OTNYS_YNWA je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Lupi i mene bezveze, možda kreneOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma ja to bezveze nalupam brate, jbg
15Head je napisao/la:T Duncan 16,5 under
Igraju protiv mozda i najgore ekipe koja veceras igra bez glavnog igraca.Ocekujem trpanje od 15+ razlike i blowout.
Washington Miami prvo poluvrijeme 98 over.
Dvije ekipe koje igraju napadacku kosarku,Miami bi trebo veceras da odigra strasnu utakmicu radi doakzivanja,jer su u par zadnjih zakazali.Wall i drustvo sigurno da mogu u napadu dosta.Tako da ocekujem preko 100 koseva u prvom poluvremenu.
Ovo mi uvijek zapadne za okogundul je napisao/la:naletih na dobitne listice od juce i zamislite citluk u pitanju![]()
Thompson 21Guarin14 je napisao/la:Klay Thompson 16,5 +
Protiv "odbrane" Denvera, na bilo kojeg kosarkasa koji u prosjeku ispali 16 lopti i ima 2,3 slobodna pri tome igra 40+ minuta bi smio uplatiiti ogroman novac..
Ovo mi je vecerasnji zicer, a sto se tice tenis, vise sam se bazirao na doublove i to zenske, tu bas ima izglednih parova !
Valjda je ovo neko ispratio, ja sam fino podigao keša na ovom paru.Belmin6 je napisao/la:Gledam sad ponudu za večeras i na Kingse kvota 3.90. Definitivno bi se to moglo probati, nisu oni toliko loši, koliki je koeficijent na njih.
NBA proslo sve. Nadam se da je neko ispratio.emir_tr je napisao/la:Tenis:
Svitolina E. - Rogowska O. 1 @ 1,35
Przysiezny M. - Robert S. 1 @ 1,50
Cilic M. - Simon G. 1 @ 1,30
Seppi A. - Young D. 1 @ 1,40
NBA:
K. Walker (18,5) over
A. Jefferson (18,5) over
Kev. Martin (19,5) under
E. Gordon (17,5) over
J. Green (16,5) under
I. Thomas (19,5) over
Sretno svima veceras!
U Premieru je samo dignuta margina na 8.5
Ma i kod nas su HL i Germania digle marginu na 8,5, u ostalima je @1,60-1,65...ocekujem jos pad do @1,50 a na kraju ce svi dici marginu kao sto je bio slucaj sa Gigouom jucer
Nece svi su ispaliMirsad94 je napisao/la:Hoce li se nastaviti ovi mecevi na AO sto su prekinuti zbog kise?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.