FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisam ni ja za Mirzu. Ali ovo ovdje je skup isfrustriranih pacenika, koji se prazne na temi kluba.
-
- Kontakt:
Nema te šta buniti. Ovim stvarima ti Ismir pokazuje samo jedno.. mislim svima nama ne samo tebi.fera je napisao/la: ↑12 feb 2023, 20:15A tesko je biti pametan, kad smo Mirzu postavili na klupu ja sam mislio digao i Ismir ruke od ulaganja.
Sad pogledas sta smo sve doveli sjebes se, onda vidim Mirza trener i nista mi nije jasno.
Opet ne moze biti slabiji od prethodnih par trenera i da se potrudi.
Jedino me brine kako cemo nadomjestiti odlazak Andreja.
Ne ocekujem da cemo dominirati ipak puno smo promijenili a ne vjerujem da bilo ko misli da Mirza moze to uigrati. Opet tim s ovoliko kvalitetnih igraca moze uvijek na individualni kvalitet dobar rezultat napraviti.
On je gazda, pita se za sve jer ulaže svoje pare i to je to.
U stanju je dovesti klasu, baciti na stol pola miliona KM za igrača a za trenera postaviti nekog u rangu Zorana Erbeza.
A to stoji što kažeš, Mirza kakav god da je ne može bit gori od prethodnika i ne možemo imati gore rezultate nego sto smo imali prvu polusezonu.
-
- Kontakt:
1000%OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 feb 2023, 20:25Nisam ni ja za Mirzu. Ali ovo ovdje je skup isfrustriranih pacenika, koji se prazne na temi kluba.
Ovdje ima materijala za liječenje i proučavanje
Kako li ga tek na treningu omalozava ker masnokosi narkomanski ako ga yebe pred kamerama na pripremnoj
NEMA NAZAD

Brate ja sam ovdje prvi pisao da nikad gore ime trenersko i ljudsko nas nije preuzelo, al ovo sto ovdje procitas je fakat za izucavanja. Ljudi su zauzeli stranu nekakvu i brate tjeraj svoje taman da se klub ugasi da kaze "e jesam vam reko" fuj ba. Daj ba virsle za bolje nismo!OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 feb 2023, 20:25Nisam ni ja za Mirzu. Ali ovo ovdje je skup isfrustriranih pacenika, koji se prazne na temi kluba.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Svega se čovjek može načitati i s jedne strane i sa druge, ali s fudbalske strane da neko opravdava stavljanje Avramovskog na zadnjeg veznog da bi se gurao Dalara... Bože sačuvaj. Mogli smo onda probati i Čirjaka na beka ili Traku u špic šta fali, prijateljske su jelde
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Svi bi smo bili za to, da nam je trener neko veliko ime ali nije tako. Ne vidim, šta je Mirza pogriješio u ovih nekoliko utakmica. Postavio je igrače na njihove prirodne pozicije, koliko sam primijetio imali su zadatak da ganjaju i pritišću ali mije do Mirze što su to loše radili. Nije Mirza kriv, što je onaj mali na beku predao milion lopti itd. Da je bilo koji trener bio, oni bi isto onako odigrali jer je Riga imala kvalitetnije pojedince. Primijetio sam, da se slabo snalaze kada protivnik zaganja, to su danas trebali rješavati Avram i Balta kao i Dal, to je donekle radio Balta ova dvojica nisu.
- f0rest1946
- Kontakt:
100000%ajdohordas je napisao/la: ↑12 feb 2023, 20:321000%OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 feb 2023, 20:25Nisam ni ja za Mirzu. Ali ovo ovdje je skup isfrustriranih pacenika, koji se prazne na temi kluba.
Ovdje ima materijala za liječenje i proučavanje
Nekad se sa užitkom čitala ova tema a sad je mozda najgora na forumu.
Nevjerovatno koliko mržnje se pokazuje na svaku moguću sitnicu. Počelo se već od Famosa gdje nisi mogao vidjeti loptu a kamoli utakmicu da ocjenjuješ.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 feb 2023, 20:25Nisam ni ja za Mirzu. Ali ovo ovdje je skup isfrustriranih pacenika, koji se prazne na temi kluba.
Pljuvači svega, pogledajte hvalospjeve sa pripremnih sa Dudicem, Arteta Like vodzenje ekipe i sta bi u sezoni?
Zar nebi trebali učiti iz iskustva….???
Malo je ljudi koji kontaju ako imaju dobru ekipu da ce sve uzeti. Džaba ti i Vrancic i sva ova mega pojačanja kad je Mirza na klupi.ove pare Sto su dali za pojačanja bolje je dalje dao za jednog trenera koji ce nas voditi 3-4 sezone.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 19:53Jakirović 3 pobjede i remi u Rijeci. Sa skoro istom (po imenima slabijom) ekipom koja je u prvoj polusezoni skupila 15 bodova.
Nije do trenera! Povedi nas OP OP, POMJERAJ!
Pa taj vrancic kad vidi narkomana zalizanog i njegovo znanje koje nema,frajer ce potonuti i bit ce novi susic.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- skullcrusher
- Kontakt:
FCUM je napisao/la: ↑12 feb 2023, 20:57Malo je ljudi koji kontaju ako imaju dobru ekipu da ce sve uzeti. Džaba ti i Vrancic i sva ova mega pojačanja kad je Mirza na klupi.ove pare Sto su dali za pojačanja bolje je dalje dao za jednog trenera koji ce nas voditi 3-4 sezone.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 19:53Jakirović 3 pobjede i remi u Rijeci. Sa skoro istom (po imenima slabijom) ekipom koja je u prvoj polusezoni skupila 15 bodova.
Nije do trenera! Povedi nas OP OP, POMJERAJ!
Pa taj vrancic kad vidi narkomana zalizanog i njegovo znanje koje nema,frajer ce potonuti i bit ce novi susic.
Istina ahahahahh pobjeci ce u 4. HNL kad mu Mirza objasni taktiku
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Da ponovimo neke stvari, ako je neko zaboravio. Ovo je GiS davno pričao.
Pogledajte na ovom linku: https://camisportslimited.com/ koga zastupa Adrian Michael, Ismirova desna ruka.
Tu ćete vidjeti i našeg zagarantovanog ofanzivnog veznog.
Pogledajte na ovom linku: https://camisportslimited.com/ koga zastupa Adrian Michael, Ismirova desna ruka.
Tu ćete vidjeti i našeg zagarantovanog ofanzivnog veznog.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- napoleon72
- Kontakt:
Joj Djipketa i rezona, cuj svi na prirodnim pozicijama, Avram igrao haman stopera HAHAAHAHAHAHAH
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
valjda ce na ljeto ga prodati negdje
FC United Of Manchester !
Ismirova prcija opet izgubila, mladunce cujem briljiralo. Samo gazi. 

- BordoBBoja
- Kontakt:
Mozemo se mi lagati koliko god hocemo, ali ovo je katastrofa. I Vrancic kad dodje, trojka u sredini ce biti Mario, Spermic, i Avaram (eventualno cirjak)….cim trkacki jaci tim dodje, tesko da ce se parirat.
- napoleon72
- Kontakt:
Mozda na kakav kruzer da konobarise...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mirza je pogrijesio milion stvari ali evo redom.cu:fks74 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 20:52Svi bi smo bili za to, da nam je trener neko veliko ime ali nije tako. Ne vidim, šta je Mirza pogriješio u ovih nekoliko utakmica. Postavio je igrače na njihove prirodne pozicije, koliko sam primijetio imali su zadatak da ganjaju i pritišću ali mije do Mirze što su to loše radili. Nije Mirza kriv, što je onaj mali na beku predao milion lopti itd. Da je bilo koji trener bio, oni bi isto onako odigrali jer je Riga imala kvalitetnije pojedince. Primijetio sam, da se slabo snalaze kada protivnik zaganja, to su danas trebali rješavati Avram i Balta kao i Dal, to je donekle radio Balta ova dvojica nisu.
Postavio igrace na svoje mjesto ??? - djeca ti se smiju, Avram na DMF da bi mladunac igrao

Horsas yebeno krizira, pretumba citavu ekipu da bi mladunce igralo i ti se pitas sta je pogrijesio ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ostavite mladunca u turskoj nek im služi ko irget
sevapnije je
sevapnije je
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Zato iduca Renan na klupu, kazna zbog toga sto neda loptu.Pantelija je napisao/la: ↑12 feb 2023, 20:12mjesec dana... su igraci zajedno 24h
famos dobili nakon sto je usla druga ekipa i nakon sto je famos umro
ista stvar sa ovim sto smo okrenuli 2-1 ukrajincima, dok je sin igrao bolje bilo gledati reprizu vize za buducnost
nakon toga šahtjor sve vec receno,
i danas riga
U tih 4 utakmice, ja nisam vidio ni jednom da je ekipa na terenu imala neki smisao, dakle nisam vidio neku ideju koji trener pokusava da provede
Nije to visok pritisak, nije fudbal na brzo otvaranje, nije defanzivno... rasuti smo po terenu isto kao da neko izbaci ih sa 100 metara visine pa gdje ko padne
Dalje, igraci koji igiraju i kako on sastavlja postave je nerezonski, jer evo vec drugu utakmicu avramovskog stavlja na zadnjeg veznog za sta bi mu ja licno uzeo licencu odmah, da se ne moze baviti poslom...
Balta koji je njegova zelja, vise motorike ima sad u zeki turkovicu nego u balti
Dalje, ovo danas ponasanje prema momku od 18 godina nakon dva losa pasa, dok njegov sin se izruguje saigracima sa sutevima sa 35 metara preko ograde, najbolji potez renana otkad je dosao je sto danas mu nije gurnuo loptu na povratnu jer je ovaj isti nikad ne bi bilo kome drugom gurnu... dijete sa 21 godinom i iza sebe dinamom i liverpoolom ne zna lopte primiti, odbija se od njega ko od drvo... ali neka projekta
Dalje, opet se ekipa razvučena 50-60 metara pa izmedju beka i krila rupetina od 40 metara, pa kad beka udvoje i izbace kaze joj lošeg beka
opet renan koji je gol masina, strasan igrac kada je na loniji ofsajda i utrcava u prostor pola tekme proveo na svojoj polovini radeci posao ovog sina, gradi se, spusta lopte na krila i bekove a mali nesto trci nesto igra, sta niko ne zna.. sad pokazi snimak bilo kojem treneru na svijetu sa licencom i pitaj ga sta ovo dijete igra, on ce reci ne znam... jer ne igra nista, ni napadaca, ni veznog...
Dakle, mjesec dana priprema je proslo a nikakvog napretka u bilo kojem segmentu. Bukvalno nikakav.
Kada trener dodje, a ima kvalitet, odmah vidis to na ekipi,ili takticki, ili kako se pknasaju na terenu... sad evo izbrisi lica igraca, brojeve, nikakve razlike nema igra pod dudicem i ovo sad... a dobio je duplo jacu ekipu u ruke.
Na kraju, zao mi je sto ce ovakva ekipa biti ****, i sto ce se pljuvati igraci, sto ce promasaj ispasti i vrancic i avramovski i renan i gruzijac ....
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, head88, mosarajvosa83, ronaldo99, Rule_hz i 102 gosta.