Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Odose Ando, Evra, Danny. Svlacionica ce trebati nove ludjake.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Ode naš medo, napokon.

Nek mu je sa srecom..

Ferguson in his book recalls brother Martin scouting Anderson saying: “Alex, he’s better than Rooney”
ide i Zaha u CPalace za 3m funti
ide i Zaha u CPalace za 3m funti
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
"To zavisi od igrača koji su na raspolaganju. Sada je Shaw igrao lijevog beka ali Valencia nije desni bek. Igrali smo tako jer smo igrali kod kuće i htio sam napadati ali možemo bolje igrati sa Youngom i Valencijom na pozicijama wing bekova. Sada moram odlučiti kako ćemo igrati u svakoj utakmici."LvG
Ako je tačna ova izjava koju sam pokupio na fbu onda vec protiv West Hama očekujmo 3 5 2
Ako je tačna ova izjava koju sam pokupio na fbu onda vec protiv West Hama očekujmo 3 5 2

I vrlo moguce ispadanje iz top4 vec za vikend. Mi na strani igramo stvarno gadan fudbal, kuci to i ide nekako, zna se odigrati dobrih 30-tak minuta po mecu gdje i vidis neku lijepu igru ali na strani je to odron svih odrona. Jos ako bude 352 onda nam se crno pise.Poligon10 je napisao/la: Ako je tačna ova izjava koju sam pokupio na fbu onda vec protiv West Hama očekujmo 3 5 2
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Van Gaal jednostavno udje sa velikim oprezom u gostujucoj utakmici, postavi 3 5 2 i nasa jedina sansa za pobjedom ujedno i sansa za golom je kontra.
Tokom utakmice imamo jalov posjed lopte iz kojeg nista konkretno ne mozemo napravit
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tokom utakmice imamo jalov posjed lopte iz kojeg nista konkretno ne mozemo napravit
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

big_bolli

G Neville: "I've played with Ando, he's got an enormous amount of talent. He's a big-game player, lots of skill but never was fit enough."
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 02 feb 2015, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, baš neko očekuje 4-4-2 protiv West Hama? Neugodan protivnik, gostovanje, Young vjerovatno spreman... Svi uslovi za 3-5-2 su tu. "We must have balance in the team."

Edit: Čija je ono sličica gore desno, iznad Pereirinog ormarića?

Edit: Čija je ono sličica gore desno, iznad Pereirinog ormarića?

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Darren Fletcher iz Manchester Uniteda je na putu za liječnički pregled uoči potpisa za WBA.
Jel ono Evrina slika meni se čini?
Jel ono Evrina slika meni se čini?
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
-
- Kontakt:

Jedini koji vozi zasluzeno od svih igraca..
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Thunderstruck
- Kontakt:
Međedi stavili Kerikovu sliku i napisali Junajted pustio Flečera besplatno
Nek ste vi razyebali forum

Nek ste vi razyebali forum

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Kod: Označi sve
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2015/Feb/darren-fletcher-leaves-manchester-united-and-joins-west-brom.aspx

- OnlyUnited
- Kontakt:
Polako odlaze legende. Fletch je uvijek ostavljao srce na terenu, dijete kluba. Nadam se da ce United u buducnosti naci neki angazman za ovog velikog borca.
Trenutna sredina: Carrick, Blind, Fella, Herrera i mali Perreira.

Trenutna sredina: Carrick, Blind, Fella, Herrera i mali Perreira.
Sad kad gledam tu sredinu cini se odlicna, kad nema imena poput Andersona, Clevza i ostalih...
Šteta što je jedna tako podmukla bolest uništila najbolje godine karijere čovjeka koji je i pored toga pokušao srcem i mudima dati sve za klub. To se ne zaboravlja, iako je jasno da nije uspjelo i da to više nije stari igrač.
Sretno legendo, nadam se da će u novom klubu mirno završiti svoju igračku ulogu, a onda se vratiti pa makar kao neki motivator u United.
Sretno legendo, nadam se da će u novom klubu mirno završiti svoju igračku ulogu, a onda se vratiti pa makar kao neki motivator u United.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Rijesiti se balvana, jedan od glavnih ciljeva. Tek onda mozemo reci da je cistka uspjela. Draze mi je gledati i Blacketta kao prvotimca, nego onu spodobu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Na koga misliš? Meni se po glavi mota više imena.OnlyUnited je napisao/la:Rijesiti se balvana, jedan od glavnih ciljeva. Tek onda mozemo reci da je cistka uspjela. Draze mi je gledati i Blacketta kao prvotimca, nego onu spodobu.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Evo tek sad vidim da nas je napustio Fletcher,kako mi je samo žao ovog igrača,slobodno mogu da kažem legenda kluba koji je davao 120% mogucnosti na svakoj utakmici.
On je jednostavno primjer svim igračima kako treba da se bore i igraju za ovaj klub,pokazao je to bezbroj puta.
Zadesila ga je nesreća sa opasnom bolesti i tako unazadila njegovu karijeru jer siguran sam da je mogao odigrati još dobrih sezona za Utd za razliku od nekih.
Želim mu sve najbolje u nastavku karijere i kasnije da se vrati "kući" gdje je sve i počeo.
On je jednostavno primjer svim igračima kako treba da se bore i igraju za ovaj klub,pokazao je to bezbroj puta.
Zadesila ga je nesreća sa opasnom bolesti i tako unazadila njegovu karijeru jer siguran sam da je mogao odigrati još dobrih sezona za Utd za razliku od nekih.
Želim mu sve najbolje u nastavku karijere i kasnije da se vrati "kući" gdje je sve i počeo.
Kod: Označi sve
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2015/Feb/anderson-to-join-internacional-on-permanent-deal.aspx
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.