Opet su pokusali ukrasti,kao i svih godina sto kradu..nema prenosa,plus penal,zuti kartoni..
Je,bem te Sarajevoo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sa go.vnima ne moze drugacije.kraljlavova je napisao/la:Kakav odraz kulture boze dragi svaka castfukaratz je napisao/la:hajde odyebi yebem ti komplet sarajvesku familijukraljlavova je napisao/la:Sta ste bogu danas zgrijesili niste ni svjesni
Pocero je danas. Kad budes slobodan dodji po patike i duksericu.VivaLasVegas je napisao/la:Jjjoooogeeee pocerajjjj
Ma tako su oni nauceni, to im je jedan ustaljen metod, nikad nece reagovat u prvoj fazituzlak1987 je napisao/la:Al fakat, specijalci redovno sjede. Meni to nije jasno i onda se svi skupe kada je vec u odmakloj fazi problemguillermo je napisao/la:Na stranu ocita kradja od sudija,mi imamo velikih problema sto se tice organizacije utakmica i to je problem koji nam se ponavlja.Nezz ko je zaduzen za organizaciju da li klub ili stadion,ali ovakvi ispadi se moraju zaustaviti povecanjem nivoa zastite.Ovako ce klub ispastat radi nesposobnosti policije i zastitara da ukrote budale i huligane.
Imas na ss.baPasha_car_aga je napisao/la:Nije penal!
P.S. Ima li negdje video izjava Musemica poslije utakmice?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
mama ti je mangup pa nam se sagela svima na sjeverujurisicduska je napisao/la:Šta ja ba problem? Vi mangupi jel hahahahha?
Penal je ko suza čist. Trebali ste dva crvena dobit, mene evo u limenki bujrum.
Chinaglia je napisao/la:neki pojedini i dalje pišu o Hordama i "razvijenom mentalitetu"
eto, Chini je budala i ne zna o čemu govori
racunamo na sve igrace, koliko znam samo se crveni prenosi na prvenstvoboomerang5 je napisao/la:Bravo bravo šampionski hladno bez nekog posebnog trosenja protiv slabog sarajeva. Nazalost, njihov 12. igrac nas je isjekao kartonima. Nema nista dalje se komentarisati, pametan ce vidjeti sta se sve desavalo, sarajlija nece. P.S : na koga ne mozemo racunati protiv Viteza ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.