stadion i zapoceli sranje su uredno bili cuvani od strane policije, a nastradala je torcida iz Hrvatske koja nije imala pojma sta se desavalo na stadionu. A Manijake, hvala bogu nekrasi bas neka inteligencija, pa umjesto da se obracunaju sa ovim koji su tu dosli da izazovu nerede, oni su napali Torcidu koja je dosla u Sarajevo najnormalnije kao i na svaku gostujucu utakmicu.Mosor1 je napisao/la:Btavo za vas sve sto ste pljuvali prema Hrvatima iz BIH.Koliko vidim svi povrijeđeni su iz Hrvatske.Nazalost propade vam plan da na nas svalite ove ispade.Postao i Željo politicki klub.Glavna vijest je bila da nerede prave navijači iz BIH.Fuj
de ba nemoj neko da te cuje unistili vas,momak vam je u kriticnom stanju u bolnici bolje se o tome brini nego gluposti pisatTORCIDA123 je napisao/la:A DA VAS VIDI BABO KAKO BJEŽITE, KAKO BJEŽITE NASRED GRBAVICEANTIFA ! je napisao/la:i sad kako vi mislite na gostovanja u Hercegovinu ?

Niste nigdje dobrodosliu Hercegovini.
samo sto bravarite i razbijate nam kombije kad dolazimo u Sarajevo !
HORDE ZLA punu podrsku nasu imaju kad idu po Hercegovini !priskocit odma im u pomoc ako zatreba
, a vas ko yebe. razbijajte i dalje
nidi je napisao/la:i raja iz miljacke navija za hajdukkarameldar je napisao/la:Ma ti si nebitan levatu jedandean_ je napisao/la:
torcida je jednostavno mnogo veća i poznatija grupa..prošlost joj je duža,i bogatija..da ne bi sad pisao romane...dječače nemoj se sramotit i stavljat torcidu i neku grupi iz bih u isti rang

ma to je samo jedan mali djelić torcide(većinom iz bih) koji je došao u sarajevo i nije imao problem izazivat mnogo brojnijeg neprijatelja(a i neka su dobili batine kad to traže)...dok vi ne smijete ni pomislit da organizirano dođete u split..doduše ne samo viFORZA ZELJO je napisao/la:cuj ovoga sto nam daje lekciju o Torcidi...ova Torcida sto se danas predstavila je K@rina brate znas sta znaci K@rina to ti je ono dno dna znaci seljaci dosli da podre torcidu...
Ljudi oni sudobili toike batine da je meni zao nekih bilo...jednostavno kratko jasno je trazili ste....eo vam ga!
Znaci doci u glavni grad BIH i kurci se sa 200 navijaca i napast djecu na Jugu, **** su macku mater
JER SI JEDAN JEDINI.....
Inace ti si bio na licu mjesta i to sve pomno popratio?Bliss je napisao/la: Ove ustashe(nisu hrvati nego ustashe) iz BiH koje su usle na stadion i zapoceli sranje su uredno bili cuvani od strane policije, a nastradala je torcida iz Hrvatske koja nije imala pojma sta se desavalo na stadionu. A Manijake, hvala bogu nekrasi bas neka inteligencija, pa umjesto da se obracunaju sa ovim koji su tu dosli da izazovu nerede, oni su napali Torcidu koja je dosla u Sarajevo najnormalnije kao i na svaku gostujucu utakmicu.
Zato stoji tvrdnja Gojera, ovo je jos jedan pokusaj da destabilizira politicka situacija u BiH.
Split 200k a Sarajevo 600k stanovnika, tu si upravi ali...HOPLIT je napisao/la:Ako je klub manji i ima manje navijači ne znači da je nebitan. Budi korektan.dean_ je napisao/la:torcida je jednostavno mnogo veća i poznatija grupa..prošlost joj je duža,i bogatija..da ne bi sad pisao romane...dječače nemoj se sramotit i stavljat torcidu i neku grupi iz bih u isti rangi sta je to torcida matere ti,po cemu je to poznata i bolja,mozda u tvojoj glavi,ko neko relevantan da donosi sud o tome
split-200k stanovnika
sarajevo-800k stanovnika
[youtube][/youtube]dean_ je napisao/la:ma to je samo jedan mali djelić torcide(većinom iz bih) koji je došao u sarajevo i nije imao problem izazivat mnogo brojnijeg neprijatelja(a i neka su dobili batine kad to traže)...dok vi ne smijete ni pomislit da organizirano dođete u split..doduše ne samo viFORZA ZELJO je napisao/la:cuj ovoga sto nam daje lekciju o Torcidi...ova Torcida sto se danas predstavila je K@rina brate znas sta znaci K@rina to ti je ono dno dna znaci seljaci dosli da podre torcidu...
Ljudi oni sudobili toike batine da je meni zao nekih bilo...jednostavno kratko jasno je trazili ste....eo vam ga!
Znaci doci u glavni grad BIH i kurci se sa 200 navijaca i napast djecu na Jugu, **** su macku mater
JER SI JEDAN JEDINI.....
Kvota ti je jedno 1.20 na to da ces u jednom od iduca dva nastupa selekcije dozivjeti nekoga kome je ''ubaceno'' stogod love, pa ces vidjeti sranja.HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel ti vjerujes u sve sto procitas . Po - li - ti - cki iz - re - zi - ra - no ... Molim Boga da sutra ne bude kakvi slicnih dogadjaja da nas ne bi izbaciliMosor1 je napisao/la:Btavo za vas sve sto ste pljuvali prema Hrvatima iz BIH.Koliko vidim svi povrijeđeni su iz Hrvatske.Nazalost propade vam plan da na nas svalite ove ispade.Postao i Željo politicki klub.Glavna vijest je bila da nerede prave navijači iz BIH.Fuj
procitaj naslovnicu na sportsport ba mozda ti bude jasnije,jedan splicanin je teze povrijedjen i bice podvrgnut operacijialo_bola je napisao/la:9 lakše ozlieđenih a od toga 5 nogu izvrnula,eto epiloga svega...šta se ložite bezveze ..nekoliko kombija zalutalo među manijake...4 autobusa Torcide zaustavljeno izvan sarajeva i to je to..obično kamenjanje i nekoliko lakše ozlijeđenih
De mi reci jesil ti iz Splita? pa znas kako to navijaci ne smiju doc tamo?dean_ je napisao/la:
ma to je samo jedan mali djelić torcide(većinom iz bih) koji je došao u sarajevo i nije imao problem izazivat mnogo brojnijeg neprijatelja(a i neka su dobili batine kad to traže)...dok vi ne smijete ni pomislit da organizirano dođete u split..doduše ne samo vi